NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Personen

2News.be / Trefwoorden / Personen

Denemarken klaagt 1000 personen aan om delen expliciet materiaal minderjarigen
Gisteren, 14:48 Tweakers
De Deense politie heeft bekendgemaakt dat er juridische stappen worden ondernomen tegen ongeveer 1000 personen, omdat ze expliciet materiaal deelden waarop twee 15-jarigen te zien waren. Het zou voornamelijk om jonge personen gaan.


ACOD dient stakingsaanzegging in bij het Directoraat-Generaal Personen met een Handicap
Woensdag, 14:54 Skynet Economie
ACOD AMio heeft maandag een stakingsaanzegging ingediend bij Staatssecretaris voor Personen met een beperking Zuhal Demir (N-VA) en bij het Directoraat-Generaal Personen met een Handicap van de FOD Sociale Zekerheid. Dat maakt de socialistische vakbond vanochtend bekend. Een datum voor de staking is er nog niet.


ACOD dient stakingsaanzegging in bij het Directoraat-Generaal Personen met Handicap
Woensdag, 12:12 Gazet v. Antwerpen

ACOD AMio heeft maandag een stakingsaanzegging ingediend bij staatssecretaris voor Personen met een beperking Zuhal Demir (N-VA) en bij Andrť Gubbels, directeur-generaal van het Directoraat-Generaal Personen met een Handicap van de FOD Sociale Zekerheid. De vakbond wil daarmee vooral het personeelstekort aanklagen, klinkt het woensdag.
Justitie spoort 18 personen op die de A7 blokkeerden bij Sinterklaasintocht
8 Januari, 18:48 Volkskrant
Justitie is achttien personen op het spoor die in november vorig jaar de A7 blokkeerden zodat demonstranten tegen Zwarte Piet niet bij de sinterklaasintocht in Dokkum konden komen. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in totaal 31 mensen in het vizier, maar dertien personen zijn nog niet geÔdentificeerd. Allen worden verdacht van het versperren van een openbare weg, het veroorzaken van gevaar of hin


Veertien personen opgepakt aan Brusselse Noordstation: 8 opgesloten in gesloten centra
21 December 2017, 12:48 Skynet Belgie
Van de 14 personen die gisteravond opgepakt werden bij een politieactie aan het Brusselse Noordstation, zijn er acht overgebracht naar gesloten centra voor vluchtelingen. Dat meldt de Dienst Vreemdelingenzaken vandaag. Het gaat om vier Soedanezen, een Algerijn, een EthiopiŽr, een EritreeŽr en een Nigeriaan. Zij vallen allemaal onder de Dublin-regel, volgens dewelke het Europese land waar ze hun eerste asielaanvraag doen, die aanvraag ook moet behandelen.


Veertien personen opgepakt bij politieactie aan Brusselse Noordstation
21 December 2017, 10:18 Skynet
Bij de politie-actie aan het Communicatiecentrum Noord, vlakbij het Brusselse Noordstation, zijn gisteravond veertien personen opgepakt. Dat meldt de federale politie.


Politie Rotterdam bezorgd over incidenten met verwarde personen
19 December 2017, 17:00 NOS nieuws

De Rotterdamse politiechef Frank Paauw maakt zich grote zorgen over de toename van de overlast door verwarde personen. Dit jaar zijn er in de regio Rotterdam al 8263 meldingen binnengekomen. Dat komt neer op ruim twintig meldingen per dag.

Vorig jaar waren het er 7043, in 2015 6233.

Bij verschillende incidenten met verwarde personen vielen doden. Begin dit jaar werd een medewerker van tbs-kliniek De Kijvelanden doodgestoken door een patiŽnt.

In mei schoot een 79-jarige man op de Wolphaertsbocht in Rotterdam-Zuid zijn 21-jarige buurvrouw neer. Het slachtoffer raakte levensgevaarlijk gewond. De schutter pleegde even later zelfmoord. De man was al jaren bekend bij de politie als overlastgever, onder meer als stalker van burgemeester Aboutaleb.

Terreur

"Er gaan in Rotterdam meer mensen dood door verwarde personen dan door terreur", zegt Paauw. Geregeld moet het arrestatieteam van de politie in actie komen om gewelddadige verwarde personen aan te houden. Dat leidt volgens de chef tot een hoge werkdruk onder agenten. "Als iemand met een pistool of een mes op je afkomt, dan doet dat wel iets met dienders."

Volgens Paauw is de stijging van de overlast door verwarde personen een landelijke tendens.
Frontale botsing in Watervliet, vier personen in levensgevaar
17 December 2017, 02:06 Skynet
Bij een frontale botsing zaterdagnacht tussen twee personenauto's in het Oost-Vlaamse Watervliet zijn acht gewonden gevallen, waarvan er vier in levensgevaar verkeren. Dat is vernomen van de hulpdiensten.


Duikers Brusselse brandweer redden twee personen van verdrinking in 5 dagen
16 December 2017, 23:12 Skynet Belgie
Binnen vijf dagen hebben de duikers van de Brusselse brandweer twee personen gered die in het kanaal waren gesprongen aan de brug van Laken. Zaterdagavond werd een vijftiger gered, dinsdag werd een veertiger gered. Dat is vernomen van Pierre Meys, woordvoerder van de Brusselse brandweer.


Politie controleert 3.000 (!) personen aan Mechelse treinstations
14 December 2017, 09:00 Gazet v. Antwerpen

De lokale politie Mechelen-Willebroek heeft woensdag controles uitgevoerd in de treinstations in Mechelen (Centraal en Nekkerspoel) en de directe omgeving. Maar liefst 3.000 personen werden onderworpen aan een controle.
Mensen van vreemde origine blijven met achterstand kampen op de Belgische arbeidsmarkt
13 December 2017, 13:12 Gazet v. Antwerpen

Mensen van vreemde origine blijven met een zware achterstand kampen op de Belgische arbeidsmarkt. Dat blijkt uit de jongste ?socio-economische monitor? van de FOD Werkgelegenheid en Unia, de derde in zijn soort die de situatie tot 2014 belicht. Nergens in Europa is de achterstand van personen van vreemde origine zo groot als in BelgiŽ. Bovendien blijkt dat een betere opleiding de jobkansen wel vergroot, maar de hardnekkige ongelijkheden niet wegneemt.
Zes personen opgepakt in internationaal onderzoek naar synthetische drugs
5 December 2017, 12:30 Gazet v. Antwerpen

In een gerechtelijk onderzoek naar een criminele organisatie die zich zou bezighouden met de aanmaak van synthetische drugs, zijn in de nacht van maandag op dinsdag zes personen opgepakt bij negen huiszoekingen in BelgiŽ, Nederland en Duitsland. Dat meldt het federaal parket.
?Uitkering personen met handicap optrekken tot armoededrempel is haalbaar?
4 December 2017, 11:54 Gazet v. Antwerpen

De groene Kamerfractie roept de regering-Michel op de uitkering voor personen met een handicap op te trekken tot aan de armoedegrens. ?Het Planbureau berekende dat deze maatregel 300 miljoen euro kost. Dat is een haalbaar bedrag?, zegt Kamerlid Evita Willaert (Groen). ?We hopen dat staatssecretaris Zuhal Demir (N-VA) eindelijk de verdediger wordt van personen met een handicap?.
Barco investeert 55 miljoen euro in film-joint venture
4 December 2017, 09:30 De Tijd
09:19 Technologiebedrijf Barco gaat wereldwijd samenwerken met drie partners voor de uitwisseling van diensten en producten rond de uitbating van bioscopen.


Unia zet stemrecht van personen met handicap centraal in nieuwe sensibiliseringscampagne
30 November 2017, 07:18 Skynet
Stemmen is een grondrecht, een onbetwistbare pijler van de democratie en het burgerschap, en het geldt voor iedereen. Die boodschap stelt Unia centraal in een nieuwe sensibiliseringscampagne naar aanleiding van de "Internationale dag van de rechten voor mensen met een handicap" op 3 december. Unia vraagt ook een veel duidelijkere en uniforme regeling voor de vertrouwenspersoon die een mens met een beperking bijstaat in het kieshokje.


?Zes personen opgepakt na rellen in Brussel?
20 November 2017, 22:12 Gazet v. Antwerpen

Tijdens een uitgebreid debat over de rellen van vorige week in Brussel heeft burgemeester Philippe Close (PS) maandag op de gemeenteraad bekendgemaakt dat er intussen zes mensen zijn opgepakt en twaalf zijn geÔdentificeerd aan de hand van videobeelden in het kader van de rellen van 11 november op de Lemonnierlaan.
Rellen Brussel: twee personen gearresteerd en rechtstreeks gedagvaard
16 November 2017, 18:42 Skynet
Naar aanleiding van de rellen die zaterdagavond in Brussel plaatsvonden zijn opnieuw twee personen opgepakt. Dat meldt VTM en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. De twee werden na verhoor door het parket vrijgelaten maar kregen wel een rechtstreekse dagvaarding. Ze zullen zich op 5 januari voor de correctionele rechtbank moeten verantwoorden. De twee worden vervolgd voor gewapende weerspannigheid in groep, vernieling van goederen van openbaar nut, diefstal en verboden wapenbezit.


Humanitaire crisis treft 12 miljoen personen in Sahelregio
14 November 2017, 18:06 Skynet
Achter de aanhoudende onveiligheid in de Sahelregio in Afrika gaat een humanitaire crisis schuil die nu al 12 miljoen mensen in vijf landen treft. De transnationale criminaliteit, de gewapende conflicten en de klimatologische omstandigheden veroorzaken heel wat menselijk lijden in MauritaniŽ, Mali, Niger, Burkina Faso en Tsjaad en dwingen een groeiend aantal inwoners om naar andere regio's in Afrika of naar Europa te vluchten, waarschuwt het Internationaal Comitť van het Rode Kruis (ICRC) vandaag in een mededeling.


Opnieuw vechtpartijen in Brussel tussen enorme groepen jongeren en de politie
15 November 2017, 19:24 Volkskrant
In het centrum van Brussel zijn woensdag opnieuw gevechten uitgebroken tussen grote groepen jongeren en de politie. Daarbij werd de politie bekogeld met stenen, en werden ramen van omliggende gebouwen en auto's vernield. In dezelfde buurt vonden afgelopen weekend ook al zware rellen plaats, waarbij 22 agenten gewond raakten en tal van winkels werden vernield. Woensdagnamiddag waren honderden, voor


Infoavond over tegemoetkomingen voor personen met een handicap
12 November 2017, 06:18 Gazet v. Antwerpen
Anita De Beukelaer, KVG Sociaal Dienstbetoon, komt een avond spreken over tegemoetkomingen voor personen met een handicap. Gezin en Handicap behoort tot de KVG-groep en is lid van Vijftact vzw.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be