NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Podium

2News.be / Trefwoorden / Podium

Lenny Kuhr op podium uitgescholden door pro-Palestijnse activisten
Dinsdag, 00:07 NU.NL - Muziek
Een concert van Lenny Kuhr in Waalwijk is zondagmiddag verstoord door pro-Palestijnse activisten. Dat bevestigt de politie na berichtgeving van De Telegraaf. De 74-jarige zangeres heeft aangifte gedaan en de politie doet onderzoek.


Net geen podium voor Laurens Vanthoor en Alessio Picariello in 24 uur van Daytona
29 Januari, 00:04 Skynet
Laurens Vanthoor en Alessio Picariello zijn er zondag net niet in geslaagd op het podium te finishen in de 62e editie van de 24 uur van Daytona. Vanthoor werd vierde in een Porsche 963 die hij deelde met de Brit Nick Tandy en de Fransman Kevin Estre. Zondagochtend had het team even de leiding in handen, maar een softwareprobleem kostte hen een aantal tijdstraffen.


RedAnt Racing mikt op podium in 24 Uur van Dubai
28 Januari, 00:04 Autosport
De 24 Uur van Dubai zijn aan hun 19de editie toe en hebben in de loop der jaren de reputatie van hoogstaande openingsklassieker verworven. Het Zaventemse RedAnt Racing is er al enige tijd een vaste waarde en staat ook dit jaar aan de start met een Porsche 911 GT3 Cup. De bolide wordt gedeeld door het onuitgegeven kwartet Peter Guelinckx, Jef Machiels, Ayrton en Yannick Redant, die stuk voor stuk ervaring hebben in de etmaalrace in het emiraat.

Lees meer: RedAnt Racing mikt op podium in 24 Uur van Dubai


Gwen Stefani na negen jaar weer op podium met No Doubt van hit Don't Speak
23 Januari, 00:07 NU.NL - Muziek
No Doubt staat na negen jaar weer op het podium. De band van leadzangeres Gwen Stefani is in april een van de headliners op het populaire Amerikaanse festival Coachella, meldt onder meer Deadline.


Dakar Classic: Halfweg en nog steeds uitzicht op het podium voor Dirk Van Rompuy
14 Januari, 00:00 Autosport
Na zes dagen waarvan de zesde een marathon etappe was over 48 uren, is het heel spannend binnen het peloton van de Classics dat reeds fel is uitgedund halfweg de wedstrijd. Voor de eerste plaats is er een gevecht aan de gang tussen het Spaanse duo Milla/Vinas (Toyota Landcruiser) en de Tsjechen Klymciw/Broz (Skoda) terwijl Dirk Van Rompuy en zijn Spaanse co Carcia voorlopig op een schitterende vijfde plaats algemeen staan en vierde in de klasse met hun Toyota HDJ80.

Lees meer: Dakar Classic: Halfweg en nog steeds uitzicht op het podium voor Dirk Van Rompuy


Elvis vanaf november terug op podium dankzij holografische projectie
10 Januari, 00:14 NU.NL - Muziek
Ruim 45 jaar na zijn dood keert Elvis Presley terug op het podium. Dankzij visuele trucs, die eerder al voor ABBA en Tupac Shakur werden gebruikt, moet het lijken alsof 'The King' echt op het podium staat. Dat meldt Deadlinedonderdag.


WSK titel voor Van Langendonck, podium voor Ramaekers bij debuut
29 November 2023, 00:00 Autosport
Met de WSK Final Cup stonden er de voorbije twee weekenden nog twee belangrijke internationale wedstrijden op de programma. De eerste manche werd verreden in Lonato, de tweede en laatste afgelopen weekend op Franciacorta. De Belgen lieten opnieuw een sterke indruk na met een zege en titel voor Dries Van Langendonck in de OK-Junioren en een podium tijdens het debuut van Thibaut Ramaekers in de OK klasse.

Lees meer: WSK titel voor Van Langendonck, podium voor Ramaekers bij debuut


KIJK. Anastacia verrast Natalia op het podium van de Lotto Arena: ?Zij is fantastisch?
25 November 2023, 00:01 HLN.BE
Derde avond van Natalia (42) in de Lotto Arena. Exact een week geleden riep de Kempische zangeres haar verloofde Frederik tijdens de show onverwacht op het podium om hem te trakteren op een flinke zoen. Nu was het de beurt aan Natalia om verrast te worden: niemand minder dan Anastacia (55) stond plots naast haar. Tot grote vreugde van de fans in de zaal.


Madonna verschijnt uur te laat op het podium bij beide shows in Antwerpen
26 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Madonna heeft haar fans tijdens haar optredens op zaterdag en zondag in Antwerpen een uur laten wachten. De concerten zou om 20.30 uur beginnen, maar de zangeres verscheen pas een uur later op het podium.


Qatar: Verstappen wint, McLaren opnieuw op podium
9 Oktober 2023, 00:00 Autosport
Kersvers drievoudig wereldkampioen Max Verstappen (Red Bull) heeft de erg fysieke Grote Prijs van Qatar gewonnen. McLaren was opnieuw het tweede snelste team waardoor Oscar Piastri twee dagen op rij op het podium stond, terwijl ook zijn teamgenoot Lando Norris met P3 het podium haalde. Bij de start van de race raakten beide Mercedes-rijders elkaar waardoor Lewis Hamilton moest opgeven. Teamgenoot George Russell werd alsnog vierde na een inhaalrace. Opmerkelijk was ook dat Logan Sargeant (Williams) moest opgeven omdat hij onwel werd door de extreme hitte.

Lees meer: Qatar: Verstappen wint, McLaren opnieuw op podium


Spa: Tom Van Rompuy: "Podium in Le Mans was een mooie beloning na alle problemen"
25 September 2023, 00:02 Autosport
Bijna dag op dag een jaar geleden zaten wij samen met Tom Van Rompuy met het oog op de manche van de European Le Mans Series in Spa. Toen was het werken richting een droom die leidde richting de 24 Heures du Mans. Natuurlijk is er op een jaar tijd veel gebeurd: zijn eerste overwinning in een LMP3, zijn debuut in LMP2, maar vooral een podium in de LMP2 Pro-Am categorie in Le Mans. Tijd dus om nog eens samen te zitten met de Antwerpenaar, over zijn belevenissen van het afgelopen jaar.

Lees meer: Spa: Tom Van Rompuy: "Podium in Le Mans was een mooie beloning na alle problemen"


Oschersleben: Alsnog podium voor Goossens na niet-conforme auto winaar Ghirelli
25 September 2023, 00:02 Autosport
Marc Goossens kwam gisteren, bij de eerste manche van de EuroNASCAR Pro in Oschersleben, als vierde over de meet. De Kempenaar zou echter alsnog de punten van de derde plaats krijgen, nadat de Team Bleekemolen Chevrolet Camaro van eerdere winnaar Vittorio Ghirelli tijdens de technische controle niet-conform werd bevonden. De Italiaan verliest daardoor niet enkel zijn zege, maar ook de leiding in de tussenstand. Hij werd uiteindelijk als vierde geklasseerd, terwijl de zege naar Paul Jouffreau ging, voor Tobias Dauenhauer en Marc Goossens. De Fransman is zo de allereerste rijder die op dezelfde dag een manche wint in de eerste en de tweede klasse van het EK NASCAR.

Lees meer: Oschersleben: Alsnog podium voor Goossens na niet-conforme auto winaar Ghirelli


Van Aert mikt na ziekte op podium in EK-tijdrit: "Tarling is de topfavoriet"
20 September 2023, 00:01 Skynet Belgie
Wout van Aert kende allesbehalve een vlekkeloze voorbereiding op het EK wielrennen, dat woensdag in het Nederlandse Emmen van start gaat met de tijdrit bij de mannen. Exact een week geleden kreeg hij het nieuws te verwerken dat Nathan Van Hooydonck, zijn ploegmaat bij Jumbo-Visma, en diens partner betrokken waren bij een zwaar verkeersongeluk in Kalmthout, nadat hij onwel zou zijn geworden achter het stuur.


KIJK. Piet Huysentruyt uit de bol tijdens optreden Channel Zero: kok crowdsurft tot op podium en valt zanger in de armen
14 September 2023, 00:01 HLN.BE
Feestje in de Cactus Club in Brugge, waar Channel Zero woensdagavond de boel op stelten zette. Het was echter Piet Huysentruyt (60) die de show stal: de kok crowdsurfte het publiek over en werd op het podium gehesen. Daar viel hij zanger Franky De Smet-Van Damme in de armen.


24H Zolder: De finish en podium in beeld gebracht
28 Augustus 2023, 00:01 Autosport
Foto's: 24H Zolder: De finish en podium in beeld gebracht


Discuswerpster Van Klinken naast WK-podium, Bonevacia mist finale 400 meter
23 Augustus 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Discuswerpster Jorinde van Klinken is er dinsdag niet in geslaagd een medaille te veroveren bij de WK atletiek in Boedapest. De Nederlandse eindigde als vierde. Liemarvin Bonevacia plaatste zich niet voor de finale van de 400 meter.


Mart Hoogkamer staat na overspannenheid weer voor het eerst op het podium
16 Augustus 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Zanger Mart Hoogkamer heeft na een rustpauze in verband met overspannenheid weer op het podium gestaan. "Ik ben terug", deelde hij na afloop van een concert in Woerden in zijn Instagram Stories.


Mart Hoogkamer na overspannenheid weer klaar om podium op te gaan
2 Augustus 2023, 00:09 NU.NL - Muziek
Mart Hoogkamer gaat in augustus weer optreden. Zijn woordvoerder laat weten dat de zanger er weer klaar voor is na een periode van rust in verband met overspannenheid.


Paul Ricard: Kobe Pauwels domineert Race 2
24 Juli 2023, 00:01 Autosport
Na zijn derde plaats gisteren op Circuit Paul Ricard, zette Kobe Pauwels vandaag de puntjes op de i met een meesterlijke zege. Op de omgegooide startgrid pas als achtste van start gegaan, stormde onze landgenoot in geen tijd naar de leiding en breidde diens voorsprong op achtervolger en Comtoyou Racing-teamgenoot Nicola Baldan op de finishlijn uit tot dik vier seconden. Dankzij de derde plaats van puntenleider Tom Coronel monopoliseerden de troepen van Jean-Michel Baert andermaal het TCR Europe-podium.

Lees meer: Paul Ricard: Kobe Pauwels domineert Race 2


Van tv naar podium: Ben Barnes stelt binnenkort nieuwe muziek voor in Brussel
20 Juli 2023, 00:07 HLN.BE
Hoewel je de Britse acteur Ben Barnes (41) vast wel zal kennen uit kleppers zoals ?Shadow and Bone?, ?Westworld? of ?The Chronicles of Narnia?, kan je ?m binnenkort ook van een heel andere kant leren kennen. Hij kruipt immers achter de piano voor een concert in de Brusselse La Madeleine-zaal.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn