NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Platform

2News.be / Trefwoorden / Platform

Google investeert in drie nieuwe onderzeekabels en breidt Cloud Platform uit
Vandaag, 17:48 Tweakers
Google gaat in drie nieuwe onderzeekabels investeren, waaronder een eigen intercontinentale kabel tussen Los Angeles en Chili. De drie nieuwe kabels moeten eind 2019 operationeel zijn. Ook breidt Google zijn Cloud Platform uit naar meer locaties, waaronder Nederland.


Hoe word je als marktplaats, peer-to-peer platform of online reisagent PSD2-compliant?
Vandaag, 08:24 Emerce
De tweede Payment Services Directive (PSD2) is enorm complexe Europese regelgeving, met name als je internationaal zakendoet. Dat geldt helemaal voor zogenoemde ?commerciële agenten? ? iedereen die vraag en aanbod samenbrengt.


Porsche, Audi en Lamborghini gaan dit platform gebruiken
Donderdag, 14:54 AutoBlog
Cheers op een mooie uitkomst. Porsche heeft de verantwoordelijkheid gekregen om een geheel nieuw platform te bouwen voor elektrische sportauto’s en supercars. Hier komen toekomstige auto’s van Porsche, Audi en Lamborghini op te staan. Het platform luistert naar de naam SPE en is het derde platform voor elektrische auto’s van de Volkswagen Groep. Eerder maakten […]


CryptoCribs pakt AirBnB aan met blockchain-platform
9 Januari, 17:36 De Tijd
17:27 Een AirBnB zonder kosten en met meer inspraak van de gebruikers: met die formule maakt het nieuwe overnachtingsplatform CryptoCribs furore. Met dank aan de blockchain.


Samsung betreedt de markt voor zelfrijdende auto's met drvline-platform
9 Januari, 11:42 Tweakers
Samsung werkt samen met het in 2017 overgenomen Harman aan een open, modulair software- en hardwareplatform genaamd drvline voor zelfrijdende auto's. Autofabrikanten kunnen hiermee zelfrijdende auto's maken op basis van nieuwe technologie en aanpasbare componenten.


Gent zoekt exploitant voor Caermersklooster als creatief platform voor beeldende kunst
8 Januari, 23:54 Skynet
De stad Gent is op zoek naar een partner voor de artistieke exploitatie van het Caermersklooster als een nieuwe ontwikkelingsplek voor beeldende kunsten. "Met de nieuwe artistieke invulling wil Gent een brug slaan tussen de permanent vernieuwende groep artistieke talenten in de beeldende kunsten die in Gent werken enerzijds en de grote cultuurhuizen, internationale galeries, musea, kunstpers en het ruime publiek anderzijds", zegt schepen van Cultuur Annelies Storms.


Toyota toont Platform 3.0 tijdens CES
5 Januari, 14:00 Autozine
Het Toyota Research Institute (TRI) presenteert een autonoom rijdend testvoertuig van de volgende generatie, Platform 3.0. Het nieuwe testvoertuig, gebaseerd op de Lexus LS 600hL, biedt meer technologische mogelijkheden in combinatie met het nieuwe harmonieuze design van de LS. Platform 3.0 maakt in januari 2018 zijn debuut op de Toyota stand op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas.


Baidu gaat BlackBerry QNX-software gebruiken in platform voor autonome auto's
3 Januari, 16:54 Tweakers
BlackBerry heeft een samenwerking met Baidu aangekondigd. Het Chinese internetbedrijf gaat het BlackBerry QNX-besturingssysteem gebruiken voor zijn Apollo-platform, dat als basis dient voor zelfrijdende auto's.


SuperLucid: platform voor heldere presentaties die je bijblijven
2 Januari, 11:42 Emerce
"Iedereen is inmiddels bekend met AR en VR?, zegt Miguel Essers, meesterbrein achter SuperLucid. Het concept om producten te presenteren heeft iets futuristisch, door de bijzondere beleving en door de mogelijkheden die het biedt. ?Wij gaan met interactiviteit veel verder dan wat de grote designbureaus doen.?


PlayerUnknown's Battlegrounds komt naar 'elk denkbaar platform'
2 Januari, 11:30 Tweakers
Chang Han Kim, de directeur van de recent opgerichte PUBG Corporation, wil PlayerUnknown's Battlegrounds naar naar 'elk denkbaar platform' te brengen. Dat wil zeggen dat de game op termijn ook voor de PlayStation 4 beschikbaar komt.


Microsoft-platform Andromeda duikt mogelijk op in Windows Store
30 December 2017, 10:36 Tweakers
Microsoft lijkt te werken aan de introductie van Andromeda-compatibele apps in de Windows Store. Dat zou blijken uit een nieuwe platformaanduiding bij de Store-pagina's die is opgemerkt door Windows Central. Het platform wordt nu nog aangeduid als '8828080'.


Verhoogd platform geeft zicht op werken aan Scheldekaaien
29 December 2017, 09:06 Gazet v. Antwerpen

Er komt een verhoogd platform op de Scheldekaaien. Het wordt publiek toegankelijk en zal functioneren als uitkijkpost voor de werken aan de Scheldekaaien. Waterwegen & Zeekanaal, dat een flink deel van de werken uitvoert, en de stad Antwerpen trekken samen 50.000 euro uit voor het project.
Platform Centraal Beheer helpt automobilisten bij onverzekerde schade
28 December 2017, 09:12 Emerce
Centraal Beheer lanceert een online platform waar automobilisten gemakkelijk offertes voor schadeherstel kunnen opvragen van de schadeherstellers uit het netwerk van Centraal Beheer. Iedereen kan gebruik maken van het schadeherstelnetwerk van Centraal Beheer.


Koen Droste (Polarsteps): ?Voor, tijdens en na je reis: alles op één platform?
27 December 2017, 16:24 Emerce
De travel tracking app Polarsteps begon in 2015 als een hobbyproject. Inmiddels is al 1,4 miljoen aan investeringsgeld opgehaald en telt de app 250.000 accounts met maandelijks 100.000 actieve gebruikers. Voor alle duidelijkheid: dat was een jaar daarvoor nog maar 20.000 per maand. ?Tot op heden hebben we nog geen cent aan marketing uitgegeven. Gebruikers werven gebruikers en zeker internationaal groeit het steeds harder?, aldus oprichter Koen Droste tegen Top Names. Met Polarsteps kun je automatisch een reis vastleggen en delen met wie je maar wilt. Bovendien biedt de app de mogelijkheid om de reis achteraf in boekvorm te bestellen.


Google stopt met AR-platform Tango
19 December 2017, 15:30 Emerce
Google neemt afscheid van zijn AR-platform Tango om zich te concentreren op ARCore, dat in augustus werd gelanceerd. Formeel wordt de ondersteuning gestopt op 1 maart 2018.


Google zet ondersteuning voor ar-platform Project Tango stop in 2018
16 December 2017, 13:18 Tweakers
Google zet ar-platform Project Tango stop op 1 maart volgend jaar. Tango ruimt het veld voor Google ARCore. Dat heeft dezelfde mogelijkheden als Project Tango, maar dan zonder dat de smartphone uitgerust moet zijn met speciale apparatuur.


Facebook: 'passief gebruik van platform kan slechte invloed op stemming hebben'
16 December 2017, 10:54 Tweakers
Facebook bekent dat het 'passief' gebruiken van het sociale medium negatieve invloeden kan hebben op de stemming van gebruikers. Het bedrijf stelde al dat het 'verantwoordelijkheid wilde nemen' voor recente kritiek op dit gebied. Tegelijk komt het met enkele nieuwe functies.


Augmented reality-platform ARCore werkt op Pixel-toestellen met Android 8.1
11 December 2017, 20:00 Tweakers
ARCore, Googles platform voor augmented reality, is beschikbaar voor Pixel-toestellen die op Android 8.1 draaien. Gebruikers kunnen hiermee ar-stickers inzetten. Google heeft in aanloop naar de release van Star Wars: The Last Jedi een aantal Star Wars-stickers uitgebracht.


Nieuw platform voor ?crosspublishing?
8 December 2017, 09:48 Emerce
Adtechplatform Strossle lanceert een nieuw en gratis product voor uitgevers om 'tegenstand te bieden aan techgiganten Facebook en Google'. De zogenoemde Visitor Accelerator zorgt ervoor dat uitgevers gezamenlijk een netwerk vormen door middel van crosspublishing.


Intel komt eind 2018 met Cascade Lake-X op hedt-platform
4 December 2017, 16:12 Tweakers
Een roadmap van Intel toont dat de processorfabrikant in het vierde kwartaal van volgend jaar de Cascade Lake-X-processors uitbrengt. Het gaat om high-end desktop-cpu's, die de Skylake-X-modellen zullen opvolgen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be