NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Opgesloten

2News.be / Trefwoorden / Opgesloten

5 April 2023, 00:07 Volkskrant
Twee decennia na aanslagen 9/11 nog 34 gedetineerden opgesloten in Guantanamo
3 Februari 2023, 00:00 Gazet v. Antwerpen

In de Amerikaanse militaire gevangenis van Guantanamo Bay op Cuba zitten, meer dan twee decennia na de aanslagen van 11 september, nog zo?n 34 gedetineerden opgesloten. Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Defensie donderdag in Washington meegedeeld, nadat een gevangene uit Pakistan naar Belize werd overgebracht.




Gekend bij de politie sinds hij 9 jaar was en al 22 jaar opgesloten, maar ?kleine Mustapha? staat opnieuw 8 jaar cel te wachten
18 Maart 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Hij is een van de meest vermaarde jeugddelinquenten ooit in ons land. ?Kleine Mustapha? pleegde zijn eerste wapenfeiten toen hij amper 9 was. Daarna ging het snel van kwaad naar erger. Vandaag is hij 42 jaar, zijn strafblad is 9 bladzijdes dik en bevat meer dan 100 feiten. Na 22 jaar cel heeft Mustapha nochtans zijn les echter niet geleerd. Hij kijkt aan tegen 8 jaar cel voor elf overvallen die hij in evenveel dagen gepleegd heeft, amper drie maanden na zijn voorwaardelijke vrijlating.




Dj's 3FM - voor het eerst sinds 2017 - opgesloten in het Glazen Huis
19 December 2021, 00:06 NOS nieuws

Na een onderbreking van drie jaar is het Glazen Huis van 3FM weer in beeld. Vier diskjockeys van de zender hebben zich op laten sluiten en voeren de komende week actie onder de titel Serious Request.

Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen draaien plaatjes die de luisteraars tegen betaling aanvragen. De opbrengst van de actie wordt besteed aan het beschermen van het tropisch regenwoud.

De dj's kregen een warm onthaal in Amersfoort:

Het is voor het eerst sinds 2017 dat het Glazen Huis weer wordt gebruikt door 3FM. De afgelopen drie jaar liepen de dj's met een Lifeline door het land om geld in te zamelen.

Die acties waren lang niet zo succesvol als in de hoogtijdagen van het Glazen Huis. In het recordjaar 2013 werd 12,3 miljoen euro opgehaald, vorig jaar was dat niet meer dan 1,6 miljoen.

Het Glazen Huis staat dit jaar in Amersfoort. In tegenstelling tot eerdere edities staat het niet in het centrum van een stad, maar op een afgesloten terrein. Duizend mensen mogen tegelijkertijd het terrein op. Ook anders is dat de dj's deze week gewoon mogen eten.

Er zijn bands en artiesten die deze week vanuit de Prodentfabriek optreden, maar zonder publiek. Op het programma staan namen als Typhoon, S10, Son Mieux, MEAU, Jeangu Macrooy en Tim Knol.




Buurvrouw redt opgesloten bewoonster uit badkamer
24 Juli 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De hulpdiensten zijn vrijdagavond uitgerukt naar de Kouterstraat in Waasmunster na een melding dat er een vrouw opgesloten zat in de badkamer van haar huis. Uiteindelijk slaagde een buurvrouw er nog voor de komst van de brandweer in om de deur met een schroevendraaier open te krijgen.




Vos 8 jaar opgesloten in garage: dier herstelt nu in opvangcentrum in Geraardsbergen
4 Februari 2021, 11:42 HLN.BE
Dierenopvangcentrum SOS Wilde Dieren in Geraardsbergen heeft een vos opgevangen die 8 jaar lang opgesloten zat in een garage. ?Bij ons leert de vos weer om vos te zijn", zegt Filip Berlengee.


Coppejans en kersverse echtgenote al tien dagen opgesloten in hotelkamer van 24 vierkante meter: ?Ik vind dit competitievervalsing?
25 Januari 2021, 14:30 HLN.BE
Tien dagen zit Kimmer Coppejans (ATP 175) al opgesloten op een hotelkamer in Melbourne. Samen met zijn kersverse echtgenote Melanie - ?De ideale relatietest.? Hoe brengen ze hun dagen in een kamer van 24 vierkante meter door? En wat met de achterstand die hij oploopt richting de Australian Open? ?Mentaal kom ik hier sterker uit.?


Australian Open in gevaar? ?Veertien dagen in een hotelkamer opgesloten zitten zonder training is gekkenwerk?
18 Januari 2021, 06:06 HLN.BE
Nadat op drie chartervluchten naar Melbourne vijf positieve coronagevallen werden ontdekt mogen 72 spelers de volgende twee weken hun hotelkamer niet verlaten. Onder hen, Kimmer Coppejans. Gaat die concurrentievervalsing een rol spelen in het plaatsvinden van de Australian Open?


Deze week in ?Familie?: Jan wil Hanne beschermen tegen de opgesloten Tony en Mathias blijft het leven van Lars zuur maken
17 Januari 2021, 18:12 HLN.BE
Na de midseasonfinale in ?Familie? ontwikkelen zich weer nieuwe verhalen in de VTM-soap. De inbraak vorige week bij Wolf & Bos heeft zo zijn gevolgen. Vooral voor Rudi (Werner De Smedt). De dieven zijn immers aan de haal gegaan met zijn kostbare zijdefluwelen stoffen. Dikke ellende, of kunnen de dieven vooralsnog snel opgepakt worden?


Kremlincriticus Aleksej Navalny bij aankomst in Moskou gearresteerd
17 Januari 2021, 21:13 Volkskrant
De Russische oppositieleider Aleksej Navalny is bij aankomst in Moskou gearresteerd. Hij keerde zondag terug uit Duitsland nadat hij maandenlang herstelde van een vergiftiging met zenuwgif novitsjok.


Belle Perez opgesloten in kooi in Antwerps restaurant om kinderprostitutie tegen te gaan
16 Mei 2018, 19:36 Gazet v. Antwerpen

Een opvallend zicht vandaag in restaurant De Rooden Hoed in Antwerpen. Zangeres Belle Perez liet zich er een hele dag vrijwillig opsluiten in een kooi om het probleem rond kinderprostitutie in India aan te kaarten.




VUB-prof al twee jaar opgesloten in Iran: ?Hij is onherkenbaar uitgemergeld?
26 April 2018, 05:06 Gazet v. Antwerpen

Vandaag is het twee jaar geleden dat de Iraanse wetenschapper en VUB-gastdocent Ahmadreza Djalali werd opgesloten in de Evingevangenis in Teheran. Daar zit hij omdat hij beschuldigd werd van spionage en na een schijnproces ter dood werd veroordeeld. Foto?s die zijn collega en UZ spoedarts Gerlant Van Berlaer doorgestuurd kreeg, tonen een zwaar vermagerde Djalali. ?Ahmadreza is vrijwel onherkenbaar uitgemergeld. Hij ziet er stervend uit?, stelt Van Berlaer.




Vijf Catalaanse separatisten opgesloten, onder wie presidentskandidaat
23 Maart 2018, 18:36 De Tijd
19:35 Vijf Catalaanse separatisten, onder wie de kandidaat voor het presidentschap van de regio, Jordi Turull, zijn vrijdag in voorlopige hechtenis genomen op bevel van de rechter die het onderzoek leidt na...


BBC wendt zich tot VN voor bescherming verslaggevers in Iran
12 Maart 2018, 03:54 Volkskrant
De Britse omroep BBC heeft zich tot de Verenigde Naties gewend om hulp te vragen bij de bescherming van de rechten van zijn verslaggevers en hun familieleden in Iran. De Britse openbare omroep zegt dat de lokale autoriteiten de journalisten 'belagen'. 'Onze pogingen om de Iraanse autoriteiten over te halen om te stoppen met deze intimidatie worden compleet genegeerd', zegt algemeen directeur van d


Vier weken oud kind per ongeluk opgesloten in auto
5 Maart 2018, 19:42 Gazet v. Antwerpen

Op de parking van apotheker Medi-Market op het kruispunt van de Horstebaan en Bredabaan in Schoten raakte een kindje maandag per ongeluk opgesloten in de auto. De brandweer moest ter plaatse komen.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn