NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Ongeval

2News.be / Trefwoorden / Ongeval

Zelfrijdende auto van Uber rijdt voetganger dood
Gisteren, 19:24 NOS nieuws

Een zelfrijdende auto van taxibedrijf Uber heeft in de Amerikaanse stad Tempe (Arizona) een voetganger doodgereden. Het slachtoffer is een vrouw die de straat overstak, naast het zebrapad. Ze overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

De Uber-auto reed op de automatische piloot, maar er zat wel iemand achter het stuur. Voor zover bekend is dit de eerste keer dat een zelfrijdende auto een voetganger heeft doodgereden. In 2016 kwam wel de bestuurder van een zelfrijdende Tesla bij een ongeluk om het leven.

Uber experimenteert met zelfrijdende auto's in Pittsburgh, San Francisco, Toronto en de regio Phoenix, waar ook Tempe onder valt. Al die experimenten zijn na het dodelijke ongeluk in Tempe opgeschort. Uber heeft zijn medeleven betuigd aan de familie van het slachtoffer en zegt volledig mee te werken aan het onderzoek naar het ongeluk.
Jongen (14) raakt gewond bij ongeval, autobestuurder pleegt vluchtmisdrijf
Zondag, 15:48 Gazet v. Antwerpen

Een 14-jarige jongen uit Balen is woensdag lichtgewond geraakt bij een ongeval aan de Turnhoutsebaan. De autobestuurder pleegde nadien vluchtmisdrijf. Politiezone Balen-Dessel-Mol is op zoek naar getuigen.
Belgische fietser overleden na ongeval op Tenerife

Een Belgische man is zaterdag om het leven gekomen na een ongeval op het Spaanse eiland Tenerife. De 45-jarige Belg kwam met zijn fiets in aanrijding met een motorrijder, die met een zwaar hersenletsel in kritieke toestand naar het ziekenhuis werd gebracht.
Vrouw overleden na ongeval met vrachtwagen: bestuurder geeft zich aan bij politie
Vrijdag, 11:36 Gazet v. Antwerpen

Een vrouw is overleden na een aanrijding door een vrachtwagen in de gemeente Schaarbeek. Dat bevestigt de Brusselse brandweer. Na het ongeval was er enige verwarring, de bestuurder heeft zich aangegeven bij de politie.
Regie-assistent eist miljoenenvergoeding van 'James Bond'-producers na ongeval op set
Vrijdag, 10:06 Skynet
Regie-assistent Terry Madden heeft voor het Britse Hooggerechtshof een rechtszaak aangespannen tegen de filmstudio's achter'James Bond'. Hij eist een schadevergoeding van liefst 2,5 miljoen pond (2,83 miljoen euro) voor een ongeval op de set van 'Spectre' waarbij zijn beide benen verbrijzeld raakten.


Stad bouwt de door een ongeval verwoeste kapel in Larum weer op
Donderdag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Het Geelse deeldorp Larum kan gerust zijn: de kapel op de hoek van Rauwelkoven met Reiten die vorig jaar volledig in puin is gereden, wordt binnenkort volledig heropgebouwd. Ook het kruispunt wordt veiliger gemaakt.
Treinverkeer tussen Heist-op-den-Berg en Aarschot onderbroken na ongeval
Woensdag, 07:24 Gazet v. Antwerpen

Het treinverkeer tussen Heist-op-den-Berg en Aarschot is woensdagochtend onderbroken door een persoonsongeval in Begijnendijk. Dat meldt NMBS-woordvoerder Bart Crols om iets na 6 uur.
Straf met uitstel voor dodelijk ongeval in Kennedytunnel

De Antwerpse politierechter heeft een Roemeense vrachtwagenchauffeur dinsdag veroordeeld voor een ongeval met dodelijke afloop in de Kennedytunnel vorig jaar. David V. (31) kreeg drie maanden cel met uitstel, zes maanden rijverbod, waarvan een maand effectief, en 4.000 euro boete, waarvan 400 euro effectief.
Ziekenwagen rijdt zich vast op weg naar ongeval
13 Maart, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Een ongeval toonde zaterdag aan dat het voor de hulpdiensten niet evident is om door de zandweg Hoge Mierdse Heide te rijden. Het gemeentebestuur wil de weg graag verharden, maar de hogere overheid staat dat niet toe.
Anderhalf uur aanschuiven na ongeval op E313
12 Maart, 17:36 Gazet v. Antwerpen

Op de E313 vanuit Ranst richting Hasselt is een ongeval gebeurd ter hoogte van Ham. Het verkeer kan er maar moeilijk door en er staat een file van Herentals-Industrie tot in het Limburgse Ham. Momenteel is het al meer dan een uur aanschuiven en er moeten nog vier voertuigen getakeld worden.
Passagier zwaargewond bij ongeval, andere inzittenden laten hem achter
12 Maart, 15:12 Gazet v. Antwerpen

Bij een ongeval op het kruispunt van de Pothoekstraat en de Schijnpoortweg is zondagochtend een man van 41 zwaargewond geraakt. De bestuurder en een andere passagier sloegen op de vlucht en werden later opgepakt.
10 Maart, 01:00 Skynet
E40 versperd na zwaar ongeval met tien voertuigen
9 Maart, 07:54 Gazet v. Antwerpen

De E40 is in beide richtingen gedeeltelijk versperd na een zwaar ongeval in Ternat. Er zijn verschillende voertuigen bij betrokken. Dat heeft grote gevolgen voor het verkeer tussen Gent en Brussel tijdens de ochtendspits. ?Mijd de E40?, waarschuwt het Vlaams Verkeerscentrum.
E40 in Ternat in beide richtingen dicht na ongeval
9 Maart, 07:18 De Tijd
06:58 De E40 in Ternat is in beide richtingen gesloten na een zwaar ongeval, meldt het Vlaams Verkeerscentrum.


Duikbootmoord: Deense uitvinder blijft bij "ongeval"
9 Maart, 00:18 Skynet Buitenland
De Deense uitvinder Peter Madsen, die ervan beschuldigd wordt de Zweedse journaliste Kim Wall op zijn duikboot te hebben vermoord, blijft volhouden dat de vrouw overleed "als gevolg van een ongeval". Dat heeft zijn advocaat gezegd op de eerste dag van het proces tegen Madsen.


Deense uitvinder houdt voet bij stuk: ?Dood van journaliste was ongeval?
8 Maart, 11:24 Gazet v. Antwerpen

De Deense uitvinder Peter Madsen, die ervan beschuldigd wordt de Zweedse journaliste Kim Wall op zijn duikboot te hebben vermoord, blijft volhouden dat de vrouw overleed ?als gevolg van een ongeval?. Dat heeft zijn advocaat gezegd op de eerste dag van het proces tegen Madsen.
Een vrouw achter het stuur? Dan heeft u minder kans op een ongeval

Een vrouw die plaatsneemt achter het stuur loopt minder kans op een ongeval. Dat blijkt uit een analyse van VIAS. ?Ze getuigen van meer verantwoordelijkheidszin en tonen meer respect voor de andere weggebruikers?, klinkt het.
Autobestuurder zwaargewond na ongeval op Blancefloerlaan
6 Maart, 13:12 Gazet v. Antwerpen

Op de Blancefloerlaan op Linkeroever is dinsdagmiddag een ongeval met een auto gebeurd. Het voertuig kwam terecht op de bushalte ter hoogte van het kruispunt met de Halewijnlaan. De chauffeur moest bevrijd worden door de brandweer en zou in levensgevaar verkeren. Door het ongeval was het tramverkeer tijdelijk verstoord.
Wat moet je doen bij een nucleair ongeval? Dit zijn de drie gouden regels
6 Maart, 12:00 Gazet v. Antwerpen

En op de drie mensen weet niet wat hij moet doen bij een nucleair incident en kan geen enkele van de geldende reflexmaatregelen opnoemen. Dat blijkt uit een onderzoek. De federale overheid start daarom een campagne waarin de drie reflexmaatregelen centraal staan.
Ongeval in Borgerhout: een uur aanschuiven op Antwerpse ring
5 Maart, 16:30 Gazet v. Antwerpen

Door een ongeval ter hoogte van Borgerhout zijn er twee rijstroken versperd op de Antwerpse ring richting Gent. Op dit moment is het ruim een uur aanschuiven.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be