NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Pauw


Tv-kok Jeroen De Pauw heeft groot nieuws
18 Februari, 07:48 Gazet v. Antwerpen

In huize Jeroen De Pauw is een derde kindje op komst. Dat maakte de tv-kok op Instagram bekend middels een schattige boodschap van zijn oudste dochter Leonie.
Bart De Pauw ook niet te zien in film van collega en vriend Jan Verheyen
13 Februari, 09:36 Gazet v. Antwerpen

Televisiegezicht Bart De Pauw (49) zal niet te zien zijn in de film van ?De Collega?s 2.0?. Hij was nochtans aangenomen als n van de hoofdrollen van de prent. Na de klachten over grensoverschrijdend gedrag besluit de acteur er echter zelf afstand van te nemen. Dat schrijft Dag Allemaal.
Bart De Pauw stapt op bij productiehuis Koeken Troef!
7 Februari, 12:00 Gazet v. Antwerpen

Bart De Pauw heeft ontslag genomen als zaakvoerder van Koeken Troef!, het productiehuis dat hij tien jaar geleden zelf mee heeft opgericht. Dat blijkt uit een publicatie in het Staatsblad.
Kenny De Ketele en Michael Morkov koploper op Zesdaagse in Kopenhagen

De Deen Michael Morkov, die de Tour Down Under afwerkte, had de eerste dag in de Super Ballerup Arena wat last van jetlag. Vrijdagavond was er daar geen spoor meer van te bekennen. Morkov won met Kenny De Ketele ploegenafvalling en de ploegkoers over 60?.
De Pauw en De Ketele verzorgen meteen het spektakel in Kopenhagen, deze keer als tegenstanders
2 Februari, 09:00 Gazet v. Antwerpen

De vlam sloeg meteen in de pan op de openingsavond van de zesdaagse in Kopenhagen. Met Belgen Moreno De Pauw en Kenny De Ketele deze keer als tegenstanders.
Zesdaagse Berlijn - De Ketele en De Pauw moeten eindzege aan Havik en Stroetinga laten
31 Januari, 10:00 Skynet Sport
Kenny De Ketele en Moreno De Pauw zijn er dinsdag niet in geslaagd de Zesdaagse van Berlijn te winnen. Na een razend spannende slotdag viel de beslissing in de laatste koppelkoers. Het Belgische duo eindigde uiteindelijk op de tweede plaats, achter Yoeri Havik en Wim Stroetinga. De Nederlanders verlengden hun titel.


De Ketele en De Pauw moeten eindzege Zesdaagse Berlijn aan Nederlands duo laten

Kenny De Ketele en Moreno De Pauw hebben tijdens de Zesdaagse van Berlijn hun meerdere moeten erkennen in de Nederlanders Wim Stroetinga en Yoeri Havik.
Veel tegenwind voor Kenny De Ketele en Moreno De Pauw in Berlijnse Velodrom
29 Januari, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Na de vierde dag van de zesdaagse van Berlijn hebben de Nederlanders Yoeri Havik en Wim Stroetinga de koppositie opnieuw overgenomen van Kenny De Ketele en Moreno De Pauw. Met nog twee dagen te gaan, staan zes ploegen in de nulronde. De Zwitsers Selenati en Marguet lonken net als de Denen Hester-Morkov en de Duitsers Kluge-Reinhardt naar een winstronde.
Zesdaagse Berlijn - De Ketele en De Pauw gaan als leiders de slotnacht in

Kenny De Ketele en Moreno De Pauw hebben maandag de koppositie heroverd na afloop van de vijfde dag in de Zesdaagse van Berlijn. De Belgische tandem heeft een krappe voorsprong op eerste achtervolgers Yoeri Havik en Wim Stroetinga.
Titelverdedigers Havik en Stroetinga leiden in Berlijn, De Pauw en De Ketele liggen op de loer

De Nederlanders Yoeri Havik en Wim Stroetinga zijn het best begonnen aan de 107e editie van de zesdaagse van Berlijn. De titelverdedigers namen donderdagavond na afloop van de eerste wedstrijddag de koppositie.
Jeroen Meus vervangt Bart De Pauw als presentator van ?Twee tot de zesde macht?
18 Januari, 08:54 Gazet v. Antwerpen

Bart De Pauw is definitief geschrapt als presentator van de populaire En-quiz ?Twee tot de zesde macht? na getuigenissen over grensoverschrijdend gedrag. Hij krijgt een opmerkelijke vervanger: tv-kok Jeroen Meus.
En schrapt aflevering van nieuw programma waarin Bart De Pauw te gast is
18 Januari, 02:54 Gazet v. Antwerpen

Een aflevering van het nieuwe En-programma Het Collectief Geheugen wordt niet uitgezonden omdat Bart De Pauw erin te gast was. De aflevering werd opgenomen in oktober vorig jaar, een paar weken voor de VRT de samenwerking met De Pauw en zijn productiehuis stopzette na klachten over grensoverschrijdend gedrag.
Zieke ploegmakker van Moreno De Pauw haakt af op Zesdaagse Bremen
12 Januari, 23:36 Gazet v. Antwerpen

De Duitsers Leif Lampater en Lucas Liss, die ziek zijn, werden op de tweede wedstrijddag van de Zesdaagse geneutraliseerd. Moreno De Pauw kreeg de Zwitser Tristann Marguet als ploegmakker. De korte jacht werd gewonnen door Achim Burkart en Yoerie Havik.
Van ploegmaats naar concurrenten: in Bremen staan De Ketele en De Pauw plots tegenover elkaar

Donderdag begint in Bremen (11-16/1/18) de zesdaagse. In de stad aan de Weser zorgt men voor een bijzonder deelnemersveld. Vaste teams werden uit elkaar gehaald. Zo kan het dat Kenny De Ketele met Theo Reinthardt de baan opgaat. Moreno De Pauw krijgt de Duitser Leif Lampater, twee keer al winnaar in Bremen, als gezel.
Kenny De Ketele en Moreno De Pauw ook na derde dag aan kop in Zesdaagse Rotterdam

Kenny De Ketele en Moreno De Pauw voeren zaterdagavond na de derde dag nog altijd de Zesdaagse van Rotterdam aan. De Belgen verzamelden 127 punten, en houden de Nederlanders Niki Terpstra en Dylan van Baarle (103 punten) op een ronde.
Zesdaagse Rotterdam: Kenny De Ketele en Moreno De Pauw na tweede dag steviger aan kop
6 Januari, 10:30 Skynet Sport
Kenny De Ketele en Moreno De Pauw hebben gisteravond na de tweede dag hun voorsprong als leider van de Zesdaagse van Rotterdam vergroot. De Belgen verzamelden 84 punten en zetten de Nederlanders Niki Terpstra en Dylan van Baarle (58 punten) op twee rondes.


Kenny De Ketele en Moreno De Pauw delen klappen uit op Zesdaagse Rotterdam

Kenny De Ketele en Moreno De Pauw gooiden tijdens de eerste avond van de 36ste Wooning Zesdaagse Rotterdam hun troefkaarten meteen op tafel. Niki Terpstra en Dylan Van Baarle wonnen het eerste nummer, de korte ploegkoers met tussenspurten, met rondewinst. In de grote ploegkoers stond er geen maat op De Ketele-De Pauw.
De 'verwende snotaap' Jeroen Pauw lijkt in ieder geval een leuker mens te zijn geworden
3 Januari, 00:00 Volkskrant
De eerste aflevering van 5 jaar later ging vooral over Jeroen Pauw in 2003. 'Een verwende snotaap', aldus Jeroen Pauw. Vanavond werd op RTL4 de eerste aflevering uitgezonden, met in plaats van Jeroen Pauw Beau van Erven Dorens als interviewer. Van Erven Dorens ziet het als een van de hoogst haalbare presentatieklussen. Zomergasten, zo zei hij gisteren in het Algemeen Dagblad, is niet aan hem beste


Opvallend: lezers van Humo kiezen Bart De Pauw als ?Man van het jaar? n als ?Bekwaamste tv-figuur?
2 Januari, 10:48 Gazet v. Antwerpen

De lezers van het weekblad Humo hebben tv-persoonlijkheid Bart De Pauw uitgeroepen tot ?Man van het jaar? in de jaarlijkse Pop Poll-verkiezing. De Pauw kwam vorig jaar in opspraak nadat verschillende actrices naar de VRT stapten om te getuigen over grensoverschrijdend gedrag.
Boussaer wint Belgische titel achtervolging na comedy capers met Weemaes, De Pauw stapt boos op
27 December 2017, 20:18 Gazet v. Antwerpen

Uittredend kampioen Victor Campenaerts gaf verstek en dus werd het BK individuele achtervolging gereden met slechts zes renners. Bryan Boussaer en Sasha Weemaes reden een finale welke er geen was. Weemaes schoot als een raket uit de startblokken en kreeg Boussaer snel in het vizier. Boussaer versnelde en na anderhalve kilometer gooide Weemaes de handdoek. Mathias Van Beethoven won het brons van Ronny Vandenbussche.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be