NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesPartij

2News.be / Trefwoorden / Partij

Gwendolyn Rutten: ?We willen de tweede partij worden'
Zaterdag, 01:18 De Tijd
01:02 Met een reeks arbeidsmarkthervormingen wil Open VLD-voorzitster Gwendolyn Rutten de regering-Michel doen schitteren. ?Het vertrouwen van de kiezer win je door perspectief te creŽren.?


Paul Ricard 1000km: 51 wagens aan de start - Vervisch weer van de partij
Donderdag, 20:18 Autosport
51 wagens verschijnen begin juni aan de start van de derde manche van de Blancpain GT Series Endurance Cup. De Paul Ricard 1000 km (oftewel zes uur) vindt dit jaar enkele weken vroeger plaats dan gebruikelijk, aangezien de vaste datum werd ingepikt door de Grote Prijs van Frankrijk. De wedstrijd die tussen 17.45u en 23.45u wordt verreden kan meestal rekenen op wat extra wagens die zich komen voorbereiden op de 24 Uur van Spa, maar dat is dit jaar niet het geval. Voor enkele piloten wordt het bovendien een korte nacht, omdat zij zich op zondag naar Le Mans moeten reppen voor de officiŽle testdag.


Ken Livingstone neemt ontslag uit Labour-partij
21 Mei, 20:42 Skynet
Ken Livingstone, voormalig burgemeester van Londen, neemt ontslag uit de Labour-partij. Hij was sinds april 2016 door de partij geschorst na beschuldigingen van antisemitisme.


Polemiek na aankoop chique villa door leiders van linkse partij Podemos
20 Mei, 22:30 Skynet
Het koppel dat de Spaanse radicaal linkse partij Podemos leidt is bereid af te zien van hun mandaten. Pablo Iglesias en Irene Montero, respectievelijk secretaris-generaal en parlementair woordvoerder van de partij, zijn voorwerp van een felle polemiek binnen de formatie na de aankoop van een riante villa in een Madrileense buitenwijk.


Koerswijziging van besturen naar actievoeren door Meyer en Marijnissen blaast SP'ers de partij uit
20 Mei, 22:12 Volkskrant
Drie gemeenteraadsleden van de SP in Venray stappen op. Hun kritiek richt zich op de nieuwe partijkoers, uitgestippeld door de landelijke partijtop. Het ogenschijnlijk lokale politieke akkefietje is het zoveelste scheurtje in het socialistische bastion.


Veenbrand in SP Limburg laait weer op, drie SP'ers Venray stappen uit partij
19 Mei, 15:00 Volkskrant
De veenbrand bij de SP in Limburg is nog niet geblust: drie van de vier SP-gemeenteraadsleden in Venray stappen uit de partij. Zij hebben dat zaterdagochtend bekendgemaakt. Het drietal kan zich niet langer vinden in de politieke koers van de SP, vertelt een van hen, Joep Gielens. Bovendien zou de partijtop te autocratisch zijn en de lokale afdelingen niet genoeg inspraak geven. ?Wij zien een ondermijning van de partijdemocratie en partijcultuur. De partij houdt zich niet aan de regels die zij zelf heeft vastgelegd.?


Oprichter partij Islam vecht ontslag door MIVB aan

Redouane Ahrouch, oprichter van de omstreden partij Islam, stapt naar de arbeidsrechtbank om zijn ontslag bij de Brusselse openbaarvervoersmaatschappij MIVB aan te klagen. ?Ik ben ten onrechte ontslagen?, zegt hij. ?Ze hebben mij meer dan zeven maandlonen aangeboden om in stilte te vertrekken, maar zelfs voor al het geld in de wereld zou ik weigeren. Ik wil weer achter het stuur van mijn bus kruipen, liefst tot aan mijn pensioen. Ik ben nog maar veertien dagen ontslagen en mis de job nu al. Mijn ontslag was zonder twijfel een politieke beslissing. Maar toen ik mijn voorstellen voor Islam lanceerde, had ik vakantie en droeg ik zeker geen werkkledij.?
Vrouw wordt lijsttrekker van partij ISLAM in Antwerpen
11 Mei, 22:00 Skynet Belgie
De partij ISLAM heeft op zijn facebookpagina bekendgemaakt dat het een vrouw als lijsttrekker zal hebben in Antwerpen. Op de foto bij de aankondiging staat een volledig gesluierde vrouw met handboog te zien. Een naam wilde de partij niet bekend maken, maar het gaat om een jonge vrouw met Afghaanse roots.


Vrouw wordt lijsttrekker van ISLAM in Antwerpen: partij maakt het nieuws officieel met deze foto
11 Mei, 21:36 Gazet v. Antwerpen

De partij ISLAM heeft vrijdag op zijn facebookpagina bekendgemaakt dat het een vrouw als lijsttrekker zal hebben in Antwerpen. Op de foto bij de aankondiging staat een volledig gesluierde vrouw met handboog te zien. Een naam wilde de partij niet bekendmaken, maar het gaat om een jonge vrouw met Afghaanse roots.
Ijsland maakt selectie voor WK bekend, Lokeren-verdediger is van de partij
11 Mei, 17:18 Gazet v. Antwerpen

Lokeren-verdediger Ari Skķlason is een van de 23 spelers die voor IJsland naar het WK in Rusland mag. IJsland maakte vrijdag als eerste land zijn definitieve WK-selectie bekend. In de 23-koppige selectie zijn nog een aantal andere spelers met een Belgische link.
ControversiŽle oprichter bevestigt: ?Partij Islam komt ook op in Antwerpen?

De partij Islam komt bij de komende gemeenteraadsverkiezingen ook op met een lijst in Antwerpen. Dat heeft oprichter Redouane Ahrouch dinsdag gezegd in De Afpsraak op Canvas.
STANDPUNT. ?Als de N-VA de kans krijgt om dit Antwerps volksjaar te organiseren, zal ook meteen duidelijk worden wat de partij onder identiteit verstaat?
7 Mei, 05:18 Gazet v. Antwerpen

De Antwerpse N-VA heeft met een stadscongres gisteren de laatste rechte lijn naar de gemeenteraadsverkiezingen van zondag 18 oktober ingezet. Lijsttrekker Bart De Wever beloofde de aanwezigen een nieuwe gouden eeuw en wie had gehoopt dat de War on Drugs, die ondertussen bijna zes jaar geleden werd geÔntroduceerd, een stille dood zou sterven, is eraan voor de moeite. De aanpak, die het Antwerps stadsbestuur al veel kritiek opleverde, gaat onverminderd door.
Philippe De Backer wil burgemeester worden en is kritisch voor CD&V: ?Die partij wil alleen stemmen en macht?
6 Mei, 10:06 Gazet v. Antwerpen

Moest hij de kans krijgen, dan zou Philippe De Backer (Open Vld) eerder kiezen voor het burgemeesterschap in Antwerpen dan voor zijn huidige functie, die van staatssecretaris in de federale regering. Dat zegt hij in een interview met De Zondag.
Oprichter partij Islam aan de deur gezet door werkgever MIVB
2 Mei, 18:30 Gazet v. Antwerpen

Redouane Ahrouch, oprichter en sterke man van de partij Islam, is ontslagen door de Brusselse openbaarvervoersmaatschappij MIVB. Dat bevestigt woordvoerder An Van hamme aan Nieuwsblad.be.
Medeoprichter Partij Islam ontslagen door MIVB
2 Mei, 17:42 Skynet Belgie
Redouane Ahrouch, een van de gezichten van de omstreden Partij Islam, is vandaag ontslagen door de MIVB. De Brusselse vervoersmaatschappij bevestigt het bericht van RTBF.


Partij Vuye en Wouters: een 'nieuwe Volksunie' of een doodgeboren kind?
2 Mei, 14:00 Skynet
De aankondiging van de kamerleden Hendrik Vuye en Veerle Wouters is de zoveelste etappe in een erg hobbelig politiek parcours van de Vlaamse Beweging. De toekomst zal uitmaken of beide ex-N-VA'ers aan de wieg staan van een 'nieuwe Volksunie' of dat hun initiatief een doodgeboren kind is. Hoe zwaar weegt de linkerzijde van de Vlaamse beweging? Wat met de restanten van LDD en met de samenwerking met Vlaams Belang?


Vuye en Wouters richten nieuwe partij op
2 Mei, 07:30 Skynet Belgie
De voormalige N-VA'ers Hendrik Hendrik Vuye en Veerle Wouters richten een nieuwe partij op. "We hebben de knoop doorgehakt", zo zeggen de Kamerleden vandaag in een interview in Het Belang van Limburg, naar aanleiding van de publicatie van hun boek "Vlaanderen Voltooid: met of zonder Brussel".


Erdogans AK-partij komt gepensioneerden vlak voor verkiezingen tegemoet
1 Mei, 15:30 NOS nieuws

De Turkse premier Yildirim heeft een groot hervormingspakket aangekondigd van bijna 5 miljard euro. Hij wil schulden herstructureren en het sociaal stelsel vernieuwen.

Zo krijgen gepensioneerden een tegemoetkoming van zo'n 200 euro voor nationale feestdagen en wordt hun maandelijkse uitkering bijna verdubbeld. Critici denken dat president Erdogan de ouderen, die zo'n 15 procent van de bevolking uitmaken, aan zijn kant wil krijgen voor de verkiezingen van volgende maand.

Ook onderdeel van het pakket: studenten die hun studie niet binnen zeven jaar hebben afgemaakt mogen dat alsnog doen. Om dit allemaal te kunnen bekostigen, kondigde Yildirim aan dat zo'n dertien miljoen gebouwen, die nu niet gedocumenteerd zijn, alsnog worden geregistreerd. Dat levert de staatskas zo'n 10 miljard euro op aan belastinginkomsten.

De AK-partij van Erdogan heeft in zijn zeventienjarige bestaan vaker vlak voor de verkiezingen een pakket van gunstige maatregelen aangekondigd. In de begindagen deelde de partij onder meer voedselpakketten uit en steenkool voor kachels van arme mensen.
Ex-N-VA?ers starten partij Boom Vooruit
27 April, 00:30 Gazet v. Antwerpen

Daniel Lemahieu (59), eerste opvolger bij N-VA, volgt Britt Willems op die uit de gemeenteraad stapt. Zij zetelde net als drie andere N-VA?ers als onafhankelijke. Ook Lemahieu zetelt als onafhankelijke. Hij en Mark van Heel maakten ook bekend op te komen onder Boom Vooruit.
Oud-president Lula zegt dat zijn partij andere presidentskandidaat mag kiezen
24 April, 22:24 Skynet
De Braziliaanse oud-president Lula, momenteel opgesloten voor corruptie, heeft zijn partij groen licht gegeven om een andere presidentskandidaat te kiezen. Lula is momenteel nog presidentskandidaat voor de linkse Arbeiderspartij (PT) en leidt in de peilingen, maar is mogelijk onverkiesbaar in oktober, vanwege zijn celstraf. De PT gaf al snel te kennen dat Luiz Inacio Lula da Silva hun kandidaat blijft.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be