NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Overname

2News.be / Trefwoorden / Overname

Donkere wolken boven het Lisp: snelle overname moet Lierse redden van faillissement
Vandaag, 07:54 Skynet
Op sportief vlak beleefde Lierse de voorbije maanden mooie tijden. De club kon zich vanuit een ietwat benarde situatie toch naar play off II voetballen en verzekerde zich zo van een nieuw seizoen in de Proximus League. Maar extra-sportief zit de club in zwaar weer.


Overname Makelaarsland ING vooral vanwege online woondiensten
Dinsdag, 17:18 Emerce
Met het vandaag aangekondigde meerderheidsbelang in Makelaarsland investeert ING naar eigen zeggen vooral in (online) 'woondiensten'. De overname past volgens de bank in de strategie om klanten een digitaal platform te bieden voor hun financiŰle wensen.


Naast sportieve ook bestuurlijke zorgen bij Lierse: hopen op licentiedossier, wachten op overname
Maandag, 10:48 Gazet v. Antwerpen

Vrijdagavond viel het doek voor Lierse: geen periodetitel en dus geen finale in 1B, maar wel het vangnet van Play-off 2. Nu de Pallieters hun sportieve bestemming kennen, kan het vizier meer dan ooit op de bestuurskamer gericht worden. En rijst de vraag wanneer die langverwachte overname er eindelijk komt.
Qualcomm en Broadcom blijven in gesprek over mogelijke overname.
Zaterdag, 10:18 Tweakers
Het bestuur van Qualcomm staat open voor aanvullende gesprekken met Broadcom over een mogelijke overname. Alhoewel onlangs een bod van 121 miljard dollar, omgerekend ongeveer 98 miljard euro, werd afgewezen, zijn er nog voldoende aanknopingspunten.


Overname Tele2 door T-Mobile zet frequentieveiling in 2019 op losse schroeven
15 Februari, 12:42 Tweakers
De voorgenomen overname van Tele2 door T-Mobile zet de frequentieveiling die op de planning staat voor 2019 op losse schroeven. Dat zegt staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken in een commissievergadering van de Tweede Kamer.


Rechter wijst Vodafones bezwaar tegen overname van Reggefiber door KPN af
14 Februari, 13:54 Tweakers
Het College van Beroep voor het bedrijfsleven, de hoogste bestuursrechter voor zaken met bepaalde economische onderwerpen, heeft bepaald dat er geen strijd met het mededingingsrecht is bij de volledige overname van Reggefiber door KPN.


Constructie Coucke-Callant roept serieuze vragen op: KV Oostende nog niet echt verkocht

Nog geen dag nadat bekendraakte dat Perrigo een monsterclaim heeft ingediend tegen Marc Coucke wegens mogelijke fraude bij de verkoop van Omega Pharma, blijkt de ?verkoop? van voetbalclub KV Oostende aan de West-Vlaamse verzekeringsmakelaar Peter Callant ook meer en meer vragen op te roepen.
Dept grote Duitse e-commercepartij door overname
13 Februari, 07:30 Emerce
Het Nederlandse bureaunetwerk Dept neemt Duitslands grootste e-commercebureau voor mode en lifestyle over, superReal. ?Met deze combinatie zijn we een speler van formaat?, aldus Dept-baas Paul Manuel. Hij zint nog op de aankoop van andersoortige digitale bureaus op die markt.


Galapagos sleutelt aan verdedigingsmuur tegen overname
12 Februari, 09:00 De Tijd
08:35 Het Belgisch-Nederlandse biotechbedrijf Galapagos wil niet dezelfde weg opgaan als Ablynx en TiGenix en worden opgeslorpt door een grote buitenlandse speler. Daarom bouwt het een 'verdedigingsmuur' te...


Interesse in winkelpanden failliete Kijkshop
8 Februari, 14:24 NOS nieuws

De curatoren van de failliete Kijkshop zijn in gesprek met enkele grote winkelketens over de overname van winkelpanden. "Deze partijen, waaronder ook een buitenlandse ge´nteresseerde, willen elk meer dan tien vestigingen overnemen", aldus curator Marike Boersen in een persbericht.

Er is dan dus geen sprake van een doorstart van de Kijkshop. "Als het doorgaat, gaan deze vestigingen verder onder de formule van de nieuwe eigenaar en dus niet meer als Kijkshop."

Ruim twee weken geleden ging de Kijkshop failliet. Daardoor verloren zo'n 400 werknemers hun baan. Of de ge´nteresseerde partijen ook ontslagen Kijkshopwerknemers in dienst willen nemen, is nog onduidelijk.

De keten had zo'n 65 filialen. Die winkels gingen meteen dicht, maar 50 ervan heropenden op zaterdag 27 januari voor een faillissementsverkoop. Die verloopt goed, volgens de curator. "Veel mensen komen af op de uitverkoop en de voorraden worden verkocht."
Europese Commissie doet onderzoek naar overname Shazam door Apple
6 Februari, 20:30 Tweakers
De Europese Commissie gaat op verzoek van zeven Europese landen onderzoek doen naar de overname van muziekherkenningsapp Shazam door Apple. Volgens de Commissie is de overname mogelijk marktverstorend.


Heeft Marc Coucke koper voor KV Oostende gevonden?

Heeft Marc Coucke de overname van KV Oostende afgerond? Dat huidige voorzitter van Oostende stuurde woensdagavond een cryptische tweet de wereld in, met daarin de tekst ?Deal!?, gevolgd door drie hartjes in de clubkleuren van KVO. Coucke was naarstig op zoek naar een nieuwe eigenaar voor de Kustploeg, want op 1 maart neemt hij officieel over bij Anderlecht. Later vanavond zal KV Oostende meer informatie bekendmaken.
Marc Coucke wil overname Anderlecht en Oostende zo snel mogelijk afronden: ?Intussen is al die cinema niet nodig?
2 Februari, 20:24 Gazet v. Antwerpen

Huidig Oostende-voorzitter Marc Coucke, die op 1 maart de voorzitter wordt van RSC Anderlecht, wil de overnamedossiers van beide clubs zo snel mogelijk afronden. ?Ik heb nog nooit zo verlangd naar 1 maart?, tweette Coucke vrijdag.
KV Oostende: "Overname loopt volgens voorgestelde procedure en timing"
31 Januari, 12:18 Skynet
KV Oostende heeft deze middag duidelijkheid gebracht omtrent de overname van de club op 1 maart, de dag dat huidig voorzitter Marc Coucke de nieuwe eigenaar wordt van Anderlecht. "De overname loopt volgens de normale vooropgestelde procedure en timing", klonk het. In het Nieuwsblad verscheen vandaag nog dat de overname van de Kustboys moeizaam verloopt en dat het de club veel moeite kost geschikte overnemers te vinden.


Estate opent Rotterdams kantoor met overname Gengu
30 Januari, 06:54 Emerce
Estate Digital uit Tilburg neemt branchegenoot Gengu over en opent hiermee kantoor Estate Rotterdam.


Eigenaar rekent op overname
24 Januari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Het hing al even in de lucht en sinds gisteren is het ook officieel. De uitbaters van het nostalgische cafÚ Druyts zijn failliet. De eigenaar, brouwer Verreydt, rekent op een snelle doorstart.
Brits verzet tegen overname Sky door Fox
23 Januari, 12:36 De Tijd
12:14 De Britse concurrentiewaakhond vindt dat de geplande overname van de televisiezenders van Sky door concurrent Fox van Rupert Murdoch niet in het algemeen belang is.


Tonicmaker Fever-Tree door het dak na speculatie over overname
19 Januari, 12:30 De Tijd
11:55 Tonicmaker Fevertree Drinks heeft een Unilever-topman aangesteld als bestuurder. Dat leidt tot speculatie over een overname, waardoor het aandeel (opnieuw) fors stijgt.


Euronext Brussel: Een winstalarm verpakt als een overname
16 Januari, 13:30 De Tijd
13:13 Onderaan een persbericht over de aankoop van Sanoma's vrouwenbladen, geeft Roularta mee dat het in 2017 verlies heeft gemaakt. Er komt geen dividend.


Proximus League - "Overname om ambities met Beerschot Wilrijk waar te maken"
13 Januari, 00:36 Skynet Sport
KFCO Beerschot-Wilrijk heeft vrijdag een "sterke investering" door hoofdsponsor DCA aangekondigd. In een principeakkoord bedong het Kempens bouwbedrijf honderd procent van de aandelen. "Als hoofdsponsor konden we onze ambities moeilijk waarmaken. Met de overname lukt dat misschien wel", verklaarde DCA-bestuurder Luc Neefs.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be