NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Race


12H Mugello: Meer dan 40 wagens voor de tiende editie van de Italiaanse 12 uur race
17 Maart, 00:04 Autosport
In minder dan twee weken gaat de 12 hours Mugello van start, de eerste Europese manche van de 24 hours series. Voor deze race schreven zich nu al meer dan 40 wagens in. Bij de deelnemende teams vinden we ook twee Belgische terug, die het kampioenschap al enige tijd trouw zijn, Red Ant Racing en SpeedLover.

Lees meer: 12H Mugello: Meer dan 40 wagens voor de tiende editie van de Italiaanse 12 uur race


Voorbereiding F1 race Verstappen: SIM racen tot vier uur ?s ochtends
11 Maart, 00:03 AutoBlog

Verstappen gaat dadelijk weer het hele veld van de baan vegen. Als voorbereiding deed het racebeest vannacht tot vier uur ’s ochtends mee aan een SIM race op zijn laptop. Het resultaat, zal je verbazen!1!! Mensen doen nog wel eens lacherig over de inspanningen die een Formule 1 coureur moet leveren. Men vergelijkt dat dan […]

Dit artikel Voorbereiding F1 race Verstappen: SIM racen tot vier uur ’s ochtends verscheen eerst op Autoblog.nl.




Video: Mercedes is snel in de race
4 Maart, 00:03 AutoBlog

George Russell haalt Charles Leclerc in in de openingsfase van de GP Bahrein 2024.

Dit artikel Video: Mercedes is snel in de race verscheen eerst op Autoblog.nl.




Africa Eco Race: Pascal Feryn bijt van zich af
14 Januari, 00:02 Autosport
De tiende etappe van de Africa Eco Race bracht de deelnemers van Amodjar naar Akjoujt. Het werd letterlijk en figuurlijk een stormachtige etappe. Omwille van een zandstorm konden de helikopters niet opstijgen, kon de koersdirectie bijgevolg de veiligheid niet garanderen waardoor de etappe met 190 km werd ingekort. Maar er was ook het verhaal van een Fransman die onsportief nog iets wou forceren. Pascal Feryn gaf hem sportief lik op stuk.

Lees meer: Africa Eco Race: Pascal Feryn bijt van zich af


WK ILCA 6 - Plasschaert als vierde naar Medal Race, Rindom is vierde keer wereldkampioene
10 Januari, 00:01 Skynet Sport
Emma Plasschaert start woensdag in het Argentijnse Mar del Plata als vierde aan de Medal Race voor het WK ILCA 6. In de drie op drie dinsdag gevaren regatta's finishte de Oostendse als dertiende, vijfde en tweede. Het leverde haar zes plaatsen winst in de stand op.


Africa Eco Race: opnieuw een goede dag voor Feryn Dakar Sport
8 Januari, 00:03 Autosport
Het zijn bergen en ravijnen, of een zaal van duizend man. Of de hitte van woestijnen die ik graag bedwingen zou. De tekst van het Clouseau-nummer ?Bergen en Ravijnen? mochten de deelnemers aan de Africa Eco Race vandaag letterlijk nemen. De derde rit was opnieuw een gevarieerde rit met snelle stukken, cassante duinen, smalle wegjes en opnieuw pittige navigatie. Het relaas van rit drie.

Lees meer: Africa Eco Race: opnieuw een goede dag voor Feryn Dakar Sport


Africa Eco Race: Koen Wauters grijpt net naast ritwinst in etappe vier
8 Januari, 00:02 Autosport
Koen Wauters en Kris Van Der Steen (Toyota Hilux) grepen op vrijdag net naast ritwinst. Op het einde van de vierde etappe reed het duo twee keer na mekaar lek waardoor ze uiteindelijk als derde eindigden. In de stand blijven ze zesde. Pascal Feryn en Kurt Keysers (Toyota Hilux) eindigde als achtste. In de stand zijn ze vijfde algemeen en eerste wagen. Tom De Leeuw, Cedric Feryn en Bjorn Burgelman (Ginaf) moesten enkele keren stoppen omwille van een aanhoudend bandenprobleem. Het trio eindigde achttiende en laatste, maar is nog steeds in wedstrijd.

Lees meer: Africa Eco Race: Koen Wauters grijpt net naast ritwinst in etappe vier


Africa Eco Race: De kop is eraf voor Feryn Dakar Sport
1 Januari, 00:00 Autosport
Zaterdagavond is in Monaco de vijftiende editie van de Africa Eco Race van start gegaan. Wedstrijdleider Jean-Louis Schlesser begroette iedere deelnemer op het podium en wenste iedereen een veilige en behouden wedstrijd toe. Voor Feryn Dakar Sport is de wedstrijd nu ook begonnen. Zondagavond om 18.00u vertrekt de boot om de oversteek naar Marokko te maken.

Lees meer: Africa Eco Race: De kop is eraf voor Feryn Dakar Sport


Er komt WEER een goede autofilm aan: Race for Glory
7 December 2023, 00:02 AutoBlog

Het houdt niet op joh, gewoon nog een goede autofilm die de moeite waard lijkt te zijn. Race for Glory draait binnenkort in de bios. Een goede autofilm maken is lastig. Aan de ene kant wil je mensen vermaken en aan de andere kant moet het waarheidsgetrouw zijn. Zie het een beetje als je eigen […]

Dit artikel Er komt WEER een goede autofilm aan: Race for Glory verscheen eerst op Autoblog.nl.




GP Abu Dhabi: Verstappen voor laatste race 2023 op pole
29 November 2023, 00:03 Autosport
Wereldkampioen Max Verstappen heeft zijn Red Bull-bolide op pole positie geplaatst voor de Grote Prijs van Abu Dhabi, de laatste wedstrijd van het jaar. Charles Leclerc (Ferrari) zette de tweede snelste tijd neer, terwijl Oscar Piastri (McLaren) als derde snelste afklopte. De wedstrijd start morgen om 14 uur Belgische tijd.

Lees meer: GP Abu Dhabi: Verstappen voor laatste race 2023 op pole


PSV boekt belangrijke CL-zege op Lens en is volop in race voor overwintering
9 November 2023, 00:04 NU.NL - Sport
PSV heeft woensdagavond zijn eerste Champions League-overwinning in acht jaar tijd geboekt. De Eindhovenaren wonnen thuis met 1-0 van een tiental van Lens en zijn nog volop in de race voor overwintering in het miljoenenbal.


Finale Races: Max Tubben en Max Weering winnen ook race 2
31 Oktober 2023, 00:01 Autosport
Zaterdag verzekerden Max Tubben en Max Weering (JR Motorsport BMW M6 GT3) zich al van de titel bij de GT?s met een nieuwe winst in de eerste race van de Supercar Challenge op het circuit van Assen. Zondag wonnen ze ook de tweede race en dat opnieuw na een duel met Mex Jansen en Jordin Poland (Koopman Racing BMW M6). Een tijdstraf en een stop and go voor Jansen schonken de zege definitief aan het JR Motorsport duo.

Lees meer: Finale Races: Max Tubben en Max Weering winnen ook race 2


Republikein Pence trekt zich terug uit race om het Witte Huis
29 Oktober 2023, 00:02 NOS nieuws

De voormalige Amerikaanse vicepresident Mike Pence trekt zich terug als kandidaat voor de presidentsverkiezingen van volgend jaar. Hij had moeite om genoeg campagnegeld binnen te halen en genoeg vooruitgang te boeken in de peilingen.

"Na veel gebeden en overleg heb ik besloten vandaag een punt achter mijn campagne te zetten", zei hij op een bijeenkomst in Las Vegas. "We wisten vanaf het begin dat dit een moeilijke strijd zou worden, maar ik heb er geen spijt van."

Pence moest eerst de nominatie voor de Republikeinse Partij zien te winnen. Hij nam het daarbij op tegen zijn voormalige baas, oud-president Trump, die hij jarenlang trouw heeft gediend.

Pence ging in 2020 niet mee met Trumps leugen dat Trump en niet Biden de presidentsverkiezingen van dat jaar had gewonnen. Trump was woedend. Aanhangers van Trump beschouwen Pence als een verrader.




Hockenheim: Winst en titel voor Thomas Preining
24 Oktober 2023, 00:01 Autosport
Thomas Preining (Manthey EMA Porsche 911 GT3 R) was al DTM kampioen nog voor de start van de laatste race van het seizoen. De pole die hij eerder op de dag pakte leverde hem drie punten op en dat was voldoende om zeker te zijn van de titel. Preining sloot het seizoen in schoonheid af met de zege in de finale race.

Lees meer: Hockenheim: Winst en titel voor Thomas Preining


Zandvoort: Feller en Drudi (Audi) winnen en pakken leiding in Sprint
16 Oktober 2023, 00:02 Autosport
Mattia Drudi en Ricardo Feller (Tresor Orange 1 Audi #40) konden vanaf de pole positie vanmiddag in Zandvoort de eerste wedstrijd van het weekend op hun naam schrijven. Hierdoor springt het duo over Raffaele Marciello en Timur Boguslavskiy (Akkodis Mercedes #88) naar de leiding in het Sprint-kampioenschap. Met morgen de kampioenschapsfinale in het vooruitzicht bedraagt het verschil slechts 2,5 punten.

Lees meer: Zandvoort: Feller en Drudi (Audi) winnen en pakken leiding in Sprint


Petit Le Mans: Meyer Shank Racing wint laatste race, Action Express Racing kampioen
16 Oktober 2023, 00:00 Autosport
Na een zeer geaccidenteerde editie van Petit Le Mans, was het de Meyer Shank Racing Acura die met de winst naar huis ging. Tom Blomqvist, Colin Braun en Helio Castroneves kwamen als eerste over de meet nadat de wedstrijd eindigde met een full course caution. Dat was evenwel niet genoeg om de titel te behalen, want deze ging naar de Action Express Racing Cadillac. Voor onze landgenoten Laurens Vanthoor en Jan Heylen werd het helaas een wedstrijd om snel te vergeten.

Lees meer: Petit Le Mans: Meyer Shank Racing wint laatste race, Action Express Racing kampioen


Bol en Laros blijven in de race voor prestigieuze atletiekprijs, Hassan valt af
11 Oktober 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Femke Bol behoort tot de laatste drie kanshebbers voor de titel Europees atlete van het jaar, heeft de Europese atletiekbond dinsdag bekendgemaakt. Ook toptalent Niels Laros maakt nog kans op een prijs. Sifan Hassan viel verrassend af.


Zolder Fun Festival: de Hundred Series by BGDC race in beeld gebracht
9 Oktober 2023, 00:00 Autosport
Foto's: Zolder Fun Festival: de Hundred Series by BGDC race in beeld gebracht


Oschersleben: Podiumplaats voor Anthony Kumpen in race 2
25 September 2023, 00:01 Autosport
Anthony Kumpen (PK Carsport) eindigde in de tweede EuroNASCAR PRO van de NASCAR Whelen Euro Series op het circuit van Oschersleben als derde. Ook Marc Goossens (CAAL Racing) haalde opnieuw de top tien, na zijn podiumplaats zaterdag kwam hij ditmaal als zevende over de finishlijn.

Lees meer: Oschersleben: Podiumplaats voor Anthony Kumpen in race 2


Monza: Zesde plaats voor Kobe Pauwels in race 2
25 September 2023, 00:01 Autosport
Er viel in de tweede race voor de TCR Europe in Monza niets te beginnen tegen de Honda Civic van Ruben Volt (ALM Motorsport). Geholpen door een gunstige BoP wist Volt na een rondenlang duel met Nicola Baldan (Comtoyou Racing Audi RS 3 LMS) de leiding in handen te nemen om met een voorsprong van 1,964 seconde als winnaar over de streep te komen. Tom Coronel (Comtoyou Racing Audi RS 3 LMS) pakte de derde plaats en loopt terug wat uit in de puntenstand op Kobe Pauwels die pas zesde werd.

Lees meer: Monza: Zesde plaats voor Kobe Pauwels in race 2





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn