NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesOpstappen

2News.be / Trefwoorden / Opstappen

Opschudding vlak voor training in Kortrijk: Lorenzo Staelens moet verrassend opstappen als T2 bij KVK
16 Mei, 13:48 Gazet v. Antwerpen

Lorenzo Staelens heeft vlak voor de training te horen gekregen dat zijn contract als T2 bij KV Kortrijk niet wordt verlengd. KVK gaat volgend seizoen door met enkel Wouter Vrancken als T2, die dit seizoen samen met Staelens een T2-duo vormde.
Spaanse premier ziet 'troonopvolgster' na schandaal opstappen
25 April, 13:06 De Tijd
12:43 Cristina Cifuentes is niet langer premier van de regio Madrid. De partijgenote - en gedoodverfde opvolgster - van Spaans premier Mariano Rajoy nam ontslag nadat een video opgedoken was waarop het PP-z...


NBA - Jeff Hornacek moet opstappen bij New York Knicks
12 April, 13:36 Gazet v. Antwerpen

Jeff Hornacek (54) is geen coach meer van de New York Knicks. De oud-speler kreeg volgens Amerikaanse media woensdagavond na afloop van de wedstrijd in Cleveland, voor de Knicks de laatste van het seizoen, te horen dat hij weg moet.
Minister Vandeput openhartig na gelekte F-16-nota?s: ?Ik heb nooit gedacht aan opstappen?
24 Maart, 02:12 Gazet v. Antwerpen

Dat de legertop voor hem informatie achterhield, is onaanvaardbaar. Maar echt slechte bedoelingen zullen de generaals en kolonels wellicht niet hebben gehad. Dixit minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA). Complotten en putschen, daarin gelooft hij niet. ?Maar na zo?n week word je wel paranoļde.? Of zijn kabinet iets afwist van de achtergehouden studies over de F-16?s, daarvoor durft Vandeput zijn hand niet in het vuur steken.
Slowakije neemt geen genoegen met opstappen premier Fico: 65 duizend Slowaken protesteren tegen zijn partij
18 Maart, 17:36 Volkskrant
Ze joelen, ze fluiten, ze rinkelen met sleutelbossen. De menigte op het Bevrijdingsplein in Bratislava is een niet te temmen beest. 'We zijn met meer dan vorig week!', jubelt een dame vanaf het podium. Zo'n 65 duizend Slowaken antwoorden met groot gejuich. Aan de slogans is te merken dat niemand op het plein genoegen neemt met het opstappen van premier Robert Fico, 24 uur eerder. 'Fico naar de gev


Topambtenaar Brussel moet opstappen, vinden Europarlementariėrs
6 Maart, 23:24 NOS nieuws

Bijna alle Nederlandse Europarlementariėrs vinden dat de hoogste topambtenaar van de Europese Commissie, de Duitser Martin Selmayr, zich moet terugtrekken. Selmayrs benoeming is niet volgens de regels gegaan en dus moet deze 'politieke' aanstelling ongedaan worden gemaakt, zeiden de politici tijdens een politiek debat voor het NOS-programma 'Europa deze week'.

Selmayr is in opspraak geraakt omdat hij in ruil voor zijn benoeming de leden van de commissie beloftes zou hebben gedaan over een riante wachtgeldregeling en allerlei douceurtjes na hun vertrek. Hij geldt als een vertrouweling van Commissievoorzitter Juncker.

Volgens Sophie in 't Veld van D66 kunnen politieke benoemingen teruggedraaid worden. "Moreel gezien is dit niet in de haak."

Hans van Baalen van de VVD vindt het gewoon handjeklap. "Als dit in Burkina Faso gebeurt krijgt het land geen steun meer en zeggen we: zo bestuur je een land niet. Dus het beste is dat hij nu zich terugtrekt", aldus de liberale voorman in het Europarlement.

'Zooitje'

SP-leider Dennis de Jong gebruikt het woord "zooitje" en GroenLinks fractievoorzitter Bas Eickhout vindt dat de regeringsleiders zich ermee moeten bemoeien. "Deze man zit als hoogste ambtenaar ook bij de vergaderingen van de Europese top, dus de chefs hebben er wat over te zeggen. "

Esther de Lange (CDA) weet zeker dat er volgende week een debat over de positie van Selmayr wordt gehouden. Ze vreest dat de beerput nog verder open gaat. "Als de verhalen kloppen over beloftes die zijn gemaakt over wachtgeld voor eurocommissarissen, over auto's met chauffeur die ze ook na hun vertrek uit Brussel krijgen, dan is dat potentieel heel gevaarlijk. Zelfs zo gevaarlijk dat het de positie van de Europese Commissie in gevaar kan brengen."

Volgende week wordt in Straatsburg gedebatteerd over de benoeming van Selmayr.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be