NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Playboy

2News.be / Trefwoorden / Playboy

Voormalige Playboy bunny wordt oudste lingeriemodel ter wereld en met een goede reden
12 April, 13:36 Gazet v. Antwerpen

Dorrie Jacobson werkte in de jaren ?60 samen met Playboy-baas Hugh Hefner in New York en Chicago, waar ze zelfs hielp met de oprichting van de plaatselijke club. Op haar 83ste is ze haar liefde voor mooie lingerie nog niet kwijt, en ze wil er ook absoluut in poseren, want ?ook oudere vrouwen hebben het recht om hun seksualiteit en lichaam bloot te geven.?
Lezers kopen de Playboy straks écht voor de artikelen
8 April, 00:24 NRC
Naakte vrouwen verdwijnen namelijk uit het mannenblad. Online zie je met één klik toch alles al.


Pamela Anderson: 'Poseren in Playboy bevrijdde me'
4 April, 14:18 Skynet

De actrice is blij dat ze niet meer in Hollywood woont.
Playboy schrapt Facebook-account na dataschandaal
28 Maart, 22:42 Skynet Buitenland
Het Amerikaanse blootblad Playboy gaat zijn accounts op de sociaalnetwerksite Facebook deactiveren. Dat heeft topman Cooper Hefner, de zoon van Playboy-oprichter Hugh Hefner, vandaag aangekondigd op Twitter.


Playboy verwijdert eigen Facebookpagina na dataschandaal
28 Maart, 17:36 Gazet v. Antwerpen

Het Amerikaanse blootblad Playboy gaat zijn accounts op de sociaalnetwerksite Facebook deactiveren. Dat heeft topman Cooper Hefner, de zoon van Playboy-oprichter Hugh Hefner, woensdag aangekondigd op Twitter. Elon Musk verwijderde al alle Tesla en SpaceX-pagina?s en ook de band Massive Attack voegde zich al bij de #deletefacebook-trend.
Playboy stopt met Facebook
28 Maart, 14:00 De Tijd
13:22 Playboy kondigt aan de accounts te deactiveren die het beheert op Facebook, onder meer vanwege de rel over het misbruik van gebruikersgegevens.


Ook Playboy-model wil niet langer zwijgen over relatie met Trump
20 Maart, 22:00 NOS nieuws

Na Stormy Daniels wil ook een tweede vrouw uit onder haar zwijgcontract over een relatie met Donald Trump.

De vrouw, het voormalige Playboy-model Karen McDougal, heeft het mediabedrijf American Media Inc (AMI), eigendom van Trumps vriend David Pecker, voor de rechter gedaagd. Volgens de aanklacht betaalde AMI haar in de zomer van 2016 150.000 dollar op voorwaarde dat ze niets over haar relatie met Trump openbaar zou maken.

Playboy

Karen McDougal was in 1998 Playmate of the Year van het mannenblad Playboy. In de aanklacht staat dat ze in 2006 en 2007 tien maanden lang een romantische relatie had met Trump, die in 2005 was getrouwd met zijn huidige vrouw, Melania Trump.

Toen Trump in 2016 presidentskandidaat voor de Republikeinen werd, twitterde een ander Playboy-model dat McDougal een relatie met hem had gehad. Volgens de aanklacht besloot McDougal daarop haar verhaal te vertellen.

Een gemeenschappelijke vriend bracht haar in contact met een advocaat, die een interview regelde met AMI, dat verhalen verkoopt aan Amerikaanse tabloids.

Fitness

Nadat ze haar verhaal aan een journalist van AMI verteld had, besloot AMI het niet te publiceren. Toen kort daarna ABC News belangstelling toonde, kocht AMI het verhaal alsnog, voor 150.000 dollar en de belofte de 45-jarige McDougal te helpen bij het lanceren van een carrière als fitness-specialist. McDougal moest in ruil daarvoor beloven te zwijgen over haar relatie met Trump.

Volgens de aanklacht speelde de toenmalige advocaat van McDougal onder één hoedje met Trumps' advocaat Michael Cohen en was hij in feite in diens dienst. Ook kwam er niets terecht van de belofte dat McDougals fitness-activiteiten volop aandacht zouden krijgen in AMI-media.

McDougal zegt verder dat AMI dreigt haar te ruïneren als ze zich niet aan het contract houdt.

Frappante overeenkomsten

Het verhaal van McDougal vertoont treffende gelijkenissen met dat van Stephanie Clifford, beter bekend als de porno-actrice Stormy Daniels. Zij kreeg van Cohen 130.000 dollar zwijggeld.

Ook Daniels zou in 2006 een relatie met Trump hebben gehad. Beide vrouwen zouden afspraakjes met Trump hebben gehad in hetzelfde Beverly Hills-hotel en bij hetzelfde golftoernooi.
Playboy laat zich betalen met cryptomunten
16 Maart, 20:36 De Tijd
19:58 Wie de beroemde diepgaande interviews uit Playboy online wil kopen, kan dat in de toekomst met cryptomunten doen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be