NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Ophef


KIJK. Politiewagen rijdt fietser aan in Brussel: video veroorzaakt ophef op sociale media
13 Maart, 00:02 HLN.BE
Op sociale media circuleert een video van een ongeval in Brussel. Op de beelden is te zien hoe een fietser wordt aangereden door een politiewagen met zwaailichten. Er komt heel wat reactie op de video, zowel van mensen die de fietser als de politie steunen. Dat schrijft Sudinfo.


Na ophef in Nederlandse tv-wereld: Erik Van Looy moest met andere presentatoren op cursus over MeToo
14 Februari, 00:02 HLN.BE
Erik Van Looy (61) heeft recent een ?MeToo awareness?-cursus gevolgd, samen met verschillende andere Nederlandse presentatoren. Dat vertelde de regisseur bij ?De tafel van Gert?.


Ophef in Rusland over kat die door conducteur uit trein gegooid werd
22 Januari, 00:03 Skynet Buitenland
De Russische staatsspoorwegmaatschappij heeft haar excuses aangeboden nadat een conducteur een kat uit een passagierstrein gegooid had. Het voorval zorgde voor veel ophef in Rusland. Na een lange zoektocht door honderden vrijwilligers is de kat, Twix genaamd, dood teruggevonden. Dat melden Russische staatsmedia zondag.


Unity zegt 'waarschijnlijk' personeel te moeten ontslaan na ophef
13 November 2023, 00:01 Tweakers
Game-enginemaker Unity zegt in een brief aan de aandeelhouders dat er vanwege een aangepaste strategie waarschijnlijk ontslagen gaan vallen. Het bedrijf maakte in het derde kwartaal van 2023 ruim 125 miljoen dollar verlies, wat overigens de helft minder is dan in Q3 van 2022.


Cornald Maas overwoog Songfestival-commissie te verlaten na ophef Mia en Dion
2 November 2023, 00:08 NU.NL - Muziek
Cornald Maas heeft afgelopen voorjaar overwogen te stoppen met zijn werk voor de selectiecommissie van het Eurovisie Songfestival. Hij worstelde ermee dat mensen hem voortdurend aanspraken op de commotie rond het duo Mia en Dion, dat in de halve finale strandde.


Dodental aardbeving Marokko stijgt tot 2.946 - Italiaanse ?toeristen? zorgen als hulpverleners voor ophef
14 September 2023, 00:01 HLN.BE
Een groepje Italianen dat naar het rampgebied in Marokko is gegaan om te helpen, heeft volgens de pers tot wrijving tussen beide landen geleid. Rome zou hen volgens Italiaanse en Marokkaanse media hebben verzocht het land te verlaten na klachten uit Rabat. Woensdagavond laat meldt het Marokkaanse persbureau ?MAP? nog dat er zeker 2.946 mensen zijn omgekomen en 5.674 personen gewond zijn geraakt door de aardbeving.


Lowlands-directeur noemt ophef over bijdrage journalisten 'ongelooflijke domheid'
23 Augustus 2023, 00:07 NU.NL - Muziek
Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg vindt de ophef over de verplichte bijdrage van 10 euro die journalisten moeten betalen om verslag te mogen doen "van een ongelooflijke domheid". "Die had ik totaal niet zien aankomen", zegt hij in Het Parool.


Max en zijn engineer zorgen voor de nodige ophef!
1 Augustus 2023, 00:02 AutoBlog

Toch nog wat ophef en wel door Max Verstappen en zijn engineer Gianpiero Lambiase, die tijdens de race van gisteren lekker zaten te kibbelen. Tsja, als Max Verstappen de overwinningen zo gemakkelijk binnen hengelt dan moeten we de controversie wel ergens anders vandaan halen. En dit keer staan de (online) kranten vol met de ?show? […]

Dit artikel Max en zijn engineer zorgen voor de nodige ophef! verscheen eerst op Autoblog.nl.




'Hakafilmpje' Oranje leidt tot ophef in Nieuw-Zeeland, KNVB haalt beelden offline
12 Juli 2023, 00:07 NU.NL - Sport
Een filmpje waarin Oranjespeelsters Sherida Spitse en Merel van Dongen de befaamde haka lijken na te doen, heeft tot ophef geleid in WK-gastland Nieuw-Zeeland. De KNVB ontkent dat de speelsters de rituele dans hebben gedaan, maar heeft de beelden wel offline gehaald.


Ophef rond Zambia kort voor WK: bondscoach verdacht van seksueel wangedrag
12 Juli 2023, 00:07 NU.NL - Sport
In aanloop naar het WK is opnieuw ophef ontstaan rond de voetbalsters van Zambia. Bondscoach Bruce Mwape wordt verdacht van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij zijn eigen speelsters.


10 Maart 2023, 00:42 Volkskrant
Ook na de ophef protesteren ouders met hun baby in het Vlaams Parlement: ?Gelieve geen pampers te verversen in de Koepelzaal?
26 Januari 2023, 00:03 Gazet v. Antwerpen

Een huilende baby deed Jean-Jacques De Gucht vorige week gepikeerd reageren in het Vlaams Parlement. Maar woensdag kwamen er opnieuw ouders met hun kleine kinderen protesteren tegen de problemen in de kinderopvang. Voor de negende week op rij al, en met meer dan ooit. ?Jean-Jacques heeft impact gehad, maar allicht niet zoals hij het wou?, zegt een ouder. ?Mag ik hier eigenlijk borstvoeding geven??




Jumbo stopt met sponsoren motorsport na ophef door witwaszaak
6 Januari 2023, 00:04 NU.NL - Economie
Supermarktketen Jumbo wil niet langer actief zijn als sponsor in de motorsport. Ook de sponsoring van de autosport komt deels ten einde, meldt een woordvoerder. Het besluit komt enkele maanden nadat Frits van Eerd, ex-topman en mede-eigenaar van Jumbo, als verdachte is aangemerkt in een witwaszaak.


Nederlands serviesmerk haalt na ophef kom met lachende Anne Frank uit collectie
6 December 2022, 00:01 HLN.BE
Het Nederlandse serviesmerk Blond Amsterdam heeft een eetkom met daarop een tekening van een lachende Anne Frank uit de winkels gehaald nadat er ophef was ontstaan over die afbeelding.


OneLove-bandjes van Utrechts bedrijf zijn uitverkocht na ophef
28 November 2022, 00:03 NU.NL - Economie
De OneLove-bandjes van The Badge Company zijn uitverkocht. Volgens oprichter Roland Heerkens zijn de bandjes niet aan te slepen sinds Qatar en voetbalbond FIFA zich ertegen hebben uitgesproken.


Ophef nadat tennisster (14) hard geslagen en geschopt wordt door vader: ?Ze weigerde om te trainen?
3 November 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Een Chinese man die in Belgrado woont, riskeert een celstraf tussen twee en tien jaar voor huiselijk geweld. Dat schrijft de Servische media. W.L. is de tenniscoach van zijn 14-jarige dochter, maar werd gefilmd toen hij haar hard aanpakte. Omdat ze ?weigerde om te trainen en haar best niet deed?, schopte en sloeg hij haar. De coach zou eerder al ontslagen zijn uit de tennisclub van voormalig proftennisser Janko Tipsarevic nadat hij een andere trainer sloeg.




Netflix voegt na ophef disclaimer toe aan The Crown: 'Dit is fictie'
25 Oktober 2022, 00:05 NU.NL - Film
Netflix heeft aan de trailer van het vijfde seizoen van The Crown een disclaimer toegevoegd. Hierin wordt uitgelegd dat het om een fictieve serie gaat en dat het is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Eerder liet onder meer de voormalige Britse premier John Major weten dat er in de serie onwaarheden werden verspreid.


16 Juni 2022, 00:08 Volkskrant
Ophef over ?schokkende? miljoenenbonus van Stellantis-baas
17 April 2022, 00:03 AutoBlog

Stellantis-topman Carlos Tavares verdient schandalig veel, maar eerlijk is eerlijk: het is ook niet niks, de baas zijn over 16 automerken. De naam Stellantis zal de gemiddelde persoon op straat waarschijnlijk niet zoveel zeggen, maar intussen is het wel een van de grootste concerns in de auto-industrie. Sowieso als het gaat om het aantal automerken. […]

The post Ophef over ‘schokkende’ miljoenenbonus van Stellantis-baas appeared first on Autoblog.nl.




Van Gaal ziet ophef als bewijs dat hij minder over WK in Qatar moet zeggen
29 Maart 2022, 00:05 NU.NL - Sport
Louis van Gaal vindt dat het beter was geweest als hij zich meer op de vlakte had gehouden over het feit dat Qatar het WK organiseert. De bondscoach van Oranje staat nog wel achter zijn uitspraken, maar alle ophef had van hem niet gehoeven.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn