NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Paasvakantie

2News.be / Trefwoorden / Paasvakantie

Eerste hulp bij verveling tijdens de paasvakantie: met deze vijf uitstappen plan je je verlofdagen vol plezier
Gisteren, 00:04 HLN.BE
Kijken jij en de kids halsreikend uit naar de paasvakantie? Haal dan maar snel je agenda boven, want er valt die twee weken een hoop meer te beleven dan eieren rapen. HLN Shop grasduint door het lijvige aanbod en selecteert vijf toppers. Van een duizelingwekkend hoogteparcours tot een avontuur zes meter onder de grond: deze familie-uitstapjes willen jullie niet missen.


Weyts mikt op Paasvakantie voor terugkeer studenten op de campus
28 Januari 2021, 18:32 Skynet
Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) streeft ernaar om na de Paasvakantie weer studenten te ontvangen op de campus. Dat zei hij vandaag in het parlement na een vraag van Brecht Warnez (CD&V).


Ben Weyts (N-VA) geeft hoop aan 12-jarige Sverre: ?Ik zeg ja tegen uitstappen na de paasvakantie, maar het is nog iets te vroeg?
19 Januari 2021, 19:54 HLN.BE
Vlaams minister van onder meer Onderwijs Ben Weyts (N-VA) heeft de brief van de 12-jarige Sverre uit Vlimmeren (Beerse) duidelijk gelezen. De jongen smeekt om op het einde van dit jaar op bosklassen te mogen omdat hij al zoveel heeft moeten missen en het zesde leerjaar op een leuke manier wil afsluiten. ?Ik zeg heel graag ja, maar het is nog iets te vroeg om dat definitief te beslissen?, zegt Weyts in een antwoord aan de jonge kerel.


Laatste obstakel voor komst fietsbrug is weg: vanaf paasvakantie knip in Nieuwe Molenstraat
12 Januari 2021, 11:37 Gazet v. Antwerpen

De bouwvergunning voor een nieuwe fietsbrug langs de spoorlijn tussen de Nieuwe Molenstraat en de Noordlaan in Sint-Niklaas is aangevraagd. Het stadsbestuur is erin geslaagd om de laatste ontbrekende percelen grond aan te kopen.




Rijscholen blij dat ze weer open kunnen: ?Tegen de paasvakantie is de achterstand ingehaald?
11 Januari 2021, 05:30 Gazet v. Antwerpen

Het nieuws dat de rijscholen vanaf maandag 11 januari weer aan de slag kunnen, wordt ook door de Wase rijscholen op gejuich onthaald.




Coronavirus - Intersoc annuleert alle skivakanties tot paasvakantie
8 Januari 2021, 09:42 Skynet Belgie
Intersoc, de vakantiedienst van ziekenfonds CM, annuleert omwille van corona alle skivakanties voor de paasvakantie. Geen skivakanties naar Zwitserland dus in de krokusvakantie. Of er in de paasperiode wordt geskied, beslist Intersoc ten laatste begin maart. Dat meldt de vakantiedienst vrijdag in een persbericht.


Toeristische sector aan kust heeft goede paasvakantie achter de rug
15 April 2018, 08:54 Skynet
De toeristische sector aan de kust heeft er een goede paasvakantie opzitten. Ongeveer 1,1 miljoen dagtoeristen zijn de afgelopen twee weken naar zee getrokken. Dat meldt toeristisch provinciebedrijf Westtoer vandaag na een bevraging.


Weerbericht - Relatief zonnig einde van de paasvakantie met hier en daar kans op buien
14 April 2018, 05:24 Skynet Belgie
Het KMI verwacht zaterdag, na het optrekken van eventueel ochtendgrijs, aanvankelijk regelmatig wat zon en droog weer. In de loop van de namiddag komt er meer bewolking opzetten en stijgt vooral over de westelijke landshelft de kans op enkele buien. Een donderslag is niet uitgesloten. De temperaturen stijgen tot 14 graden aan zee en in de Ardennen en tot 17 à 18 graden elders, bij een overwegend zwakke wind uit zuidenwind.


Eerste week van paasvakantie wordt wisselvallig
1 April 2018, 11:48 Skynet Belgie
Deze namiddag blijft het meestal grijs, met nog enkele buien. Gaandeweg wordt het droger vanaf het westen en breekt de zon mogelijk af en toe door het wolkendek. De maxima schommelen rond de 9 graden. Vanavond en vannacht krijgen we rustig en overwegend droog weer, meldt het KMI.


Gemeente wacht juridische zaak niet af: bouw van zwembad gaat al van start tijdens paasvakantie
30 Maart 2018, 13:48 Gazet v. Antwerpen

De bouw van het nieuwe zwembad aan de Lostraat in Heist-op-den-Berg zal van start gaan tijdens de tweede week van de paasvakantie. Opvallend, want dat betekent dat de uitkomst van de juridische zaak die vier omwonenden hebben opgestart niet wordt afgewacht.




Ingrijpende werken op Antwerpse Ring tijdens paasvakantie: boringen hebben tot verzakking geleid
28 Maart 2018, 13:12 Gazet v. Antwerpen

Op maandagavond 9 april beginnen op de Antwerpse ring (R1) ingrijpende dringende herstellingswerken aan het wegdek richting Nederland die voor ernstige hinder kunnen zorgen. Het doorlopend gewapend beton zal op drie rijstroken over een lengte van 15 meter ter hoogte van Deurne volledig verwijderd en vernieuwd worden. Tegen het einde van de paasvakantie, op zondag 15 april, zouden de werken afgerond moeten raken.




Franse gemeenschap laat paasvakantie 2019 dan toch samenvallen met Vlaanderen
7 Maart 2018, 18:30 Skynet
De regering van de Franse gemeenschap heeft vandaag beslist om de periode van de paasvakantie in 2019 dan toch te laten samenvallen met de vakantieperiode in Vlaanderen. De vakantie loopt dus van 8 tot 22 april.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn