NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Passagiers

2News.be / Trefwoorden / Passagiers

Nabestaanden passagiers vlucht MH17 krijgen laatste camerabeelden van hun geliefden te zien
Maandag, 18:54 Gazet v. Antwerpen

Nabestaanden van de ramp met vlucht MH17 mogen vanaf deze week de laatste camerabeelden bekijken die op de Nederlandse luchthaven Schiphol zijn gemaakt van hun geliefden. De nabestaanden moeten een geheimhoudingsverklaring ondertekenen en mogen daarna zelf in de beveiligingsbeelden zoeken naar hun familieleden. Als ze hun geliefden vinden, kunnen ze de beelden - waarop omstanders onherkenbaar worden gemaakt - later ook mee naar huis nemen.
50 passagiers gered van brandende boot in Florida
Maandag, 02:42 NOS nieuws

In de Amerikaanse staat Florida is een pendelboot met 50 passagiers aan boord in vlammen opgegaan. Alle opvarenden konden op tijd van boord komen.

Sommige passagiers moesten door de hulpdiensten uit het water worden gehaald, dat vanwege het ongebruikelijk koude weer in Florida op dit moment een temperatuur van ongeveer 15 graden heeft. Zo'n 15 slachtoffers hadden last van ademhalingsproblemen door ingeademde rook en zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De boot bracht mensen naar een casinoschip, aan de kust bij de stad Tampa. Volgens de autoriteiten heeft de kapitein levens gered door om te keren toen hij vlammen opmerkte. Daardoor konden de reddingsdiensten de opvarenden sneller bereiken.

De brand is waarschijnlijk ontstaan in de machinekamer en greep snel om zich heen.
Trein met honderden passagiers heeft vijftien uur vertraging door hevige sneeuwval
12 Januari, 22:24 Gazet v. Antwerpen

De hevige sneeuwval in Japan heeft het openbaar vervoer flink in de problemen gebracht. Zo heeft een trein die vertrok vanuit de stad Niigata een vertraging opgelopen van maar liefst vijftien uur. Drie personen raakten tijdens de rit onwel en moesten afgevoerd worden naar het ziekenhuis.
Passagiers van nieuwjaarscruise staan doodsangsten uit: ?Dit was het ergste moment uit mijn leven?
10 Januari, 18:12 Gazet v. Antwerpen

Toen op 29 december duizenden passagiers in New York aan boord gingen van het luxecruiseschip Norwegian Breakaway, kon niemand vermoeden welke hel ze nauwelijks enkele dagen later zouden moeten doorstaan. Drie dagen lang moesten de opvarenden een storm van historische proporties trotseren.
Europa moet passagiers beschermen tegen faillissement luchtvaartmaatschappijen
10 Januari, 15:00 Skynet Belgie
De Europese vereniging van reisbureaus en touroperators ECTAA wil dat de Europese Commissie een mechanisme ontwikkelt om Europese passagiers te beschermen tegen het faillissement van luchtvaartmaatschappijen. De problemen die passagiers ondervonden door de recente stopzetting van drie Europese luchtvaartmaatschappijen illustreren volgens de vereniging de noodzaak hieraan.


Recordaantal passagiers op Brussels Airport in 2017

Brussels Airport heeft vorig jaar een recordaantal passagiers ontvangen. De teller eindigde op 24.783.911 reizigers. Met 536.000 ton vracht stond de cargotrafiek op het hoogste peil in tien jaar. Dat meldt de luchthaven maandag.
Iets minder passagiers voor Antwerp Airport in 2017 na druk post-aanslagjaar
4 Januari, 17:18 Gazet v. Antwerpen

De ?Internationale Luchthaven van Antwerpen? telde vorig jaar 273.130 passagiers, een lichte daling van 1,2 procent tegenover 2016. Dat jaar was erg druk door de aanslagen in Brussel-Zaventem. Zo wordt gemeld op de website. Het aantal bewegingen daalde 9,4 procent. Het vrachtvervoer bleef ei zo na stabiel op 2.200 ton (+ 0,9 pct).
Ryanair gedagvaard door 746 passagiers na schrappen vluchten
3 Januari, 17:24 Gazet v. Antwerpen

Happy Flights, een bedrijf dat voor passagiers compensatie eist bij geschrapte of sterk vertraagde vluchten, dagvaardt namens 746 passagiers Ryanair. Het bedrijf eist voor die passagiers een vergoeding omwille van de vele annuleringen die Ryanair vanaf half september aankondigde door personeelsproblemen.
750 passagiers vast op luchthaven van Innsbruck
31 December 2017, 21:30 Gazet v. Antwerpen

Ongeveer 750 passagiers van luchtvaartmaatschappij Transavia moeten oudejaarsavond waarschijnlijk op de luchthaven van het Oostenrijkse skioord Inssbruck doorbrengen. Door hardnekkige mist moest de maatschappij zondag vijf vluchten annuleren.
Politie in luchthaven Istanboel controleert passagiers uit Nederland met honden
26 December 2017, 17:36 Skynet Buitenland
De politie van de luchthaven van Istanboel controleert met honden de bagage van passagiers uit Nederland. De maatregel zou een reactie zijn op extra controles op Turkse passagiers in de luchthaven van Schiphol afgelopen weekend.


Verschillende passagiers moeten nog nachtje op Brussels Airport doorbrengen
12 December 2017, 18:00 Gazet v. Antwerpen

Op de luchthaven Brussels Airport normaliseert de situatie stilaan, maar toch zullen er nog passagiers van wie de vlucht werd geannuleerd of vertraging opliep de nacht op de luchthaven moeten doorbrengen. Woordvoerster Florence Muls verduidelijkt dat er 600 slaapplaatsen beschikbaar worden gehouden. ?Maar we weten niet hoeveel mensen er effectief in de terminal zullen blijven?, preciseert ze.
Vliegtuigmaatschappij verrast passagiers die een foute kersttrui dragen
9 December 2017, 13:18 Gazet v. Antwerpen
Alaska Airlines is al helemaal in kerststemming. Passagiers die bij het inchecken een kitscherige kersttrui dragen, mogen sneller boarden dan de andere reizigers.


Passagiers zien hoe technicus motor herstelt met tape
30 November 2017, 16:00 Gazet v. Antwerpen

Passagiers in een easyJet-toestel op de Nederlandse luchthaven Schiphol keken raar op toen een technicus een rol tape gebruikte op een vliegtuigmotor. Een geschrokken reiziger filmde de ingreep, maar volgens de vliegmaatschappij was de veiligheid niet in het geding.
Uber koopt tienduizenden zelfrijdende auto's van Volvo
20 November 2017, 21:43 Tweakers
Uber heeft een overeenkomst met autofabrikant Volvo gesloten voor de levering van tienduizenden zelfrijdende auto's. Het gaat om suv's van het type XC90, waarmee Uber al langer tests uitvoert.


Finnair weegt passagiers voordat ze in het vliegtuig stappen
3 November 2017, 16:42 NOS nieuws

Vliegtuigmaatschappij Finnair gaat zijn passagiers vragen op de weegschaal te staan voordat ze in het vliegtuig stappen. De maatschappij begint hiermee een proef in Helsinki, om zo data te kunnen verzamelen over hoe up-to-date de inschattingen van gewichtsgemiddelden nog zijn.

De proef is niet bedoeld om mensen met overgewicht extra bij te laten betalen, benadrukt een woordvoerder van Finnair tegen de BBC.

De gewichtsgemiddelden die Finnair doorgaans gebruikt zijn negen jaar geleden vastgesteld door European Aviation Safety Agency (EASA). Deze gemiddelden gaan ervan uit dat een man 84,6 kg weegt, een vrouw 66,5 kg en een kind van 12 jaar of jonger 30,7 kg. Maar uit nieuw onderzoek van de EASA blijkt dat de gewichtsgemiddelden onderling enorm kunnen verschillen. Zo weegt een man die eersteklas reist gemiddeld meer dan een man die een 'gewoon' ticket heeft. Bij vrouwen is dat precies andersom.

Anoniem

De proef, die overigens vrijwillig en anoniem is, is belangrijk voor de vliegmaatschappij om zeker te weten of bijvoorbeeld berekeningen voor brandstofverbruik nog juist zijn.

Finnair heeft de gegevens van zeker 2000 mensen nodig om een goede inschatting te kunnen maken. De proef begon maandag en woensdag waren nog maar 180 mensen op de weegschaal gestapt.

Nederlandse luchtvaartmaatschappijen, waaronder Transavia en KLM, kunnen nog niet zeggen of zij ook van plan zijn om passagiers te gaan wegen.
Vliegtuigje maakt spectaculaire noodlanding met vier passagiers aan boord
2 November 2017, 20:54 Gazet v. Antwerpen

Een klein vliegtuigje maakte woensdag een spectaculaire noodlanding op een vliegveld in Medellin, een stad in Colombia. Het toestel raakte in de problemen tijdens de landing, waardoor de piloot alle moeite van de wereld had om het vliegtuig veilig aan de grond te zetten. De vier passagiers en de twee piloten raakten gewond, maar er vielen geen dodelijke slachtoffers.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be