NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Onvoldoende

2News.be / Trefwoorden / Onvoldoende

Boetes voor mobiele aanbieders in Duitsland wegens onvoldoende dekking
23 November 2023, 00:00 Emerce
Het Duitse Bundesnetzagentur beschuldigt exploitanten van mobiele telefonie ervan niet volledig aan hun dekkingsvereisten te hebben voldaan en heeft een boeteprocedure ingesteld.


Patches voor Citrix NetScaler onvoldoende, meer actie nodig
22 Oktober 2023, 00:07 Techzine
De kwetsbaarheden in Citrix NetScaler Gateway en NetScaler ADC zijn niet volledig op te lossen met de uitgebrachte patches. Het vereist nog meer stappen, waarvoor Mandiant een plan heeft uitgebracht. Onlangs patchte Citrix de zeer kritieke CVE-2023-4966 voor NetScaler Gateway en NetScaler ADC. Deze kwetsbaarheid maakt het mogelijk op afstand en zonder menselijke tussenkomst de […]


TikTok beschermde privacy kinderen onvoldoende en krijgt boete van 345 miljoen
20 September 2023, 00:08 NU.NL - Tech
De Ierse privacytoezichthouder DPC heeft een boete van 345 miljoen euro opgelegd aan TikTok. Het videoplatform heeft volgens de waakhond de privacy van kinderen in Europa onvoldoende beschermd.


Recordboete BNP Paribas Fortis wegens onvoldoende bescherming tegen witwaspraktijken
11 Juli 2023, 00:04 Skynet Economie
De sanctiecommissie van de Nationale Bank heeft BNP Paribas Fortis een boete opgelegd van 15 miljoen euro omdat de interne procedures van de bank tegen witwaspraktijken niet voldeden. Het gaat om feiten uit de periode november 2014 tot juni 2019.


'We weten wat werkt om kinderen beter te laten lezen, maar die kennis stroomt onvoldoende door'
17 Mei 2023, 00:00 De Tijd
20:49 Om het kelderende leesniveau van Vlaamse basisschoolkinderen op te krikken, volstaat het naar Ierland te kijken. Daar ging het leesniveau de voorbije jaren fors omhoog. 'Als Ierland ons iets leert, is...


Consumentenbond: organisaties informeren consumenten onvoldoende over datalekken
30 Maart 2023, 00:24 Tweakers
De Nederlandse Consumentenbond concludeert op basis van een steekproef dat veel organisaties consumenten niet goed genoeg informeren bij datalekken. Waarschuwingen zijn vaak onduidelijk, stelt de organisatie.


Rekenkamer vreest onvoldoende controle op besteding geld uit EU-relancefonds
9 Maart 2023, 00:10 Skynet Buitenland
De Europese Commissie heeft te weinig controle op de besteding van de miljarden euro's uit het Europese coronarelancefonds. Dat stelt de Europese Rekenkamer woensdag in een speciaal rapport aan de kaak.


Kwetsbare werkzoekenden krijgen vaak onvoldoende ondersteuning
19 Februari 2023, 00:27 NU.NL - Economie
Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen vaak niet de hulp die ze nodig hebben. Medewerkers van gemeenten en uitkeringsinstantie UWV zijn vaak zo druk dat juist de mensen die hun ondersteuning het meest nodig hebben, deze niet krijgen. Dat blijkt donderdag uit onderzoek van de Arbeidsinspectie.


Monsterboete voor Instagram wegens onvoldoende beveiligen van gegevens van minderjarigen
6 September 2022, 00:02 HLN.BE
Het sociale netwerk Instagram, onderdeel van de Meta-groep net zoals Facebook, heeft een boete van 405 miljoen euro opgelopen wegens het onvoldoende beschermen van de gegevens van minderjarigen. Dat laat de Data Protection Commission (DPC) uit Ierland weten. DPC spreekt in naam van de Europese Commissie.


?Fabrikanten informeren onvoldoende over updates?
7 Maart 2022, 00:03 Emerce
Fabrikanten van slimme producten informeren consumenten onvoldoende over hoelang ze updates kunnen verwachten. Dat blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. Maar een op de vijf fabrikanten informeert over updates.


Britse overheid aangeklaagd om onvoldoende scherpe klimaatdoelen
13 Januari 2022, 00:05 Skynet Buitenland
Natuurbewegingen willen de Britse regering dwingen meer te doen om aan klimaatdoelen te voldoen. Organisaties Friends of the Earth en ClientEarth hebben beide aangekondigd deze week een rechtszaak te beginnen. De doelen die Downing Street heeft gesteld volstaan volgens hen niet om aan internationale afspraken te voldoen.


Van Gucht: ?Aantal mensen met antistoffen schommelt rond 20%, ruim onvoldoende voor groepsimmuniteit?
5 Februari 2021, 12:01 HLN.BE
Uit de cijfers blijkt dat 16 procent van de besmettingen werd veroorzaakt door Britse variant. De toename lijkt wat te vertragen. Dat zegt viroloog Steven Van Gucht tijdens de persconferentie van het Crisiscentrum. Ook wijst Van Gucht erop dat het aantal mensen met antistoffen momenteel rond 20 procent schommelt. ?Ruim onvoldoende voor groepsimmuniteit?, klinkt het.


47% van jongeren regio Mol vindt coronaregels onvoldoende duidelijk
4 Februari 2021, 04:14 Gazet v. Antwerpen

Bijna de helft van de vijfhonderd jongeren die in Mol en omliggende gemeenten de welzijnsbevraging ?Hoe ist jom? invulden, vindt de coronamaatregelen onvoldoende duidelijk. Ook missen de jongeren hun sociale contacten. Huis van het Kind en Groep Intro werken daarom gerichte acties uit.




Coronavirus - "Weigering om toegang te geven tot aankoopcontracten vaccins onvoldoende gemotiveerd"
30 Januari 2021, 09:09 Skynet
Test Aankoop wil dat het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG) de aankoopcontracten voor de coronavaccins die Europa onderhandelde openbaar maakt. "De weigering van de autoriteiten om Test Aankoop toegang te geven tot aankoopcontracten voor coronavaccins, is volgens de Commissie voor toegang tot administratieve documenten niet voldoende gemotiveerd", zegt de consumentenorganisatie zaterdag.


?Ik snap wel dat veel studenten hun leven op dit moment een onvoldoende geven?
24 Januari 2021, 16:38 Volkskrant
?Niemand staat te juichen om een avondklok?, zei Mark Rutte woensdag tijdens de persconferentie over de nieuwe coronamaatregelen. ?Ik niet, Hugo de Jonge niet en het hele kabinet niet.? Toch komt de nieuwe maatregel sommigen wel erg slecht uit.


Winkelketens vinden steun onvoldoende: 'Druppel op gloeiende plaat'
22 Januari 2021, 15:55 NOS nieuws

Grote winkelketens klagen dat het nieuwe steunpakket van de overheid te weinig steun geeft. "Het is een druppel op een gloeiende plaat", zegt Blokker-eigenaar Michiel Witteveen. Ook Wibra en Scapino vinden dat de steun veel te weinig is en waarschuwen voor de gevolgen op de langere termijn.

"Dit nieuwe steunpakket biedt niet voor de hele retail soelaas", zegt Witteveen. "Het is alleen goed voor het midden- en kleinbedrijf. Een organisatie als Mirage Retail (Blokker, Big Bazar, Intertoys, BCC) ontvangt 600.000 euro terwijl er tientallen miljoenen verloren gaan."

'Wat denkt u zelf?'

Bas Duijsens, directeur van de Wibra met tweehonderd winkels, lacht bij de vraag of het nieuwste steunpakket toereikend is. "Wat denkt u zelf? Ik denk dat het misschien voor 90 procent van die ondernemers een enorme steun is. Maar voor ketens met een paar honderd winkels, met een voorraad die tussen de 50 en 100 miljoen euro vertegenwoordigt, is een vergoeding van twee ton natuurlijk niet genoeg.

Ook de tegemoetkoming vaste lasten (TVL) van maximaal vier ton per kwartaal is volgens hem niet voldoende. "Alleen aan huur zijn wij per maand al miljoenen kwijt." Volgens Duijsens hebben ketens als Wibra het ongelooflijk zwaar. "Wij hebben duizenden werknemers en dan hoor ik dat het de bedoeling is van het kabinet dat wij de eindstreep halen. Maar hoe moeten wij overleven?"

De politiek verschuilt zich volgens Witteveen achter het maximum van 800.000 euro per bedrijf per jaar dat volgens Europa aan steun mag worden gegeven. "In andere landen doen ze dat wat pragmatischer: bedrijven in Denemarken krijgen per kwartaal 4,5 miljoen, in Duitsland is er helemaal geen plafond. Nederland is het braafste jongetje van de klas dat alle Europese regels netjes navolgt."

Als Nederland ondernemers echt door de crisis wil heen helpen, zal het volgens Witteveen toch anders moeten. "Het is echt van levensbelang dat er nu anders wordt omgegaan met staatssteun."

'Schijntje voor verlies'

"Dit is een schijntje voor het verlies dat we iedere maand maken", zegt ook Adem Doymaz van Scapino. "We hadden ook gehoopt dat de overheid meer zou kunnen betekenen in het overleg tussen huurders en verhuurders. Met sommige komen we er goed uit, maar sommige houden vast aan de volle huurprijs."

Het bedrijf zegt niet om te vallen door het gebrek aan steun, maar er wel veel last van te gaan hebben in de toekomst. "Je neemt het de komende jaren met je mee", zegt Doymaz. "Het is niet fijn om in een situatie te komen waarin je je buffer volledig hebt verspeeld."




Bart Swings loot op EK schaatsen Noor Sverre Lunde Pedersen voor eerste 5.000 meter van het seizoen
15 Januari 2021, 18:48 Gazet v. Antwerpen

Bart Swings komt op de eerste dag van de Europese kampioenschappen schaatsen voor allrounders op de 5.000 meter uit tegen de Noor Sverre Lunde Pedersen. Beiden zijn dit weekend in Heerenveen favoriet voor een medaille in de vierkamp.




Verbouwing schouwburg ?onvoldoende gevorderd?
24 Mei 2018, 01:18 Gazet v. Antwerpen

Kink in de kabel bij de Warande; de proefvoorstellingen die Wim Helsen vandaag en morgen in de vernieuwde Schouwburg zou geven, zijn in extremis geannuleerd. ?De werken zijn onvoldoende gevorderd om een kwaliteitsvolle voorstelling te kunnen aanbieden?, luidt het.




Te weinig geschikte kandidaten voor burgemeesterschap Amsterdam
18 Mei 2018, 16:00 NOS nieuws

De vacature voor de nieuwe burgemeester van Amsterdam wordt opnieuw opengesteld. Volgens de vertrouwenscommissie hebben zich te weinig geschikte kandidaten gemeld voor de post.

Voor de opvolging van burgemeester Van der Laan hadden zich 29 kandidaten gemeld, onder wie negen vrouwen. Commissaris van de koning Johan Remkes liet begin deze maand weten dat vier kandidaten een fulltime functie in het openbaar bestuur hadden of hebben.

De vertrouwenscommissie heeft de vacature opnieuw opengesteld om zo meer meer kandidaten bij de procedure te betrekken. Het streven blijft dat de nieuwe burgemeester van de hoofdstad in juli wordt benoemd.

De vacature volgt op het overlijden van Van der Laan, ruim een half jaar geleden. De functie wordt nu waargenomen door Jozias van Aartsen.




'Beveiliging gegevens in Nederlandse gezondheidsinstellingen is onvoldoende'
14 Mei 2018, 16:06 Tweakers
De nog op te richten Nederlandse Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft op basis van een vooronderzoek bij tien ziekenhuizen en instellingen voor ggz en gehandicaptenzorg vastgesteld dat slechts twee instellingen voldeden aan de toepasselijke normen voor informatiebeveiliging.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn