NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Online

2News.be / Trefwoorden / Online

Kwart Nederlanders bestelt kerstboodschappen online
Vrijdag, 06:48 Emerce
Een op de vier Nederlanders doet in de komende weken boodschappen met het oog op de viering van kerstmis. Daarbij gaat het niet om cadeautjes maar om zaken omtrent maaltijden.


Rockstar brengt na bijna drie jaar nieuwe Heist naar GTA Online
Donderdag, 22:48 Tweakers
Rockstar brengt op 12 december de Doomsday Heist uit voor Grand Theft Auto Online. Het is de zesde Heist en de update komt bijna drie jaar na de komst van de Heists-update voor GTA Online, die in maart 2015 uitkwam.


RTL krijgt aparte directeur online videoplatformen
Donderdag, 15:48 Emerce
RTL krijgt in de persoon van Lucien Brouwer een aparte directeur voor de online videoplatformen als RTL XL, Videoland en NLziet. Hij treedt begin volgend jaar in dienst als Chief Consumer Officer.


Cybercriminelen stelen identiteit online fraudebestrijder
Woensdag, 11:18 Gazet v. Antwerpen

De naam van een internetbedrijf uit Zele werd misbruikt door criminelen die geld eisen van mensen via zogenoemde ransomware. Zaak-voerder Jan Muyldermans wil het probleem aankaarten, want hij wil er met zijn firma?s net voor zorgen dat criminelen op het web niet zomaar hun gang kunnen gaan.
HLN pioniert met online reality tv
Dinsdag, 08:54 De Tijd
08:23 Het Laatste Nieuws lanceert vandaag de reality show 'de gelukzoekers', die alleen op de website hln.be te zien is en dus niet op de klassieke tv-zenders.


RuG en Noordelijke Online Ondernemers willen regionale digitale sector versterken
4 December, 11:36 Emerce
De Rijksuniversiteit Groningen en de Noordelijke Online Ondernemers (NOO) slaan de handen ineen om de bloeiende digitale sector in Noord-Nederland uit te versterken. Samen lanceren zij het Groningen Digital Business Centre (GDBC), een nieuw kenniscentrum dat zich richt op het ontwikkelen, delen en overdragen van kennis op het gebied van digitaal ondernemen.


Goedheiligman kocht voor 358 miljoen euro online
2 December, 06:42 Emerce
In de vijf weken voorafgaand aan pakjesavond heeft de goedheiligman 358 miljoen euro online aan sinterklaasproducten besteed, 31 procent meer dan vorig jaar. Dat maakte branchevereniging Thuiswinkel.org zaterdag bekend.


Waar moet u op letten bij het online kopen van Sintcadeaus?
30 November, 20:12 Volkskrant
Pas op voor typische 'decemberwinkels' die met een keurig KvK-nummer en gelikte flyers in de brievenbus adverteren met aannemelijke online aanbiedingen. Oplichters worden steeds slimmer, en proberen in de decembermaand een grote slag te slaan. 'Dit is 7', kopt de flyer van elektronicawinkel Dynamarkt bij een foto van de iPhone 7. Normale prijs 730 euro, nu 609 euro inclusief btw. Aanbiedingen geld


Online supermarkt Shobr gooit handdoek al
30 November, 14:30 Emerce
Nog voordat Shobr lang en breed zijn winkeldeuren open heeft en een promotiecampagne kon beginnen, gooit de Deense eigenaar de handdoek al in de ring.


EU-Hof: doorgeven kopieën online opslagen tv-programma's vereist toestemming
30 November, 12:30 Tweakers
Het Europese Hof van Justitie heeft bepaald dat kopieën van op servers opgeslagen televisieprogramma's alleen met goedkeuring van de rechthebbende aan derden ter beschikking mogen worden gesteld.


Online bank bunq lanceert Dual PIN en groepslidmaatschappen
29 November, 21:06 Emerce
Onlinebank bunq kondigt een groot aantal nieuwe diensten aan, waaronder DUAL PIN en groepslidmaatschap. In zijn openingskeynote morgenochtend bij Emerce eFinancials zal softwareontwikkelaar Nicola Parrello de nieuwe mogelijkheden nader toelichten.


Foto's en specs van Xiaomi Redmi 5 en 5 Plus verschijnen online
29 November, 20:54 Tweakers
Er zijn afbeeldingen en specs online verschenen van de Xiaomi Redmi 5 en 5 Plus, twee nieuwe smartphones van de Chinese fabrikant. Xiaomi presenteert de telefoons volgende week, zo blijkt uit een uitnodiging die ook online verscheen.


A-merken populair bij online boodschappen
28 November, 15:00 Emerce
Grote A-merken hebben overduidelijk de voorkeur van afnemers van online boodschappen, zo blijkt uit de onderzoekscijfers van IRI Nederland.


AH: Recordaantal online bestellingen verwacht
28 November, 15:00 Emerce
De verwachting is dat dit jaar zo?n 7,5 miljoen houdbare en verse producten bij klanten thuisbezorgd gaan worden door Albert Heijn. Voor het eerst bezorgt de retailer de boodschappen thuis op zondag 24 en 31 december. Mede hierdoor wordt een stijging van 35 procent online bestellingen verwacht in aanloop naar Kerst ten opzichte van vorig jaar.


Nederland in top-3 landen met de meeste online drugshandel
28 November, 14:06 NOS nieuws

Nederland staat in de top-3 van landen waar de opbrengsten en het volume van online drugshandel het grootst zijn. Na Duitsland en het Verenigd Koninkrijk staat Nederland op de derde plaats, blijkt uit een onderzoek van het Europees Waarnemingscentrum voor Drugs en Drugsverslaving (EWDD) van de Europese Unie, in samenwerking met Europol.

In het onderzoek wordt de verkoop van zeven soorten drugs tussen 2011 en 2015 onder de loep genomen: cannabis, cocaïne, opiaten zoals heroïne, stimulerende drugs, hallucinogene drugs, designer drugs en dissociatieve drugs zoals ketamine.

17,9 miljoen

Waar in Duitsland 26,6 miljoen en in het Verenigd Koninkrijk 20,3 miljoen euro werd verdiend met de online verkoop van drugs, lag de totale omzet in Nederland op 17,9 miljoen. Het contrast met nummer vier België is groot: daar leverde de drugshandel verkopers 4,7 miljoen op.

In Nederland zijn net als in Duitsland stimulerende drugs, zoals mdma (de werkzame stof in xtc) en amfetamine, het populairst. In het Verenigd Koninkrijk liggen opbrengsten van de verkoop van stimulerende middelen, cannabis en cocaïne dicht bij elkaar.

Dark web

De drugs worden verkocht op sites op het dark web, waar gebruikers anoniem kunnen surfen, kopen en verkopen. Volgens het EWDD is naar schatting twee derde van wat op het dark web wordt aangeboden drugsgerelateerd. In juli werden twee illegale marktplaatsen, Alphabay en Hansa, opgerold.

Het gaat veelal om kleine hoeveelheden drugs die direct aan consumenten worden verkocht. De online verkoop van grote partijen komt relatief weinig voor. Cannabis en cocaïne werden het vaakst direct aan de consument verkocht, terwijl mdma en opiaten vaker in grotere hoeveelheden werden verkocht, vermoedelijk aan tussenhandelaren.
?Online rekentools energieleveranciers beneden de maat?
28 November, 11:24 Emerce
Energieleveranciers gebruiken in hun online rekentools verschillende standaarden voor het verbruik van stroom en gas. Hierdoor is het voor consumenten onmogelijk om een eerlijk vergelijk te maken. Dat blijkt uit een onderzoek van Vereniging de Vastelastenbond.


Online supermarkt Picnic van start in Rotterdam
28 November, 11:24 Emerce
Online supermarkt Picnic gaat per 1 januari van start in Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel.


25 jaar na lancering staan afleveringen van ?Dag Sinterklaas? integraal online
27 November, 13:06 Gazet v. Antwerpen

Het programma mag dan al een kwarteeuw oud zijn, nog steeds gaan Vlaamse kinderen rond deze periode van het jaar met plezier voor de buis zitten voor ?Dag Sinterklaas?. Ook de iets ouderen onder ons durven al eens meekijken, uit pure nostalgie. Want het mag gezegd: de reeks is intussen televisie-erfgoed geworden.
Een op de drie sinterklaascadeaus online gekocht
27 November, 08:36 Emerce
Ruim één op de drie sinterklaascadeaus wordt via het internet gekocht, een fractie meer dan vorig jaar. Dat blijkt uit onderzoek van ING.


Winst maken hoeft niet, dat doen ze wel online - webwinkels openen steeds vaker fysieke winkels
25 November, 02:42 Volkskrant
Webwinkels nestelen zich steeds vaker met een fysiek pand in de goeie ouwe winkelstraat. Want: 'Koffie van een nieuw apparaat wil je toch eerst proeven.' Zijn de panden een aanvulling of pure noodzaak? Een mannetje of vijftig schuifelt vrijdagochtend over oranje en blauwe confetti naar de toegangsdeur van de vernieuwde Coolblue-winkel op de Amsterdamse Zuidas. Eenmaal binnen swipen ze enthousiast

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be