NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesOpgeheven

2News.be / Trefwoorden / Opgeheven

Beslagen op Curaçao en Bonaire opgeheven
19 Mei, 04:48 NOS nieuws

Op Bonaire en Curaçao heeft de rechter beslist dat ConocoPhillips zijn beslagen op olieproducten en voorraden deels moet opheffen. Volgens de rechters mag de claim die het Amerikaanse bedrijf legt op het Venezolaanse staatsoliebedrijf PdVSA de brandstof- en elektriciteitsvoorziening op de eilanden niet in gevaar brengen.

De rechter besloot ook dat de PdVSA de levering van olie hervatten. Het Venezolaanse bedrijf is een dwangsom opgelegd van 1 miljoen dollar voor iedere dag dat het concern zijn verplichtingen niet nakomt, met een maximum van 100 miljoen dollar.

PdVSA exploiteert op Curaçao de Isla-raffinaderij. De rechters bepaalden ook dat Venezuela de Isla-raffinaderij binnen 14 dagen weer moet voorzien van grondstoffen die nodig zijn voor de olieproductie. Op die manier kan Isla aan de leveringsverplichtingen blijven voldoen.

Dreigende crisis

Het conflict tussen de twee bedrijven speelt al langer. Onlangs besloot het Arbitragehof van de Internationale Kamer van Koophandel dat ConocoPhillips 2 miljard dollar tegoed heeft van de PdVSA.

Op 4 mei legde ConocoPhillips beslag op bedrijven die zaken doen met het Venezolaanse staatsoliebedrijf om zo de openstaande schuld van 2 miljard dollar te innen. Het bedrijf besloot daarop geen olie meer te leveren aan de eilanden. Negen olietankers in wateren rond Curaçao en Bonaire werden zelfs teruggeroepen naar Venezuela.
Van misbruik verdachte docent joodse school op vrije voeten: voorlopige hechtenis opgeheven
20 April, 17:18 Volkskrant
De voorlopige hechtenis van misbruikverdachte Ephraïm S. (30), oud-docent van de orthodox-joodse school Cheider in Amsterdam, wordt opgeheven. 'De rechtbank heeft dit gedaan omdat zij er ernstig rekening mee houdt dat het onvoorwaardelijke gedeelte van de straf niet de dik 19 maanden te boven gaat die hij nu al vastzit', aldus een persrechter van de rechtbank in Amsterdam. Woensdag eiste het Openb


Permanente bewaking op Julian Assange opgeheven
8 April, 00:24 NRC
De politie in Londen heeft de permanente bewaking van de ambassade van Ecuador opgeheven. Wel blijven zij er "alles aan doen om Julian Assange te arresteren".


Noodtoestand, afgekondigd na rellen tussen moslims en boeddhisten, opgeheven in Sri Lanka
18 Maart, 10:42 Skynet
De noodtoestand in Sri Lanka is sinds middernacht opgeheven. Dat heeft president Maithripala Sirisena vandaag aangekondigd. De uitzonderingstoestand was sinds 7 maart voor een periode van tien dagen van kracht na gewelddadige confrontaties tussen boeddhisten en moslims waarbij drie personen om het leven kwamen.


Opnamestop ziekenhuis VUmc opgeheven
16 Maart, 22:24 NOS nieuws

Het Amsterdamse ziekenhuis VUmc kan weer nieuwe patiënten behandelen op de intensive en medium care. Er was een opnamestop vanwege een ziekenhuisbacterie die moeilijk te bestrijden was, maar de verspreiding van de bacterie is gestopt.

De twee afdelingen zijn weer helemaal in gebruik, en daardoor kan ook de spoedeisende hulp weer normaal functioneren. Morgenmiddag gaat waarschijnlijk ook de afdeling medium care weer open. Er volgt morgenochtend eerst nog een laatste onderzoek.

Hardnekkig

Twee weken geleden ontdekte het ziekenhuis de hardnekkige bacterie Acinetobacter baumannii, die resistent is tegen antibiotica. Er werd daarna grondig schoongemaakt. Omdat deze week toch nieuwe besmettingen werden gevonden, werd een tijdelijke opnamestop ingevoerd.

Volgens NH Nieuws en AT5 is de bacterie nu niet meer aangetroffen in het ziekenhuis. De extra regels voor schoonmaak en hygiëne blijven wel van kracht.
Staking bij AB InBev opgeheven na akkoord

De staking bij AB InBev is opgeheven. Directie en vakbonden van de bierbrouwer hebben vrijdagavond een akkoord bereikt. Dat heeft vakbondsman Kris Vanautgaerden (ACV) gemeld. Maandag gaan de depots van AB InBev in alle vestigingen van het land weer open.
Doorrijverbod langs schoolpoort opgeheven "wegens onvoldoende draagvlak"
5 Maart, 20:42 Gazet v. Antwerpen
De Schoolstraat, midden in het dorpscentrum van Arendonk, wordt opnieuw opengesteld voor doorgaand verkeer. Dat besliste het schepencollege.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be