NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Pech


Pech voor Van Rompuy / Goris in Motul Costa Brava Historic
Zondag, 00:04 Autosport
Dirk Van Rompuy en Chris Goris zijn door motorproblemen er niet in geslaagd om de Porsche 914/6 naar een goed klassement te pilotteren. Deze schitterende historische rally werd onderverdeeld in verschillende klassen, gaande van pure snelheid tot regularity. Ondanks de pech spreken Dirk en Chris van een geslaagde operatie inzake het afstellen van de geavanceerde apparatuur.

Lees meer: Pech voor Van Rompuy / Goris in Motul Costa Brava Historic


Dakar Rally: Pech voor Igor Bouwens
8 Januari, 00:00 Autosport
Igor Bouwens heeft in de tweede rit van de Dakar 3u40? verloren door de gevolgen van een klapband. ?Het wiel vervangen was niets, maar eerst startte de motor niet meer en daarna had ik geen 4x4 en geen sper meer. Al bij al ben ik blij dat ik nog in de race ben.?

Lees meer: Dakar Rally: Pech voor Igor Bouwens


Barcelona: Tom Coronel pakt TCR Europe-titel, brute pech voor Kobe Pauwels
24 Oktober 2023, 00:01 Autosport
Wat een spannend slot van het TCR Europe-kampioenschap had moeten worden, draaide zondagmiddag in Barcelona uit op een heuse anticlimax nadat titelkandidaat Kobe Pauwels na de formatieronde de pitlane indook en er door een stukke aandrijfas tot opgave werd gedwongen. De brute pech van onze landgenoot doet evenwel niks af aan de prestatie van Comtoyou-teamgenoot Tom Coronel die aan een vierde plaats genoeg had om zich in zijn 34ste competitieseizoen tot TCR Europe-kampioen te kronen. De wedstrijd zag Honda-rijder Ruben Volt winnen voor John Filippi, de Fransman eindigt mede dankzij de opgave van Pauwels als vice kamioen.

Lees meer: Barcelona: Tom Coronel pakt TCR Europe-titel, brute pech voor Kobe Pauwels


Marion Norbert Riberolle had meer verwacht van BK: "Kans op driekleur verkeken door pech"
15 Januari 2023, 00:01 Skynet Belgie
"Ik ben zwaar ontgoocheld", sprak Marion Norbert Riberolle zaterdag na het BK veldrijden in Lokeren. "Ik had hier naar toegeleefd, maar door mechanische pech zie ik mijn kansen in rook opgaan."


Dat is pech, glimmende Ferrari weg
18 September 2022, 00:04 AutoBlog

Deze glimmende Ferrari F430 was wereldberoemd in Barendrecht, maar is inmiddels van straat verdwenen. We zijn de laatste tijd regelmatig to-the-rescue als een lezer zijn auto kwijt is. Met een […]

Dit artikel Dat is pech, glimmende Ferrari weg verscheen eerst op Autoblog.nl.




Belgisch Solar Team eindigt op tweede plaats na dag vol pech
10 September 2022, 00:03 Autosport
Het Agoria Solar Team kon vandaag als tweede starten aan de Sasol Solar Challenge. Na een vlotte start kenden de Belgen een dag vol pech. De volgwagen van de zonnewagen, die de status van de zonnewagen controleert, reed door een put en kreeg twee platte banden. Er werd snel gewisseld van volgwagen. Enkele uren later zorgde een oneffenheid in de weg ervoor dat de zonnewagen op twee wielen terechtkwam. Hierdoor gingen er vandaag heel wat kilometers verloren.

Lees meer: Belgisch Solar Team eindigt op tweede plaats na dag vol pech


Jasper Philipsen: "Door pech op het BK te veel krachten verspeeld "
27 Juni 2022, 00:01 Skynet Sport
"Door pech heb ik te veel krachten verspeeld", verklaarde Jasper Philipsen (Alpecin-Fenix) zondag na zijn derde plaats op het BK in Middelkerke. In volle finale was Philipsen zwaar ten val gekomen.


Wil je werken op een verplichte vrije dag? Dan heb je meestal pech
30 Mei 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Veel werknemers moeten de dag na Hemelvaart verplicht een dag vrij nemen, omdat het bedrijf die dag gesloten blijft. Maar wat als je wel naar kantoor wilt? "Dan heb je in veel gevallen pech, zeker als het is vastgelegd in de arbeidsvoorwaarden", zegt arbeidsrechtadvocaat Pascal Besselink van juridisch dienstverlener DAS.


New Years Race: Zege voor PG Motorsport, pech voor Q1 Trackracing
3 Februari 2022, 00:04 Autosport
Zaterdag vond op Circuit Zandvoort de New Years Race plaats, de tweede manche van de Winter Endurance Series. PG Motorsport behaalde er de dubbel met de Porsche van het duo Mathijs Bakker/Joshua Kreuger voor die van Thijs Heezen/Jos Menten. Q1 Trackracing dat een Porsche 992 GT3 Cup inzette voor Jan Lauryssen en Nicolas Vandierendonck had na de kwalificatie zicht op een mooi resultaat maar helaas moest het team forfait geven voor de wedstrijd.

Lees meer: New Years Race: Zege voor PG Motorsport, pech voor Q1 Trackracing


Football Talk. Red Flames Cayman en De Caigny naar groepsfase Champions League - Pech voor Club-aanwinst Providence
9 September 2021, 00:01 HLN.BE
Red Flames Janice Cayman en Tine De Caigny mogen met hun clubs Olympique Lyon en Hoffenheim de groepsfase van de Champions League in. Na winst in heenwedstrijd klopte Champions League-recordwinnaar Lyon het Spaanse Levante thuis met 2-1. Vanaf de start van de tweede helft kreeg Janice Cayman een plaats in de 4-3-3 van coach Sonia Bompastor. De Flame, kwiek en snel, zorgt een hele helft voor problemen bij Levante. Na de pauze speelde haar team een pak snediger en scoorde twee keer. Op een hoekschop pakte het een tegendoelpunt.


Historic GP: Twee op twee voor Russell na pech voor Krafft - Red Ant wint in GT
23 Augustus 2021, 00:02 Autosport
Na een klinkende zege gisteren, hebben Frank Thiers, Hans Thiers en Jeffrey Van Hooydonk op Circuit Zolder in hun Norma M20 FC ook de tweede Belcar-manche in het kader van de Historic Grand Prix op hun naam geschreven. Nochtans was het de Krafft Racing-Norma (Longin/Longin/Corten) die op weg leek naar de zege, maar de wagen viel stil in het laatste halfuur. De Porsche van Ayrton, Yannick en Bert Redant werd als tweede afgevlagd en wint zo ook de GT-divisie. Bij de toerismes versloegen Jan Von Kiedrowski en Marco Petry niet alleen de verzamelde concurrentie, maar klopten ze voor het eerst dit seizoen ook de pechduivel.

Lees meer: Historic GP: Twee op twee voor Russell na pech voor Krafft - Red Ant wint in GT


South Belgian Rally: Geoffrey Leyon domineert in het Historic BRC
28 Juni 2021, 00:01 Autosport
Op de snelle, bochtige en erg natuurlijke proeven van de South Belgian Rally voelde Geoffrey Leyon zich helemaal in zijn sas. De BMW-rijder domineerde de wedstrijd in Historic met zijn snelle BMW M3.

Lees meer: South Belgian Rally: Geoffrey Leyon domineert in het Historic BRC


Van Walstijn en Longhi winnen in Wackersdorf, pech voor Braeken
24 Juni 2021, 10:17 Autosport
Nadat de OK en OKJ klasse al enkele wedstrijden van het Europees kampioenschap karting afwerkten, was het tot dit weekend wachten op de start van het EK voor de KZ en KZ2 schakelklassen. Ook de FIA Academy Trophy, die in het nevenprogramma rijdt, begon in het Duitse Wackersdorf aan hun kampioenschap.

Lees meer: Van Walstijn en Longhi winnen in Wackersdorf, pech voor Braeken


Wanneer houdt pech op voor Kim Clijsters, die coronabesmetting opliep?
5 Februari 2021, 20:39 Gazet v. Antwerpen

Ook dat nog. Kim Clijsters (37) doorstond vorige maand een coronabesmetting, waarbij ze weliswaar slechts milde symptomen opliep. De viervoudige grand slam-winnares heeft de training hervat en wil haar comeback verder zetten. Een nieuwe setback in de Kimback: hoeft het gezegd dat haar missie er alweer niet makkelijker op wordt?




Pech voor Sagan, Froome en co: UCI verbiedt afdalen op de buis vanaf april
4 Februari 2021, 21:48 Gazet v. Antwerpen

De internationale wielerunie UCI heeft donderdag een reeks nieuwe maatregelen aangekondigd die de veiligheid van de renners moeten gaan verbeteren.




REACTIES. Aerts: ?Wout had gewoon pech op het verkeerde moment?
31 Januari 2021, 16:06 HLN.BE
Het stof is gaan liggen, de wereldtitels op het WK veldrijden in Oostende zijn uitgedeeld. Op deze pagina bundelen we de belangrijkste reacties. Van Toon Aerts (3de) over Eli Iserbyt (7de) tot Zdenek Stybar (18de).


Ronde van Valencia uitgesteld
28 Januari 2021, 16:26 Skynet
De 72e editie van de wielerronde van Valencia, voorzien van 3 tot 7 februari, wordt uitgesteld vanwege de coronacrisis. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Wanneer de rittenkoers dan wel zal plaatsvinden, wordt binnenkort aangekondigd.


Pech voor de fans: geen Cristiano Ronaldo tegen Rode Duivels, Martinez betreurt het forfait

De fans die zaterdag hadden gehoopt om Cristiano Ronaldo aan het werk te zien in Brussel, komen van een kale reis terug. De aanvaller zal er nog niet bij zijn in de oefeninterland met Portugal tegen de Rode Duivels. Dat bevestigen Portugese bronnen aan onze redactie. Ronaldo krijgt nog wat extra vakantie na de Champions League-winst.




Silverstone: Opnieuw pech voor Guillaume De Ridder
28 Mei 2018, 10:00 Autosport
Onze landgenoot Guillaume De Ridder kwam als tweede uit de kwalificatie achter teamgenoot bij Olbergs MSE, de Zweed Oliver Eriksson. Ideaal, want dan hadden beide teammaten de pole in hun respectievelijke halve finale. Maar na Mettet liep het opnieuw mis voor De Ridder. Zijn wagen viel stil met elektrische problemen waardoor hij opnieuw belangrijke punten misloopt.


Pech voor Mathieu van der Poel: WB-leider mountainbike komt zwaar ten val Nove Mesto
27 Mei 2018, 15:36 Gazet v. Antwerpen

Mathieu van der Poel heeft de Wereldbekercross van Nove Mesto niet kunnen winnen. De Nederlander vertrok vooraan in de Wereldbekertrui en ging vol voor de zege. Hij hing met wereldkampioen Nino Schurter op kop toen hij een boomstronk verkeerd inschatte en over de kop ging. Kort nadien gooide Van der Popel de handdoek en stapte hij uit de race. De zege ging uiteindelijk naar Schurter.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn