NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Ouders

2News.be / Trefwoorden / Ouders

Oudervereniging voor couveusekinderen wil volwaardige deelname ouders aan zorg en overleg
Vrijdag, 06:48 Skynet Belgie
Op Wereldprematurendag, vandaag/vrijdag, vraagt de Vlaamse Vereniging voor Ouders van Couveusekinderen (VVOC) de actieve ondersteuning van ouders van een vroeggeboren kind, opdat ze volwaardig kunnen deelnemen aan de zorg. "Laten we ervoor zorgen dat ouders ouders kunnen zijn, en niet enkel bezoekers", zegt VVOC-voorzitster Yannic Verhaest.


Daarom hebben sommige ouders spijt van hun babynaam
15 November, 14:00 Gazet v. Antwerpen

Toekomstige mama?s of dames met een kinderwens hebben er eentje: een lijst met babynamen. Maar als het erop aankomt om een voornaam te geven, heeft één moeder op vijf later spijt van hun keuze. Dat blijkt uit een peiling van het Britse online netwerk voor mama?s Mumsnet.
Twaalf uur lang bluste brandweer villa in Hombeek: ?Mijn ouders zijn alles kwijt, alleen wat kleren heb ik kunnen redden?
13 November, 15:24 Gazet v. Antwerpen

Eén dag na de zware brand in een kleine villa aan de Kapelseweg in Hombeek (Mechelen), wordt de schade pas echt duidelijk. Het riet van het dak ligt op de grond en in het hele huis is er enorme waterschade. ?Mijn ouders zijn alles kwijt?, zegt de zoon van het getroffen bejaarde paar.
Ouders planten lindebomen voor meisjes geboren in 2016, jongens uit 2016 krijgen beuken
13 November, 02:12 Gazet v. Antwerpen

Het geboortebos van Borsbeek werd zondag uitgebreid met 24 bomen. De kindjes die werden geboren in 2016 kregen een warm welkom met linden en beuken, die door hun ouders werden geplant.
Holebi met kinderwens? Kom in Antwerpen ?speed-daten? met co-ouders
9 November, 02:30 Gazet v. Antwerpen

Een co-ouder vinden via een speed-date, ofwel: een partner vinden die jouw kind mee zal opvoeden, ook al heb je er geen relatie mee. Dat is het opzet van Meer Dan Gewenst, een Nederlandse stichting die zich inzet voor holebi?s met een kinderwens. De vereniging organiseert volgende week voor het eerst zo?n speed-date in Antwerpen.
Kooivechter (22) terroriseert ouders en test ?skills? op agenten
8 November, 18:42 Gazet v. Antwerpen

Een 22-jarige Armeniër is woensdag in Hasselt tot 24 maanden cel veroordeeld omdat hij zijn ouders onophoudelijk geterroriseerd heeft. Eerder maakte de twintiger de Hasseltse stationsbuurt al onveilig en testte zijn skills als kooivechter op twee agenten uit die hem tegenhielden met zijn bromfiets omdat hij geen helm droeg. Met deze veroordeling erbij komt zijn totaal aan celstraf op 58 maanden te staan. Om te vermijden dat hij binnenkort alsnog de gevangenis mag verlaten, is zijn onmiddellijke aanhouding bevolen.
Antwerpen loopt niet warm voor ?roetveegpieten?: ?Ouders willen zwárte Piet?
7 November, 19:48 Gazet v. Antwerpen

De Zwarte Piet zoals die maandag in Amsterdam is voorgesteld, een blanke Piet met slechts een paar roetvegen, wordt bij ons niet gesmaakt. Integendeel: ?Ouders vragen expliciet naar volledig zwarte Pieten.?
Jacob (9) zal Kerstmis dit jaar mogelijk niet meer halen, dus vragen zijn ouders hem nu al kerstkaartjes te sturen
4 November, 23:18 Gazet v. Antwerpen

De negenjarige Jacob Thompson uit Portland in de Amerikaanse staat Maine kampt met een zeldzame vorm van kanker die onder meer op het membraan tussen zijn schedel en zijn hersenen woekert. De jongen zou mogelijk binnen de maand al overlijden, maar zijn vrienden, familie en wildvreemden willen hem zijn laatste Kerst niet onthouden.
Robert M. stuurde ouders kinderen spijtbetuiging
4 November, 02:18 Volkskrant
De veroordeelde zedendelinquent Robert M. heeft vanuit de gevangenis in Vught een excuusbrief gestuurd aan vrijwel alle ouders van de kinderen die hij seksueel misbruikte. M., die tot bijna 19 jaar cel en tbs werd veroordeeld voor zeer ernstig en soms langdurig misbruik van 67 jonge kinderen in Amsterdam, slaagde er ruim een jaar geleden in een handgeschreven brief te laten bezorgen bij Richard Ko


Kabouter gestolen van kindergraf: ouders willen beeldje met emotionele waarde graag terugvinden
3 November, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Voor Robby van Oijen en Sarah Roes was het een Allerheiligen in mineur. Een onbekende heeft het kaboutertje meegenomen dat op het graf van hun zoon Lars stond.
Rode Kruis vertelde dat mijn ouders niet meer leefden en gaf mij slechts een koekje
2 November, 02:36 Volkskrant
De ingezonden brieven van donderdag 2 november. Theresienstadt stond onder toezicht van het Rode Kruis. Dat hield in dat het Rode Kruis op gezette tijden op inspectie kwam. Het bezoek werd enige dagen van tevoren aangekondigd. Dan vond onmiddellijk een 'Verschönerungsaktion' plaats. De plantsoenen moesten worden aangeharkt, de straten geveegd, de 'winkels' gevuld, 'geld' uitgedeeld, kinderen in he


Ouders en vriendin spreken voor het eerst over zelfdoding van tiener (15): ?Heel je wereld stort in?
1 November, 21:06 Gazet v. Antwerpen

Voor het eerst spreken de vriendin en ouders over de zelfmoord van een vijftienjarige jongen uit Appelterre. De tiener beroofde zich eerder dit jaar van het leven nadat een naaktfoto van hem op sociale media werd gedeeld. ?Als ik het wist, hadden we hem kunnen helpen, maar ja...?, vertellen ze in het Eén-programma Pano.
Ouders van peuter met spoed gezocht
30 Oktober, 15:00 NOS nieuws

De politie in Almelo is dringend op zoek naar de ouders van een meisje van ongeveer drie jaar oud. De peuter werd vanochtend rond 10.00 uur aangetroffen door medewerkers van Stadstoezicht. Normaal gesproken verspreidt de politie geen foto's van kinderen, schrijft RTV Oost. In dit geval wordt een uitzondering gemaakt, omdat het meisje al uren op het politiebureau zit.

Het meisje heeft een donkere huidskleur, draagt een roze trui en roze bloemetjesbroek. Ze draagt een blauw jasje en heeft een rugzak bij zich met een broodtrommel en drinkbeker. Als mensen informatie hebben kunnen ze contact opnemen met de politie.
Scandinavische gezelligheid voor kinderen en hun ouders
28 Oktober, 03:24 Gazet v. Antwerpen

?Hygge? betekent ?gezellig? in het Deens en dat is exact de sfeer dat het winkeltje van Katrien Van Zande uitstraalt. Zij verkoopt in haar concept store duurzame kledij, spelletjes, decorstukken en verzorgingsproducten voor kinderen tot 8 jaar. ?Kinderen, ook de mijne, laten hun spullen vaak slingeren in het interieur. Onze stukken kunnen gewoon blijven liggen, ze storen niet omdat ze mooi zijn en warm aanvoelen. Hout is het meest gebruikte materiaal.?
Weg met die verplichte vakantieweek: laat ouders zelf kiezen wanneer ze hem opnemen
27 Oktober, 02:42 Volkskrant
De ingezonden lezersbrieven van vrijdag 27 oktober. Vorige week regio midden en zuid, deze week regio noord. De attractieparken en campings zitten weer twee weken vol, de supermarkten in de buurt doen eventjes supergoede zaken... en daarna is het weer stil. Straks is de voorjaarsvakantie op dezelfde manier 'gespreid'. Ook dan zit alles weer twee weken vol en is het daarna weer stil. De meivakantie


Regering trekt belastingvrije som voor alleenstaande ouders op

De regering stelt voor om alleenstaande ouders met een beperkt beroepsinkomen een extra duwtje in de rug te geven. Dat blijkt volgens Le Soir uit het ontwerp van programmawet. De belastingvrije som wordt opgetrokken tot 1.550 euro, wat neerkomt op een verhoging van 34 tot 55 euro per maand.
Ongeneeslijk zieke Amir (10) weer bij zijn ouders
25 Oktober, 20:06 NOS nieuws

Het ongeneeslijk zieke jongetje Amir is weer bij zijn ouders. Het gezin woont nu in een aangepaste woning in Groningen.

De 10-jarige Amir werd vorige maand bij zijn ouders weggehaald. Ze woonden toen in het AZC in Emmen. Volgens de Kinderbescherming kon er in het AZC niet goed voor de jongen gezorgd worden.

Omdat zijn situatie achteruit ging werd Amir opgenomen in het Universitair Medisch Centrum in Groningen. Vandaag hebben zijn artsen hem toestemming gegeven om weer naar huis te gaan. Er is ook een overeenkomst met de Raad voor de Kinderbescherming.

Rust

Advocaat Joance Breeveld zegt tegen RTV Drenthe dat ze hoopt op rust voor Amir en zijn ouders. "Ik hoop dat de instanties de ouders nu met rust laten. Ze willen vooral rust en de laatste levensfase samen met Amir zijn." De ondertoezichtstelling blijft wel bestaan, al willen de ouders daar vanaf.

Op 1 november zou de situatie opnieuw bekeken worden. Of dit doorgaat kan de advocaat nog niet zeggen.
Drukbezette ouders volgen infoavond op internet
24 Oktober, 03:18 Gazet v. Antwerpen

Ouders die geen tijd hebben om informatieavonden bij te wonen, kunnen in Beerse die sessies thuis online bekijken op hun computer. ?Geen babysit hebben, is geen excuus meer?, zegt Inge Blondeel van het oudercomité De Singel in Beerse.
Kinderen kunnen voortaan - zonder medisch dossier - slecht rijgedrag van ouders melden
24 Oktober, 02:42 Volkskrant
Bezorgde kinderen kunnen ook zonder medisch dossier slecht rijgedrag van een ouder melden bij het CBR. De rijvaardigheidsinstantie kan vervolgens besluiten de ouder te herkeuren, en autorijden tot deze keuring te verbieden. Een richtlijn hierover hield onlangs stand in een rechtszaak die een 80-plusser uit het Limburgse Beek had aangespannen nadat het CBR op gezag van zijn familie een herkeuring h


Ouders testen zelf BMX
21 Oktober, 03:06 Gazet v. Antwerpen

Sportclub BMX 2000 Dessel organiseerde een opleiding voor de ouders van haar leden. ?We willen hen laten kennismaken met de sport van hun kinderen?, zegt voorzitter Frank Smets.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be