NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Overtveldt

2News.be / Trefwoorden / Overtveldt

Amerikaanse minister van FinanciŽn maakt goede beurt bij Van Overtveldt
Vrijdag, 00:18 Skynet
Minister van FinanciŽn Johan Van Overtveldt is optimistisch over de Belgische handelsrelaties met de VS, ook onder de regering-Trump, die zich defensiever opstelt op de internationale markt. Zijn Amerikaanse ambtsgenoot Steven Mnuchin liet een positieve indruk na tijdens een ontmoeting donderdagnamiddag in Washington. "Met dat 'onbezonnen' economisch beleid loopt het hier toch niet zo'n vaart", meent de N-VA-minister.


Van Overtveldt naar Washington voor ontmoeting met Amerikaanse ambtgenoot
Woensdag, 06:18 Skynet
Minister van FinanciŽn Johan Van Overtveldt (N-VA) reist vandaag/woensdag naar Washington voor een ontmoeting met zijn Amerikaanse ambtgenoot Steven Mnuchin. De twee zullen het hebben over bedrijfsbelastingen, maar ook de brexit komt waarschijnlijk aan bod.


Johan Van Overtveldt over Carrefour-ontslagen: "Brugpensioen is niet het antwoord, er zijn 300.000 vacatures"
26 Januari, 13:00 Skynet Belgie
Het is de hoofdopdracht van de overheden om het personeel van Carrefour dat het slachtoffer wordt van de aangekondigde herstructurering, zo snel mogelijk aan een nieuwe job te helpen. Teruggrijpen naar het systeem van brugpensioen is niet het juiste signaal. Dat heeft minister van FinanciŽn Johan Van Overtveldt (N-VA) vandaag verklaard.


Van Overtveldt (N-VA): ?Absolute limiet bereikt voor belasting op kapitaal?

Voor de minister van FinanciŽn Johan Van Overtveldt (N-VA) heeft BelgiŽ de ?absolute limiet bereikt? wat betreft belastingen op kapitaal. Dat zei hij dinsdag tijdens zijn openingstoespraak bij het nieuwsjaarevent van beursuitbater Euronext Brussel. Eerder op de dag had de Kamercommissie FinanciŽn de invoering van een heffing op effectenrekeningen goedgekeurd.
Van Overtveldt: "Absolute limiet bereikt voor belasting op kapitaal"
16 Januari, 19:12 Skynet Economie
Voor de minister van FinanciŽn Johan Van Overtveldt (N-VA) heeft BelgiŽ de "absolute limiet bereikt" wat betreft belastingen op kapitaal. Dat zei hij vandaag tijdens zijn openingstoespraak bij het nieuwsjaarsevent van beursuitbater Euronext Brussel. Eerder op de dag had de Kamercommissie FinanciŽn de invoering van een heffing op effectenrekeningen goedgekeurd.


"Dit voorjaar komt er regeling in Arco-dossier"

Minister van FinanciŽn Johan Van Overtveldt (N-VA) laat weten dat er dit voorjaar een oplossing komt voor de Arco-coŲperanten. Dat gebeurt samen met de beursgang van Belfius, aldus de minister aan de VRT.
Van Overtveldt: "Analyse wijst uit dat er geen nieuwe pensioenval is"
13 December 2017, 20:06 Skynet
Er is dan toch geen nieuwe fiscale pensioenval ontstaan. Dat zegt minister van FinanciŽn Johan Van Overtveldt (N-VA), na eerdere berichten dat tienduizenden gepensioneerden en invaliden die vorig jaar geen belasting betaalden, dat nu plots wel moeten doen.


Van Overtveldt stapt niet in race om Dijsselbloem op te volgen
30 November 2017, 14:12 De Tijd
13:42 Federaal minister van FinanciŽn Johan Van Overtveldt (N-VA) is geen kandidaat om Jeroen Dijsselbloem op te volgen als voorzitter van de eurogroep, ook al is hem dat naar eigen zeggen gevraagd.


Van Overtveldt: 'Alle lichten op groen voor 2018'
28 November 2017, 14:42 De Tijd
14:09 'Alle lichten staan op groen om in 2018 opnieuw beter te presteren dan verwacht.' Zo heeft minister van FinanciŽn Johan Van Overtveldt (N-VA) dinsdag in de Kamer gereageerd op de kritieken van het Rek...


Van Overtveldt ziet fiscale ontvangsten gunstig evolueren
27 November 2017, 15:18 Skynet Belgie
Indien de huidige tendens zich doorzet, dan zullen de fiscale ontvangsten in 2017 hoger uitkomen dan verwacht. Dat stelt minister van FinanciŽn Johan Van Overtveldt (N-VA) op basis van de meest recente cijfers. Daaruit blijkt dat zowel het totaal van de ontvangsten, als de voornaamste categorieŽn, beter presteren dan verwacht.


Minister wil grote hervorming personenbelasting: ?Fiscale ongelijkheid wegwerken en zorgen voor belastingvereenvoudiging- en verlaging?
25 November 2017, 08:42 Gazet v. Antwerpen

Na de hervorming van de vennootschapsbelasting wil minister van FinanciŽn Johan Van Overtveldt (N-VA) werk maken van een hervorming van de personenbelasting. Dat schrijft De Tijd zaterdag.
Van Overtveldt gaat voor nieuwe belastinghervorming
25 November 2017, 01:30 De Tijd
01:00 Na de hervorming van de vennootschapsbelasting wil minister van FinanciŽn Johan Van Overtveldt (N-VA) werk maken van een hervorming van de personenbelasting. ?Werken moet meer lonen?, zegt hij.


'Johan Van Overtveldt gepolst voor leiding eurogroep'
24 November 2017, 12:54 De Tijd
12:40 Minister van FinanciŽn Johan Van Overtveldt (N-VA) is gepolst om te zien of hij interesse heeft om Jeroen Dijsselbloem op te volgen aan het hoofd van de eurogroep. Dat meldt het persbureau Reuters.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be