NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Pensioenen

2News.be / Trefwoorden / Pensioenen

Daniel Bacquelaine: ?Als onze pensioenen te laag zijn, moeten we langer werken'
7 April, 01:30 De Tijd
01:03 ?Ik ben fier op de pensioenhervormingen, maar ik kraai nog geen victorie?, zegt minister van Pensioenen Daniel Bacquelaine (MR). Het werk is na de verhoging van de pensioenleeftijd niet af. ?Je kunt k...


Goede Vrijdagakkoord over pensioenen en Energiepact
30 Maart, 15:48 De Tijd
15:25 De regering-Michel heeft een akkoord bereikt over de zware beroepen en het Energiepact. Dat laat de woordvoerder van de premier weten.


Pensioenen van gemeentepersoneel hervormd
30 Maart, 07:24 Gazet v. Antwerpen

De plenaire Kamer heeft donderdag, meerderheid tegen oppositie, de pensioenhervorming voor de lokale ambtenaren goedgekeurd. Ambtenaren van steden en gemeenten die een tijdlang contractueel hebben gewerkt, zullen door die hervorming een ?gemengd pensioen? krijgen.
Vakbondsfront rolt zwarte loper uit voor ongelijkheid in pensioenen
29 Maart, 13:42 Skynet
Het gemeenschappelijk vakbondsfront heeft vandaag op de Brusselse kunstberg een zwarte loper uitgerold om de ongelijkheid in pensioenen tussen mannen en vrouwen aan te tonen. Verschillende getuigen vertelden hoe de pensioenmaatregelen van de regering Michel de vrouwen dubbel zo hard troffen. Tegelijkertijd toonden de vrouwen op een rode, groene en blauwe loper wat er moet veranderen.


Gepensioneerden betogen in Spanje voor hogere pensioenen
17 Maart, 16:06 Skynet
Tienduizenden gepensioneerden hebben in heel Spanje voor hogere uitkeringen betoogd. In het centrum van Madrid kwam vanmorgen ondanks de stromende regen een enorme mensenmassa bijeen. Op borden en spandoeken stond onder meer "Ik ben gepensioneerd, niet idioot!", en "Dieven! Ze stelen onze pensioenen!".


Pensioenen - Hinder op spoor in Vlaanderen, maar minder dan in WalloniŽ
27 Februari, 06:54 Skynet Belgie
Minder dan een trein op de twee rijdt dinsdagochtend in WalloniŽ. In Vlaanderen is de hinder beperkter. Dat blijkt dinsdag uit een eerste balans rond 5.30 uur. Volgens NMBS-woordvoerder Thierry Ney moeten de cijfers evenwel gerelativeerd worden op dit uur en gaan ze nog evolueren. "We zien geen enkele stakingspost op dit moment", zegt Ney.


Pensioenen - ACOD-staking van start gegaan maandagavond
27 Februari, 00:48 Skynet
Maandag om 22 uur is de 24 urenstaking van start gegaan bij spoorwegmaatschappij NMBS, waar de socialistische spoorbond toe had opgeroepen. Maandagavond bleef de hinder vooralsnog beperkt, klonk het bij NMBS-woordvoerder Bart Crols.


Pensioenen - Kleuterleider niet erkend als zwaar beroep, klaagt sp.a aan
26 Februari, 22:24 Skynet
Volgens de huidige regeringsplannen zullen kleuterleiders niet in aanmerking komen om vroeger op pensioen te gaan. Dat heeft sp.a-Kamerlid Karin Temmerman maandag gezegd in het VRT-programma "Terzake".


Sp.a wil hoogste pensioenen bevriezen
1 Februari, 12:18 Skynet
1.500 euro pensioen voor al wie voldoende lang heeft gewerkt, dat was het voorstel dat John Crombez onlangs lanceerde op de nieuwjaarsreceptie van sp.a. Vandaag zegt hij ook hoe hij dat voornemen (deels) wil betalen: door de stijging van de hoogste pensioenen te bevriezen. Dat moet zowat 780 miljoen per jaar opbrengen. "De pensioenkloof moet elk jaar kleiner worden", zegt Crombez in Het Laatste Nieuws.


Ga bij pensioenen uit van het rekenrendement op beleggingen
27 Januari, 02:24 Volkskrant
De ingezonden brieven van zaterdag 27 januari. In de pensioenenstrijd wordt een grote denkfout gemaakt. De beleggingen renderen enorm goed, maar worden teniet gedaan door de lage rente die door De Nederlandsche Bank (DNB) wordt bepaald en opgelegd. De denkfout zit in de gedachte van de De Nederlandsche Bank dat de vermogens van de pensioenfondsen voor 100 procent op de bank staan. Beter ware het u


Pensioenen van ziekenhuispersoneel zuigen de stadskas leeg
25 Januari, 07:12 Gazet v. Antwerpen

Als de overheid niet ingrijpt, heeft Turnhout over enkele jaren geen geld meer om te investeren. De pensioenen van het statutair ziekenhuispersoneel kosten de stad dan zoveel, dat er geen geld meer overblijft voor iets anders.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be