NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Problemen

2News.be / Trefwoorden / Problemen

Ook problemen met Model X en Model S productie?
Gisteren, 19:12 AutoBlog
If you build it, they will come, krijgt een geheel andere lading bij Tesla. Inmiddels is het namelijk niet meer de vraag of mensen de producten van Tesla wel willen afnemen, maar of Tesla alles wel gemaakt krijgt. Naast de uitgebreid gedocumenteerde productieproblemen van de Tesla Model 3, lopen de wachtlijsten voor de Model S […]


Problemen met bezorging van uw krant?
Gisteren, 06:48 Gazet v. Antwerpen

Gazet van Antwerpen heeft vannacht te kampen gehad met problemen in de drukkerij. Daardoor zijn er verschillende edities samengevoegd. Hebt u uw krant niet ontvangen of zit u met vragen, contacteer ons dan via onze klantenservice. Onze excuses voor de problemen.
Defecte trein met duizendtal passagiers aan boord geblokkeerd in Mechelen
Maandag, 19:30 Skynet
In Mechelen staat sinds kwart voor vijf een trein met een duizendtal mensen aan boord vast. De trein was op weg van Charleroi naar Antwerpen-Centraal, en viel op het grondgebied van Mechelen, iets voor het station, stil. Dat zegt Thomas Baeken van spoorinfrastructuurbeheerder Infrabel vandaag aan Belga. Volgens de eerste vaststellingen zou er een probleem zijn met de stroomafnemer en is daardoor schade ontstaan aan de bovenleiding.


Treinverkeer tussen Mechelen en Brussel verstoord door defect

Door een defecte trein in Mechelen-Zuid is het treinverkeer maandagavond tussen Mechelen en Vilvoorde en tussen Mechelen en Brussels Airport verstoord. Hoelang de storing zal aanhouden is nog onduidelijk.
Onderzoek: klokkenluiders hebben vaak psychische problemen
Maandag, 12:00 NOS nieuws

Mensen die misstanden aan de kaak stellen, ondervinden daar zelf vaak zeer negatieve gevolgen van. Zo'n 45 procent van de klokkenluiders ervaart zelfs bijzonder ernstige psychische klachten zoals zeer ernstige angst- of depressiesymptomen, blijkt uit onderzoek van de Tilburg University.

Onderzoekers van de universiteit ondervroegen 27 klokkenluiders die naar de inspectiediensten of media waren gestapt nadat interne meldingen niets hadden opgeleverd. Tachtig procent van de ondervraagden zegt daarna zeer negatieve effecten voor werk en inkomen te hebben ervaren. Bijna de helft ervaart ook in het gezinsleven zeer negatieve effecten.

Onder druk gezet

Veel mensen komen in een traject terecht dat maanden of zelfs jaren kan duren, zegt voormalig hoogleraar Peter van der Velden op Radio 1. "Ze worden vaak sterk onder druk gezet en krijgen te maken met vergeldingsmaatregelen. Het is een enorme bron van stress."

De wetenschapper zegt dat er een knop in de hoofden van het management van bedrijven moet worden omgezet. "Je moet je realiseren dat mensen uit goeie bedoelingen klokkenluider worden. Niet om problemen te veroorzaken, maar ze om te verhelpen." Hij hoopt dat ook de bijstand die de mensen krijgen, zal verbeteren.

De onderzoekers zeggen dat de klachten van de klokkenluiders vergelijkbaar zijn met die van de slachtoffers van de vuurwerkramp Enschede, enkele weken na de ramp. De helft van de ondervraagde mensen is het afgelopen jaar onder behandeling geweest bij een psycholoog.
Ollongren ziet gemeenteraad als duizenddingendoekje dat alle Haagse problemen opveegt
Vrijdag, 02:24 Volkskrant
Er is in Nederland al maanden een langgerekt referendum gaande, iedereen mag meedoen, Nederlander of niet, er wordt niet op leeftijdsgrenzen of loyaliteit aan de joods-christelijke cultuur gecontroleerd, zolang ze maar betalen. Noem het een moderne vorm van censuskiesrecht. Het voltrekt zich in delen, het loopt op televisie, morgenavond wordt de einduitslag live uitgezonden op RTL4 en over de mens


Trump na bloedbad op school: psychische problemen aanpakken
15 Februari, 19:12 NOS nieuws

Het bloedbad dat een schutter gisteren aanrichtte op een school in Florida was een daad van verschrikkelijk geweld, veroorzaakt door haat en het kwade. De Amerikaanse president Trump heeft dat gezegd op een persconferentie, een dag na de aanslag die zeventien levens eiste.

Trump zei dat zijn regering er alles aan zal doen om psychische problemen aan te pakken. De verdachte, een 19-jarige ex-leerling van de school in Parkland, was volgens oud-klasgenoten een rare jongen. Hij werd in het verleden enige tijd behandeld in een kliniek en een advocaat van zijn familie heeft gezegd dat hij depressief was sinds de dood van zijn moeder in november.

Over het motief van de schutter is nog niets bekend. Hij schoot gisteren in en rond een school zeventien leerlingen en docenten dood en verwondde veertien aanwezigen. Ongeveer een uur erna werd de man opgepakt, enkele kilometers verderop.

De president bood op de persconferentie condoleances aan de slachtoffers en de nabestaanden aan. Ook zei hij dat hij van plan is een bezoek te brengen aan de getroffen school. "Wij zijn er voor jullie", zei hij. "Geen enkele leerling, geen enkele leraar zou in een Amerikaanse school ooit gevaar mogen lopen."

Trump ging niet in op het debat over vuurwapenbezit. Tegenstanders van de wapenwet hebben ook deze aanslag aangegrepen om te pleiten voor een wapenverbod, maar Trump noemde het woord 'wapen' niet in zijn toespraak.

De Republikeinse gouverneur Scott van Florida zei eerder wel al in een reactie op het bloedbad dat hij voortaan wil voorkomen dat mensen met mentale problemen legaal een vuurwapen kunnen aanschaffen.
Nieuws: Tesla in grote problemen?
10 Februari, 12:54 Auto55
Tesla-opperhoofd Elon Musk is een meester in het afleiden van de aandacht. Toen het bedrijf in het derde kwartaal van 2017 zowel een vrachtwagen als de nieuwe Tesla Roadster voorstelde (die nog lang, lang, lang niet in productie zal zijn), leidde dat de pers maar mooi af van het feit dat de productie van de Tesla Model 3 helemaal in het honderd liep. Tesla vond het dan ook nodig om...

Lees meer


Sneeuw - Geen problemen met busvervoer richting skigebieden
10 Februari, 11:06 Skynet
De Belgische Federatie van Autocar en Autobus Ondernemers (FBAA) meldt geen grote problemen met bussen die naar skigebieden vertrekken. Sinds gisteren brengen dit weekend zowat 295 autocars in totaal 14.600 wintersporters naar Frankrijk, ItaliŽ en Oostenrijk. Door de sneeuwval waren verkeersproblemen verwachten, maar de grote uittocht verliep zonder noemenswaardige problemen. Dat meldt FBAA.


Moeder en zoon stalken oud-burgemeester Verver om problemen aannemer
9 Februari, 17:24 NOS nieuws

Een moeder en zoon uit Vlaardingen worden vervolgd omdat ze peilzenders plaatsten onder de auto van Gerard Verver. Hij is de echtgenoot van Wilma Verver (VVD), oud-burgemeester van Schiedam.

De VVD'ster kwam in opspraak vanwege machtsmisbruik. Na een conflict met een Schiedamse aannemer over een privťverbouwing, gunde de gemeente deze ondernemer geen opdrachten meer. De burgemeester struikelde in 2011 over de affaire.

Verver was volgens moeder (67) en zoon (36) medeverantwoordelijk voor de problemen bij het aannemersbedrijf waar hun familielid werkte als inhuurkracht. Personeel zou ontslagen zijn omdat de aannemer niet betaald kreeg door de Ververs, meldt RTV Rijnmond.

Onvindbaar

De verdachten wilden de verblijfplaats van het echtpaar achterhalen, omdat ze hoorden dat de (oud-)burgemeester en haar gezin steeds onvindbaar waren. Het geld voor de peilzenders (400 euro) kwam van de directeur van het gedwarsboomde aannemersbedrijf.

De eerste twee pogingen van het duo om de zender te plaatsen, mislukten. Bij de derde actie, in november 2016, werden ze betrapt door een buurtbewoner toen ze opzichtig iets onder de auto plakten. Die waarschuwde Gerard Verver, die op zijn beurt de politie inschakelde.

Een vierde poging slaagde. Die zender leidde naar het adres van de Ververs.

Brandende auto

April vorig jaar werd de zoon opgepakt, omdat de politie een link ontdekte tussen hem en het telefoonnummer dat aan de zender was gekoppeld.

Twee dagen daarna wilden agenten de aannemer verhoren. Hij werd gevonden in een brandende auto. Hij had een zelfmoordpoging ondernomen, omdat hij te veel in de zaak-Verver opging.

Het is nog onbekend wanneer de stalkende moeder en zoon voor de rechter moeten verschijnen. De directeur wordt niet vervolgd, omdat zijn rol klein was en hij niet gezond is.
BelgiŽ kan zonder juridische problemen voor Franse vervanger voor onze F-16?s kiezen

BelgiŽ kan zonder enige juridische problemen de verouderde F-16-gevechtsvliegtuigen vervangen door de Franse Rafale-straaljagers, ook al zitten die eigenlijk niet in de officiŽle aanbestedingsprocedure. Dat beweren Franse juristen in een nota aan de Franse overheid, schrijft L?Echo vrijdag.
Vroeggeborenen meer kans op problemen dan gedacht
7 Februari, 13:24 Het Nieuwsblad Buitenland

Kinderen die vier tot acht weken te vroeg geboren worden, hebben meer kans op ontwikkelingsproblemen dan tot nu toe werd aangenomen. Dat blijkt uit onderzoek van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG).
Problemen met afgeluisterde gesprekken leiden tot uitstel in proces over diamantroof Brussels Airport
7 Februari, 10:12 Gazet v. Antwerpen

De pleidooien in het proces over de diamantroof worden uitgesteld naar 28 maart, omwille van problemen met de afgeluisterde gesprekken.
Wileyfox Europe verkeert in financiele problemen
6 Februari, 19:18 Tweakers
Wileyfox Europe Limited, onderdeel van de Britse smartphonefabrikant, staat onder curatele. Er zijn twee curators aangesteld die de financiŽle problemen het hoofd moeten bieden. Het bedrijf hoopt en doorstart te kunnen maken.


Inwoners van Sint Eustatius verdienen betere bestuurders - maar ook Nederland komt niet al zijn verplichtingen na
5 Februari, 19:48 Volkskrant
Op bijna zevenduizend kilometer van Den Haag kraait het oproer tegen Nederland. Al meer dan zeven jaar. Het gebeurt allemaal op Sint Eustatius, het kleine Caribische eiland, dat binnen het koninkrijk een bijzondere Nederlandse gemeente is. Maar nu 'bijna' sprake is van een 'staatsgreep', is de maat vol. Het 65 pagina's tellende rapport van de commissie van twee 'wijze mannen' laat aan duidelijkhei


Zo voorkom je dat je wagen problemen ondervindt door de vrieskou
5 Februari, 13:48 Gazet v. Antwerpen

Met temperaturen die constant flirten met het vriespunt wordt het bijzonder koud deze week. Vooral ?s nachts. Voor wie de wagen buiten laat overnachten, kan dat wel eens problemen opleveren. Denk maar aan bevroren ruiten of een vastgevroren handrem. Met deze tips kunt u iedere ochtend moeiteloos naar het werk vertrekken.
Hinder op Brussels Airport door ICT-problemen bij Swissport
3 Februari, 17:06 Skynet
Een ICT-probleem bij afhandelaar Swissport zorgt vandaag voor hinder op Brussels Airport. Een aantal vluchten zijn vertraagd en er zijn problemen bij de bagageafhandeling. Dat meldt de woordvoerster van de luchthaven, Florence Muls.


Wederhoor leidt vaker tot problemen, ťťn telefoontje of mailtje had een wond kunnen voorkomen
3 Februari, 02:24 Volkskrant
De ombudsman behandelt vragen, klachten en opmerkingen over de inhoud van redactionele pagina's en journalistieke aanpak. Deze week: wie met de krant spreekt, kan inzage afspreken vůůr publicatie. Maar in welke versie van het stuk? En hoe ver mag dat gaan? Au! 'De Volkskrant heeft ten onrechte geen wederhoor toegepast bij een artikel over de zaak-Demmink. Dit oordeelt de Raad voor de Journalistiek


Vlaamse regering schept 51 bijkomende plaatsen voor jongeren met complexe problemen

Verspreid over Vlaanderen komen er in de gemeenschapsinstellingen 51 plaatsen bij voor jongeren met extreme gedrags- en emotionele problemen, de zogenaamde GES+-jongeren. Dat maakt Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) donderdagavond bekend. In de gemeenschapsinstelling voor bijzondere jeugdzorg De Kempen in Mol is donderdag een 24 urenstaking aan de gang.
Bathurst 12H: Logistieke problemen voor Bentley en Strakka Racing
1 Februari, 09:48 Autosport
Nog voor en wel de Bathurst 12H begint kampen topfavorieten Bentley Team M-Sport en Strakka Racing al met problemen. Volgens Speedcafe zou het vrachtschip dat beide teams hun materiaal vervoert en al in november vertrok vanuit Groot-BrittanniŽ, te kampen gehad hebben met problemen onderweg. Het schip ondervond tijdens zijn reis naar AustraliŽ onder meer motorproblemen en had te maken met zware weersomstandigheden waardoor het zijn originele aankomstdatum, 21 januari, niet kon halen. Hierdoor werd het schip afgeleid naar Melbourne in plaats van Sydney, waar al het materiaal vannacht op vrachtwagens zou gezet worden en kon vertrekken richting Bathurst. Een omweg van maar liefst een kleine 600 km.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be