NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Organisatoren

2News.be / Trefwoorden / Organisatoren

Spa 400: Voorbeschouwing van de organisatoren
Gisteren, 20:00 Autosport
Na hun première het voorbije seizoen, met een mooi startveld, zijn de Spa 400 terug de opener van de Hundred Series by BGDC? en dat in goed gezelschap! De meeting beslaat opnieuw drie dagen en op donderdag is er een trackday van Test-Day JCL Driving. De timing is opnieuw goed gevuld met heel wat mooie en diverse competities, samen goed voor een eerste grote meeting van het seizoen op het mooiste circuit van de wereld.


Spa Rally: Voorbeschouwing van de organisatoren
Vrijdag, 18:12 Autosport
Het is nog iets meer dan een maand wachten (9-10 maart) voor de vierde editie van de Herock Spa Rally op gang wordt getrokken, maar de wedstrijd kondigt zich nu al als heel spectaculair aan! Sinds het ontstaan van het evenement is organisator DG Sport trouw gebleven aan dezelfde principes: drie wedstrijden in één ? het JobFIXers BRC (Belgisch rallykampioenschap), het HBRC (Historics) en de VHRS (regularity) ? op een identiek parcours, technische proeven, tegelijk gevarieerd en natuurlijk, die rijkwaliteiten tot zijn recht laten komen, en bijzondere voorwaarden voor deelnemers die regelmatig in ASAF-wedstrijden aan de start staan.


Belgian Westhoek Classic: Voorbeschouwing van de organisatoren
2 Februari, 14:36 Autosport
Het is meteen met groots nieuws dat de organisatoren van Belgian Westhoek Classic hun editie 2018 aan de bezielers van historische regelmatigheidsrally?s én Oost- & West-Vlaamse autosportgeschiedenis voorstellen.?We hebben inderdaad de eer om op vrijdag 14 september 2018 alle deelnemers te ontvangen in het stadscentrum van Ronse?, vertelt een verheugde wedstrijdleider Rudy Opdenakker. ?Het zal menig autosportliefhebber op de been brengen, voor een unieke sfeer zorgen en het zal er bruisen van bedrijvigheid. Zowel technische keuring als wagenpark gaan we huisvesten op de Grote Markt en de administratieve controle zal plaatsvinden in één van de talrijke brasseries die uitzicht geven op het wagenpark & technische controle. Alles compact bij elkaar in een schitterend decor die een rijke geschiedenis kent zal voor een spetterend begin van een authentieke wedstrijd zorgen!"


Mettet: Voorbeschouwing van de organisatoren
18 Januari, 13:18 Autosport
De aftrap van het seizoen van het Belgisch kampioenschap rallycross vindt plaats op 25 februari op het circuit Jules Tacheny in Mettet. Met meer dan tachtig ingeschreven rijders zal het showgehalte bijzonder hoog liggen!


Organisatoren Laureus Sports Awards maken zes genomineerden bekend
16 Januari, 18:42 Skynet Sport
De Britten Mo Farah, Chris Froome en Lewis Hamilton, de Zwitser Roger Federer, de Spanjaard Rafael Nadal en de Portugees Cristiano Ronaldo zijn de zes genomineerden voor de categorie 'Sportman van het Jaar' op de Laureus Sports Awards, zo maakten de organisatoren vandaag bekend.


Deze zes topsporters maken kans in de categorie Sportman van het Jaar op de Laureus World Sports Awards

De Britten Mo Farah, Chris Froome en Lewis Hamilton, de Zwitser Roger Federer, de Spanjaard Rafael Nadal en de Portugees Cristiano Ronaldo zijn de zes genomineerden voor de categorie ?Sportman van het Jaar? op de Laureus Sports Awards, zo maakten de organisatoren dinsdag bekend.
Rally Haspengouw: Voorbeschouwing van de organisatoren
15 Januari, 20:54 Autosport
Het autosportjaar begint zoals gewoonlijk sterk met enkele internationale topevenementen zoals de Dakar, de Rally van Monte-Carlo en de Rallye Neige & Glace, maar ook in België worden de wegwedstrijden binnenkort hernomen. Op 23 en 24 februari zal Landen "theplacetobe" zijn voor alle Belgische autosportliefhebbers en fans uit de omliggende landen. Het doet deugd vast te stellen hoeveel journalisten entoeschouwers uit Nederland, Duitsland, Frankrijk en zelfs van verder speciaal naar Haspengouw komen voor de openingsmanche van het Belgisch rallykampioenschap.


Nieuws: 11 februari, Love Bug Parade vanuit Brussel
4 Januari, 18:12 Auto55
Al negen keer eerder was de Esplanade van het Jubelpark in Brussel de verzamelplaats voor een bonte collectie VW Kevertjes en hun al even bont geklede (Love, Peace, jeweetwel) eigenaars. Ditmaal was de organisatie een tijdje onzeker. Gedoe over de Lage Emissiezone, maar Brussel lijkt de oldtimer te omarmen.FeestelijkDitmaal wordt de parade extra feestelijk. Niet alleen voor z?n tien...

Lees meer


Bernie Ecclestone zegt sorry tegen GP organisatoren
3 Januari, 18:54 AutoBlog
Bernie praat over zijn eerste jaar aan de zijlijn van de F1 sinds mensenheugenis. Jarenlang zwaaide Bernie Ecclestone de scepter over de F1. In 2005 verkocht hij weliswaar reeds een deel van de sport aan CVC Capital Partners, maar op de een of andere manier bleef hij gewoon aan als de grote man die de […]


Haspengouwrally: Vooruitblik van de organisatoren
31 December 2017, 16:54 Autosport
Op 23 en 24 februari wordt Landen weer de ?place to be? voor alle autosportliefhebbers van België en omstreken? Terwijl iedereen geniet van de feestdagen, is Topspeed rally club Haspengouw volop bezig met de voorbereidingen van de 21e editie van de rally van Haspengouw. In 2017 was deze rally het startschot van een weergaloos kampioenschap dat spannend bleef tot in de laatste meters?.zal het BRC dit jaar opnieuw de verwachtingen inlossen?


Classic Spring Roads: voorbeschouwing van de organisatoren
13 December 2017, 01:24 Autosport
Een lenteproef in de herfst, dat was de uitdaging die Willy Lux aanging, de man achter de Classic Spring Roads, voor zijn editie 2017. Zo wilde de organisatie de clash met Pasen vermijden. Sportief gezien werd het een mooie editie, maar het wat tegenvallende aantal inschrijvingen bezegelde het lot van de proef in de herfst. Tijdens de prijsuitreiking kondigde Willy Lux het al aan: in 2018 staat de proef weer in de lente op de kalender, meer bepaald op 24 maart!

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be