NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesPartners

2News.be / Trefwoorden / Partners

Nieuwe appwinkel Amazon voor partners
Vandaag, 09:42 Emerce
Amazon lanceert een nieuwe appwinkel met tools die verkopers moeten helpen bij de verwerking van orders.


Bacquelaine vraagt sociale partners en Academische Raad pensioendebat te hernemen
17 Mei, 17:42 Skynet
Minister van Pensioenen Daniel Bacquelaine (MR) zal de sociale partners en de Academische Pensioenraad binnenkort vragen opnieuw rond de tafel te gaan zitten over het pensioen met punten. Hij sprak ook het beeld tegen dat de vakbonden over zijn wetsontwerp ophangen. "Mocht dat het ontwerp zijn dat op tafel ligt, dan zou ik mee betogen".


'Trump†zet met Iran-besluit relatie met Europese partners op het spel'

De beslissing van de Amerikaanse president Trump om uit de Iran-deal te stappen is slecht nieuws voor zijn relatie met Frankrijk, Duitsland en Groot-BrittanniŽ, zegt VS-correspondent Wouter Zwart. "Trump isoleert Amerika verder van de bondgenoten."

En die bondgenoten hebben meerdere keren gezegd dat Iran zich houdt aan de afspraken rond deze deal. "Sterker nog, de verantwoordelijke ministers van president Trump zelf hebben dat in het Congres nog bevestigd. Met deze actie zet Trump de relatie met de Europese partners absoluut op het spel."

Bekijk hier het moment dat Trump bekendmaakt uit de Iran-deal te stappen:

Bij eerdere verlengingen van de deal, waar Trump ook al negatief over was, werd hij nog omgepraat. "Maar die gematigde mensen zijn nu weg." Zo is Mike Pompeo nu minister van Buitenlandse Zaken en is John Bolton nationaal veiligheidsadviseur. "Dat zijn allemaal haviken die faliekant tegen welke deal met Iran dan ook zijn."

In Amerika is de grootste zorg nu wat plan B is. "Er is geen enkele indicatie dat de Amerikaanse regering iets dergelijks in gedachten heeft", zegt Zwart.

Nog hardere klap voor Iran

Voor Iran betekent Trumps beslissing een economische ramp, zegt correspondent Thomas Erdbrink. President Rohani had beloofd dat er meer banen zouden komen, dat de economie zou verbeteren en de munt sterker zou worden. "Eigenlijk is het tegenovergestelde gebeurd, maar dit is economisch een nog hardere klap."

De toekomst van Rohani is nu onzeker, zegt Erdbrink. "Hij heeft zijn lot verbonden aan de nucleaire overeenkomst. Het is eigenlijk het enige dat hij echt voor elkaar heeft gekregen in de afgelopen zes jaar." Veel gewone IraniŽrs zijn ontevreden, omdat van verbeteringen weinig terecht is gekomen. En Rohani zal volgens de correspondent aan Iraanse hardliners uit moeten leggen waarom hij eigenlijk een deal heeft gemaakt met de Amerikanen. "Het is een reŽle mogelijkheid dat ze zullen zeggen: 'zie je wel, Amerika is niet te vertrouwen, jij moet aan de kant en wij gaan hier vanaf nu het beleid uitzetten.'"

Zorgwekkend

In zijn toespraak zei Trump dat er bewijs is dat Irans belofte om op te houden met het maken van een kernwapens "een leugen was, zoals IsraŽl vorige week liet zien". In dit land, Irans aartsvijand, heerst aan de ene kant blijdschap na de toespraak. "Netanyahu is trots omdat het zijn plan was Trump ervan te overtuigen dat het om een hele slechte deal ging", zegt correspondent Arlene Gelderblom.

Kijk hieronder de hele toespraak van Trump terug:

Maar er zijn ook politici die het een zorgwekkende ontwikkeling vinden, omdat Iran nu versneld verder zou kunnen gaan met nucleaire activiteiten. Zij zeggen dat het wel een slechte deal kan zijn, maar dat er iets voor in de plaats moet komen.

In de video's hieronder vertellen onze correspondenten in de Iran, de EU, IsraŽl, Saudi-ArabiŽ en de VS over de standpunten van Trumps partners:
AMD: meer partners komen met nieuwe merknamen voor Radeon-kaarten
17 April, 19:12 Tweakers
Volgens AMD kondigen zijn partners de komende weken nieuwe merknamen aan, waaronder de Radeon-videokaarten aangeboden gaan worden. Dit lijkt het gevolg te zijn van Nvidia's vermeende programma om bestaande gamemerken exclusief aan GeForce-kaarten te koppelen.


Amsterdam Venture Partners investeert in Zipjet
12 April, 13:18 Emerce
Amsterdam Venture Partners investeert samen met de concerns BSH Home Appliances Group en Henkel in Zipjet, de start-up die in de grootste Noord-Europese steden huishoudelijke diensten levert.


Extreme Networks breidt financieringsopties voor partners uit
10 April, 18:24 Techzine
Extreme Networks kondigt de introductie†van Extreme Capital Solutions aan. Het betreft hier een combinatie van het CPEaaS-aanbod (Customer Premise Equipment as a Service) en de diensten van Brocade Network Subscriptions, dat recentelijk werd overgenomen door Extreme Networks De dienst biedt verschillende financieringsoplossingen onder ťťn paraplu. Dit betekent lease, financiering tegen nul procent rente en een […]


Wat zijn de gevolgen van GDPR als je met affiliate partners werkt?
9 April, 08:24 Emerce
De GDPR komt eraan, dat kan niemand zijn ontgaan. Het is niet genoeg dat je je eigen datahuishouding op orde hebt, ook partners met wie je gegevens uitwisselt moeten compliant zijn. Wat betekenen de nieuwe regels voor publishers en adverteerders die gebruikmaken van affiliate netwerken?


Google start Shopping Actions met partners
20 Maart, 12:42 Emerce
Google heeft een nieuwe dienst Shopping Actions gelanceerd waarmee webwinkels artikelen kunnen plaatsen in Google Assistants, Google Express en in het algemeen Google Search. Verschil met de huidige AdWords-variant is dat bedrijven alleen een deel van hun omzet afstaan (cost-per-sale).


Creatieve partners installeren in tuin eigen centrum voor dans, muziek, tekenen en schilderen
17 Maart, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Het creatieve koppel Benny ≠Willekens en Veerle Van Aelst opent in de eigen tuin in ≠Gierle (Lille) ?de Tent?, een nieuwe ruimte om allerlei kunstvormen in uit te oefenen. ?De Tent is het nieuwe onderdak voor expressie in Gierle?, zegt Benny Willekens.
Gerucht: Nvidia wil dat partners gamemerken exclusief koppelen aan GeForce
9 Maart, 21:18 Tweakers
HardOCP claimt op basis van documenten en gesprekken met fabrikanten dat Nvidia gamemerken exclusief aan GeForce wil koppelen met behulp van zijn zogenaamde GeForce Partner Program. De bronnen wilden anoniem blijven.


Toyota investeert met partners 2,3 miljard euro in bedrijf voor autonoom rijden
2 Maart, 19:12 Tweakers
Toyota heeft aangekondigd dat het samen met twee bedrijven, Aisin Seiki en Denso, een nieuw bedrijf opricht dat tot doel heeft software voor zelfrijdende auto's te ontwikkelen. Samen investeren ze in totaal 300 miljard yen, oftewel 2,3 miljard euro, in het nieuwe bedrijf.


House of HR koopt lokale partners uit
27 Februari, 14:54 De Tijd
14:27 De uitzendgroep wordt gestroomlijnd. Dat gebeurt onder meer via het uitkopen van minderheidspartners bij de buitenlandse dochters. Zij stappen in ruil in het kapitaal van House of HR.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be