NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesPlan


?Meest concrete plan ooit? moet monster van de zorgbureaucratie kopje kleiner maken
Woensdag, 14:22 Volkskrant
De administratieve lasten voor zorgverleners moeten vanaf nu elk jaar verminderen. Het gevoel van artsen en verpleegkundigen is daarbij leidend: zij moeten in hun dagelijks werk ervaren dat zij minder tijd kwijt zijn aan onzinnige klusjes, alleen het op papier schrappen van onnodige administratie is niet voldoende.


Groeiend verzet tegen plan auteursrechtfilters EU
Dinsdag, 11:42 Emerce
De Stichting Digitale Infrastructuur Nederland komt in het geweer tegen een Brussels wetsvoorstel om content vooraf te filteren op auteursrechten.


Pompeo legt maandag plan voor herziene nucleaire deal met Iran voor
18 Mei, 18:54 Skynet
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo gaat maandag een diplomatiek plan voorleggen om een nieuw nucleair akkoord met Iran te bereiken. Dat heeft het State Department vandaag aangekondigd.


Amsterdam weert toeristen met ambitieus plan
16 Mei, 19:12 De Tijd
18:56 Als het van het nieuwe Amsterdams stadsbestuur afhangt komt er een totaalverbod op verhuur via Airbnb.


Hoe universiteiten en hogescholen van plan zijn de internationalisering in te dammen
14 Mei, 21:00 Volkskrant
Universiteiten en hogescholen presenteerden gisteren hun oplossingen voor de problemen die de internationalisering van het hoger onderwijs oplevert. Studentenorganisaties en het Nuffic reageren overwegend positief op de plannen. Minister van Engelshoven van Onderwijs, die het rapport in ontvangst nam, komt binnenkort met een brief over internationalisering. Vier voorstellen uitgelicht.


OCMW-voorzitter niet onder de indruk van kritiek op controles privťfirma: ?We gaan gewoon verder met ons plan?
14 Mei, 03:36 Gazet v. Antwerpen

Het Antwerpse OCMW schakelt een privťfirma in om te controleren of steuntrekkers buitenlandse bezittingen hebben. Federaal minister voor Maatschappelijke Integratie Denis Ducarme (MR) laat onderzoeken of dat wel mag. Dat doet hij op vraag van CD&V≠Kamerlid Nahima Lanjri. OCMW-voorzitter Fons Duchateau (N-VA) is niet onder de indruk.
Twijfels over plan voor verbod op Turkse campagnes in Nederland
13 Mei, 10:12 Volkskrant
De VVD wil dat het kabinet met een wet komt die verbiedt dat Turkse bewindspersonen in Nederland campagne voeren. Coalitiepartner CDA is enthousiast, maar bij juristen zijn er twijfels. ?Erdogan per wet opvoeden lukt niet.?


«avaria is tevreden met plan Demir tegen homo- en transfoob geweld, maar ?er is nood aan overkoepelende visie en extra middelen?
11 Mei, 10:42 Gazet v. Antwerpen

Holebi- en transgendervereniging Áavaria is tevreden met het actieplan van staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir (N-VA) tegen homo- en transfoob geweld, dat een brede aanpak nastreeft en ook de oorzaken van de problematiek wil aanpakken. Wel vraagt de vereniging zich af wie de verschillende acties zal coŲrdineren, en wijst ze erop dat er voor nieuwe maatregelen ook extra middelen nodig zijn.
Francken dreigt met opsluiting als er vandaag geen plan ligt voor migranten Noordstation
9 Mei, 03:30 Gazet v. Antwerpen

Minister Jambon en staats-secretaris Francken verwachten tegen vandaag van de politie-diensten een ?geÔntegreerde aanpak? voor de vijfhonderd migranten in de buurt van het Brusselse Noordstation. ?Als er geen akkoord is, zullen we de mensen maximaal opsluiten?, dreigt Francken.
Jambon bereikt princiepsakkoord: woensdag volgt operationeel plan van politiediensten
7 Mei, 17:06 Skynet Belgie
Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) heeft vandaag met de burgemeester van Schaarbeek en de Stad Brussel een princiepsakkoord gesloten om samen de overlast en onveiligheid in en rond het station Brussel-Noord aan te pakken. Zij geven aan hun betrokken politiezones van de federale politie, de politie Brussel Noord en de politie Brussel Hoofdstad Elsene de opdracht om tegen woensdag een geÔntegreerd actieplan op te zetten. Het plan zal ook woensdag voorgesteld worden.


BMX'er Laura Smulders trekt altijd haar eigen plan, ook al roeit ze soms tegen de stroom in
6 Mei, 21:30 Volkskrant
Laura Smulders blijft na de wedstrijden op Papendal van afgelopen weekend de nummer ťťn van het wereldbekercircuit BMX. Ze 'draagt' een eigen ploeg. Hoe ze dat fikst? 'Ik wil niets liever dan dit leven.' Naast de BMX-baan op Papendal heeft de Nederlandse selectie voor het weekend de tenten opgeslagen tussen Duitsers, Fransen en Engelsen. Er wordt in de zon ontspannen uitgetrapt op de rollerbanken.


Schepen Marc Van Peel (CD&V) reageert op plan jongerenwerkloosheid Groen: ?Voorstellen zijn al lang in werking?
5 Mei, 03:30 Gazet v. Antwerpen

De stad Antwerpen opende vorige week een nieuw Werkinfopunt op Linkeroever. ?Werkloze jongeren kunnen er terecht voor info en begeleiding?, zegt schepen Marc Van Peel. ?Wat Groen voorstelt, doen we dus al.?
REACTIES. Dumoulin is niet van plan om roze trui meteen te verdedigen, Campenaerts baalt
4 Mei, 16:42 Gazet v. Antwerpen

Titelverdediger Tom Dumoulin heeft vrijdag in het IsraŽlische Jeruzalem de openingstijdrit in de Ronde van ItaliŽ op zijn naam geschreven. De 27-jarige Nederlander was twee seconden sneller dan Rohan Dennis en onze landgenoot Victor Campenaerts, terwijl Chris Froome meteen een eerste tik kreeg te verwerken. Dumoulin dus meteen in het roze, maar die trui lijkt hij niet meteen te zullen verdedigen.
Francken wil factuur voor opvang transitmigranten niet betalen: ?Knuffelpolitiek naar illegalen mag stoppen?

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken is niet van plan de factuur voor de Brusselse opvang van transitmigranten te betalen. ?0 euro?, zo tweet hij in antwoord op het plan van Brussels minister Pascal Smet om de factuur voor het heropenen van een opvangcentrum door te schuiven naar de federale regering. Francken wil die factuur niet betalen en trekt van leer tegen de betrokken burgemeesters en politiediensten. Die weigeren volgens hem op te treden. ?De knuffelpolitiek naar illegalen mag stoppen?, zei Francken in De Ochtend op Radio 1.
Francken niet van plan factuur voor opvang transitmigranten te betalen
4 Mei, 08:42 Skynet Belgie
Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken is niet van plan de factuur voor de Brusselse opvang van transitmigranten te betalen. "0 euro", zo tweet hij in antwoord op het plan van Brussels minister Pascal Smet om de factuur voor het heropenen van een opvangcentrum door te schuiven naar de federale regering. Francken wil die factuur niet betalen en trekt van leer tegen de betrokken burgemeesters en politiediensten. Die weigeren volgens hem op te treden. "De knuffelpolitiek naar illegalen stoppen", zei Francken in De Ochtend op Radio 1.


Actievoerder lawaaidemonstratie 4 mei past plan iets aan
3 Mei, 14:18 NOS nieuws

De man die bij de Nationale Dodenherdenking morgen op de Dam een lawaaidemonstratie wilde houden, heeft zijn plan iets bijgesteld.

In plaats van kabaal maken tijdens de gebruikelijke twee minuten stilte, om 20.00 uur, wil hij nu een paar minuten voor 20.00 uur het geluid van luchtalarm laten klinken. Dat zei hij in de rechtbank in Amsterdam, waar hij het verbod op de lawaaidemonstratie dat de gemeente had ingesteld, aanvecht.

Actievoerder Rogier Meijerink is het niet eens met de manier waarop de Dodenherdenking nu wordt gehouden. Hij wil dat ook de slachtoffers worden herdacht die in de periode 1945-1949 tijdens de Indonesische onafhankelijkheidsstrijd zijn gevallen.

"Daar hebben wij 150.000 mensen gedood", zei hij tegen de NOS. "De oorlogsmisdadigers die de slachtoffers gemaakt hebben, worden morgen wel herdacht." Hij doelt daarmee op Nederlandse militairen die in Nederland-IndiŽ vochten.

De rechter doet vandaag nog uitspraak.
Academici branden plan-Weyts over Saeftinghedok af
1 Mei, 22:06 De Tijd
21:38 Een reeks academici hekelt in een open brief de houding van Vlaams minister Ben Weyts (N-VA) in de discussie over de uitbreiding van de Haven van Antwerpen.


?Spaghettiknoop? krijgt facelift: Leien en Singel doorgetrokken in ingrijpend plan
30 April, 03:30 Gazet v. Antwerpen

De ?Spaghettiknoop?, het knooppunt waar de A12 en de Antwerpse Ring samenkomen, zal er over enkele jaren compleet anders uitzien. Niet alleen op het vlak van verkeer, want de hele omgeving wordt aangepakt en ook het treinstation Zuid krijgt een forse opwaardering. In aanloop naar een toekomstige overkapping van de Ring in het kader van Oosterweel, willen de stad Antwerpen en Vlaanderen al een voorsprong nemen voor een efficiŽntere en veiligere verkeersdoorstroming. Onder meer door de Leien en Singel door te trekken.
Wat was winkeldief van plan met bivakmuts en alarmpistool?
28 April, 14:54 Gazet v. Antwerpen

Een dief die vrijdag aan de Meir werd betrapt met een gepikte fles parfum, had mogelijk nog heel andere plannen. De 19-jarige had immers ook een alarmpistool en een bivakmuts klaar zitten.
Coalitie en oppositie tegenover elkaar om plan loonsverlaging arbeidsgehandicapten
26 April, 20:18 Volkskrant
Het kabinetsplan om gehandicapten onder het minimumloon te betalen splijt het parlement. De coalitiepartijen en vrijwel de voltallige oppositie staan onverzoenlijk tegenover elkaar. Dit bleek donderdag tijdens het debat over het voorstel van staatssecretaris Tamara van Ark (VVD) van Sociale Zaken. Nu krijgen werkende gehandicapten van hun werkgever nog het minimumloon. De werkgever op zijn beurt k

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be