NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Peeters

2News.be / Trefwoorden / Peeters

Op stap met Filip Peeters: ?Het heeft even geduurd, maar Antwerpen is echt mijn stad?
Vrijdag, 19:12 Gazet v. Antwerpen

Als inspecteur Paul Gerardi in de dramaserie Salamander op Eén springt hij met brute kracht en hoge snelheid door het beeld. Als inwoner van Boechout is acteur Filip Peeters (55) vooral een fijnproever en doet hij niets liever dan uren achter zijn fornuis staan. Zijn tocht door Antwerpen is een ronde langs gastronomische verwenadressen. ?Het heeft even geduurd, maar Antwerpen is echt mijn stad geworden.?
Jelena Peeters schaatst naar tiende plaats in race waar Nederlandse debutante het goud wint

Jelena Peeters heeft de vijf kilometer op een tiende plaats beëindigd. Het goud ging naar de 23-jarige Nederlandse debutante Esmée Visser, voor de Tsjechische legende Martina Sablikova en de OAR-atlete Natalia Voronina.
OS 2018 - Jelena Peeters schaatst 5 km tegen Nederlands-Amerikaanse Carlijn Schoutens
Vrijdag, 10:00 Skynet Sport
Snelschaatsster Jelena Peeters is voor de olympische 5 km ingedeeld in de tweede van zes ritten. Ze komt daarin uit tegen de Nederlands-Amerikaanse Carlijn Schoutens. Allebei hebben ze een blanco erelijst op internationaal niveau.


OS 2018 - Jelena Peeters schaatst 5 km tegen Nederlands-Amerikaanse Carlijn Schoutens
Vrijdag, 02:48 Skynet Belgie
Snelschaatsster Jelena Peeters is voor de olympische 5 km ingedeeld in de tweede van zes ritten. Ze komt daarin uit tegen de Nederlands-Amerikaanse Carlijn Schoutens. Allebei hebben ze een blanco erelijst op internationaal niveau.


Peeters pakt nepuniversiteiten aan: onderzoek naar 81 instellingen met valse diploma?s

Er lopen momenteel 81 onderzoeken naar onderwijsinstellingen die valse diploma?s uitreiken of het etiket universiteit of hogeschool misbruiken. Het gaat vooral om instellingen die hoger onderwijs aanbieden.
Knip in Leien: Kris Peeters dringt aan op nachtwerk
Maandag, 15:00 Gazet v. Antwerpen

Federaal minister van Economie en kandidaat-burgemeester voor Antwerpen Kris Peeters (CD&V) dringt aan op weekend- en nachtwerk om de werkzaamheden aan de Leien zo snel mogelijk af te ronden. Hij wil ook met zijn collega?s overleggen over een mogelijk uitstel van betaling voor de RSZ- en BTW-bijdragen van de lokale handelaars.
Peeters en Westerlo al 5x op rij ongeslagen: "Dit Westerlo speelt dominant, met hoge druk en veel lef"
10 Februari, 17:06 Skynet
KVC Westerlo speelde 0-0 gelijk op het veld van eerste periodekampioen Beerschot Wilrijk en voegde zo alweer een vervolg aan de ongeslagen reeks die nu toch al vijf wedstrijden duurt. Coach Bob Peeters denkt dan ook dat zijn team klaar is voor de zware play-downs.


Kris Peeters roept op thuis te werken morgen

Minister van Werk Kris Peeters (CD&V) roept op morgen/vrijdag thuis te werken, omwille van het voorspelde winterweer. In december liet de minister al weten dat thuiswerk door uitzonderlijke weersomstandigheden mogelijk is.
Schaatsster Jelena Peeters is ziekjes en schrapt één afstand op Winterspelen
8 Februari, 10:12 Gazet v. Antwerpen

De Belgische snelschaatsster Jelena Peeters zal op de Winterspelen van Pyeongchang niet deelnemen aan de 1.500m op 12 februari, dat laat de Belgische federatie weten. ?Jelena herstelt momenteel van een kleine griep en wil zich op die manier optimaal kunnen voorbereiden op de 5.000 m, vier dagen later?, klinkt het.
Zo hard lijkt Bart Peeters op zijn mama
8 Februari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Hoe hard kunnen moeder en zoon op elkaar lijken, denkt u wellicht ook, bij het zien van Bart Peeters (58) en zijn 80-jarige moeder Suz Van Boekel. Steven Van Herreweghe nodigt de twee vanavond uit in Van Algemeen Nut om de kijker duidelijk te maken hoe groot de invloed van de familie Peeters is geweest op de Vlaamse televisie, al sinds 1953.
Minister Peeters past ?indien nodig? regelgeving zonnebankcentra aan
7 Februari, 12:00 Gazet v. Antwerpen

Als de Raad van State hem daartoe noopt, zal minister van Consumentenzaken Kris Peeters (CD&V) de regelgeving voor zonnebankcentra aanpassen. Dat zegt hij nadat bekendgeraakt is dat de centra naar het rechtscollege stappen tegen de maatregel die klanten verplicht om een doktersattest te hebben waarop het huidtype vermeld staat.
Minister Peeters past "indien nodig" regelgeving zonnebankcentra aan
7 Februari, 11:48 Skynet Belgie
Als de Raad van State hem daartoe noopt, zal minister van Consumentenzaken Kris Peeters (CD&V) de regelgeving voor zonnebankcentra aanpassen. Dat zegt hij vandaag nadat bekend is geraakt dat de centra naar het rechtscollege stappen tegen de maatregel die klanten verplicht een doktersattest te hebben waarop het huidtype vermeld staat. "In ieder geval zal ik niet toelaten dat de gezondheid van consumenten op het spel wordt gezet", benadrukt Peeters.


Koen Peeters enige Vlaming op longlist Libris Literatuur Prijs
5 Februari, 18:54 Skynet
Koen Peeters, auteur van "De Mensengenezer", is de enige Vlaming op de longlist van de Libris Literatuur Prijs. Op die longlist staan in totaal 18 auteurs onder wie onder meer Martin Michael Driessen, Charlotte Mutsaers, Ilja Leonard Pfeijffer en Tommy Wieringa. Op 5 maart wordt de shortlist bekendgemaakt en weten we wie nog kans maakt op de literaire bekroning en het prijzengeld van 50.000 euro.


Koen Peeters enige Vlaming op longlist Libris Literatuur Prijs
5 Februari, 18:24 Skynet Belgie
Koen Peeters, auteur van "De Mensengenezer", is de enige Vlaming op de longlist van de Libris Literatuur Prijs. Op die longlist staan in totaal 18 auteurs onder wie onder meer Martin Michael Driessen, Charlotte Mutsaers, Ilja Leonard Pfeijffer en Tommy Wieringa. Op 5 maart wordt de shortlist bekendgemaakt en weten we wie nog kans maakt op de literaire bekroning en het prijzengeld van 50.000 euro.


Peeters (Westerlo) blijft nuchter na monsterzege: "Het zijn drie punten; niet meer of niet minder"
4 Februari, 10:30 Skynet
KVC Westerlo bevestigde de knappe zege bij OHL door zaterdagavond de buren van Lier in de pan te hakken. Na negentig minuten stond er een droge 6-0 op het scorebord en kon er een stevig Westels feestje beginnen. Coach Bob Peeters kwam met pretoogjes vertellen hoe hij de match tegen zijn ex-team beleefd had.Peeters nodigt sociale partners uit voor uitwerking strategie voor digitalisering economie
30 Januari, 00:18 Skynet Economie
Minister van Werk Kris Peeters (CD&V) nodigt de sociale partners uit om werk te maken van een strategie om de digitalisering van de economie om te zetten in nieuwe jobs en welvaart. De focus moet voor hem liggen op preventieve vorming van werknemers en opleiding van de werknemers die hun jobs verliezen door de digitalisering, luidt het in een mededeling.


Stef Peeters kan met Caen niet winnen bij Saint-Étienne
27 Januari, 22:48 Gazet v. Antwerpen

Caen heeft zaterdag op de 23e speeldag in de Franse Ligue 1 een 2-1 nederlaag geleden op het veld van Saint-Étienne.
Pearson (OHL) zag dé manier om niet te promoveren; Peeters (Westerlo) de manier om niet te degraderen
27 Januari, 09:18 Skynet
OH Leuven vergooide haar laatste promotiedromen door in eigen huis een nederlaag te incasseren tegen rode lantaarn KVC Westerlo. Voor coach Nigel Pearson toonden de Leuvenaars zo waarom ze te kort komen in het promotiegevecht. Bob Peeters zag dan weer hoe zijn Westerlo hét voetbal speelde dat hen in de Proximus League kan houden.


Minister Peeters: ?Getroffen werknemers van Carrefour geen valse hoop geven?
25 Januari, 16:48 Gazet v. Antwerpen

De Belgische regering wil er alles aan doen om de getroffen werknemers van Carrefour en hun families maximaal te steunen. Dat melden premier Charles Michel en vicepremier en minister van Werk Kris Peeters in een eerste reactie op het transformatieplan bij de warenhuisketen, waardoor 1.233 jobs bedreigd zijn.
Deliveroo heeft "constructieve ontmoeting" met minister Peeters in Davos
25 Januari, 16:30 Skynet
Vice-presidente van Deliveroo, Thea Rogers, en vicepremier en minister van Werk en Economie Kris Peeters (CD&V) hebben op het Wereld Economische Forum (WEF) in Davos "een constructieve bijeenkomst gehouden", laat een woordvoerder van Deliveroo weten. De actie waarbij het kantoorgebouw van Deliveroo in Elsene bezet wordt door koeriers, kwam ook ter sprake.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be