NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Opgeheven

2News.be / Trefwoorden / Opgeheven

Mesaanval in Arras - Bomalarm opgeheven in school in Arras waar vrijdag leraar werd vermoord
17 Oktober 2023, 00:06 Skynet Buitenland
Het bomalarm van maandagochtend in de school in het Noord-Franse Arras waar vrijdag een leraar werd vermoord door een geradicaliseerde oud-leerling, is rond de middag opgeheven. Dat laat de prefectuur van Pas-de-Calais maandagnamiddag weten op X.


Delhaize - Stakingspost voor Delhaize in Waterloo opgeheven na tussenkomst deurwaarder
10 Juni 2023, 00:04 Skynet Economie
Voor een Delhaize-winkel in Waterloo heeft vrijdagochtend een stakingspost gestaan, waarmee de toegang tot de winkel geblokkeerd werd. De actie werd kort na de middag opgebroken na tussenkomst van een deurwaarder.


17 Mei 2023, 00:07 Volkskrant
Delhaize - Blokkade aan distributiecentrum Zellik opgeheven
15 April 2023, 00:02 Skynet Economie
De ongeveer honderd Delhaize-werknemers die het distributiecentrum in Zellik sinds 15 uur hadden geblokkeerd, hebben de site kort voor 22 uur verlaten. De beslissing werd genomen na de komst van vier politiecombi's en een brandweerwagen, maar tot een confrontatie kwam het niet.


20 Januari 2023, 00:08 Volkskrant
Reuters: Twitter heeft vrijwillige veiligheidsadviesraad opgeheven
15 December 2022, 00:01 Tweakers
Twitter heeft zijn Trust and Safety Council opgeheven. Dat schrijft Reuters op basis van een interne mail die naar de raadsleden is gestuurd. In de mail schrijft Twitter dat de adviesraad 'niet past bij de nieuwe fase van het platform'.


Willem Engel zegt dat Viruswaarheid stopt nu ING rekening heeft opgeheven
28 November 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Actiegroep Viruswaarheid stopt, meldden voorman Willem Engel en jurist Jeroen Pols vrijdag op een persconferentie. De reden is een recente rechtszaak waaruit bleek dat ING de bankrekening van Viruswaarheid mocht opheffen.


Nvidia lijkt hashratebeperking RTX 30-serie opgeheven te hebben
15 Oktober 2022, 00:00 Tweakers
Nvidia heeft naar het schijnt de hashratebeperking op zijn RTX 30-serie gpu's verwijderd. Gebruikers melden hogere hashrates na het installeren van de nieuwe 522.25-drivers, ook wanneer software wordt gebruikt die de LHR-beperking niet kan omzeilen.


Coronavirus - Lockdown in Xi'an gedeeltelijk opgeheven
20 Januari 2022, 00:05 Skynet Buitenland
In de Chinese metropool Xi'an rijdt er weer openbaar vervoer, bijna een maand na het begin van een erg strikte lockdown wegens een uitbraak van het coronavirus. Dat hebben de autoriteiten gemeld.


Grootste vakbond Hongkong onder politieke druk opgeheven
17 Augustus 2021, 00:03 Skynet Economie
De grootste vakbond van Hongkong, de Bond van Beroepsleraren (PTU), heft zich op als gevolg van "de enorme druk" van de regering in de Chinese regio. Voorzitter Fung Wai-wah zei dat het bestuur na lange discussies unaniem heeft besloten dat het werk onmogelijk is geworden en de bond ermee ophoudt. De in 1973 opgerichte vakvereniging heeft een gematigde maar prominente rol gespeeld bij de protesten twee jaar geleden in Hongkong tegen onder meer de steeds meer autoritaire greep van de Volksrepubliek op Hongkong en voor meer democratie.


Zo ziet Merkel exitstrategie: ?Op deze datum zullen alle coronamaatregelen worden opgeheven?
22 Januari 2021, 12:12 HLN.BE
Vooral de verspreiding van nieuwe coronavarianten baart Angela Merkel zorgen. Het is algemeen geweten dat de Duitse Bondskanselier graag op safe speelt. Toch richt ze haar blik op een toekomst waarin corona niet meer ons dagelijkse leven zal bepalen en heeft ze een tipje van de sluier gelicht over een exitstrategie. Merkel geeft daarbij perspectief en noemt ook een datum waarop volgens haar alle beperkingen zullen opgeheven worden.


Minder post door staking in Heists verdeelcentrum
21 Januari 2021, 14:48 Gazet v. Antwerpen

Meer dan de helft van de medewerkers van het postverdeelcentrum in Heist-op-den-Berg legde donderdag het werk neer. Daardoor werd een deel van de post niet bezorgd in Groot-Heist en Herselt. De oorzaak van de onvrede ligt bij een nieuwe dienstregeling. Twee van de 62 diensten zouden afgeschaft worden, wat volgens de actievoerder voor een te hoge werkdruk zou zorgen.




Beslagen op Curaçao en Bonaire opgeheven
19 Mei 2018, 02:48 NOS nieuws

Op Bonaire en Curaçao heeft de rechter beslist dat ConocoPhillips zijn beslagen op olieproducten en voorraden deels moet opheffen. Volgens de rechters mag de claim die het Amerikaanse bedrijf legt op het Venezolaanse staatsoliebedrijf PdVSA de brandstof- en elektriciteitsvoorziening op de eilanden niet in gevaar brengen.

De rechter besloot ook dat de PdVSA de levering van olie hervatten. Het Venezolaanse bedrijf is een dwangsom opgelegd van 1 miljoen dollar voor iedere dag dat het concern zijn verplichtingen niet nakomt, met een maximum van 100 miljoen dollar.

PdVSA exploiteert op Curaçao de Isla-raffinaderij. De rechters bepaalden ook dat Venezuela de Isla-raffinaderij binnen 14 dagen weer moet voorzien van grondstoffen die nodig zijn voor de olieproductie. Op die manier kan Isla aan de leveringsverplichtingen blijven voldoen.

Dreigende crisis

Het conflict tussen de twee bedrijven speelt al langer. Onlangs besloot het Arbitragehof van de Internationale Kamer van Koophandel dat ConocoPhillips 2 miljard dollar tegoed heeft van de PdVSA.

Op 4 mei legde ConocoPhillips beslag op bedrijven die zaken doen met het Venezolaanse staatsoliebedrijf om zo de openstaande schuld van 2 miljard dollar te innen. Het bedrijf besloot daarop geen olie meer te leveren aan de eilanden. Negen olietankers in wateren rond Curaçao en Bonaire werden zelfs teruggeroepen naar Venezuela.




Van misbruik verdachte docent joodse school op vrije voeten: voorlopige hechtenis opgeheven
20 April 2018, 15:18 Volkskrant
De voorlopige hechtenis van misbruikverdachte Ephraïm S. (30), oud-docent van de orthodox-joodse school Cheider in Amsterdam, wordt opgeheven. 'De rechtbank heeft dit gedaan omdat zij er ernstig rekening mee houdt dat het onvoorwaardelijke gedeelte van de straf niet de dik 19 maanden te boven gaat die hij nu al vastzit', aldus een persrechter van de rechtbank in Amsterdam. Woensdag eiste het Openb


Permanente bewaking op Julian Assange opgeheven
7 April 2018, 22:24 NRC
De politie in Londen heeft de permanente bewaking van de ambassade van Ecuador opgeheven. Wel blijven zij er "alles aan doen om Julian Assange te arresteren".


Noodtoestand, afgekondigd na rellen tussen moslims en boeddhisten, opgeheven in Sri Lanka
18 Maart 2018, 09:42 Skynet
De noodtoestand in Sri Lanka is sinds middernacht opgeheven. Dat heeft president Maithripala Sirisena vandaag aangekondigd. De uitzonderingstoestand was sinds 7 maart voor een periode van tien dagen van kracht na gewelddadige confrontaties tussen boeddhisten en moslims waarbij drie personen om het leven kwamen.


Opnamestop ziekenhuis VUmc opgeheven
16 Maart 2018, 21:24 NOS nieuws

Het Amsterdamse ziekenhuis VUmc kan weer nieuwe patiënten behandelen op de intensive en medium care. Er was een opnamestop vanwege een ziekenhuisbacterie die moeilijk te bestrijden was, maar de verspreiding van de bacterie is gestopt.

De twee afdelingen zijn weer helemaal in gebruik, en daardoor kan ook de spoedeisende hulp weer normaal functioneren. Morgenmiddag gaat waarschijnlijk ook de afdeling medium care weer open. Er volgt morgenochtend eerst nog een laatste onderzoek.

Hardnekkig

Twee weken geleden ontdekte het ziekenhuis de hardnekkige bacterie Acinetobacter baumannii, die resistent is tegen antibiotica. Er werd daarna grondig schoongemaakt. Omdat deze week toch nieuwe besmettingen werden gevonden, werd een tijdelijke opnamestop ingevoerd.

Volgens NH Nieuws en AT5 is de bacterie nu niet meer aangetroffen in het ziekenhuis. De extra regels voor schoonmaak en hygiëne blijven wel van kracht.




Staking bij AB InBev opgeheven na akkoord

De staking bij AB InBev is opgeheven. Directie en vakbonden van de bierbrouwer hebben vrijdagavond een akkoord bereikt. Dat heeft vakbondsman Kris Vanautgaerden (ACV) gemeld. Maandag gaan de depots van AB InBev in alle vestigingen van het land weer open.




Doorrijverbod langs schoolpoort opgeheven "wegens onvoldoende draagvlak"
5 Maart 2018, 19:42 Gazet v. Antwerpen
De Schoolstraat, midden in het dorpscentrum van Arendonk, wordt opnieuw opengesteld voor doorgaand verkeer. Dat besliste het schepencollege.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn