NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Platform

2News.be / Trefwoorden / Platform

Riverbed introduceert Digital Performance Platform
Gisteren, 13:24 Techzine
Riverbed Technology kondigt de introductie van het Digital Performance Platform aan. Dit omvat een portfolio met Digital Experience-, Cloud Networking- en Cloud Edge-oplossingen, waardoor organisaties in staat zijn  mogelijkheden vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Wat betreft Cloud Networking biedt Riverbed toegang tot wat het zelf next-generation networking noemt, met een oplossing die SD-WAN, wifi, […]


Nieuw platform voor ambachtelijke taarten
Gisteren, 11:54 Emerce
Edwin van Arkel, oprichter van Topbloemen.nl, is een nieuw platform Toptaarten.nl begonnen. Vanaf vandaag leveren lokale bakkers versgemaakte taarten aan consumenten.


Google breidt Nederlands Cloud Platform-aanbod uit
Vrijdag, 18:18 Tweakers
Google heeft bekendgemaakt zijn Nederlandse Cloud Platform-aanbod te vergroten door een derde zone toe te voegen aan de twee bestaande zones. Daarmee introduceert de zoekgigant nieuwe diensten.


Studenten claimen grootste online platform voor elektrische auto?s
Donderdag, 08:54 Emerce
Twee jonge Nederlandse ondernemers claimen het grootste online platform voor elektrische auto's te hebben gelanceerd. Zij spelen daarmee in op de verwachting dat in 2025 90 procent van de nieuw verkochte auto?s volledig elektrisch zal zijn.


IBM heeft al meer dan 400 blockchain-klanten op zijn platform
9 Maart, 13:24 Techzine
Nu blockchain op kruissnelheid zit, deelt IBM in een briefing aan zijn investeerders mee dat meer dan 400 klanten hun Blockchain Platform gebruiken. 63 daarvan werken samen binnen één thema: 25 bedrijven in global trade, 14 binnen food tracking en 14 onder global payments. Ondanks dat blockchain wordt geassocieerd met start-ups en crypto-miljonairs, toont de […]


Microsoft introduceert machinelearningplatform in volgende Windows 10-versie
8 Maart, 12:42 Tweakers
Microsoft heeft op een evenement voor ontwikkelaars aangekondigd dat de volgende grote Windows-update, die eind maart of in april moet uitkomen, een machinelearningplatform bevat. Dit werkt aan de hand van nieuwe api's, die de naam WinML dragen.


Rakuten bouwt eigen mobiel netwerk, bouwt Viber uit tot sociaal platform
27 Februari, 12:12 Emerce
Marktplaats Rakuten wordt het vierde mobiele netwerk van Japan. Oprichter en CEO Hiroshi Mikitani lichtte zijn plannen zojuist toe op het Mobile World Congress in Barcelona. Daarnaast moet dochter Viber een 'sociaal netwerk voor 1 miljard consumenten' worden.


Online platform NPO Start, gericht op eigen kanalen, is achterhaald, vindt de Raad voor Cultuur
22 Februari, 06:24 Volkskrant
De Publieke Omroep dreigt te verzanden in een achterhoedegevecht. Nederlandse omroepen moeten beter samenwerken om te voorkomen dat ze ten onder gaan in de internationale concurrentiestrijd. Dat betoogt de Raad voor Cultuur, het belangrijkste adviesorgaan van de regering, in een rapport dat vandaag verschijnt. 'We zien een versplinterde sector', schrijft de raad. Terwijl nationale omroepen en prod


Google koopt IoT platform voor 50 miljoen dollar
19 Februari, 11:06 Emerce
Google betaalt 50 miljoen dollar voor een IoT-platform Xively dat zal worden verweven met de Google Cloud.


Google wil maker internet-of-things-platform Xively overnemen
16 Februari, 10:54 Tweakers
Google is van plan om Xively over te nemen van moederbedrijf LogMeIn. Met de overname van de maker van het gelijknamige internet-of-things-platform is een bedrag van 50 miljoen dollar, omgerekend 40 miljoen euro gemoeid.


Google Cloud Platform ook in Osaka
12 Februari, 13:30 Emerce
Google opent volgend jaar zijn tweede Cloud Platform in Japan en wel in Osaka. De eerste locatie was Tokio en werd eind 2016 in gebruik genomen.


Facebook start test om gamingvideo's en -streams op zijn platform uit te breiden
26 Januari, 21:42 Tweakers
Facebook heeft een programma onder de naam Gaming Creator Pilot Program aangekondigd, waarmee het streamers die gamevideo's maken wil aantrekken tot zijn platform. Bijvoorbeeld door het mogelijk te maken geld te verdienen.


Plex brengt app uit voor Googles vr-platform Daydream
24 Januari, 22:18 Tweakers
Plex heeft een app uitgebracht voor Googles platform voor virtual reality, Daydream. Daarmee kunnen gebruikers videobestanden op een Plex Media Server bekijken in een vr-bril. Dat kan ook samen met anderen.


Deliveroo krijgt erkenning als platform in deeleconomie
24 Januari, 12:54 Skynet
Maaltijdbezorger Deliveroo heeft van de federale regering een erkenning gekregen als digitaal platform in het kader van de wet op de deeleconomie. Dat meldt de directie vandaag. "Dit zal het voor koeriers veel makkelijker maken om met het platform te werken", klinkt het. Ondertussen drijven de koeriers hun acties op in het conflict rond de verplichte overstap naar een zelfstandigenstatuut.


Google investeert in drie nieuwe onderzeekabels en breidt Cloud Platform uit
16 Januari, 17:48 Tweakers
Google gaat in drie nieuwe onderzeekabels investeren, waaronder een eigen intercontinentale kabel tussen Los Angeles en Chili. De drie nieuwe kabels moeten eind 2019 operationeel zijn. Ook breidt Google zijn Cloud Platform uit naar meer locaties, waaronder Nederland.


Hoe word je als marktplaats, peer-to-peer platform of online reisagent PSD2-compliant?
16 Januari, 08:24 Emerce
De tweede Payment Services Directive (PSD2) is enorm complexe Europese regelgeving, met name als je internationaal zakendoet. Dat geldt helemaal voor zogenoemde ?commerciële agenten? ? iedereen die vraag en aanbod samenbrengt.


Porsche, Audi en Lamborghini gaan dit platform gebruiken
11 Januari, 14:54 AutoBlog
Cheers op een mooie uitkomst. Porsche heeft de verantwoordelijkheid gekregen om een geheel nieuw platform te bouwen voor elektrische sportauto’s en supercars. Hier komen toekomstige auto’s van Porsche, Audi en Lamborghini op te staan. Het platform luistert naar de naam SPE en is het derde platform voor elektrische auto’s van de Volkswagen Groep. Eerder maakten […]


CryptoCribs pakt AirBnB aan met blockchain-platform
9 Januari, 17:36 De Tijd
17:27 Een AirBnB zonder kosten en met meer inspraak van de gebruikers: met die formule maakt het nieuwe overnachtingsplatform CryptoCribs furore. Met dank aan de blockchain.


Samsung betreedt de markt voor zelfrijdende auto's met drvline-platform
9 Januari, 11:42 Tweakers
Samsung werkt samen met het in 2017 overgenomen Harman aan een open, modulair software- en hardwareplatform genaamd drvline voor zelfrijdende auto's. Autofabrikanten kunnen hiermee zelfrijdende auto's maken op basis van nieuwe technologie en aanpasbare componenten.


Gent zoekt exploitant voor Caermersklooster als creatief platform voor beeldende kunst
8 Januari, 23:54 Skynet
De stad Gent is op zoek naar een partner voor de artistieke exploitatie van het Caermersklooster als een nieuwe ontwikkelingsplek voor beeldende kunsten. "Met de nieuwe artistieke invulling wil Gent een brug slaan tussen de permanent vernieuwende groep artistieke talenten in de beeldende kunsten die in Gent werken enerzijds en de grote cultuurhuizen, internationale galeries, musea, kunstpers en het ruime publiek anderzijds", zegt schepen van Cultuur Annelies Storms.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be