NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Paul


Paul Faassen tekent 150 aquarelvogels en denkt elke keer: Wat dénkt zo'n vogel?
Gisteren, 15:30 Volkskrant
Tekenaar Paul Faassen ziet altijd vogels om zich heen. En dan vraagt hij zich van alles af. Hij heeft er nu honderdvijftig gevangen. In aquarel. 'In de natuur zie je een vogel nooit bedenkelijk kijken. Of schuldbewust. Of met zo'n dampende kop als wij na het sporten hebben.' Onze gezichtsuitdrukkingen zijn wenkbrauwenwerk, legt illustrator Paul Faassen (50) uit. Vogels moeten het met hun kraaloogj


Formule Renault Eurocup: Paul Ricard: Nabeschouwing Max Defourny
Donderdag, 00:06 Autosport
Dit weekend begon Max Defourny aan de verovering van de titel in de Formule Renault Eurocup. Maar in het departement van de Var, op het Circuit van Paul Ricard liep niets zoals het moest voor de jonge wolf van de Nederlandse formatie MP Motorsport! Van bij de eerste vrije trainingen werd het duidelijk dat er geen sterke prestaties waren weggelegd, en het was door met blote handen te knokken dat Max nog een top 10 positie wist te redden in deze zondagse kamp. Niet echt de resultaten die men verwachtte?


4H Paul Ricard: Racing Engineering wint bij LMP2-debuut
Racing Engineering, het voormalig GP2-team, heeft meteen haar debuutwedstrijd in de European Le Mans Series gewonnen. Het team runt dit jaar een Oreca 07 LMP2 voor Olivier Pla, Norman Nato en Paul Petit en verbaasde vriend en vijand in de 4 Hours of Le Castellet. De rood-gele bolide nam het commando over toen de Dragonspeed Oreca van Ben Hanley, Nicolas Lapierre en Henrik Hedman net voor halfweg vanuit de leiding moest opgeven na een crash met een GTE Ferrari in Signes. De TDS Racing Oreca #33 van Vaxiviere/Perrodo/Duval werd tweede op net geen vijf seconden achterstand, terwijl de Duqueine Engineering Oreca van Nicolas Jamin, Pierre Ragues en Nelson Panciatici het podium vervolledigde. Oreca nam overigens de volledige top zeven in.


4H Paul Ricard: Pole voor IDEC Sport Oreca 07
14 April, 22:12 Autosport
Paul-Loup Chatin heeft met een ronde in 1:41.194 de Oreca 07 van IDEC Sport op de pole gezet voor de 4 uren van Paul Ricard, de eerste manche van de ELMS. De wagens van het Franse Oreca domineerden trouwens de kwalificatie want we vinden niet minder dan zes exemplaren van de 07 op de zes eerste plaatsen. De M Racing-YMR Norma was de snelste in de LMP3 klasse, de Proton Competition Porsche was de primus in de GT klasse.


Brief van de dag: Paul Blokhuis moet administratieve druk in de (jeugd)zorg wegnemen
13 April, 23:48 Volkskrant
De ingezonden lezersbrieven van zaterdag 14 april 2018. Staatssecretaris Paul Blokhuis trekt ten strijde tegen de lange wachtlijsten in de ggz (Voorpagina, 11 april). Een missie waar iedereen het mee eens kan zijn. Wat mij echter stoort, is dat de staats­secretaris van mening lijkt te zijn dat wachtlijsten kunnen worden verkort door te dreigen met het opleggen van maatregelen aan behandelaars en z


Paul Ricard: Max Defourny start race 1 als tiende
13 April, 21:00 Autosport
Ook het seizoen 2018 van de Formule Renault Eurocup opent dit weekend met een manche in het voorprogramma van de ELMS te Paul Ricard. Max Defourny (MP Motorsport) is onze enige vertegenwoordiger in de cup dit jaar. In zijn reeks, de kwalificatie werd onderverdeeld in twee eeksen, reed Defourny de vijfde tijd. De snelste tijd algemeen was echter voor Max Fewtrell (R-Ace GP) die in de andere reeks uitkwam. Fewtrel krijgt dus de pole en de reeks waar Defourny in uitkwam en waar Ye Yifei (Josef Kaufmann) de snelste chrono klokte, neemt dus plaats aan de buitenkant van de baan. Max Defourny start de eerste race dus van op de tiende plaats.


Anderlechticoon Paul Van Himst gelooft nog in de titel: ?Club Brugge is niet meer op zijn gemak?
12 April, 10:36 Gazet v. Antwerpen

De vuile voeten van Marc Coucke in de bestuurskamer en de slechte voeten van Kums en co op het veld: wat is dat toch allemaal met Anderlecht? Wie kan daar beter over oordelen dan clubicoon Paul Van Himst (74)? De paars-witte legende heeft begrip voor de revolutie in het Vanden Stockstadion en aan de vooravond van de klepper tegen Club Brugge gelooft hij zelfs nog in een 35e landstitel. Tenminste, als Sint-Guido nog eens meespeelt. Want: ?Anderlecht blijft Anderlecht.?
Amerikaans parlementsvoorzitter Paul Ryan geen kandidaat bij tussentijdse verkiezingen
11 April, 17:30 Skynet
Paul Ryan, de Republikeinse voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, stelt zich niet opnieuw kandidaat bij de tussentijdse verkiezingen in november. Dat hebben de Amerikaanse media vernomen van bronnen binnen het Congres.


Paul Ryan stopt als voorzitter Huis van Afgevaardigden VS
11 April, 16:00 NOS nieuws

Paul Ryan, de Republikeinse voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, zal zich in november niet opnieuw verkiesbaar stellen voor de verkiezingen voor het Congres. Dat heeft zijn woordvoerder bekendgemaakt.

"Na bijna twintig jaar in het Huis van Afgevaardigden is Ryan trots op alles wat hij heeft bereikt", zegt zijn woordvoerder. "Hij is klaar om zich te wijden aan zijn taken als vader en echtgenoot."

Trump

Ryan is sinds oktober 2015 voorzitter van het Huis van Afgevaardigden en fractieleider van de Republikeinse Partij. In januari 2017 werd hij met een ruime meerderheid herkozen.

Tijdens de campagne voor de presidentsverkiezingen lag Ryan regelmatig overhoop met kandidaat Trump en noemde hem een "erg zwakke en ineffectieve leider". Later vergeleek Ryan hem met "goede wijn", die tijd nodig heeft om te rijpen.

Lastiger

Het vertrek van Ryan maakt het behoud van een Republikeinse meerderheid in het Huis van Afgevaardigden nog lastiger. Al meer dan dertig Republikeinen hebben gezegd dat ze zich niet herkiesbaar stellen in november.

De Democraten hebben bij die verkiezingen 24 nieuwe zetels nodig om om de meerderheid terug te krijgen in het Huis van Afgevaardigden. Sinds 2011 hebben de Republikeinen daar de meerderheid.
Paul Ricard : Toyota domineert WEC Prologue
10 April, 18:00 Autosport
Vrijdag en zaterdag vond op het circuit van Paul Ricard een dertig uren durende testsessie plaats voor de deelnemers aan het WEC Super Season. Toyota bleek een maat te sterk voor zijn tegenstanders en op het einde van de tweede dag vatten beide TS050 Hybrid bolides post bovenaan de tabellen. De snelste niet hybride LMP1, de SMP Racing BR Engineering BR1 AER, moest 4.3 seconden toegeven op de tijd van de Toyota #8 die een ronde klokte in 1:32.662.


Paul Ricard: 45 wagens voor de openingsmanche
5 April, 07:00 Autosport
Op 15 april vindt op het circuit van Paul Ricard de eerste manche van het ELMS plaats. Op de deelnemerslijst staan niet minder dan 45 wagens, maar we tellen slechts één landgenoot onder de ingeschreven rijders. Jean Glorieux deelt die het stuur van de DKR Engineering Norma M30 met de Spanjaarden Alexander Toril en Miguel Toril.


Paul Jambers en Pascale Naessens hernieuwen trouwgeloften
4 April, 07:24 Gazet v. Antwerpen

Exact een kwarteeuw nadat ze onder massale belangstelling huwden in hartje Antwerpen, hernieuwden tv-maker Paul Jambers (72) en zijn vrouw Pascale Naessens (48) afgelopen weekend hun trouwgeloften in het romantische Venetië. De twee genoten - onder de radar - van een gondeltocht door de kanalen, een wijntje op een terras en een feestje met veel ballonnen.
Elke woensdag en zondag tentoonstelling Structura Cube-Art in galerij Paul Ibou
30 Maart, 12:12 Gazet v. Antwerpen
Nog tot en met de maand juni kan u elke zondag en woensdag tussen 11 en 17u in Atelier vzw Ibou in de Elzenstraat 65 in Pulderbos de expo Structura Cube-Art bezoeken van kunstenaar Paul Ibou.


Paul Ricard: Yifei Ye wederom ongenaakbaar
28 Maart, 23:48 Autosport
Yifei Ye (Josef Kaufmann Racing) was op de tweede dag van de collectieve tests voor de Formula Renault Eurocup op het circuit van Paul Ricard de snelste man op de piste. De Chinese piloot zette in Frankrijk net als hij eerder al deed op Hockenheim, opnieuw de algemene besttijd neer. Hij deed 2:00.992 over een ronde. Max Fewtrell (R-ace GP) en Logan Sargeant (R-ace GP) maakten op woensdag de top drie vol.


Paul Ricard: Vijfde tijd voor Max Defourny op eerste testdag
28 Maart, 10:36 Autosport
Op de omloop van Paul Ricard waar dindsdag de eerste testdag van de tweede collectieve testen voor de Formula Renault Eurocup plaats vond, werd de snelste tijd neergezet door de Renault Sport Academy driver Christian Lundgaard (MP Motorsport). Met een ronde in 2:01.083 was hij 0.001 seconde sneller dan Oscar Piastri (Arden Motorsport). De derde tijd ging naar Yifei Ye (Josef Kaufmann Racing), die nog de eerste collectieve tests domineerde.


Paul McCartney komt op straat tegen wapengeweld: ?Ook ik verloor een vriend?
26 Maart, 11:00 Gazet v. Antwerpen

Honderdduizenden mensen kwamen zaterdag op straat in Washington DC om te betogen tegen wapengeweld. De ?March for our lives?, die georganiseerd werd door de overlevenden van de schietpartij in Florida, trok heel wat bekende mensen aan zoals Paul McCartney, ex-Beatle.
Paul Put verliest eerste wedstrijd als bondscoach van Guinee
24 Maart, 23:12 Gazet v. Antwerpen

Paul Put heeft zaterdagavond zijn debuut als bondscoach van Guinee (FIFA-70) volledig gemist. In een vriendschappelijke wedstrijd in en tegen Mauritanië (FIFA-104) gingen de Guinezen met 2-0 onderuit.
Paul Marchal reageert op penitentiair verlof Michel Lelièvre: ?Niet verrast?

Michel Lelièvre, de vroegere handlanger van Marc Dutroux, heeft begin deze maand voor het eerst de gevangenis mogen verlaten voor een dag en een nacht. Dat bevestigt zijn advocate Benjamine Bovy. ?Lelièvre kreeg verlof om zich voor te bereiden op zijn definitieve vrijlating?, meldt VTM NIEUWS. Hij moest zich wel aan een aantal voorwaarden houden. Zo moest hij bijvoorbeeld wegblijven uit onze provincie. Paul Marchal, de vader van Dutroux-slachtoffer An Marchal, reageert niet verrast op het nieuws.
Philips strikt Paul Stoffels als bestuurder
19 Maart, 17:00 De Tijd
16:54 Paul Stoffels, de belangrijkste Belg in de farmasector, wordt bestuurder bij Philips.


Voorzitter VO-Raad Paul Rosenmöller wil van predicaat 'excellente school' af
17 Maart, 22:24 Volkskrant
Het predicaat 'excellent' dat de onderwijsinspectie aan scholen kan toekennen, schept verwarring bij de ouders van schoolgaande kinderen en kan dus beter worden afgeschaft. Dat zei Paul Rosenmöller, voorzitter van de VO Raad, zaterdag in het consumentenprogramma Kassa. Rosenmöller heeft twee bezwaren tegen het predicaat, waarvoor scholen in basis- en voortgezet onderwijs sinds 2012 kunnen opteren.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be