NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Onweer

2News.be / Trefwoorden / Onweer

KMI waarschuwt voor code geel vanavond: ?Plaatselijk intense regen en onweer?

Daar is de lente, zo dachten we. Daar is het onweer, zo meldt het KMI. Dinsdagavond zal er immers over heel Vlaanderen sprake zijn van plaatselijke intense regen- en onweersbuien. Vanaf 20 uur alarmeren zij voor een ?code geel?.
Weerbericht: warm maar kans op onweer
9 April, 12:51 Skynet Belgie
Deze middag is het bewolkt en eerst overwegend droog. Later schuiven opnieuw buien het land in vanuit Frankrijk. Het blijft warm met in het binnenland temperaturen van 17 tot 21 graden, maar aan zee wordt het met een koele zeebries amper 12 graden. Ook vanavond en in het begin van de nacht is er kans op buien met onweer, zo voorspelt het KMI.


Kwik klimt tot mogelijk 22 graden, kans op onweer

Het kwik klimt maandag tot 22 graden, maar in de late namiddag en vanavond is er vanaf het zuidoosten kans op felle regen- en onweersbuien die voor overlast kunnen zorgen. Het KMI geeft code geel.
KMI waarschuwt voor onweer maandagnamiddag en -avond
8 April, 17:24 Skynet
Het KMI waarschuwt voor lokale onweders morgennamiddag en -avond. "Er is kans op intense regenval, hagelbuien en/of blikseminslagen die lokaal voor overlast kunnen zorgen", klinkt het.


Opletten voor onweer vandaag
4 April, 07:12 Skynet Belgie
Vandaag begint wisselvallig met buien. In de namiddag komen er meer zonnige momenten, maar kunnen de buien vooral in het oosten intens zijn en lokaal gepaard gaan met onweer, wat hagel en/of felle windstoten, tot 80 km/uur. Dat meldt het KMI, dat code geel lanceert voor onweer, voor het hele land op deze namiddag en vanavond. De maxima liggen tussen 10 en 15 graden.


KMI waarschuwt voor onweer deze namiddag
4 April, 06:48 Gazet v. Antwerpen

Woensdag begint wisselvallig met buien. In de namiddag komen er meer zonnige momenten, maar kunnen de buien vooral in het oosten intens zijn en lokaal gepaard gaan met onweer, wat hagel en/of felle windstoten, tot 80 km/uur. Dat meldt het KMI, dat code geel lanceert voor onweer, voor het hele land op woensdagnamiddag en -avond. De maxima liggen tussen 10 en 15 graden.
IN BEELD. Onweer doet lucht boven Antwerpen adembenemend kleuren
31 Maart, 21:48 Gazet v. Antwerpen
Na een mooie, zonnige dag kleurde de lucht boven Antwerpen in de vooravond geleidelijk aan donker. Enkele luide donderknallen en bliksemschichten , gevolgd door een felle hagelbui deden de straten snel leeglopen. Deze uitzonderlijke weersomstandigheden zorgden wel voor adembenemende beelden, zoals deze prachtige foto's die ons werden bezorgd door lezer Wim Liekens.


Kans op onweer
31 Maart, 13:06 Skynet
Het wordt deze namiddag wisselvallig weer, met om beurten opklaringen en stapelwolken. Uit die laatste kunnen stevige buien vallen, met ook kans op onweer. De maxima liggen tussen 9 of 10 graden op de Ardense Hoogten en 12 tot 14 graden in het centrum en westen van het land. De wind waait zwak en soms matig uit het zuiden, ruimend naar het zuidwesten.


Zondag start met regen en onweer

Een actieve storing heerst zondag lange tijd over het land. Plaatselijk kan er veel neerslag vallen en is er ook kans op onweer. In de namiddag stijgt de kans op opklaringen en zouden er meer droge momenten zijn.
WK allround in open lucht is bijna overal op voorbereid, behalve onweer
8 Maart, 02:24 Volkskrant
125 jaar nadat Jaap Eden in Amsterdam het eerste officiŽle WK allround op zijn naam schreef, keert het mondiale schaatstoernooi vrijdag terug naar de hoofdstad. Niet op het Museumplein, zoals in 1893, maar wel in de open lucht in het Olympisch Stadion. Schaatsen was ooit een echte buitensport, maar is sinds de jaren tachtig uitgegroeid tot een indooraangelegenheid. Steeds minder waagden de langeba

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be