NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Record

2News.be / Trefwoorden / Record

Nasdaq sluit flink hoger, S&P500 op vers record
8 Maart, 00:00 De Tijd
00:33 Wall Street kleurde groen nu Powell de deur opent voor renteverlagingen later dit jaar. Chipaandelen kregen een boost.


RAYE is grote winnaar bij BRIT Awards en vestigt record met zes prijzen
5 Maart, 00:07 NU.NL - Muziek
RAYE heeft zaterdag bij de uitreiking van de BRIT Awards, de belangrijkste Britse muziekprijzen, de meeste beeldjes in ontvangst genomen. De zangeres verzilverde in Londen zes van haar zeven nominaties.


Wall Street: S&P500 sluit op vers record, Nasdaq 3 procent hoger
23 Februari, 00:00 De Tijd
22:07 Nvidia wist de torenhoge marktverwachtingen te kloppen en kreeg een impuls. Daarmee gaf de chipontwikkelaar nieuwe brandstof aan de AI-rally op Wall Street.


NBA vs. WNBA, shows en een record voor LeBron James: het programma van het All-Star weekend 2024
19 Februari, 00:02 Skynet
De NBA drukt voor enkele dagen op de pauzeknop voor het jaarlijkse traditionele basketbalfestijn dat we kennen als het All-Star weekend. Van 17 tot en met 19 februari vinden in het Gainbridge Fieldhouse in Indianapolis verschillende basketbalevenementen plaats.


Roest breekt zestien jaar oud Nederlands record van Kramer op 5 kilometer
30 Januari, 00:05 NU.NL - Sport
Patrick Roest heeft zondag bij de wereldbeker in Salt Lake City een Nederlands record op de 5 kilometer gereden. De 28-jarige schaatser dook na ruim zestien jaar onder de toptijd van Sven Kramer.


Wall Street: Nasdaq 100 sluit op record, met dank aan Apple
19 Januari, 00:01 De Tijd
22:11 De techaandelen hebben een boost gekregen in New York, dankzij een adviesverhoging voor Apple en gunstig nieuws uit Taiwan.


Dit jaar geen record: voor 105 miljoen euro aan vuurwerk verkocht
3 Januari, 00:03 NU.NL - Economie
Nederlanders hebben dit jaar voor zo'n 105 miljoen euro aan vuurwerk gekocht, schat de Belangenvereniging Pyrotechniek Nederland (BPN). Dat is 5 miljoen minder dan vorig jaar, toen voor een recordbedrag van 110 miljoen euro aan vuurwerk werd verkocht.


NBA - Portland en Camara verslaan Sacramento, negatief record voor Detroit
28 December 2023, 00:31 Skynet Belgie
Portland heeft dinsdag (lokale tijd) in de Noord-Amerikaanse professionele basketcompetitie NBA nog eens kunnen winnen. De Trail Blazers, met Toumani Camara in de rangen, versloegen in het eigen Moda Center de Sacramento Kings met 130-113.


Valentine Dumont scherpt eigen Belgisch record 200m vrije slag in klein bad verder aan
21 December 2023, 00:01 Skynet
Valentine Dumont heeft woensdag in het Spaanse Barcelona haar eigen Belgische record kortebaanzwemmen op de 200 meter vrije slag bij de vrouwen verbeterd.


Barbie breekt weer record: meeste nominaties ooit bij Critics Choice Awards
15 December 2023, 00:06 NU.NL - Film
De film Barbie heeft opnieuw een record gebroken. De hitfilm van dit jaar is achttien keer genomineerd voor de Critics Choice Awards. Dat is het grootste aantal nominaties ooit voor de Amerikaanse filmprijzen, die sinds 1995 worden uitgereikt.


PSV zet ook Heerenveen opzij en krijgt Eredivisie-record uit 1987 in zicht
8 December 2023, 00:03 NU.NL - Sport
PSV heeft donderdag ook de vijftiende Eredivisie-wedstrijd van het seizoen gewonnen. De succesploeg van trainer Peter Bosz rekende in eigen huis wat moeizaam af met sc Heerenveen (2-0) en nadert een bijzonder Eredivisie-record van 35 jaar oud.


Bosz looft De Jong na evenaren record Van Nistelrooij: 'Is alles wat je wenst'
9 November 2023, 00:03 NU.NL - Sport
Luuk de Jong evenaarde met zijn rake kopbal tegen Lens (1-1) Ruud van Nistelrooij als topscorer aller tijden van PSV in de Champions League. Na afloop zijn trainer Peter Bosz en teamgenoot Jordan Teze lovend over de 33-jarige spits.


Apples omzet uit Macs daalt met 33 procent, diensten vestigen opnieuw record
6 November 2023, 00:02 Tweakers
Apple heeft in het afgelopen kwartaal 33 procent minder omzet behaald uit Mac-apparaten, zoals laptops en desktops, in vergelijking met een jaar eerder. De totale omzet van het bedrijf bleef redelijk stabiel doordat er opnieuw een record is gevestigd met diensten.


Cloudflare signaleert DDoS-record: 201 miljoen verzoeken per seconde
29 Oktober 2023, 00:07 Techzine
Volgens cijfers van Cloudflare is er een nieuw DDoS-record gevestigd, met maar liefst 201 miljoen verzoeken per seconde. Cloudflare ziet dat in het derde kwartaal meer high-volumetric HTTP DDoS-aanvallen plaatsvonden dan ooit. Dit soort aanvallen generen hoge volumes aan zinloos verkeer of valse verzoeken om servers van apps, websites en online diensten plat te leggen. […]


Van Bommel verliest weer met Antwerp en evenaart negatief CL-record
26 Oktober 2023, 00:03 NU.NL - Sport
Royal Antwerp is na drie speelrondes in de Champions League nog altijd puntloos. De ploeg van trainer Mark van Bommel verloor woensdag thuis met 1-4 van FC Porto, terwijl FC Barcelona in dezelfde groep van Shakhtar Donetsk won: 2-1.


Taylor Swift neemt record van beste opening concertfilm over van Justin Bieber
19 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Taylor Swift heeft met The Eras Tour een nieuw record gevestigd. Met een wereldwijde opbrengst van 128 miljoen dollar was het de beste opening van een concertfilm ooit. Het record stond met Never Say Never uit 2011 op naam van Justin Bieber.


Lando Norris pakte dit weekend een ongewenst record
26 September 2023, 00:00 AutoBlog

Toto Wolff gaat het niet leuk vinden, maar we gaan het toch even over Wikipedia-statistieken hebben. Lando Norris kan dik tevreden terugkijken op het afgelopen weekend. Hij zal ongetwijfeld gelukkiger zijn geweest met zijn tweede plaats dan Max Verstappen met zijn overwinning. Toch heeft dit mooie resultaat van Lando ervoor gezorgd dat hij nu een […]

Dit artikel Lando Norris pakte dit weekend een ongewenst record verscheen eerst op Autoblog.nl.




?Onbegrijpelijk, dat record van atleet die niet zuiver was?: Abdi wil Belgisch record van dopingzondaar Mourhit op 10.000m van tabellen lopen
7 September 2023, 00:01 HLN.BE
Officieel valt Bashir Abdi vrijdag op de Memorial het Europese record van Mo Farah aan op de 10.000m, maar eigenlijk heeft de 34-jarige Belg meer zijn zinnen gezet op het Belgische record. Dat is intussen al 24 jaar in handen van Mohammed Mourhit.


Simone Biles tekent voor record met achtste allroundtitel op Amerikaanse kampioenschappen
29 Augustus 2023, 00:03 Skynet Buitenland
De Amerikaanse turnvedette Simone Biles heeft zich voor de achtste keer tot nationaal kampioene allround gekroond. Daarmee vestigde ze een record.


Dutch GP vestigt F1-record: meeste inhaalacties ooit
29 Augustus 2023, 00:00 AutoBlog

Wat nou, op Zandvoort kun je niet inhalen? Formule 1 is een sport met eindeloze statistieken, waarbij er iedere race zo’n beetje een nieuw record verbroken wordt. Net als in het Guinness Book of Records zijn niet alle records even relevant, maar gisteren is op Zandvoort toch wel een bijzonder record verbroken. Wat blijkt namelijk? […]

Dit artikel Dutch GP vestigt F1-record: meeste inhaalacties ooit verscheen eerst op Autoblog.nl.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn