NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Opgeheven

2News.be / Trefwoorden / Opgeheven

Ondanks de opgeheven vingertjes behoort Nederland tot de vrijhavens voor belastingontwijkers
Woensdag, 02:18 Volkskrant
We horen weer bij een clubje. Volgens de NOS, die een stapel notulen en documenten van een Brussels belastingclubje doorspitte, behoort Nederland tot de coalitie van onwilligen, tot het clubje landen dat geen zin heeft in gemeenschappelijke pogingen om belastingontwijking aan te pakken. Landen die, zo meldt de NOS, onderling zouden afspreken wie op welk dossier dwars zal liggen - wat mij een effic


Buslijnen opgeheven na Knip van de Leien: ?Ik heb geen geld voor een taxi?
22 November, 15:42 Gazet v. Antwerpen

Door de werken aan de Leien in Antwerpen zijn een groot aantal haltes van buslijnen 17, 30 en 34 sinds 3 november tot eind 2018 afgeschaft. Daardoor kunnen de buurtbewoners van de Paardenmarkt en het Eilandje in hun buurt geen bus meer nemen als ze bijvoorbeeld naar het UZA of het Stuivenbergziekenhuis willen. ??Slim naar Antwerpen?, alsjeblieft?, zegt buurtbewoonster Jeanette, die een knie- en heupprothese heeft.
Geen vermisten na ontploffing bij ArcelorMittal in Gent
20 November, 17:30 Skynet Economie
Na de ontploffing in de staalfabriek ArcelorMittal Gent, waarbij een dode en twee zwaargewonden zijn gevallen, zijn er geen vermisten. Dat melden de Gentse lokale politie en het stadsbestuur.


WalloniŽ kan met "opgeheven hoofd" naar klimaatconferentie Bonn
13 November, 19:54 Skynet
Er kan "geen twijfel" over bestaan: WalloniŽ zal de normen voor het terugdringen van de uitstoot van broeikasgassen tegen 2020 halen. Daarnaast zal WalloniŽ voldoende hernieuwbare energie produceren zodat Brussel zal kunnen profiteren van de Waalse overschotten. WalloniŽ kan dan ook "met opgeheven hoofd" naar de klimaattop in Bonn afzakken. Dat zei de Waalse minister voor Energie Jean-Luc Crucke (MR) vandaag voor het regionale parlement.


Samenscholingsverbod Brederodewijk wordt opgeheven

De burgemeester heeft beslist om het samenscholingsverbod, dat naar aanleiding van de rellen in de Brederodestraat was afgekondigd, te beŽindigen. De toestand is dermate genormaliseerd, dat die uitzonderingsmaatregel niet langer noodzakelijk is om de orde en rust in de wijk te verzekeren.
Vervoersverbod na vogelgriep op Tholen opgeheven
4 November, 13:06 NOS nieuws

In Sint Philipsland op Tholen mag vanaf komende nacht weer pluimvee worden vervoerd. Volgens Omroep Zeeland heeft het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit dat besloten.

Sinds vorige maand gold een vervoersverbod in Sint Philipsland nadat bij een bedrijf vogelgriep was vastgesteld. De kippen aten minder en legden steeds minder eieren.

In een straal van ruim een kilometer mocht na vaststelling van de vogelgriep op het bedrijf geen pluimvee worden vervoerd. Daarmee moest verspreiding van het vogelgriepvirus worden voorkomen.

41.500

Bij het bedrijf werden 41.500 kippen geruimd. In de directe omgeving zaten geen andere pluimveehouders.

Nederland is officieel nog niet vrij van vogelgriep. Volgens Europese regels is dat pas drie maanden na de melding van de besmetting zo.
Frankrijk danst nog altijd op een vulkaan, maar na twee jaar wordt de noodstoestand nu toch opgeheven
1 November, 02:30 Volkskrant
Ondanks een hele rij gepleegde en verijdelde aanslagen maakt president Macron vandaag een eind aan de noodtoestand die heerste sinds 'de Bataclan'. Hoe denkt hij zijn burgers te beschermen in een land dat nog altijd danst op een vulkaan? Vandaag wordt in Frankrijk de noodtoestand opgeheven, 719 dagen na de aanslagen van 13 november 2015 in Parijs. Ter bestrijding van het terreurgevaar heeft presid


Permanente bewaking op Julian Assange opgeheven
9 Oktober, 23:28 NRC
De politie in Londen heeft de permanente bewaking van de ambassade van Ecuador opgeheven. Wel blijven zij er "alles aan doen om Julian Assange te arresteren".


Staking FN Herstal woensdag opgeheven
6 Oktober, 13:24 De Tijd
13:08 De blokkade bij FN Herstal en Browning International in de buurt van Luik, zal op woensdag 11 oktober worden opgeheven.


Dat is pas triest: opgeheven zonder dat het iemand is opgevallen
23 September, 02:24 Volkskrant
De VSB PoŽzieprijs gaat sneuvelen, maar de Johnny van Doornprijs blijkt al wijlen te zijn. De aankondiging dat de VSB PoŽzieprijs - 25 duizend euro voor ťťn bundel, geen kleinigheid - na de uitreiking in 2018 wordt opgeheven, stelt dichters en lezers tenminste in de gelegenheid zich op het gemis voor te bereiden. Het VSB-fonds wil gaan 'focussen op projecten die groepen mensen bij elkaar brengen',


Bezetting van hoofdzetel SportsDirect opgeheven na voorstel van directie
21 September, 22:12 Gazet v. Antwerpen

Het gemeenschappelijk vakbondsfront heeft donderdagavond de bezetting van de Belgische hoofdzetel van SportsDirect in Sint-Renelde (Tubize) opgeheven. Er ligt een nieuw voorstel van de directie op tafel. Vrijdag zullen de vakbonden de werknemers hierover bevragen, wat niet wil zeggen dat de plannen om de winkels zaterdag gesloten te houden van tafel werden geveegd.
Ter Mors wil groots en met opgeheven hoofd afscheid nemen op de spelen van Pyeongchang
19 September, 02:18 Volkskrant
Jorien ter Mors mikt tijdens de komende Winterspelen op drie gouden medailles in twee schaatsdisciplines: shorttrack en langebaan. Dat vertelde de Twentse tweevoudig olympisch kampioen bij de perspresentatie van de nationale shorttrackploeg in Thialf. Voor iedere andere atleet klinkt dat ambitieus, maar in het geval van de 27-jarige alleskunner is het een voorzichtige uitspraak. In de aanloop naar


Rampenplan afgekondigd in Beersel voor zware brand in loods: buurtbewoners geŽvacueerd

Door een zware brand in een loods waar asbest in aanwezig is, is het gemeentelijk rampenplan in het Vlaams-Brabantse Beersel afgekondigd. De buurtbewoners worden geŽvacueerd, automobilisten wordt aangeraden hun ramen gesloten te houden.
PatiŽntenstop ggz-instelling opgeheven
13 September, 15:38 NOS nieuws

Mensen met psychische problemen die verzekerd zijn bij Zilveren Kruis kunnen weer terecht bij ggz-instelling Emergis. De patiŽntenstop is opgeheven na een "goed en constructief overleg", meldt de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). De patiŽntenstop was ingesteld vanwege een financieel conflict.

Emergis laat weten "ruimte te zien om verzekerden van Zilveren Kruis vanaf nu weer op de wachtlijst te plaatsen". Ook zegt de instelling erop te vertrouwen "in de komende weken tot passende afspraken met Zilveren Kruis te komen".

Zilveren Kruis en Emergis moesten vandaag op het matje komen bij de NZa, net als CZ. Ook voor patiŽnten die bij CZ zijn verzekerd gold een patiŽntenstop, maar die werd eerder al opgeheven. De partijen waren door de NZa bijeengeroepen omdat die het onacceptabel vond dat patiŽnten de dupe werden van het conflict.

Emergis waarschuwde vorige maand dat de instelling per 1 oktober geen patiŽnten meer aan zou nemen van twee verzekeraars die een schuld van 2,5 miljoen bij Emergis zouden hebben. Volgens Emergis hebben de twee verzekeraars te weinig zorg ingekocht.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be