NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesPeeters

2News.be / Trefwoorden / Peeters

Kris Peeters (CD&V) is niet bang om af te gaan: ?Alleen wie durft, kan winnen?
Zaterdag, 23:42 Gazet v. Antwerpen

?De sfeer in de regering is goed?, zegt vicepremier Kris Peeters (CD&V). Van een gebrek aan dash, zoals N-VA-voorzitter Bart De Wever het noemde, is volgens Peeters geen sprake. ?Maar die uitspraken zijn wel vermoeiend, ook al wordt er in de regering zelf eigenlijk niet over gesproken.?
Tien culturele toppers voor deze week: van Bart Peeters tot Mauro
Zaterdag, 03:24 Gazet v. Antwerpen

Zin in een concert of een voorstelling die nog niet uitverkocht is. Haal dan snel inspiratie uit deze tien tips.
Werkgevers zien lijst zware beroepen niet zitten
Donderdag, 18:42 De Tijd
18:34 Werkgeversorganisaties vrezen dat de lijst met zware beroepen in de privésector veel te uitgebreid zal moeten zijn om discriminatie met de vele zware beroepen bij de overheid tegen te gaan.


Kris Peeters: ?Begrip voor betoging, maar hervormingen nodig om pensioenen duurzaam te houden?

Minister van Werk en Economie Kris Peeters ?begrijpt dat veel mensen zich zorgen maken over hun pensioen?, maar de hervormingen zijn nodig ?om het ook in de toekomst verder duurzaam te houden?. Dat zei de CD&V?er woensdagochtend op Radio 1. Peeters herhaalde dat de regering blijft inzetten op overleg met de sociale partners.
Peeters blijft tegen beursgang Belfius zonder Arco-deal

CD&V-vicepremier Kris Peeters blijft zich verzetten tegen een beursgang van Belfius zonder oplossing voor de Arco-coöperanten. ?Ik heb er geen probleem mee dat Belfius naar de beurs wordt gebracht. Maar ik vind dat er daarvoor eerst een oplossing moet zijn voor Arco en zo is dat ook binnen de regering afgesproken. First things first?, zegt Peeters in een interview met De Tijd dat zaterdag verschijnt.
Peeters overweegt streefcijfers voor allochtonen in privésector
7 Mei, 18:30 De Tijd
18:07 Minister van Werk Kris Peeters (CD&V) legt de laatste hand aan wetgeving waarmee bedrijven in de toekomst bij hun aanwervingen streefcijfers kunnen hanteren voor kansengroepen.


Kris Peeters: ?Misschien had De Wever een minder sterk momentje??
5 Mei, 18:30 Gazet v. Antwerpen

Ook de N-VA-ministers moeten in het belang van de economie tot eind 2019 doorgaan. Dat zegt CD&V-vicepremier Kris Peeters op Radio 1 in een reactie op N-VA-voorzitter Bart De Wever, die stelde dat de ?dash? wat uit de federale regering is. De verhuis naar Antwerpen was geen zet tegen De Wever, zo reageert Peeters nog op een andere uitspraak van de Antwerpse burgemeester.
Joodse organisaties vragen rechtzetting van Kris Peeters: ?Wij hebben Aron Berger niet voorgedragen?
30 April, 10:06 Gazet v. Antwerpen

De joodse politieke en religieuze organisaties willen een rechtzetting van Kris Peeters (CD&V). Hij heeft verklaard dat Aron Berger door de gemeenschap naar voren was geschoven, wat volgens de organisaties niet zo is.
Gepensioneerde Rob Peeters gaat aan de slag als ploegleider
29 April, 22:06 Gazet v. Antwerpen

Amper twee maand na zijn afscheid als renner kunnen we het nieuws bekend maken dat Rob Peeters in de toekomst ploegleider wordt. Op 1 september maakt hij officieel zijn debuut. Treedt Rob Peeters in de voetsporen van ?nonkel Fitte?, al jaar en dag sportdirecteur op de weg? De eerste aanzet lijkt alvast gegeven.
STANDPUNT. Het pijnlijke incident met Kris Peeters heeft mensen uit verschillende gemeenschappen met elkaar laten kennismaken
26 April, 03:30 Gazet v. Antwerpen

Duitsland is in de ban van het antisemitisme nadat een jonge Syriër in Berlijn twee Joodse jongens te lijf is gegaan omdat ze een keppeltje droegen. De Centrale Joodse Raad gaf Joden zelfs de raad geen keppeltje meer te dragen op straat. Ook in Frankrijk staat het antisemitisme centraal. Na meerdere moorden op Joodse mensen pakten meer dan 250 ?Bekende Fransen? uit met een petitie tegen ?het toenemende antisemitisme door islamitische radicalisering?.
Westerlo 12x op een rij ongeslagen; Bob Peeters legt het Westelse succesrecept uit
21 April, 09:48 Skynet
KVC Westerlo blijft in 2018 als een stoomtrein door de competitie razen. De 'Kemphanen' pakten nu ook de volle buit in de laatste match van Union in het Koning Boudewijnstadion en zijn zo al twaalf duels op een rij ongeslagen.


Kris Peeters, na de moeilijke dagen: ?Ja, ik zou het opnieuw doen. Maar ik zou het anders aanpakken?
21 April, 03:30 Gazet v. Antwerpen

?Het zijn moeilijke dagen geweest, ook binnen de partij, maar die harde woorden blijven bij mij niet lang hangen. Zo zit ik niet in elkaar. En ja, ook na wat ik heb meegemaakt, zou ik het opnieuw doen, een kandidaat uit de chassidische gemeenschap op de lijst zetten. Maar ik zou het anders aanpakken. Ik zou meer mensen erbij betrekken.?
Antwerps debacle Peeters bezorgt CD&V zware kater
19 April, 12:30 De Tijd
12:23 Het regende woensdag kritiek binnen en buiten CD&V na het debacle in Antwerpen met de Chassidische jood Aron Berger. Nu Berger is afgeserveerd wil lijsttrekker Kris Peeters snel de pagina omdraaien, m...


De Wever kan het bij voorstelling bier niet laten toch nog even te lachen met Kris Peeters: ?Ik kan je geen hand meer geven?
18 April, 19:42 Gazet v. Antwerpen

Amper een uur nadat vice-president Kris Peeters langs de achterdeur vertrok op de persconferentie van CD&V en Aron Berger stond hij het nieuwe bier van VTM-journalist Patrick Van Gompel te proeven op het zonovergoten terras van de Royal Yacht Club Van België op Linkeroever.
Kris Peeters schept nog geen duidelijkheid over uitspraken Aron Berger: die doet dat vandaag zelf

Doet hij het of doet hij het niet? Pas vandaag weten we of de Antwerpse ultraorthodoxe jood Aron Berger, kandidaat op de Antwerpse CD&V-lijst, bereid is om vrouwen een hand te geven. Ondertussen leidde de affaire gisteren tot een crisisberaad bij de CD&V.
Ultra-orthodoxe Berger geeft vandaag tekst en uitleg
18 April, 09:30 De Tijd
09:05 Aron Berger, de ultra-orthodoxe jood die door CD&V-kopstuk Kris Peeters een plaats op de Antwerpse CD&V-lijst kreeg aangeboden, reageert om 11 uur op de commotie die de voorbije dagen rond zijn persoo...


Peeters wil dat joodse kandidaat vrouwen hand schudt
17 April, 16:06 De Tijd
15:35 Kris Peeters wil dat Aron Berger zelf duidelijkheid brengt op de vraag of hij vrouwen nu de hand geeft of niet. Dat laat hij weten aan Het Laatste Nieuws en VTM.


Kris Peeters: ?Als Berger op de Antwerpse lijst komt, dan zal hij vrouwen de hand moeten schudden?
17 April, 16:06 Gazet v. Antwerpen

Kris Peeters (CD&V) laat de ultraorthodoxe Aron Berger voorlopig niet vallen, hij werkt naar eigen zeggen aan een oplossing. Dat meldt hij aan VTM nieuwe en Radio 1. Over het handenschudden met vrouwen kan echter niet gediscussieerd worden, aldus Peeters. Als hij op de Antwerpse lijst komt, dan zal Berger vrouwen de hand moeten schudden.
Peeters betreurt ?rondje zwartepieten? over drugsproblematiek in Antwerpen

CD&V-vicepremier Kris Peeters betreurt dat de aanpak van de drugsproblematiek in Antwerpen ?verzandt in een rondje zwartepieten?. ?Er is geen enkel bewijs dat de huidige problemen iets met het gedoogbeleid voor cannabis te maken hebben?, zo reageert Peeters, lijsttrekker van zijn partij voor de gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen, donderdagavond op de verklaringen van burgemeester Bart De Wever (N-VA).
COV ziet eerste stap in goede richting, maar nog geen "echt plan basisonderwijs"
30 Maart, 23:18 Skynet
Het Christelijk Onderwijzersverbond (COV) beschouwt de maatregelen van de Vlaamse regering voor het basisonderwijs als "een uitgestoken hand en een eerste stap in de goede richting". "Een echt plan basisonderwijs is dit echter niet", klinkt het vrijdagavond in een reactie.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be