NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Plaats

2News.be / Trefwoorden / Plaats

Elfje Willemsen steekt, na elfde plaats in tussenstand, hand in eigen boezem
Gisteren, 16:06 Skynet
Stuurvrouw Elfje Willemsen en remster Sara Aerts staan na de eerste dag van de olympische bobsleecompetitie (pas) elfde. Het vooraf gestelde doel om het resultaat van Sotsji te evenaren (zesde) wordt, met nog twee runs te gaan, een moeilijke opdracht. "Ik ben een beetje teleurgesteld in mijn eigen stuurkwaliteiten", reageerde Willemsen.


Overvolle tram of niet: deze reiziger vond toch nog een vrije plaats
Maandag, 23:24 Gazet v. Antwerpen

Omwille van de staking van de MIVB zaten maandag enkele Brusselse trams voller dan anders. En dat veroorzaakte heel wat lange wachtrijen voor de reizigers, die vaak op een volgende tram moesten wachten. Al wou één reiziger koste wat het kost toch meereizen, ook al geraakte hij er niet meer bij. Daarom klom hij maar achteraan op het voertuig, tram 55 richting Rogier, en kon hij toch een ritje maken.
Geen plaats op de parking van Colruyt? Zo kan het ook
Maandag, 16:12 Gazet v. Antwerpen

Op een facebookpagina voor Colruyt-personeelsleden heeft iemand een opvallende foto gepost. Daarop is te zien hoe een auto geparkeerd staat in een stelplaats voor winkelkarretjes.
Belgian Bullets gaan dinsdag eerste keer voluit met Maximus en Spanky
Maandag, 15:18 Skynet
Morgen is het op de Olympische Winterspelen in Pyeongchang de beurt aan de bobsleevrouwen. De Belgian Bullets, in Zuid-Korea vertegenwoordigd met twee duo's, werken dan hun eerste twee runs af.


Mathias Vosté heeft "dubbel gevoel" na 32e plaats op 500 meter
Maandag, 14:42 Skynet
Mathias Vosté had vandaag op de Winterspelen in Pyeongchang gemengde gevoelens na afloop van zijn rit op de 500 meter. De snelschaatser lukte in het Gangneung Oval een persoonlijk record op zeeniveau (laagland) maar dat bracht hem in klassement niet verder dan de 32e plaats (op 36 starters).


Sterke Noor wint met olympisch record, Mathias Vosté moet vrede nemen met anonieme 32ste plaats
Maandag, 14:24 Gazet v. Antwerpen

De 25-jarige Noor Havard Lorentzen was de beste op de 500m snelschaatsen. Met 34?42 schaatste hij een nieuw olympisch record. Mathias Vosté moest vrede nemen met een bescheiden 32ste plaats op 36 deelnemers.
Openheid en schuldbesef is op zijn plaats bij hulporganisaties
Maandag, 02:24 Volkskrant
Hulporganisaties zagen wangedrag te lang als onontkoombaar neveneffect van hun goede werken. De goede zaak wordt niet per definitie gediend door mensen van onberispelijk gedrag. Dat was het geval in de Tweede Wereldoorlog, toen bevrijders zich bezondigden aan plundering en verkrachting. En dat is het geval na humanitaire rampen, als hulpverleners orde proberen te scheppen in de chaos. Ze lenigen d


LIVE. Wint Antwerp tegen Oostende en behoudt het zijn plek in de top-zes?
Vele Antwerpfans waanden zich al enkele weken zeker van deelname aan play-off 1, maar na een 0 op 6 tegen Waasland-Beveren en KV Kortrijk is een plek in de top-zes niet langer een certitude. De Great Old zal er nog vier matchen voor moeten knokken, te beginnen met een moeilijke thuismatch tegen KV Oostende. De wedstrijd gaat van start om 18 uur.


OS 2018 - Kim Meylemans staat na twee skeletonruns op de veertiende plaats
Vrijdag, 14:48 Skynet Sport
Kim Meylemans staat na de twee skeletonruns van vandaag op de Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang op de veertiende plaats.


Jelena Peeters schaatst naar tiende plaats in race waar Nederlandse debutante het goud wint

Jelena Peeters heeft de vijf kilometer op een tiende plaats beëindigd. Het goud ging naar de 23-jarige Nederlandse debutante Esmée Visser, voor de Tsjechische legende Martina Sablikova en de OAR-atlete Natalia Voronina.
Skiloper Thierry Langer kan leven met 66e plaats
Vrijdag, 10:00 Skynet Sport
Skiloper Thierry Langer eindigde vandaag op de Winterspelen in Pyeongchang als 66e in de 15 km vrije stijl. Achteraf maakte hij een positieve balans op.


Jorik Hendrickx pakt uit met uitstekende korte kür: ?Supertrots?

Jorik Hendrickx straalde na afloop van zijn korte kür, vrijdag op de Winterspelen in Pyeongchang. ?Dit is misschien mijn beste kür ooit?, zei hij met een brede glimlach in de mixed zone van de Gangneung Ice Arena.
OS 2018 - "Ben niet tevreden", zegt Kim Vanreusel na eerste run van reuzenslalom
Donderdag, 05:06 Skynet
Kim Vanreusel zette donderdag op de Winterspelen in Pyeongchang de 41e tijd neer in de eerste run van de reuzenslalom. Ze was bijna zeven seconden trager dan de Italiaanse Manuela Moelgg. Na afloop was Vanreusel niet erg tevreden over haar race.


Bart Swings strandt op zesde plaats op 1.500 meter, Kjeld Nuis zorgt voor nieuwe triomf van Nederland

De Nederlander Kjeld Nuis heeft de 1.500m snelschaatsen bij de mannen gewonnen op de Winterspelen van Pyeonchang. Bart Swings werd uiteindelijk zesde na een persoonlijke besttijd, Mattias Vosté finishte als 23e.
F1 waarschuwt Ferrari: "De fans komen op de eerste plaats!"
13 Februari, 12:00 Gazet v. Antwerpen
Volgens F1-baas Chase Carey staan de belangen van de fans steeds op de eerste plaats en daar kan volgens hem zelfs een teams zoals Ferrari niets tegenin brengen.


Marrit Leenstra eindelijk geen mevrouw vierde plaats meer: 'Zo blij, eindelijk die medaille'
12 Februari, 21:36 Volkskrant
Marrit Leenstra werd voor gek verklaard toen ze Nederland verruilde voor Italië. Twee jaar keihard werken later schaatste ze maandag een wrange bijnaam van zich af, door brons te veroveren op de 1.500 meter. Schaatsers van over de hele wereld kijken vol bewondering naar Nederland. Zeker na de Nederlandse medailles in Sotsji. Je zou, als je maar enige olympische ambities koestert, wel gek zijn om d


Bart Swings is tevreden na 5.000m en voegt 10.000m aan olympisch programma toe

Bart Swings komt donderdag (15 februari, start om 12 uur Belgische tijd) ook in actie op de 10.000 meter op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang, zo bevestigde zijn coach Jelle Spruyt zondag.
'Ze mocht nooit de plaats innemen van mijn vrouw'
9 Februari, 16:12 Volkskrant
Het was een parallelle wereld waarin Tommy (44) vertoefde met zijn vriendin Devi. Zijn vrouw wilde hij niet kwijt - dacht hij. 'Ik hou van de vrouw met wie ik getrouwd ben, maar toen ik tien jaar geleden Devi leerde kennen kwam er ineens een parallelle wereld bij. Ik werd verliefd, zonder overigens uitgekeken te raken op mijn vrouw. Mijn vrouw en Devi hadden niets met elkaar te maken, kenden elkaa


6H Fuji vinden een week vroeger plaats
9 Februari, 15:48 Autosport
De deelname aan het WEC van Fernando Alonso heeft voor heel wat beroering gezorgd in de endurance wereld. Overal was men enthousiast over de beslissing van de Spanjaard om uit te komen voor Toyota, maar in Japan, het thuisland van Toyota, was men minder te spreken over het samenvallen van de lokale 6H Fuji met de GP van de Verenigde Staten. Vermits de Formule 1 voorrang krijgt bij Alonso zou hij forfait moeten geven voor de WEC wedstrijd in Japan. Daar is nu echter een oplossing voor gevonden, de wedstrijd te Fuji wordt een week eerder verreden.


"Dinner in the sky" vindt eind mei plaats in Waterloo
9 Februari, 14:42 Skynet
Het tijdelijke sterrenrestaurant "Dinner in the Sky" slaat van 23 tot 27 mei zijn tenten op in Waterloo. Een tiental topkoks zal er bij de Leeuw van Waterloo hun kunsten tonen. Dat hebben de organisatoren vandaag bekendgemaakt.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be