NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Orde


De coalitie bewijst de bevolking een slechte dienst door referenda buiten de orde te plaatsen
Vrijdag, 02:24 Volkskrant
Bezwaren tegen de huidige wet mogen geen voorwendsel zijn om referenda helemaal af te schaffen. De oppositie en de regeringspartijen staan lijnrecht tegenover elkaar over de afschaffing van de referendumwet. De coalitie wijst zelfs een referendum over de referendumwet af - zoveel haast is er kennelijk geboden om aan deze manier van rechtstreekse zeggenschap van de burgers een einde te maken. Aanst


Twitter en Facebook nog steeds niet in orde met Europese consumentenregels
Donderdag, 14:06 Skynet
Sociale netwerken als Twitter en Facebook respecteren nog steeds niet alle consumentenregels die in de Europese Unie van kracht zijn. Dat heeft eurocommissaris voor Justitie en Consumentenzaken Vera Jourova vandaag aangeklaagd.


?Schending auteursrecht is aan de orde van de dag?
Dinsdag, 11:42 Emerce
Charlotte Meindersma heeft een echte niche gevonden: ze combineert diepgaande kennis van auteurs- en merkenrecht met verstand van social media. En ze zit vol concrete adviezen voor makers én afnemers van materiaal dat auteursrechtelijk beschermd is. En dat advies is hard nodig, want de wet- en regelgeving op het terrein van auteursrecht wordt dagelijks met voeten getreden. Is het huidige auteursrecht nog wel van deze tijd?


Schriekse brengt orde in de chaos bij u thuis als opruimcoach: ?Niets mooier dan opgeruimd huis?
9 Februari, 16:12 Gazet v. Antwerpen

Gwendoline Van Balberghe is onder de naam NetjesOpOrde gestart als opruimcoach. De 46-jarige Schriekse begeleidt mensen om structuur en overzicht in hun leven te krijgen, zodat ze weer rust in hun hoofd kunnen vinden. En een teveel aan chaos staat dat in de weg.
Spurs stellen op orde op zaken tegen vierdeklasser Newport, Alderweireld kent vlekkeloze rentree
8 Februari, 00:36 Gazet v. Antwerpen

Tottenham won de replay tegen vierdeklasser Newport County makkelijk met 2-0. In de eerste wedstrijd tegen Newport kon het nipt 1-1 uit de brand slepen ontsnapte het aan een serieuze blamage. De Spurs hadden dus wat goed te maken, maar manager Pochettino koos toch opnieuw voor een B-elftal. Dat bleek voldoende en na de eerste helft stond de 2-0 eindstand al vast, na de rust konden de Spurs de match makkelijk uitspelen. Toby Alderweireld maakte zijn wederoptreden na 3 maanden blessureleed en speelde de volledige negentig minuten.
Oud-parlementsvoorzitter Curaçao moet orde op zaken stellen op Sint-Eustatius
7 Februari, 18:36 NOS nieuws

Mike Franco, oud-voorzitter van het parlement van Curaçao, is aangesteld als regeringscommissaris voor Sint-Eustatius. Hij is daarvoor door staatssecretaris Knops voorgedragen, blijkt uit een koninklijk besluit.

Knops besloot maandag in te grijpen op Sint-Eustatius. Het eilandbestuur handelt volgens hem ondemocratisch en Nederlandse wetten worden terzijde geschoven. Daarom is het bestuur ontbonden en moet Franco orde op zaken gaan stellen.

Mervyn Stegers

De 58-jarige Franco is van huis uit fysiotherapeut. Hij was van 2012 tot 2016 voorzitter van de Staten van Curaçao.

Hij gaat op Sint-Eustatius samenwerken met oud-burgemeester Mervyn Stegers van het Twentse Tubbergen. Stegers, lid van het CDA, ging op 1 januari 2017 met pensioen. Hij is geboren in Engeland, en heeft zowel de Nederlandse als de Britse nationaliteit.

Staatssecretaris Knops kwam vandaag aan op Sint-Eustatius. Hij zal het huidige bestuur opzij zetten ten gunste van de regeringscommissarissen. Het huidige bestuur verzet zich daartegen en zegt desnoods "agressief" te zullen handelen om de rechten van de inwoners te verdedigen.
18-jarige Brabander opgepakt voor recente DDos-aanvallen
5 Februari, 17:24 NOS nieuws

De politie heeft een 18-jarige man uit Oosterhout opgepakt omdat hij meerdere DDos-aanvallen zou hebben uitgevoerd. Hij wordt onder meer verdacht van het platleggen van de site van de Belastingdienst en die van techsite Tweakers en internetprovider Tweak, allemaal vorige week.

Ook pleegde hij in september vorig jaar zo'n aanval, waarbij talloze computers een site aanvallen waardoor de server eruit klapt. Toen ging het om de Bunq bank. De site en app van de bank waren toen slecht bereikbaar. Ook konden geen iDeal-betalingen worden uitgevoerd.

De politie startte vorig jaar een onderzoek naar de cyberaanvallen op de Bunq bank. Toen bleek volgens de politie dat de verdachte ook al betrokken was bij DDoS-aanvallen op andere instantie, waaronder internetsite Tweakers en internetaanbieder Tweak.

Bij de aanhouding van de Oosterhouter is ook zijn woning doorzocht. Hierbij zijn zijn computer en andere digitale gegevensdragers in beslag genomen.

Er wordt nog onderzocht of hij ook betrokken was bij aanvallen op de banken ING en ABN Amro, eveneens vorige week.
Richard Attenborough roept Xi tot de orde
1 Februari, 12:00 De Tijd
11:46 De Britse premier Theresa May heeft de bekende documentairemaker David Attenborough ingeschakeld om China op te roepen een einde te maken aan de plasticvervuiling.


VERKIEZINGEN18 - Antwerpse Open Vld roept andere partijen tot de orde: "Cut the crap"
27 Januari, 23:42 Skynet
Antwerps Open Vld-lijsttrekker Philippe De Backer heeft zaterdag in zijn toespraak op de nieuwjaarsreceptie van de lokale afdeling fel uitgehaald naar de andere partijen en lijsttrekkers in de Scheldestad. Volgens hem was de inhoud van het politieke debat de voorbije weken ondermaats: de politici van links en rechts hadden het vooral over zichzelf, over "honden en dromedarissen" en over de eigen postjes. "Ik heb maar één boodschap voor hen: cut the crap, stop met die zever, want de Antwerpenaar verdient beter."


Pensioenstaking niet "aan orde van de dag" voor christelijke en liberale vakbonden
24 Januari, 01:30 Skynet Economie
Voor de christelijke en liberale vakbonden is een staking "niet aan de orde van de dag", zo is vernomen bij ACV en ACLVB. De socialistische vakbond had eerder vandaag gevraagd dat de federale regering haar pensioenplannen intrekt. Gebeurt dat niet, dan kan uiteindelijk een staking volgen.


STANDPUNT. Beperking van de werkloosheid in de tijd, niet aan de orde voor CD&V?
20 Januari, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Twee zaken die in deze krant in het oog springen: in de Antwerpse politiek zitten we weer waar we zaten in september, toen Samen nog niet bestond. Het ene verschil is dat Jinnih Beels nu lijkt over te nemen van Tom Meeuws bij de sp.a.
Gebouw in Antwerpen ingestort na explosie
15 Januari, 22:30 NOS nieuws

In het centrum van Antwerpen is een gebouw ingestort na een explosie. Daarbij zijn meerdere slachtoffers gevallen, meldt de politie. Om hoeveel mensen het gaat en hoe zij eraan toe zijn, is niet bekend.

De politie houdt er rekening mee dat er drie woningen betrokken zijn bij het incident.

De politie laat weten dat het niet gaat om terrorisme. De oorzaak van de ontploffing is nog onduidelijk. Mogelijk gaat het om een gasexplosie. Op de begane grond van het ingestorte pand zou een Italiaans restaurant hebben gezeten.
Orde en regelmaat in de kosmos? De eerste sterrenstelsels vertoonden dit al in hun peutertijd
15 Januari, 02:42 Volkskrant
Piepjonge sterrenstelsels wentelen al op een mooie, regelmatige manier rond - vergelijkbaar met de rotatie van een statige oude spiraal zoals ons eigen Melkwegstelsel. In de peuterspeelzaal is het rumoeriger dan in het verzorgingstehuis. Niet zo gek: op jonge leeftijd zijn we nog lekker energiek en chaotisch; bedaard hoort meer bij bejaard. Maar wat hier op aarde geldt, geldt niet per se in het he


Soedan - Beke: "ontslag van Francken is niet aan de orde"
8 Januari, 13:12 Skynet Belgie
Voor CD&V-voorzitter Wouter Beke is het ontslag van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) "niet aan de orde". "CD&V heeft in 2014 een engagement genomen voor de volle vijf jaar, en daar blijven we bij", zei hij maandagmiddag na afloop van het CD&V-partijbureau. De crisissfeer binnen de federale regering lijkt daarmee bezworen.


FIFA-voorzitterschap Van Praag ?voorlopig niet aan de orde?
7 Januari, 23:00 NRC
Michael van Praag is voorlopig niet van plan om zich opnieuw kandidaat te stellen voor het FIFA-voorzitterschap. De KNVB steunt UEFA-voorzitter Platini. FIFA heeft intussen een bijzondere vergadering van het dagelijks bestuur aangekondigd.


Tienduizenden Hondurezen eisen ontslag van president

In Honduras zijn tienduizenden betogers zaterdag op straat gekomen in de economische hoofdstad San Pedro Sula om het ontslag te eisen van president Juan Orlando Hernández, die na omstreden verkiezingen herverkozen werd. Tot die protesten was eerder deze week opgeroepen door de presidentskandidaat van de oppositie Salvador Nasralla.
De Bannon-revolutie tegen de gevestigde orde is mislukt
6 Januari, 02:18 Volkskrant
Niet Donald Trump zou het populisme verder brengen, maar hij, Steve Bannon. Hij lijkt zijn hand echter te hebben overspeeld. Zijn financiers, de steenrijke Mercers, hebben zich van hem afgekeerd en onder zijn aanhangers is het woord verrader al gevallen. Wie dacht Stephen K. Bannon eigenlijk wel dat hij was? Hoe durfde hij zich zo uit te laten over de Trump-clan? Hoe durfde hij zich de woede van d


Met deze hack krijg je beddengoed snel op orde
5 Januari, 15:30 Gazet v. Antwerpen
Jezelf voorgenomen om je kasten in 2018 netjes te houden, dan komt deze hack voor je beddengoed vast van pas. House & Home Pride, een New Yorks twitteraccount met de focus op interieur, deelde het trucje en dat wordt massaal opgepikt.


Nu ook zwangerschapsgeruchten over Kendall Jenner, maar ze stelt meteen orde op zaken
2 Januari, 14:24 Gazet v. Antwerpen
Een recente foto op Instagram van Kendall Jenner zou volgens enkele fans bewijzen dat ook zij zwanger is. Het 22-jarige topmodel drukte echter meteen alle speculaties de kop in door op Twitter één welgemikte zin te delen.


Meer orde in de kleerkast in 2018? Zo pak je het aan
2 Januari, 12:03 Gazet v. Antwerpen
Wil je het nieuwe jaar beginnen met een grote schoonmaak in je kleerkast, dan heeft de Australische personal shopper Alarna Hope alvast wat tips voor je in petto. Ze stelt daarbij onder andere voor om al je kleding uit de kast te halen en ze te rangschikken in vier hoopjes.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be