NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesRaadkamer

2News.be / Trefwoorden / Raadkamer

Raadkamer verklaart Europese aanhoudingsbevelen Catalaanse ex-ministers niet uitvoerbaar
De Brusselse raadkamer heeft vandaag na een korte zitting beslist dat de Europese aanhoudingsbevelen (EAB) tegen de drie Catalaanse ex-ministers niet-uitvoerbaar zijn. De raadkamer heeft de vordering van het Brusselse parket gevolgd.


Brusselse raadkamer verklaart Europese aanhoudingsbevelen tegen Catalaanse ex-ministers niet uitvoerbaar
16 Mei, 11:24 Gazet v. Antwerpen

De Brusselse raadkamer heeft woensdag na een korte zitting beslist dat de Europese aanhoudingsbevelen (EAB) tegen de drie Catalaanse ex-ministers niet-uitvoerbaar zijn. De raadkamer heeft de vordering van het Brusselse parket gevolgd.
Raadkamer bevestigt aanhouding van zes verdachten in zaak Antwerps hooliganisme
30 April, 17:42 Skynet Sport
De raadkamer in Antwerpen heeft de aanhouding bevestigd van zes verdachten die donderdag waren opgepakt in het kader van een onderzoek naar Antwerps voetbalhooliganisme. Dat zegt het Antwerps parket. De zes worden verdacht van feiten als opzettelijke slagen en verwondingen met voorbedachtheid, bendevorming en deelname aan een private militie.


Man uit Zutphen aangehouden voor ontucht met kinderen
24 April, 14:54 NOS nieuws

In Zutphen is een 42-jarige man opgepakt die wordt verdacht van ontucht met kinderen. De man werd aangehouden na meldingen van ongewenst gedrag. Vanwege de privacy wil de politie niet zeggen om wat voor gedrag het ging en wie de slachtoffers waren.

Bij de aanhouding van de man zijn ook digitale gegevensdragers meegenomen.

De 42-jarige man zit vooralsnog vast voor verhoor en het onderzoek is in volle gang, zo meldt Omroep Gelderland.
Raadkamer Brussel - Verdachten van moord op Dilbeeks restauranteigenaar doorverwezen naar KI
11 April, 00:06 Skynet
Davy V.V. en Stephanie J., de twee verdachten van de moord op Stephane Geens, de eigenaar van restaurant The Pond in Dilbeek, zijn door de Brusselse raadkamer doorverwezen naar de kamer van inbeschuldigingstelling (KI). Dat betekent dat de raadkamer van oordeel is dat de twee moeten terechtstaan voor het hof van assisen. Het parket Halle-Vilvoorde wou de twee voor de correctionele rechtbank brengen voor een uitgelokte moord maar de raadkamer heeft nu anders geoordeeld. De KI moet nu een definitief oordeel vellen.


Raadkamer moet beslissen over doorverwijzing drie verdachten van treinramp Buizingen
26 Maart, 10:12 Skynet Belgie
Voor de Brusselse raadkamer zijn deze voormiddag de pleidooien begonnen over de treinramp in Buizingen. De ramp kostte op 15 februari 2010 het leven aan 19 mensen. Die pleidooien zouden niet zo lang moeten aanslepen, aangezien zowat alle partijen het erover eens zijn dat het dossier naar de politierechtbank moet doorverwezen worden. "Voor die politierechtbank van Halle zullen wij wel een taalwijziging vragen", zegt meester Dimitri de Béco, de advocaat van de treinbestuurder die vervolgd wordt.


Verdachte voyeur mag vrij onder voorwaarden van raadkamer
16 Maart, 14:18 Skynet
De 41-jarige jeugdtrainer uit Gent die vrouwen filmde in de kleedruimtes van het sportcomplex van HoGent en beelden op een voyeuristisch forum plaatste, kan vrijkomen onder voorwaarden. Dat heeft de raadkamer in Gent beslist, maar het parket kan nog in beroep gaan.


?Mixers? stelen eigen strafdossier: raadkamer verwijst drugsfamilie naar strafrechter
27 Februari, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Drie leden van de Borgerhoutse familie S., bijgenaamd de Mixers, zijn door de raadkamer doorverwezen naar de correctionele rechtbank wegens diefstal van dossierstukken uit de griffie van de rechtbank.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be