NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Problemen

2News.be / Trefwoorden / Problemen

Comité Tomorrowland lijst problemen op
Gisteren, 22:18 Gazet v. Antwerpen
Een net opgericht 'comité Tomorrowland' houdt woensdag in zaal Lipstick een burenvergadering om alle problemen aan te kaarten.


Vandeurzen trekt 15 miljoen euro extra uit voor psychische hulp aan jongeren

Vlaanderen trekt de komende twee jaar telkens vijftien miljoen euro extra uit voor laagdrempelige hulp aan de geestelijke gezondheid van jongeren. Dat heeft minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) zondag gezegd tijdens een debat in De Zevende Dag (één). Deze week raakte bekend dat een elfjarig meisje in de volwassenpsychiatrie terecht kwam omdat er geen geschikte plaats meer was in de kinder- en jeugdpsychiatrie.
Gebruikers melden problemen met wekkerapp in Android Oreo
Gisteren, 14:00 Tweakers
Verschillende gebruikers van Nexus- en Pixel-telefoons die de Android Oreo-update hebben ontvangen, klagen dat de wekkerapp sindsdien niet meer betrouwbaar werkt. De wekker zou in sommige gevallen helemaal niet meer afgaan.


Belgen in het buitenland - AS Roma, met Nainggolan als assistgever, wint zonder problemen van Udinese
Zaterdag, 17:48 Skynet
AS Roma heeft vandaag op de zesde speeldag in de Italiaanse Serie A een makkelijke thuiszege geboekt. De Romeinen versloegen Udinese met 3-1.


Drie op de vier slachtoffers van partnergeweld nemen problemen mee naar werk
Vrijdag, 12:18 Skynet
Partnergeweld is niet alleen een privéprobleem. Het heeft wel degelijk een invloed op het functioneren van een slachtoffer en diens collega's op het werk. Dat blijkt uit de resultaten van een enquête die het Belgisch Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM) liet uitvoeren bij ongeveer 2.000 Belgische werknemers.


Deze comédienne maakt filmpje over haar problemen met grote borsten
Donderdag, 12:36 Gazet v. Antwerpen
De Australische comédienne Tanya Hennessy heeft op maandag een filmpje gepost op Facebook en YouTube waarin ze het uitgebreid heeft over de frustraties die haar grote borsten met zich meebrengen. Haar gevatte opmerkingen over de horror waarmee ze geconfronteerd wordt tijdens shoppinguitjes en sportsessies lijken heel herkenbaar bij lotgenoten, want het filmpje werd in enkele dagen tijd massaal gedeeld en geliked.


Antwerps verkeersinfarct brengt bedrijven in problemen: ?Wij zijn er al 19 mensen door kwijt?
Woensdag, 20:06 Gazet v. Antwerpen

Het havenbedrijf DHL Global Forwarding heeft in het voorbije jaar maar liefst negentien personeelsleden verloren door de fileproblemen. Bij DP World Antwerp, eveneens op Linkeroever, gaat het om ?veel medewerkers?. Het maakt duidelijk hoe nijpend het mobiliteitsprobleem in de Antwerpse haven is.
Apple en Microsoft werken aan oplossing voor problemen met e-mail in iOS 11
Woensdag, 11:48 Tweakers
Gebruikers van de Mail-app in iOS 11 die een e-mailadres van Outlook.com, Office 365 of Exchange Server 2016 gebruiken, kunnen geen e-mails vesturen. Apple en Microsoft erkennen het probleem en zeggen met een oplossing te komen.


Facebook-software React zorgt mogelijk voor problemen bij ontwikkelaars
Woensdag, 11:42 Techzine
De open-source software React van Facebook heeft een clausule die mogelijk problemen oplevert voor ontwikkelaars. Het is voor bedrijven en andere partijen daardoor wellicht beter om React niet te gebruiken. Het gebruik van de software kan problemen opleveren indien er een patentstrijd plaatsvindt, iets wat de laatste tijd niet ongebruikelijk is. React is een JavaScript-bibliotheek […]


De banken zijn aan zet: help de 50-plus huiseigenaren actief van hun problemen af
16 September, 02:54 Volkskrant
Banken maken zich zorgen over 50-plus huiseigenaren met een aflossingsvrije hypotheek. Toezichthouder De Nederlandsche Bank is dat met ze eens en denkt dat tweehonderdduizend huiseigenaren (samen goed voor 40 miljard euro schuld) afstevenen op financiële problemen. En de klanten? In de krant van woensdag lazen we dat uit nieuw onderzoek van ING blijkt dat 87 procent van hen denkt dat het met hun a


Bewoners met psychische problemen zijn de dupe van een conflict tussen gemeente en zorgorganisatie
13 September, 02:49 Volkskrant
De gemeente Nijmegen verdenkt zorgorganisatie de Rigtergroep van het onrechtmatig besteden van zorggeld. Voornaamste slachtoffers zijn de cliënten, die grote moeite hebben met hun noodgedwongen verhuizing. 'Verhuizen is voor mij het allerergste. Het betekent chaos, ik raak verlamd. Ik heb nog liever liefdesverdriet, daarvan weet ik tenminste hoe ik het kan handelen.' Susan (42) heeft een autistisc


Bewoners met psychische problemen zijn de dupe van een conflict tussen gemeente en zorgorganisatie
13 September, 02:49 Volkskrant
De gemeente Nijmegen verdenkt zorgorganisatie de Rigtergroep van het onrechtmatig besteden van zorggeld. Voornaamste slachtoffers zijn de cliënten, die grote moeite hebben met hun noodgedwongen verhuizing. 'Verhuizen is voor mij het allerergste. Het betekent chaos, ik raak verlamd. Ik heb nog liever liefdesverdriet, daarvan weet ik tenminste hoe ik het kan handelen.' Susan (42) heeft een autistisc


?Wijdverspreide? problemen met geldafhalingen en onlinetoepassingen KBC

Klanten van bank-verzekeraar KBC in heel België kunnen maandag problemen ondervinden om geld af te halen of online verrichtingen uit te voeren. Dat zegt woordvoerder Stef Leunens van KBC.
Wereldwijd problemen met Facebook en Instagram
26 Augustus, 16:42 NOS nieuws

Gebruikers van Facebook en Instagram in verschillende landen, waaronder Nederland, klagen over een storing bij de populaire sociale netwerken. Ze kunnen niet inloggen, niets plaatsen of hun nieuwsoverzicht bekijken.

Het is niet duidelijk wat er aan de hand is. Op Facebook en Instagram verschijnen standaard foutmeldingen waarin staat dat er gewerkt wordt aan een oplossing.

Teleurgestelde gebruikers én de onvermijdelijke grappenmakers laten op dat andere sociale netwerk (Twitter) weten wat ze van de storing vinden.
Technische problemen vertragen verhuis naar nieuw NAVO-hoofdkwartier
26 Augustus, 14:36 Skynet
De verhuis naar het nieuwe hoofdkwartier van de NAVO in Brussel, aanvankelijk gepland voor het einde van 2017, loopt opnieuw vertraging door technische problemen. "De verhuis naar het nieuwe NAVO-hoofdkwartier is gestart, we verwachten dat af te ronden in de eerste helft van 2018", zei de verdragsorganisatie in een verklaring.


24H Zolder: Na 1H: Vervisch en Dejonghe nemen vliegende start in de Norma's
19 Augustus, 17:36 Autosport
Na één uur wedstrijd zijn het de beide Norma's van McDonald's Racing en Deldiche Racing die vooraan rijden in de 24 Uren van Zolder. Frédéric Vervisch nam een snelle start met daarachter Sam Dejonghe in zijn zog. Tussen de beide Norma's zit nu zo'n 15 seconden, de derde Norma van Hans Thiers volgt al op een halve minuut. Thiers nam een minder goede start maar rijdt nu dus alweer op de derde plaats.


24H Zolder: T2 Racing Switzerland Ligier snelste in warm-up
19 Augustus, 11:36 Autosport
Op een droge piste maar bij een stevige westenwind vond zaterdagmorgen de warm-up plaats. De teams testten voor de laatste maal de set-up van de wagens uit en in een rustig verlopen sessie werd de snelste chrono neergezet door de T2 Racing Switzerland Ligier JS53. Met een ronde in 1:34.735 bleef de Zwitserse CN prototype de DVB Racing Norma (1:36.119) en de McDonald?s Racing Norma (1:36.170) voor.


Belastingdienst concludeert dat innen belasting gevaar loopt door ict-problemen
18 Augustus, 11:48 Tweakers
De Belastingdienst heeft na eigen onderzoek ook zelf geconcludeerd dat het innen van belasting gevaar loopt door problemen met ict-systemen. De dienst blijkt met zo'n zeshonderd verschillende ict-systemen te werken.


Berg problemen doet burgemeester besluiten, slecht voorbereide alpinisten te beboeten
17 Augustus, 18:18 Skynet
Burgemeester Jean-Marc Peillex van de Franse gemeente Saint-Gervais-les-Bains gaat voortaan boetes uitschrijven voor alpinisten die de nabijgelegen Mont Blanc, de hoogste berg van Europa, willen beklimmen zonder hiervoor terdege te zijn uitgerust. Concreet heeft de man een lijst opgesteld van wat alpinisten minimaal bij zich moeten hebben aan équipage en kledij.


Anti-migrantenschip komt in problemen: uitgerekend hulporganisatie springt bij
11 Augustus, 16:30 Volkskrant
De boot van Defend Europe, de extreem-rechtse beweging die hulporganisaties ervan wil weerhouden bootvluchtelingen te redden op zee, moest vrijdag zelf worden gered door een hulporganisatie. Defend Europe bestaat uit activisten die zich beroepen op de culturele en historische identiteit van het eigen, Europese volk. Volgens hen vormt massamigratie een bedreiging voor Europa, net zoals iedereen die

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be