NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Quick


Voorstelling Soudal Quick-Step - Remco Evenepoel maakt het eerste deel van zijn programma voor 2024 bekend
10 Januari, 00:01 Skynet Sport
Remco Evenepoel heeft dinsdag tijdens de mediadag van Soudal Quick-Step in het Spaanse Calpe zijn programma voor de eerste helft van 2024 uit de doeken gedaan. De wereldkampioen tijdrijden gaat de Tour de France ontdekken en mikt ook op een tweede deelname aan de Olympische Spelen.


Voorstelling Soudal Quick-Step - Patrick Lefevere blikt vooruit: "Nog altijd onze plaats in de noordelijke klassiekers"
10 Januari, 00:01 Skynet Sport
Patrick Lefevere, de CEO van Soudal Quick-Step, toonde zich op enkele dagen voor de start van het nieuwe wielerseizoen optimistisch. De campagne wordt vooral gebaseerd op het programma van Remco Evenepoel.


Voorstelling Soudal Quick-Step - Mikel Landa wil "met zijn ervaring bijdragen in grote rondes"
10 Januari, 00:01 Skynet Sport
De Spanjaard Mikel Landa, die onder andere twee keer derde eindigde in de Giro en twee keer vierde in de Ronde van Frankrijk, is een van de nieuwelingen bij Soudal Quick-Step. Hij kwam over van Bahrain-Victorious en tekende voor twee seizoenen.


Googles Nearby Share- en Samsungs Quick Share-apps worden mogelijk samengevoegd
26 December 2023, 00:01 Tweakers
Google lijkt zijn Nearby Share-app te willen hernoemen naar Quick Share. Dat is dezelfde naam als Samsungs soortgelijke tool. Volgens techjournalist Mishaal Rahman is dit geen toeval, maar zijn er aanwijzingen die erop duiden dat beide tools worden samengevoegd.


Vitesse pas in slotfase langs amateurs, NAC struikelt over Quick Boys
2 November 2023, 00:07 NU.NL - Sport
Vitesse heeft dinsdag moeizaam gewonnen in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker. De Eredivisie-club scoorde tegen amateurclub Groene Ster pas in de slotfase: 0-1. De amateurs van Quick Boys stuurden NAC Breda verrassend naar huis.


Quick-Step ontkent concreet plan voor fusie met Jumbo-Visma in uitgelekte mail
27 September 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Patrick Lefevere van Soudal Quick-Step heeft in een e-mail aan zijn personeel geschreven dat er momenteel geen concrete plannen of projecten zijn. De ploegbaas verontschuldigt zich voor de onrust die is ontstaan door berichten over concrete fusiegesprekken met Jumbo-Visma.


Versterking op komst voor de klimkern rond Evenepoel? Nieuw-Zeelander George Bennett in beeld bij Soudal Quick-Step
10 Augustus 2023, 00:00 HLN.BE
Er lijkt bij Soudal Quick-Step dan toch iets op gang te komen wat betreft de versterking van de rondekern rond Remco Evenepoel. Na de Spanjaard Mikel Landa (Bahrain-Victorious) verschijnt ook de Nieuw-Zeelander George Bennett in beeld.


KU Leuven analyseert bloed en slaap van Soudal Quick-Step-renners tijdens Tour
19 Juli 2023, 00:08 Skynet Belgie
Sportwetenschappers van de KU Leuven begeleiden de renners van Soudal Quick-Step tijdens deze Tour de France, zo heeft de universiteit maandag bekendgemaakt in een persbericht. Via bloed- en slaapanalyses leren de wetenschappers hoe het metabolisme van de renners zich aanpast om de extreme inspanningen vol te houden.


Quick-Step-moeder Unilin investeert ruim 100 miljoen euro in recyclage pvc voor vinylvloeren
29 Juni 2023, 00:00 De Tijd
01:10 Het West-Vlaamse Unilin, het bedrijf boven het merk Quickstep, heeft een technologie ontwikkeld waarmee het binnen vijf jaar bijna al het pvc voor zijn vinylvloeren uit gerecycleerd materiaal kan hale...


Soudal Quick-Step rekent op Tim Merlier en Kasper Asgreen in de Vierdaagse van Duinkerke
14 Mei 2023, 00:02 Skynet Belgie
Tim Merlier zal volgende week Soudal Quick-Step aanvoeren in de Vierdaagse van Duinkerke, die plaatsvindt tussen 16 en 21 mei. Dat maakte de ploeg zaterdagmiddag bekend via sociale media.


Achter de schermen bij AG Insurance Soudal Quick-Step tijdens Parijs-Roubaix: ?Welkom in de hel?
10 April 2023, 00:03 HLN.BE
De Helleklassieker Parijs-Roubaix is een slijtageslag voor de rensters en het materiaal. Bij AG Insurance Soudal Quick-Step ligt de verantwoordelijkheid voor dit materiaal in handen van hoofdmechanieker Sanne Geeroms. Zij is het bewijs dat vrouwen meer dan hun mannetje kunnen staan in de koers.


HDMI's Quick Media Switching werkt niet altijd door wisselende implementaties
30 Maart 2023, 00:24 Tweakers
Quick Media Switching, een onderdeel van de HDMI 2.1-standaard waarbij een televisie de verversingssnelheid kan aanpassen zonder vertraging of blackout van het scherm, werkt niet altijd vlekkeloos bij alle HDMI-apparaten. Dat lijkt te komen door afwijkende implementaties.


Google TV krijgt vernieuwd ontwerp van quick settings-paneel
13 Maart 2023, 00:01 Tweakers
Het homescreen van Google TV heeft een aantal wijzigingen gekregen. Een van de verschillen ten opzichte van het oude homescreen is het opnieuw ontworpen paneel voor quick settings. Het nieuwe uiterlijk daarvan wordt vanaf vrijdag uitgerold.


Ronde van San Juan - Ritwinnaar Jakobsen looft Evenepoel en co: "Misschien wel mijn snelste lead-out ooit"
24 Januari 2023, 00:12 Skynet
De Nederlander Fabio Jakobsen van het Belgische Soudal - Quick-Step heeft maandag de tweede etappe van de Argentijnse Ronde van San Juan (Pro Series) gewonnen. Na afloop van zijn sprintoverwinning loofde hij onder meer zijn Belgische ploegmaats Remco Evenepoel, Yves Lampaert en Pieter Serry.


Canonical introduceert Ubuntu 22.10 met nieuw quick settings-menu
22 Oktober 2022, 00:01 Tweakers
Canonical heeft versie 22.10 van Ubuntu vrijgegeven. Dat is een interimrelease in plaats van een lts-release, maar deze heeft wel de nieuwste updates. Gnome 43 is van de partij met quick settings, en de Nautilus-filemanager is bijgewerkt en kan .webp-bestanden openen.


Stybar verlaat Quick-Step Alpha Vinyl voor BikeExchange
25 September 2022, 00:08 Skynet
Na twaalf seizoenen trouwe dienst verlaat Zdenek Stybar het Quick-Step van Patrick Lefevere voor BikeEchange-Jayco. Bij de Australische formatie ondertekende hij een contract tot eind volgend jaar, zo werd zaterdag bekendgemaakt.


Quick-Step Alpha Vinyl rekent op Alaphilippe en Evenepoel voor Brabantse Pijl
12 April 2022, 00:03 Skynet Belgie
Quick-Step Alpha Vinyl rekent woensdag in de Brabantse Pijl op de Fransman Julian Alaphilippe en Remco Evenepoel. Dat heeft de Belgische wielerformatie vandaag gemeld.


Quick Step-Alpha Vinyl trekt met vier Belgen en Cavendish naar Frankrijk
5 April 2022, 00:02 Skynet Belgie
Quick Step-Alpha Vinyl heeft maandag haar selectie voor het Circuit de la Sarthe (2.1), een vierdaagse rittenkoers in Frankrijk, bekendgemaakt. Spurter Mark Cavendish zal er bijgestaan worden door vier Belgen.


Cavendish leidt selectie van Quick-Step Alpha Vinyl in Minerva Classic Brugge-De Panne
22 Maart 2022, 00:01 Skynet Sport
Quick-Step Alpha Vinyl trekt met Mark Cavendish als kopman naar de Minerva Classic Brugge-De Panne (WorldTour) van woensdag. De Britse topsprinter behaalde vorige week met Milaan-Turijn al zijn derde zege van het seizoen.


Awesome Games Done Quick haalt recordbedrag van 3,4 miljoen dollar binnen
18 Januari 2022, 00:00 Tweakers
Speedrunningmarathon Awesome Games Done Quick heeft dit jaar 3,4 miljoen dollar opgehaald voor de Prevent Cancer Foundation. Volgens de organisatie is dat officieel het hoogste bedrag dat ze ooit hebben binnengehaald.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn