NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Online

2News.be / Trefwoorden / Online

Waarom gaan online commercebedrijven tůch offline?
Gisteren, 12:12 Emerce
We hebben al veel gelezen over retailers die de sterke concurrentie voelen van 100% online spelers. Waarom kiezen de grootste online retailers dan nu een andere koers?


Persgroep en EndemolShine gaan samenwerken in online video
Gisteren, 11:54 NOS nieuws

De Persgroep Nederland en EndemolShine Nederland gaan samenwerken op het gebied van online video. Ze richten zich daarbij vooral op onderwerpen als reizen, eten en koken, comedy en entertainment. "Mensen willen vermaakt worden", zegt een van de topmannen.

De mediabedrijven gaan nieuwe formats bedenken en meer dan 3000 uur aan videocontent verspreiden. Dat gebeurt via de verschillende platforms van De Persgroep Nederland. Bezoekers van nieuwssites krijgen onder meer toegang tot titels van EndemolShine.

Volgens topman Erik Roddenhof van De Persgroep wordt videocontent steeds belangrijker in de concurrentiestrijd met andere platforms. Hij noemt de samenwerking met Endemol logisch: "Zij zijn deskundig op het gebied van videocontent, wij op het terrein van videodistributie."

'Mensen willen vermaakt worden'

De Persgroep stelt dat bezoekers van zijn nieuwssites zes tot acht keer het laatste nieuws checken. "Als ze er toch zijn, willen ze vermaakt worden. EndemolShine is goed in vermaak."

Het bedrijf werkt op videogebied al samen met andere partijen, zoals Ziggo Sport en vloggers van naam. De Persgroep Nederland geeft landelijke en regionale kranten uit, huis-aan-huiskranten, en is verder actief op de radio en online.

Topman Boudewijn Beusmans van EndemolShine is heel blij dat "wij uit ons omvangrijke archief een breed en divers aanbod van bestaande titels aanleveren" en dat het bedrijf nieuwe producties gaat maken.
Online supermarkt Picnic gaat ook op zondag bezorgen
Gisteren, 08:36 Emerce
Websuper Picnic gaat na een proef in Utrecht, Ede en Veenendaal nu ook in andere steden op zondag de boodschappen bezorgen. Daarmee is Picnic naar eigen zeggen de enige supermarkt in Nederland die zeven dagen per week de boodschappen thuisbrengt.


Online forum voor naaktfoto's - "Op moment van de feiten besefte hij ernst van de zaak nog niet"
Zaterdag, 11:00 Skynet
De Truiense scoutsleider die in verband wordt gebracht met een geheim online forum waarop naaktfoto's van Vlaamse meisjes gedeeld werden, zag op het ogenblik van de feiten de ernst van de zaak niet in. Dat zegt Vanessa Penninger, de advocate van de 23-jarige man, zaterdag. Haar cliŽnt werd dinsdag opgepakt in een grootschalig onderzoek van het Brusselse en Limburgse parket over dat online forum waar voyeurs naaktfoto's uitwisselden. Het ging om 142 minderjarige meisjes en meerderjarige vrouwen. Volgens zijn advocate heeft hij zelf geen foto's gemaakt. Op het forum waren wel foto's te vinden van meisjes en vrouwen uit Sint-Truiden zelf.


Online video: zoektocht naar verdienmodellen
Zaterdag, 10:24 Emerce
De online videoconsumptie ontwikkelt zich in hoog tempo. En is een van de redenen dat online advertentievolumes inmiddels groter zijn dan die van tv. Toch is serieuze business genereren allerminst vanzelfsprekend in deze jonge branche. Rijst de vraag: is er toekomst voor online video in Nederland?


Stel je liever kwetsbaar op online, dat vinden volgers leuker
Vrijdag, 20:54 Volkskrant
Loes Reijmer werpt in deze rubriek een blik op onlinecultuur Het leek een feest der ironie. Dotan, de artiest die zich hartstochtelijk heeft laten bewieroken door een legertje nepfans op sociale media, pleitte vorig jaar nog voor meer oprechtheid online. Onder de noemer #insidemybones riep hij bekende en onbekende Nederlanders op hun kwetsbaarheden te tonen op platformen als Instagram. 'Ik deel al


Modders maken aangepaste versie van Halo Online
17 April, 19:48 Tweakers
Een groep modders heeft een aangepaste versie gemaakt van de game Halo Online, onder de naam ElDewrito. De remake is, zodra deze is uitgebracht, voornamelijk bedoeld om spelers zelf multiplayersessies te laten hosten.


†?Parkeren op Schiphol ook duur na online reservering?
17 April, 16:24 Emerce
Schiphol hanteert lagere tarieven voor wie online een parkeerplek reserveert, maar is daarmee nog altijd fors duurder dan Brussels Airport en DŁsseldorf Airport. Dit†blijkt uit onderzoek van reiswebsite Vliegveldinfo.nl.


Idee voor duurzame bezorging van online boodschappen wint KPMG-prijs
17 April, 12:12 Emerce
Tatjana Mirosnicenko, studente aan de Rotterdam School of Management (RSM), heeft de jaarlijkse duurzaamheidsprijs van KPMG gewonnen. Zij krijgt de prijs voor de bijdrage die zij met haar onderzoek levert aan de manier waarop online gekochte, boodschappen op een duurzame manier bij de consument bezorgd kunnen worden.


Waarom gaan we toch vooral online via onze smartphone?
17 April, 11:36 Emerce
Het is het geen verrassing meer, de consument is mobiel. Toch hebben de meeste bedrijven geen idee wat ?mobiel? nou zo bijzonder maakt. Waarom gaat de consument -zelfs als er een laptop of pc voorhanden is- bij voorkeur online via de smartphone? Het scherm is toch zo klein?


Eťn op de drie handelaars heeft webshop, maar Belg koopt weinig online
17 April, 11:18 Gazet v. Antwerpen

Het aantal handelaars met een fysieke winkel die daarnaast ook een webshop hebben, is in Vlaanderen in twee jaar tijd gestegen van 18% naar 32%. Vlaams minister van Werk Philippe Muyters (N-VA) wil dat nog meer handelaars hun producten via het internet aanprijzen. Daarom lanceert hij een website die voor elke handelaar de financiŽle impact daarvan berekent. De concurrentie met buitenlandse websites wordt wel bikkelhard. Zij blijven marktleider in BelgiŽ, en het aantal Belgen dat online iets koopt, neemt al drie jaar niet meer toe.
Sociaal e-commerceplatform KijkBijMij weer online
17 April, 10:24 Emerce
Het platform KijkBijMij, vorig jaar nog onderdeel van het inmiddels failliete Kijkshop, is vandaag weer live gegaan.


Cambridge Analytica schandaal zet Kenianen aan het deken over online privacy
16 April, 19:42 Volkskrant
Cambridge Analytica, het bedrijf dat met Facebook-data de Trumpcampagne hielp bij de verspreiding van nepnieuws, was vorig jaar ook actief tijdens Keniaanse verkiezingen. Maar terwijl Kenia met zijn 'digitale savanne' voorop loopt in Afrika bij het invoeren van nieuwe technologie, is er nauwelijks wetgeving om persoonsgegevens te beschermen. Grace Githaiga laat op haar smartphone de sms-berichten


Aantal klachten over online verkoop verdubbeld
14 April, 09:42 Skynet
Het aantal klachten over online verkoop is vorig jaar gestegen tot 5.535 stuks. Dat blijkt uit cijfers die N-VA-Kamerlid Goedele Uyttersprot opvroeg bij minister van Consumenten Kris Peeters (CD&V), schrijft Het Laatste Nieuws zaterdag.


Into the Abyss-uitbreiding voor EVE Online komt uit op 29 mei
13 April, 13:42 Tweakers
CCP Games heeft Into the Abyss aangekondigd, een uitbreiding voor mmorpg EVE Online. De gratis uitbreiding komt eind mei beschikbaar en bevat een player versus enemy-omgeving genaamd Abyssal Deadspace.


Online omzet HEMA steeg 31 procent
12 April, 10:54 Emerce
De online omzet van HEMA is vorig jaar met 31 procent gestegen, maar het bedrijf noemt geen concrete cijfers. In elk geval droeg de omzet niet bij aan de winst. HEMA noteerde over heel 2017 een nettoverlies van 30,9 miljoen euro op een omzet van 1,2 miljard.


Online shoppen, het is niet altijd wat het lijkt
11 April, 15:24 Gazet v. Antwerpen
De Britse Becky Latham had op de website van Urban Outfitters een jas gezien die ze leuk vond, bestelde die en trok grote ogen toen ze die eenmaal thuis aandeed. In plaats van een jas met een normale omvang, leek ze eerder op een uit de kluiten gewassen Michelinmannetje. Ze deelde een foto van zichzelf in de jas op Twitter en dat werd al vlug volop gedeeld.


Antwerpen binnen de Ring maakt kennis met online wijkplatform Hoplr
11 April, 14:48 Gazet v. Antwerpen

?Met Hoplr verbinden we mensen online, met de bedoeling om ook in het echte leven interacties teweeg te brengen?, zeggen de oprichters. Momenteel wordt het platform volop uitgerold in Antwerpen binnen de Ring. Dat gebied werd onderverdeeld in 19 wijken. Gebruikers kunnen enkel met mensen uit hun eigen wijk communiceren.
KLM: ?Bij helft van online antwoorden kunstmatige intelligentie betrokken?
11 April, 13:54 Emerce
In de helft van de antwoorden die KLM digitaal geeft, wordt al een vorm van kunstmatige intelligentie toegepast. Dit vertelt Director of Social Media Martine van der Lee op The Social Conference. ?We meten op dit moment door hoeveel sneller we daarmee worden.?


Michiel Muller (Picnic): ?De markt van online boodschappen breek je open op prijs en gemak?
10 April, 10:18 Emerce
Online een wasmachine kopen is inmiddels redelijk gangbaar, maar online dagelijkse boodschappen doen is nog altijd niet normaal. Elektronica, reizen, mode en boeken hebben een online aandeel van 10 tot 30 procent. Voor de dagelijkse boodschappen is dat slechts anderhalf procent. Daar wil Picnic verandering in gaan brengen. Door de boodschappen tegen de laagste prijs aan te bieden en bovendien gratis thuis te bezorgen. 'Alle andere markten zijn opengebroken doordat de online variant goedkoper was of op z?n minst dezelfde prijs had als zelf naar de winkel gaan. Bij boodschappen is het tot nu toe duurder om het thuis te laten brengen en dus is markt nog niet echt opengebroken,' Michiel Muller tegen Top Names.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be