NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Procent

2News.be / Trefwoorden / Procent

Ja Teun, ik weet dat ketjap voor 90 procent uit suiker bestaat, daarom vind ik het zo lekker
Gisteren, 18:48 Volkskrant
Het maakt niet uit wat er in het script staat, ik doe het. Ik lees zojuist een column van Teun van de Keuken over journalistieke integriteit en reclame. In dit specifieke geval gaat het over de geloofwaardigheid van fotograaf Sacha de Boer, die iets heeft gedaan voor Nespresso. Die discussie boeit mij verder niet zo, maar wat ik op deze plek even tegen alle reclamebureaus wil zeggen: Teun spreekt


Illegale migratie naar Europa daalt 60 procent
Gisteren, 17:00 De Tijd
16:49 De Europese grenswacht Frontex telde vorig jaar 204.718 illegale overschrijdingen van de Europese buitengrenzen, tegen 511.046 gevallen in 2016.


Griekenland deed al "99 procent" van huiswerk
Maandag, 19:30 Skynet
Griekenland heeft al "99 procent" van de 'prior actions' uitgevoerd die vereist zijn om een nieuwe schijf noodhulp te deblokkeren. Dat heeft Europees commissaris voor Economische en Monetaire Zaken Pierre Moscovici vandaag gezegd in de marge van de eurogroep. Hij is tevreden met de "erg substantiële vooruitgang" die de Grieken hebben geboekt.


Zeventig procent van de drie-dagen-bezoekers van Amsterdam komt voor drugs - klopt dit wel?
Maandag, 10:12 Volkskrant
Berichten verspreiden zich razendsnel, of ze nu kloppen of niet. Wij proberen de zin van de onzin te scheiden. Vandaag: 'Zeventig procent van de drie-dagen-bezoekers van Amsterdam komt voor drugs.' Het drugstoerisme in Amsterdam loopt de spuigaten uit: zeventig procent van de drie-dagen-bezoekers is er van plan om drugs te gebruiken. Dat schrijven Caspar Hermans, programmadirecteur georganiseerde


Tokio begint week met 2 procent winst
Maandag, 07:48 De Tijd
07:23 Nadat de Amerikaanse beurzen hun beste week in vijf jaar beleefden, gaat Tokio door op dit elan. Een rustige handelsdag kondigt zich aan met feestdagen in China en de VS.


ACV tevreden over staking bij De Lijn: ?Meer dan 90 procent van werknemers nam deel aan?

Meer dan 90 procent van de werknemers bij openbaarvervoermaatschappij De Lijn heeft vrijdag deelgenomen aan de staking (exclusief de mensen die bij onderaannemers aan de slag zijn). Dat zegt ACV Openbare Diensten. De vakbond roept op tot dialoog en zegt op 21 februari opnieuw te gaan onderhandelen. Tijdens die onderhandelingen zullen er geen acties meer volgen die de reiziger kunnen treffen, mits op korte termijn resultaten geboekt worden, belooft de christelijke vakbond, die de andere vakbonden oproept ?om hetzelfde te doen?.
Twaalf procent van witte kassa?s niet geactiveerd: ?We blijven sanctioneren?
Donderdag, 14:24 Gazet v. Antwerpen

Bij zowat vijfduizend controles het voorbije jaar in horecazaken met een witte kassa, bleek twaalf procent in overtreding. De kassa was er niet geactiveerd zoals het hoort, bevestigt de FOD Financiën donderdag. In 5,77 procent van de horecazaken werd een tweede, niet-geregistreerde kassa aangetroffen. ?We blijven controleren en sanctioneren?, beklemtoont de woordvoerster, na kritiek van de Belgian Restaurants Association (BRA).
Criteo groeit 28 procent tot 2,3 miljard
Donderdag, 13:30 Emerce
De omzet van reclametechnologiebedrijf Criteo groeide in 2017 met 28 procent naar 2,3 miljard euro. De nettowinst groeide elf procent naar 97 miljoen. Beleggers reageren onverdeeld enthousiast.


Nederlandse bedrijven automatiseren 53 procent van hun SEA activiteiten
Donderdag, 11:42 Emerce
Uit onderzoek van brancheorganisaties DDMA en IAB Nederland blijkt dat veel grotere Nederlandse bedrijven 53 procent van hun SEA activiteiten (adverteren in zoekmachines) vandaag de dag al automatiseren.


Vlaams Belang wil N-VA langs links inhalen
13 Februari, 19:12 De Tijd
18:40 Vlaams Belang trekt in haar nieuwste campagne resoluut de sociale kaart. Zo hoopt ze de N-VA, die een economisch steeds rechtsere koers vaart, langs links in te halen.


Brussels Airlines start jaar met passagiersgroei van 15 procent
9 Februari, 15:36 Gazet v. Antwerpen

Brussels Airlines heeft in de maand januari 590.329 passagiers vervoerd, 15 procent meer dan in januari vorig jaar. Dat meldt de luchtvaartmaatschappij vrijdag.
Alcoholslot vermindert kans op recidive met minstens 75 procent
9 Februari, 13:12 Gazet v. Antwerpen

Het alcoholslot vermindert de kans op recidive met minstens 75 procent. Dat meldt VIAS Institute vrijdag in aanwezigheid van minister van Mobiliteit François Bellot (MR), daags nadat de Kamer een wetsvoorstel goedkeurde dat de verkeersveiligheid moet verbeteren.
Opvallende stunt tijdens Tournée Minérale: dit café pakt uit met kortingen tot vijftig procent
8 Februari, 19:12 Gazet v. Antwerpen

Bij café Nieuwendyck in Itegem (Heist-op-den-Berg) worden bierdrinkers die Tournée Minérale links laten liggen extra in de watten gelegd. Cafébaas Luc Van den Eynde zet de hele maand een selectie van bieren in solden, met mooie kortingen tot 50 procent.
Kleine meerderheid Nederlanders voor nieuwe donorwet: 51 procent is voor, 43 tegen
8 Februari, 16:48 Volkskrant
Onder alle kiezers tezamen is 51 procent voor de nieuwe wet. 43 procent is tegen, blijkt uit representatief onderzoek van I&O Research. In de nieuwe donorwet wordt iedereen na overlijden potentieel orgaandonor, tenzij expliciet bezwaar is aangetekend. Onder de kiezers van de meest uitgesproken tegenstanders SGP, PVV en ChristenUnie is het overgrote deel tegen de nieuwe wet. De kiezers van D66 en G


Grondpersoneel Lufthansa krijgt tot 6 procent meer loon
7 Februari, 13:48 Gazet v. Antwerpen

Het grondpersoneel van de Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa krijgt de komende jaren tot zes procent loonopslag. Dat zijn de directie van Lufthansa en de vakbond Verdi na lang onderhandelen overeengekomen.
Economische groei in Europa opnieuw hoger dan verwacht - Groot-Brittannië blijft achter
7 Februari, 13:12 Volkskrant
De economische groei in Europa pakt opnieuw hoger uit dan verwacht. De Europese Commissie raamt de gemiddelde groei in de EU-landen dit jaar op 2,3 procent, voor 2019 gaat ze uit van 2 procent. Nederland doet het beter dan gemiddeld. Groot-Brittannië is hekkensluiter als gevolg van zijn besluit de Europese Unie te verlaten. Europees Commissaris Dombrovskis (Euro) en zijn collega Moscovici (Economi


NMBS wil ticket- en abonnementsprijzen tot 2 procent optrekken
7 Februari, 08:24 De Tijd
08:07 De NMBS wil de prijs van abonnementen voor woon-werkverkeer en van gewone treinbiljetten op kunnen trekken met maximaal twee procent boven de index. Dat staat in het ontwerp van beheersovereenkomst - ...


Doorsnee vermogen Nederlander steeg in 2016 met 10 procent
6 Februari, 22:48 Volkskrant
Nederlandse huishoudens werden in doorsnee bijna 10 procent rijker in 2016, maar dit was geheel te danken aan de waardestijging van de eigen woning. De spaar- en banktegoeden en beleggingen namen per saldo nauwelijks toe. Dat meldt het CBS woensdag op basis van nieuwe cijfers. Het doorsnee vermogen van een Nederlands huishouden bedroeg in 2016 22.100 euro: dat is het saldo van schulden en bezittin


Dow Jones sluit ruim 2 procent hoger
6 Februari, 22:48 De Tijd
22:08 Daags na het grootste verlies in meer dan zes jaar (-4,6%) likten beleggers hun wonden.


'Prijzen van silicium wafers stijgen dit jaar met twintig procent'
6 Februari, 17:30 Tweakers
De bestuursvoorzitter van GlobalWafers verwacht dat de prijzen van silicium wafers in 2018 met twintig procent zullen stijgen ten opzichte van 2017. Eerder meldde een grotere waferproducent, Sumco, ook al dat de prijzen in 2018 met 20 procent gaan stijgen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be