NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Prognoses

2News.be / Trefwoorden / Prognoses

Barco bevestigt prognoses na kwartaal getekend door dure euro
Woensdag, 08:18 De Tijd
08:06 De maker van technologie voor cinema's, ziekenhuizen en bedrijven zag zijn nieuwe en vernieuwde producten groeien in de eerste drie maanden van het jaar.


Orbán stevent opnieuw af op tweederdemeerderheid in Hongaars parlement

In Hongarije heeft de rechts-populistische en eurosceptische premier Viktor Orbán met zijn partij Fidesz de parlementsverkiezingen duidelijk gewonnen. Met nagenoeg alle biljetten geteld kan de partij rekenen op 48,8 procent van de stemmen, zo blijkt uit cijfers die het nationaal kiesbureau zondagavond publiceerde. De opkomst lag met 70 procent uitzonderlijk hoog.
Prognoses: ruim 70 procent van de stemmen voor Poetin
18 Maart, 19:24 NOS nieuws

De eerste prognoses van de presidentsverkiezingen in Rusland wijzen op een grote overwinning voor zittend president Poetin. Hij kan rekenen op 76,3 procent van de stemmen, volgens het Russische persbureau RIA. Dat is meer dan in 2012 toen hij 64 procent van de stemmen kreeg.

Andere prognoses wijzen ook uit dat Poetin kan rekenen op meer dan 70 procent van de stemmen. Dat hij een vierde termijn als president zou winnen, stond al lang vast. De vraag was alleen nog hoe groot zijn overwinning zou zijn.

Volgens persbureau TASS is inmiddels 21 procent van de stemmen geteld en krijgt Poetin bijna 72 procent van de stemmen. Ook de opkomst is belangrijk. Poetin wil een ruim mandaat van de kiezer. Volgens TASS heeft 59,9 procent van de Russische kiezers gestemd.

Van de overige kandidaten krijgt de communist Pavel Groedinin de meeste stemmen, zo'n 16 procent. De overige zes kandidaten komen niet boven de 7 procent uit. Er zijn verschillende gevallen van verkiezingsfraude gemeld.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be