NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Politie

2News.be / Trefwoorden / Politie

Gewonden bij confrontatie tussen politie en sans-papiers bij bezettingspoging
Gisteren, 23:06 Skynet Belgie
Bij een confrontatie tussen circa 80 migranten van het collectief Voix des Sans-Papiers (VSP), die een nieuwe bezetting van een leegstaand pand in de Brusselse Zandstraat wilden beginnen, en agenten van de anti-agressiebrigade, zijn zaterdag minstens zes personen gewond geraakt. Drie van hen werden geraakt door plastic projectielen, aldus de woordvoerder van VSP.


Jambon: ?Brusselse politie was niet voorbereid en had geen informatie over de rellen?

Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) heeft toelichting gegeven bij het rapport van de Algemene Inspectie over de rellen van afgelopen zaterdag in Brussel.
Zaak over hardhandige politie-interventie aan café uitgesteld door overlijden
Vrijdag, 13:42 Gazet v. Antwerpen

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft de zaak over een hardhandige interventie van de Antwerpse politie vrijdag uitgesteld, omdat één van de beklaagden recent is overleden. De zaak wordt nu op 5 januari behandeld.
Politie weet wie de relschoppers van Brussel zijn: ?Nog geen 18 jaar en een strafblad om u tegen te zeggen?
Vrijdag, 10:36 Gazet v. Antwerpen

De politie weet wie de relschoppers zijn die vorige woensdag keet schopten bij de Munt: ?Ze kwamen al verschillende keren met de politie in aanraking. Een aantal onder hen heeft een strafblad om U tegen te zeggen?, klink het.
Texaanse politie niet onder de indruk van dansende verdachte
Vrijdag, 09:25 NOS nieuws

Politieagenten in Houston moesten waarschijnlijk even met hun ogen knipperen toen ze op het punt stonden een verdachte te arresteren. De man had zijn handen omhoog maar leek niet onder de indruk van de agenten met getrokken wapens. Hij besloot niet te vluchten, maar om zijn beste dansmoves te laten zien.

De automobilist had de politie in eerste instantie al meer dan dertig kilometer achter zich aan gehad en hij weigerde te stoppen. Wat hij had misdaan, is niet duidelijk. Hoe mooi het optreden van de automobilist ook was, hij werd toch met behulp van een politiehond gearresteerd.
Kinderen eten nog altijd te weinig fruit, groente en vis - en dit zegt de wetenschap erover
Vrijdag, 02:14 Volkskrant
En wéér blijken de meeste kinderen tot 12 jaar - net als hun ouders trouwens - minder fruit, groente en vis te eten dan wordt aanbevolen door het Voedingscentrum. Dat blijkt uit de Gezondheidsmonitor van het CBS. Bijna vier op de tien kinderen tot 12 jaar krijgt voldoende fruit en groente binnen. De helft eet voldoende vis. Voor de monitor werden 1100 ouders in de periode 2014-2016 ondervraagd. De


Vorming van de Nationale Politie vordert minder soepel dan gehoopt
Vrijdag, 02:14 Volkskrant
De vorming van de Nationale Politie per 1 januari 2013 is 'fors onderschat', schrijft de commissie-Kuijken, die vier jaar onderzoek deed. Donderdag verscheen het rapport, met daarin vijf oplossingen. Probleem De korpsleiding opereert in het dagelijkse politiewerk te veel top-down. Oplossing De korpschef (nu Erik Akerboom, aanvankelijk de eerder dit jaar overleden Gerard Bouman) moet een sterkere p


Politie sluit garage en winkel van Bomenaar
Vrijdag, 00:24 Gazet v. Antwerpen

De recherche van politiezone Rupel heeft twee panden verzegeld in Hoboken. Het gaat om een garage en winkel in auto-onderdelen.
?Jongeren hebben meer vertrouwen in politie dan rellen doen vermoeden?
Donderdag, 18:24 Gazet v. Antwerpen

Hoewel de rellen die de voorbije dagen in Brussel plaatsvonden misschien het tegendeel doen vermoeden, is het beeld dat jongeren van de politie hebben gemiddeld genomen positief. Ook het vertrouwen van de jongeren in de politie neemt toe, zo zegt pedagoog Pedro De Bruyckere (Arteveldehogeschool) donderdag.
Commissie: minister Grapperhaus heeft teveel macht over de politie
Donderdag, 17:12 Volkskrant
De minister van Justitie en Veiligheid heeft te veel macht gekregen over de Nationale Politie. Het is voor de organisatie niet gezond als één man de prioriteiten bepaalt, het budget vaststelt, over de cao onderhandelt én de toezichthouders benoemt. De minister moet daarom zo snel mogelijk macht afdragen aan de korpschef. Die conclusie trekt de Commissie Evaluatie Politiewet in haar rapport over de


'Reorganisatie politie is verre van klaar'
Donderdag, 17:12 NOS nieuws

De reorganisatie van de politie is na vijf jaar nog verre van klaar. Met de vorming van de Nationale Politie in 2012 is de goede weg ingeslagen, maar er moet nog veel verbeterd worden, schrijft de commissie-Kuijken in een evaluatie. "Er is nog een lange weg te gaan om alle aspiraties tot gelding te brengen."

Zo is eigenlijk voor niemand duidelijk hoe goed of slecht de politie presteert. "Noch de korpsleiding, noch het ministerie, noch het bonte geheel van gezagsdragers en toezichthouders beschikken over een beeld van het presterend vermogen van de politieorganisatie. Dat moet beter", schrijft de commissie.

De commissie, onder leiding van oud-topambtenaar Wim Kuijken, onderzocht de vorming van de Nationale Politie, de fusie van alle 26 politiekorpsen in Nederland.

Zuinige conclusie

Samengaan moest de politie vooral slagvaardiger maken, maar het bleek voor de commissie erg moeilijk om daar conclusies over te trekken. De onderzoekers komen niet verder dan de "ietwat zuinige conclusie" dat het vertrouwen van de burger in de politie er niet op achteruit is gegaan de afgelopen vijf jaar.

Eerder deze week lekte al uit dat Kuijken ervoor pleit dat de korpschef, op dit moment Erik Akerboom, meer macht krijgt. Die moet meer gaan bepalen waar de prioriteiten liggen en waar het geld aan wordt uitgegeven.

De minister zou een stapje terug moeten doen. Die heeft nu te veel rollen, tegelijkertijd als opdrachtgever en toezichthouder. "Dat kan in goede handen goed gaan, maar als die er even niet zijn, kan het snel verkeerd gaan", staat in het evaluatierapport.

Politie van iedereen

Kuijken pleit verder niet voor ingrijpende maatregelen bij de Nationale Politie. Die moet zich vooral verder kunnen ontwikkelen en verbeteren. De Politiewet 2012, die aan de basis stond van de reorganisatie, biedt daarvoor voldoende mogelijkheden, vindt hij. "De wet kan in grote lijnen worden gehandhaafd, maar op onderdelen is bijstelling raadzaam."

Uiteindelijk moet de Nationale Politie ook echt een "nationale institutie" worden, adviseert Kuijken aan alle betrokkenen. "De politie moet niet van het Rijk of het ministerie zijn, maar van en voor de gezamenlijkheid."

Korpschef

Korpschef Erik Akerboom ziet het rapport als een "leidraad voor de doorontwikkeling van de politie". Hij onderschrijft dat er op dit moment veel centraal wordt geregeld en dat er meer flexibiliteit nodig is. Zo moeten teams in wijken meer zelf kunnen regelen.

De uitstroom van 14.000 oudere politiemensen in de komende jaren wordt een groot probleem. "Dat kost tijd. Het is dus onvermijdelijk dat we het politiewerk tijdelijk met minder mensen doen", zegt hij. Dat maakt volgens hem de noodzaak om zo efficiënt en flexibel mogelijk te werken alleen maar groter.

NPB

De politiebond NPB stelt dat de Nationale Politie vijf jaar na oprichting met een reeks aan problemen kampt. "De bezetting, de roosters, het ziekteverzuim, het functiehuis, de logistieke processen, de ict, de uitrusting en training, de screening, de cultuur op de werkvloer; noem maar op", zegt voorzitter Struijs.

Hij roept minister van Justitie Grapperhaus op om de analyse en aanbevelingen zo snel mogelijk in concrete maatregelen om te zetten.
Politie VS ziet hibiscusplant aan voor marihuana en houdt echtpaar aan
Vrijdag, 22:06 NOS nieuws

Een Amerikaans echtpaar dat ten onrechte was aangehouden na een blunder van agenten, klaagt de politie en een verzekeringsbedrijf aan.

Een verzekeringsagent die de schade door een omgevallen boom opnam, dacht een marihuanaplant te zien bij een huis in de plaats Sarver in de buurt van Pittsburg. Hij maakte er foto's van en waarschuwde de politie, die gewapend op het huis af ging. Ook agenten zagen de hibiscusplant aan voor marihuana.

De 66-jarige bewoonster van het huis Audrey Cramer opende half gekleed de deur en werd meteen in de boeien geslagen. Haar 69-jarige man kwam een half uur later thuis, waar hij met getrokken pistolen werd opgewacht. Hij kon de agenten er niet van overtuigen dat ze een blunder begingen, en zat even later naast zijn vrouw in de politieauto, ook met handboeien om.

Toen de politie de fout bemerkte, werd het echtpaar Cramer zonder aanklacht vrijgelaten. De verzekeringsmaatschappij en de politie gingen vandaag niet in op vragen over de flater.
Commissaris Boutonnot was nummer 63 dit jaar: aantal zelfmoorden bij Franse politie stijgt weer
Donderdag, 11:12 Volkskrant
Commissaris Antoine Boutonnot, voormalig hoofd bestrijding voetbalvandalisme, trok zich zondag terug in het kantoor van de gendarmerie in de Parijse voorstad Issy-les-Moulineaux, waar hij zich met zijn dienstwapen doodschoot. Diezelfde dag hing een kapitein van de politie zich op in het Bois de Vincennes in Parijs. En pleegden nog eens drie Franse agenten elders zelfmoord. Sinds begin dit jaar heb


'Operatie-zoekgeraakte fietsbel': politie-heli's vliegen uit om niets
Donderdag, 10:42 NOS nieuws

Politiehelikopters vliegen te vaak uit voor kleine misdrijven. Dat zorgt voor onveilige situaties en onnodige overlast voor omwonenden, zeggen (oud-)vliegers tegen Omroep West.

Volgens hen wordt zo ook gemeenschapsgeld verkwist. Maar ze moeten uren maken: "Stel dat we dit jaar 1000 uur minder maken, dan krijgen we het jaar erop ook minder budget."

Paardenzadels

In de regel worden de politieheli's alleen ingezet bij woninginbraken, straatroven en overvallen (zogeheten high impact crimes). "Maar we zijn ook wel eens naar Brabant gestuurd, omdat daar mogelijk paardenzadels waren gestolen", zegt een piloot.

"Operatie zoekgeraakte fietsbel, noemden wij dat soort meldingen altijd", vult een voormalig collega aan. "Vanuit de meldkamer wordt vaak gezegd: "Ga maar, want jullie zijn toch in de lucht."

Soms hebben de vliegers "twee uur voor Jan met de korte achternaam gevlogen" en dan is er geen brandstof meer voor een overval op een geldtransportwagen.

Wakker houden

De heli-vliegers vinden de klachten van omwonenden, met name over nachtvluchten, vaak terecht. "Te vaak denk ik: moeten we daarvoor mensen uit hun slaap houden?"

De (oud-)helikoptervliegers willen anoniem blijven uit angst voor represailles van hun (voormalige) werkgever. Volgens hen zit de kern van het probleem bij de verhuizing van de meldkamer naar Driebergen in 2012.

Voorheen namen zogeheten waarnemers, die met de vliegers meevliegen, meldingen op. Nu wordt dat gedaan door gewone agenten in de meldkamer. "Zij hebben geen verstand van heli's en sturen je op van alles af".

Woordvoerder Ed Kraszewski van de Landelijke Eenheid van de politie erkent dat de heli's soms worden ingezet bij de opsporing van fietsendieven. "Maar alleen als ze al in de lucht hangen."

Zeer succesvol

Ook worden de politiehelikopters ingezet op basis van data-analyse. Kraszewski: "Als bijvoorbeeld uit politiegegevens blijkt dat in Den Haag relatief vaak op vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur wordt ingebroken, surveilleren de helikopters op die tijdstippen boven de stad."

De politie noemt de helikopters zeer succesvol. Dit jaar zijn hierdoor bijna 200 aanhoudingen verricht. In 2016 hebben de helikopters geassisteerd bij ruim 3000 meldingen, 167 aanhoudingen en 45 reddingen.

Agenten op de grond zijn "waanzinnig blij" met de assistentie uit de lucht, zegt Kraszewski. "Met een heli is er voor een vluchtauto geen ontkomen meer aan. Ook zorgen ze voor extra veiligheid. Als bijvoorbeeld iemand met een geweer op een dak ligt, kan vanuit de heli gewaarschuwd worden."

Volgens de (oud-)vliegers is de afdeling helikopters (inclusief ondersteuning van zo'n 110 mensen) een van de duurste politie-eenheden. Er zijn acht helikopters, die meestal op Schiphol en Rotterdam The Hague Airport staan. Een helikoptervlucht kost per keer 2000 tot 3000 euro.
'Operatie-zoekgeraakte fietsbel': politie-heli's vliegen uit om niets
Donderdag, 10:42 NOS nieuws

Politiehelikopters vliegen te vaak uit voor kleine misdrijven. Dat zorgt voor onveilige situaties en onnodige overlast voor omwonenden, zeggen (oud-)vliegers tegen Omroep West.

Volgens hen wordt zo ook gemeenschapsgeld verkwist. Maar ze moeten uren maken: "Stel dat we dit jaar 1000 uur minder maken, dan krijgen we het jaar erop ook minder budget."

Paardenzadels

In de regel worden de politieheli's alleen ingezet bij woninginbraken, straatroven en overvallen (zogeheten high impact crimes). "Maar we zijn ook wel eens naar Brabant gestuurd, omdat daar mogelijk paardenzadels waren gestolen", zegt een piloot.

"Operatie zoekgeraakte fietsbel, noemden wij dat soort meldingen altijd", vult een voormalig collega aan. "Vanuit de meldkamer wordt vaak gezegd: "Ga maar, want jullie zijn toch in de lucht."

Soms hebben de vliegers "twee uur voor Jan met de korte achternaam gevlogen" en dan is er geen brandstof meer voor een overval op een geldtransportwagen.

Wakker houden

De heli-vliegers vinden de klachten van omwonenden, met name over nachtvluchten, vaak terecht. "Te vaak denk ik: moeten we daarvoor mensen uit hun slaap houden?"

De (oud-)helikoptervliegers willen anoniem blijven uit angst voor represailles van hun (voormalige) werkgever. Volgens hen zit de kern van het probleem bij de verhuizing van de meldkamer naar Driebergen in 2012.

Voorheen namen zogeheten waarnemers, die met de vliegers meevliegen, meldingen op. Nu wordt dat gedaan door gewone agenten in de meldkamer. "Zij hebben geen verstand van heli's en sturen je op van alles af".

Woordvoerder Ed Kraszewski van de Landelijke Eenheid van de politie erkent dat de heli's soms worden ingezet bij de opsporing van fietsendieven. "Maar alleen als ze al in de lucht hangen."

Zeer succesvol

Ook worden de politiehelikopters ingezet op basis van data-analyse. Kraszewski: "Als bijvoorbeeld uit politiegegevens blijkt dat in Den Haag relatief vaak op vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur wordt ingebroken, surveilleren de helikopters op die tijdstippen boven de stad."

De politie noemt de helikopters zeer succesvol. Dit jaar zijn hierdoor bijna 200 aanhoudingen verricht. In 2016 hebben de helikopters geassisteerd bij ruim 3000 meldingen, 167 aanhoudingen en 45 reddingen.

Agenten op de grond zijn "waanzinnig blij" met de assistentie uit de lucht, zegt Kraszewski. "Met een heli is er voor een vluchtauto geen ontkomen meer aan. Ook zorgen ze voor extra veiligheid. Als bijvoorbeeld iemand met een geweer op een dak ligt, kan vanuit de heli gewaarschuwd worden."

Volgens de (oud-)vliegers is de afdeling helikopters (inclusief ondersteuning van zo'n 110 mensen) een van de duurste politie-eenheden. Er zijn acht helikopters, die meestal op Schiphol en Rotterdam The Hague Airport staan. Een helikoptervlucht kost per keer 2000 tot 3000 euro.
'Operatie-zoekgeraakte fietsbel': politie-heli's vliegen uit om niets
Donderdag, 10:41 NOS nieuws

Politiehelikopters vliegen te vaak uit voor kleine misdrijven. Dat zorgt voor onveilige situaties en onnodige overlast voor omwonenden, zeggen (oud-)vliegers tegen Omroep West.

Volgens hen wordt zo ook gemeenschapsgeld verkwist. Maar ze moeten uren maken: "Stel dat we dit jaar 1000 uur minder maken, dan krijgen we het jaar erop ook minder budget."

Paardenzadels

In de regel worden de politieheli's alleen ingezet bij woninginbraken, straatroven en overvallen (zogeheten high impact crimes). "Maar we zijn ook wel eens naar Brabant gestuurd, omdat daar mogelijk paardenzadels waren gestolen", zegt een piloot.

"Operatie zoekgeraakte fietsbel, noemden wij dat soort meldingen altijd", vult een voormalig collega aan. "Vanuit de meldkamer wordt vaak gezegd: "Ga maar, want jullie zijn toch in de lucht."

Soms hebben de vliegers "twee uur voor Jan met de korte achternaam gevlogen" en dan is er geen brandstof meer voor een overval op een geldtransportwagen.

Wakker houden

De heli-vliegers vinden de klachten van omwonenden, met name over nachtvluchten, vaak terecht. "Te vaak denk ik: moeten we daarvoor mensen uit hun slaap houden?"

De (oud-)helikoptervliegers willen anoniem blijven uit angst voor represailles van hun (voormalige) werkgever. Volgens hen zit de kern van het probleem bij de verhuizing van de meldkamer naar Driebergen in 2012.

Voorheen namen zogeheten waarnemers, die met de vliegers meevliegen, meldingen op. Nu wordt dat gedaan door gewone agenten in de meldkamer. "Zij hebben geen verstand van heli's en sturen je op van alles af".

Woordvoerder Ed Kraszewski van de Landelijke Eenheid van de politie erkent dat de heli's soms worden ingezet bij de opsporing van fietsendieven. "Maar alleen als ze al in de lucht hangen."

Zeer succesvol

Ook worden de politiehelikopters ingezet op basis van data-analyse. Kraszewski: "Als bijvoorbeeld uit politiegegevens blijkt dat in Den Haag relatief vaak op vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur wordt ingebroken, surveilleren de helikopters op die tijdstippen boven de stad."

De politie noemt de helikopters zeer succesvol. Dit jaar zijn hierdoor bijna 200 aanhoudingen verricht. In 2016 hebben de helikopters geassisteerd bij ruim 3000 meldingen, 167 aanhoudingen en 45 reddingen.

Agenten op de grond zijn "waanzinnig blij" met de assistentie uit de lucht, zegt Kraszewski. "Met een heli is er voor een vluchtauto geen ontkomen meer aan. Ook zorgen ze voor extra veiligheid. Als bijvoorbeeld iemand met een geweer op een dak ligt, kan vanuit de heli gewaarschuwd worden."

Volgens de (oud-)vliegers is de afdeling helikopters (inclusief ondersteuning van zo'n 110 mensen) een van de duurste politie-eenheden. Er zijn acht helikopters, die meestal op Schiphol en Rotterdam The Hague Airport staan. Een helikoptervlucht kost per keer 2000 tot 3000 euro.
'Operatie-zoekgeraakte fietsbel': politie-heli's vliegen uit om niets
Donderdag, 10:41 NOS nieuws

Politiehelikopters vliegen te vaak uit voor kleine misdrijven. Dat zorgt voor onveilige situaties en onnodige overlast voor omwonenden, zeggen (oud-)vliegers tegen Omroep West.

Volgens hen wordt zo ook gemeenschapsgeld verkwist. Maar ze moeten uren maken: "Stel dat we dit jaar 1000 uur minder maken, dan krijgen we het jaar erop ook minder budget."

Paardenzadels

In de regel worden de politieheli's alleen ingezet bij woninginbraken, straatroven en overvallen (zogeheten high impact crimes). "Maar we zijn ook wel eens naar Brabant gestuurd, omdat daar mogelijk paardenzadels waren gestolen", zegt een piloot.

"Operatie zoekgeraakte fietsbel, noemden wij dat soort meldingen altijd", vult een voormalig collega aan. "Vanuit de meldkamer wordt vaak gezegd: "Ga maar, want jullie zijn toch in de lucht."

Soms hebben de vliegers "twee uur voor Jan met de korte achternaam gevlogen" en dan is er geen brandstof meer voor een overval op een geldtransportwagen.

Wakker houden

De heli-vliegers vinden de klachten van omwonenden, met name over nachtvluchten, vaak terecht. "Te vaak denk ik: moeten we daarvoor mensen uit hun slaap houden?"

De (oud-)helikoptervliegers willen anoniem blijven uit angst voor represailles van hun (voormalige) werkgever. Volgens hen zit de kern van het probleem bij de verhuizing van de meldkamer naar Driebergen in 2012.

Voorheen namen zogeheten waarnemers, die met de vliegers meevliegen, meldingen op. Nu wordt dat gedaan door gewone agenten in de meldkamer. "Zij hebben geen verstand van heli's en sturen je op van alles af".

Woordvoerder Ed Kraszewski van de Landelijke Eenheid van de politie erkent dat de heli's soms worden ingezet bij de opsporing van fietsendieven. "Maar alleen als ze al in de lucht hangen."

Zeer succesvol

Ook worden de politiehelikopters ingezet op basis van data-analyse. Kraszewski: "Als bijvoorbeeld uit politiegegevens blijkt dat in Den Haag relatief vaak op vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur wordt ingebroken, surveilleren de helikopters op die tijdstippen boven de stad."

De politie noemt de helikopters zeer succesvol. Dit jaar zijn hierdoor bijna 200 aanhoudingen verricht. In 2016 hebben de helikopters geassisteerd bij ruim 3000 meldingen, 167 aanhoudingen en 45 reddingen.

Agenten op de grond zijn "waanzinnig blij" met de assistentie uit de lucht, zegt Kraszewski. "Met een heli is er voor een vluchtauto geen ontkomen meer aan. Ook zorgen ze voor extra veiligheid. Als bijvoorbeeld iemand met een geweer op een dak ligt, kan vanuit de heli gewaarschuwd worden."

Volgens de (oud-)vliegers is de afdeling helikopters (inclusief ondersteuning van zo'n 110 mensen) een van de duurste politie-eenheden. Er zijn acht helikopters, die meestal op Schiphol en Rotterdam The Hague Airport staan. Een helikoptervlucht kost per keer 2000 tot 3000 euro.
Politie onderzoekt ruwe aanhouding scholieren Tilburg
Donderdag, 08:36 NOS nieuws

De politie onderzoekt een hardhandige aanhouding van een scholier, gisteren in Tilburg. Op filmpjes op sociale media is te zien hoe een agent een 14-jarige jongen onderuit schopt en op de vloer duwt.

Bij de Tilburgse vmbo-school Campus 013 hadden zich gistermiddag zo'n 100 scholieren verzameld die mogelijk gehoor hadden gegeven aan een oproep tot een grote vechtpartij.

Grove beledigingen

Politiewoordvoerder Pierre-Ine Mattheussens legt uit: "Ik kan me voorstellen dat de beelden heftig over komen, maar de spanning liep hoog op. Er werden zeer grove beledigingen geuit. Wij waren daar om de rust te laten terugkeren".

Ze noemt het te vroeg om te zeggen of de aanhoudingen volgens de regels zijn gegaan. "Dat is niet enkel en alleen aan de beelden te zien. Dat moet uit onderzoek en evaluatie blijken".

Vuurwerkbom

De school heeft nog niet op de commotie gereageerd. Omwonenden klagen al langer over de school. Volgens hen is er sprake van structurele overlast, drugsgebruik en vuurwerk. Toen de politie weg was, ontplofte er gistermiddag ook een vuurwerkbom.

Er werden drie jongens opgepakt, waarvan er dus één werd gevloerd door een agent. De leerlingen (14, 15 en 16) zouden het bevel van de politie om te vertrekken hebben genegeerd, schrijft Omroep Brabant.
10.000 euro voor dakloze ?oplichter?? Man uit Project Axel bekend bij politie
Donderdag, 08:36 Gazet v. Antwerpen

Hij staat bij de politie bekend voor een waslijst aan feiten, waaronder diefstal, inbraak en oplichting. En toch passeerde de dakloze Dirk V. de screening van Vier: hij kreeg voor het programma Project Axel 10.000 euro om zijn leven weer op orde te krijgen. ?Dat wringt, want ons liet hij berooid achter?, zeggen gedupeerden.
Politie klist gangsterduo kort na overval op Lidl
Donderdag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Twee mannen pleegden woensdagnamiddag een gewapende overval op de supermarkt van Lidl in Beerse. Ze maakten een kleine som geld buit, maar konden niet veel later opgepakt worden.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be