NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesOngeval

2News.be / Trefwoorden / Ongeval

Snoeibeurt ?groene muur? komt vroeger na dodelijk ongeval
Gisteren, 19:00 Gazet v. Antwerpen

Het stadsbestuur vervroegt het snoeien van de begroeiing op de middenberm aan het kruispunt van de Singel met Vijfstraten na het dodelijk ongeval met een fietsster vorige week. De ?groene muur? beperkt het zicht op het verkeer.
Autonome Uber-auto die dodelijk ongeval veroorzaakte had noodrem gedeactiveerd
Gisteren, 10:30 Tweakers
De autonoom rijdende Uber-auto die in maart voor een fataal ongeluk zorgde, had zijn noodremmen niet geactiveerd. Uber schakelt de noodremmen uit om mogelijk 'grillig gedrag' van het voertuig te voorkomen.


Grote schade aan pand bekende brasserie na ongeval met vrachtwagen
Woensdag, 09:54 Gazet v. Antwerpen

Op de Hoogveldweg in Lier is een vrachtwagenbestuurder met zijn voertuig tegen de bekende brasserie ?t Hoeveke gebotst. De rijbaan is volledig afgesloten en er is plaatselijk grote verkeershinder.
Negentien doden bij ongeval met vrachtwagen in India
19 Mei, 12:36 Gazet v. Antwerpen

In de Indiase deelstaat Gujarat zijn zaterdag zeker negentien doden gevallen toen een met zakken cement geladen vrachtwagen over de kop ging. Er vielen ook zes gewonden.
Geen hoop meer voor fietsster (24) na ongeval op fietspad
18 Mei, 09:00 Gazet v. Antwerpen

Er is geen hoop meer voor de 24-jarige vrouw uit Sint-Niklaas die woensdagavond werd aangereden door een auto op het fietspad van het kruispunt van de Singel met Vijfstraten. De bestuurder van de auto die de fietsster aanreed, had op dat moment groen licht.
Gewonde bij ongeval tussen bestelwagen en landbouwvoertuig
16 Mei, 10:48 Gazet v. Antwerpen

Op de Provinciale Weg (N17) in Lippelo (Sint-Amands) is woensdagochtend een automobilist gewond geraakt bij een verkeersongeval. Een kleine bestelwagen van een bakkerij kwam er in botsing met een landbouwvoertuig.
De doodrijder van Saar kent zijn straf na nieuw ongeval met vluchtmisdrijf
14 Mei, 12:00 Gazet v. Antwerpen

Miguel V., de man die in 2015 de 15-jarige Saar Gevaert doodreed in het West-Vlaamse Gits, is opnieuw voor de rechter gekomen nadat hij betrokken raakte bij nieuw ongeval met vluchtmisdrijf. Hij reed toen, ondanks zijn belofte nooit meer achter het stuur te kruipen, met de wagen van zijn vriendin en vluchtte na het ongeval te voet weg. Overigens had hij gedronken die dag. Nu kreeg hij 6 maanden effectieve celstraf, 8240 euro boete en een rijverbod van vijf jaar. Dit alles komt bovenop zijn eerdere straf voor de dood van Saar.
Vijftigtal deelnemers aan witte mars voor slachtoffers ongeval met politiewagen
13 Mei, 16:36 Skynet Belgie
Een vijftigtal mensen heeft vanmiddag op de Brusselse Louizalaan deelgenomen aan een witte mars voor Sabrina en Oussim, twee Brusselse jongeren die een jaar geleden omkwamen bij een verkeersongeval. De twee probeerden op een motor te ontkomen aan een politie-achtervolging toen ze tegen een ander politievoertuig aanreden. Volgens de deelnemers aan de mars blijven er nog veel vragen onbeantwoord over het ongeval en valt niet uit te sluiten dat de politie het ongeval heeft veroorzaakt.


Ongeval Stadsfeestzaal: nog steeds niet duidelijk waarom goederenlift naar beneden kwam
12 Mei, 03:36 Gazet v. Antwerpen

Het is nog steeds niet duidelijk hoe het komt dat de lift van de Stadsfeestzaal naar beneden is gekomen, terwijl Samir Azouaghe in de liftschacht aan het werken was. Hij overleefde het ongeval niet en laat twee kinderen achter. Het resultaat van het onderzoek zal nog maanden op zich laten wachten.
Twee Amerikaanse tieners komen om bij nieuw dodelijk ongeval met Tesla

Bij een ongeval met een Tesla in de Amerikaanse staat Florida zijn dinsdagavond plaatselijke tijd twee tieners om het leven gekomen. Het gaat om het zoveelste dodelijk ongeval met een Tesla, al is niet zeker of de automatische piloot er hier ook voor iets tussen zat. De Amerikaanse transportwaakhond NTSB is een onderzoek gestart.
Software aan basis van dodelijk ongeval met zelfrijdende auto van Uber
8 Mei, 17:36 Skynet
Het dodelijke ongeval met een zelfrijdende auto van Uber was te wijten aan een softwarefout. De computer heeft gegevens van de sensoren, die een hindernis op de straat opgemerkt hadden, genegeerd. Dat bericht technologiewebsite "The Information" op gezag van goed geïnformeerde bronnen. Uber wil geen commentaar kwijt op het bericht omdat het onderzoek nog loopt.


Vrachtwagen verliest 600 liter brandstof na ongeval
8 Mei, 13:42 Gazet v. Antwerpen

Op de Steenweg op Zevendonk in Turnhout gebeurde dinsdagvoormiddag ter hoogte van het stadspark een aanrijding tussen een personenwagen en een vrachtwagen.
Man in levensgevaar na ongeval: slachtoffer lag vermoedelijk al op straat

Op de Ter Heydelaan is de 61-jarige Fons Meirsman zaterdag levensgevaarlijk gewond geraakt bij een ongeval. Volgens de bestuurder van de auto lag het slachtoffer al op de grond en was er geen aanrijding. Een verklaring die het parket plausibel acht.
Poolse mijnwerkers vermist na beving in mijn

Vijf mijnwerkers worden nog vermist na een zware trilling in een Poolse kolenmijn. Dat heeft een woordvoerder van de Zofiowka-mijn in het zuidwesten van het land bij de Tsjechische grens bevestigd.

In eerste instantie werden vier mijnwerkers levend naar de oppervlakte gehaald en was het contact met zeven anderen uitgevallen. Later slaagden reddingswerkers erin om twee mijnwerkers gewond maar levend uit de mijn te halen.

De mijnwerkers waren op een diepte van 900 meter onder de grond toen de beving in de mijn werd gevoeld. Ook boven de grond was de beving merkbaar.

In Polen zijn nog veel kolenmijnen. Kolen zijn de belangrijkste brandstof die in het land wordt gebruikt om elektriciteit op te wekken en huizen te verwarmen.
Ongeval Kortenberg - Leuvensesteenweg in Kortenberg opnieuw open
4 Mei, 21:54 Skynet Belgie
De Leuvensesteenweg in Kortenberg is sinds vrijdagavond 20 uur opnieuw open voor het verkeer. De steenweg werd afgesloten omwille van het verkeersongeval dat omstreeks 10.15 uur in Kortenberg het leven kostte aan een meisje van 2 jaar.


E19 richting Nederland afgesloten na ongeval
4 Mei, 13:42 Gazet v. Antwerpen

Door een ongeval net over de grensovergang in Nederland is de E19 richting Breda sinds vrijdagmiddag afgesloten in Meer (Hoogstraten). Het verkeer moet er reeds langer dan een uur aanschuiven.
Ongeval Kortenberg: ?Chauffeur werd waarschijnlijk onwel?

Het lijkt erop dat de vrachtwagenchauffeur die vrijdag een dodelijk ongeval veroorzaakte in het Vlaams-Brabantse Kortenberg, onwel werd. Er werden geen remsporen gevonden op de plaats van het ongeval.
Ongeval met drie vrachtwagens op E17 in Haasdonk: ?Verliestijd loopt snel op?
2 Mei, 16:06 Gazet v. Antwerpen

Door een ongeval met drie vrachtwagens op de E17 in Haasdonk, is de snelweg richting Antwerpen over twee rijstroken versperd. ?De verliestijd loopt enorm snel op?, zo meldt het Vlaams Verkeerscentrum.
Nieuws: 20% meer kans op overlijden in ongeval met roestbak
2 Mei, 10:24 Auto55
Roest is bij een auto ?des duivels?. Zo veel is duidelijk. Het is smet op het uiterlijk van je vierwieler. Maar de transformatie van het metaal kan nog grotere gevolgen hebben. Zo verzwakt roest de structuur van het voertuig.Crashtest met roestbakDe Zweedse verzekeringsmaatschappij Folksam en de organisatie Villaägarnas Riksförbund trachtten de gevolgen van roest voor de veiligheid...

Lees meer


Zwaar ongeval op E40: snelweg in beide richtingen bijna volledig versperd
2 Mei, 07:42 Gazet v. Antwerpen

Op de E40 richting Brussel is woensdagochtend een zwaar ongeval gebeurd ter hoogte van Erpe-Mere. Een vrachtwagen ging daar door de middenberm. Het verkeer is in beide richtingen zwaar verstoord.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be