NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Organisatoren

2News.be / Trefwoorden / Organisatoren

Zesdaagse van Gent - Organisatoren tonen zich tevreden over 77e editie
Zondag, 13:54 Skynet
Voor de start van de eigenlijke finale van de 77e editie van de Gentse zesdaagse vandaag, maakten organisatoren, Rob Discart en Christophe Sercu, hun evaluatie over de afgelopen vijf dagen en nachten.


Kempenrally:voorbeschouwing van de organisatoren
15 November, 16:00 Autosport
De Kempenrally maakt de eerste namen bekend. Het autosportseizoen 2017 kent zijn laatste kampioenen, maar dat wil niet zeggen dat u vanaf nu rustig in uw zetel moet zitten tijdens de weekends. Midden december, op zaterdag 16 december om precies te zijn, staat immers de eerste uitgave van de regularity Kempenrally op de kalender. En niet alleen langs de proeven zal er mooi volk staan, de deelnemerslijst begint ook zo stilaan vol te lopen. Op goed een maand van de wedstrijd, hebben we alvast leuk nieuws voor de liefhebbers van het genre.


Organisatoren zomerbar bezorgen basisschool leuke verrassing
15 November, 13:24 Gazet v. Antwerpen
Initiatiefnemers Stijn Havelaerts en Steven De Greef van de pop-up zomerbar Geshaa Congé Beach Café steunen Vrije Basisschool Grasheide (Putte) met een deel van de opbrengsten. Een voetbaltafel en een pannakooi zorgen voortaan voor extra amusement op de speelplaats.


Endurance race Mettet: Nabeschouwing van de organisatoren
5 November, 23:36 Autosport
Wie had zich ooit aan een rallycross uithoudingsrace verwacht? Tot voor kort ? niemand, behalve de Ladbrokes SRX Cup die met plezier de uitdaging aanging. En het minste wat we kunnen zeggen is dat deze uitdaging succesvol was met een leuke spannende race en een voorbeeldig betrouwbare SsangYong Actyon Sport.


The Final Race: De Zolder 200 BGDC race in beeld gebracht
28 Oktober, 21:00 Autosport
Foto's: The Final Race: De Zolder 200 BGDC race in beeld gebracht


The Final Race: Voorbeschouwing van de organisatoren
26 Oktober, 00:30 Autosport
Nog een paar maal slapen en we zijn toe aan de finale van de Hundred Series by BGDC! Zaterdag 28 oktober zullen teams en rijders zich verzamelen voor de laatste circuitafspraak van het seizoen in ons land. Daarna is het tijd voor de winterpauze. Voor deze laatste race, van maar liefst 200 minuten, tekenen in Zolder meer dan 40 wagens present.


C1 Racing Cup: 24H2CV: Nabeschouwing van de organisatoren
25 Oktober, 09:30 Autosport
Ze deelden de affiche van de 24H2CV met de eerbiedwaardige ?eendjes? en de algemene indruk was dat het een perfecte cocktail was! De organisatoren van de meest ?exotische? etmaalrace van het jaar zijn voorlopers als het aankomt op het delen van de piste om de kosten te verlagen. Ze vulden de rangen volop met de C1 van de nieuwe generatie, die heel kort bij de seriemodellen zit. Een handvol daarvan was afkomstig uit de paddock van de Belgische C1 Racing Cup. En na 24 uur racen liep iedereen in de paddock rond met een lach op het gezicht!


Finaleraces: Voorbescouwing van de organisatoren
19 Oktober, 20:18 Autosport
Bij het verlaten van de paddock van Circuit Jules Tacheny de Mettet was iedereen het er roerend over eens: zuiver sportief stond TCR Benelux nogmaals borg voor een hoogstaand spektakel met de foto-finish in de laatste sprint als zoveelste bewijs van een nog niet vaak getoonde strijd om de zege! Het resultaat van de races op het Belgische circuit geeft ons vier kandidaten voor de titelontknoping op het Nederlandse TT Circuit Assen.


24H2CV: Voorbeschouwing van de organisatoren
18 Oktober, 00:18 Autosport
Het is zonder meer de meest sympathieke 24-uursrace van het seizoen op het circuit van Spa-Francorchamps! Voor de 33ste maal al rijden de 2CV en aanverwanten deze lange race en ditmaal vormen ze een startgrid van?110 wagens, 2CV en C1 door elkaar. De favorieten aanwijzen zal dan ook niet makkelijk zijn. Iedereen is gemotiveerd en eens te meer blijkt dat de 2CV ook en vooral een kwestie van passie voor de auto is.


American Festival Circuit Zolder: Sfeerbeelden uit de paddock
16 Oktober, 18:54 Autosport
Foto's: American Festival Circuit Zolder: Sfeerbeelden uit de paddock


Referendum Iraaks Koerdistan - Iraaks gerecht verordent arrestaties van organisatoren Koerdisch referendum
11 Oktober, 14:54 Skynet
Een Iraakse rechtbank heeft naar aanleiding van het recente onafhankelijkheidsreferendum in het Koerdische Noord-Irak de arrestatie van drie leden van de organiserende verkiezingscommissie bevolen. De arrestatiebevelen zijn uitgevaardigd tegen de voorzitter en twee andere leden van de commissie. Dat zei woordvoerder Abdel-Sitar Bairakda van de onderzoekscommissie woensdag in Bagdad zonder specifieke bijzonderheden te noemen. Het gerechtelijk besluit komt er na een klacht van de Iraakse nationale veiligheidsraad.


San Marco Trophy: Voorbeschouwing van de organisatoren
6 Oktober, 10:00 Autosport
Terwijl de weersvoorspellingen voor België niet de allerbeste zijn trekken de deelnemers van de European VW Fun Cup in het spoor van de trekvogels richting het zuiden. Op een zestigtal kilometer van Venetië en zijn beroemde San Marco-plein dient het circuit Adria Raceway als speelterrein voor de voorlaatste manche van het seizoen. De meeting die luistert naar de naam ?San Marco Trophy? kan niet alleen van zijn locatie, zo een dertigtal kilometer van de Adriatische Zee, maar allicht ook van de zon genieten, wat een in deze periode welgekomen zomers gevoel oplevert. Maar de ?Fun Cuppers? zijn er allesbehalve op vakantie!


Finaleraces: voorbeschouwing van de organisatoren
4 Oktober, 00:48 Autosport
Op 7 en 8 oktober worden de Finaleraces verreden op Circuit Zandvoort. Bij dit GRATIS te bezoeken evenement wordt het publiek getrakteerd op een heerlijke mix van snelle en keiharde truckraces (met meer dan 12.000 pk), wedstrijden met uitdagende toerwagens en GT?s, een vol veld klassieke Formulewagens en ook volop strijd tussen historische beauty?s als Porsche 911, Shelby Cobra en Chevron B16. Naast de gevarieerde line-up van raceseries kunnen bezoekers ook kiezen voor een exclusieve Paddockkaart. Zij krijgen dan toegang tot de overdekte hoofdtribune én kunnen dichtbij de verschillende raceteams kijken, waarvan eenmaal per dag tijdens een bijzondere Grid Walk. Bernie?s Bar & Kitchen is op beide dagen dé locatie voor verzorging van de inwendige mens, van ontbijt en lunch tot diner en ook voor een hapje of drankje tussendoor, dit alles met uniek uitzicht op de pitstraat en Tarzanbocht.


Spa Racing Festival: BMW Racing Cups verzekeren de show tijdens de Spa 200!
2 Oktober, 17:30 Autosport
Zoals wel eerder dit seizoen, hebben de BMW Racing Cups deelgenomen aan de Hundred Series by BGDCen dat voor een confrontatievan 200 minuten op het circuit van Spa-Francorchamps, in het kader van het Racing Festival. En zoal de traditie het wil, hebben de M235i Racing Cup en de 325i Clubsport Trophy eens te meer voor het spektakel gezorgd?


Spa Racing Festival: Voorbeschouwing van de organisatoren
29 September, 14:54 Autosport
Zoals de traditie het wil, zien we volgend weekend het Racing Festival op Spa-Francorchamps en dat betekent meteen het einde van het internationale seizoen in de Ardennen. De kampioenschappen en series komen uit België, Frankrijk, Engeland en Nederland.


10 Hours of Mettet: Verslag van de kwalificaties
23 September, 20:42 Autosport
Na afloop van de kwalificaties (waarbij het gemiddelde van de twee snelste tijden per auto in aanmerking wordt genomen) bleek de Honda Civic TCR het duo Benjamin Lessennes-Stéphane Lémeret de snelste formatie en het Boutsen Ginion Racing bevestigde meteen dat puntenleider Lessennes ook de start voor zijn rekening neemt van de Qualifying Long Race, die op zondag 24 september om 9u20 wordt betwist.


Assen: voorbeschouwing van de organisatoren
25 Augustus, 14:00 Autosport
Na een lange zomerpauze, die iedereen heeft toegelaten de batterijen weer op te laden, is de Hundred Series by BGDC 2017 klaar voor het tweede deel van het seizoen met aftrap nu zondag, 27 augustus. En we trekken weer naar het noorden, maar nu naar het spectaculaire circuit van Assen, waar een race van 200 minuten op het programma staat, tussen 14u55 en 18u15. Bijna 30 wagens zullen er aan de start verschijnen, voor wat weer een mooie race belooft te worden en meteen ook de laatste race buiten onze landsgrenzen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be