NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Ongerust

2News.be / Trefwoorden / Ongerust

BelgiŽ (nog) niet ongerust over Amerikaanse belastinghervormingen
Vrijdag, 12:18 Skynet
De Europese Commissie en de 'Grote Vijf' mogen dan wel erg bezorgd zijn om de grondige belastinghervorming in de VS, ons land deelt die ongerustheid - voorlopig - niet. Volgens minister van FinanciŽn Johan Van Overtveldt is het effect van de nieuwe Amerikaanse vennootschapsbelasting nog niet duidelijk. "De specifieke wetgeving moet nog geschreven worden, daarna pas kunnen we spreken over dubbelbelastingverdragen."


Tommelein "ongerust" over uitblijven energiepact
8 Februari, 14:48 Skynet Belgie
Vlaams minister van Energie Bart Tommelein (Open Vld) dringt er bij de federale regering op aan om een beslissing te nemen over het energiepact en "knopen door te hakken" over de bouw van gascentrales. Dat heeft hij vandaag gezegd tijdens een bezoek aan het controlecentrum van hoogspanningsbeheerder Elia.


Beerschot Wilrijk sust gemoederen na nieuwe Saoedische investeerder: ?De supporters hoeven niet ongerust te zijn?
8 Februari, 10:12 Gazet v. Antwerpen

Met de Saoedische prins Abdullah Bin Mossaad, die tevens mede-eigenaar is van de Engelse tweedeklasser Sheffield United, heeft Beerschot Wilrijk een nieuwe investeerder te pakken. Het gaat om een zogenaamd gentlemen?s agreement tussen hem en de club, dat de volgende weken nog moet worden verfijnd.
Brussels Airlines - Davignon "niet ongerust"
4 Februari, 21:24 Skynet Belgie
Etienne Davignon, voorzitter van de raad van bestuur van Brussels Airlines, heeft "redenen heeft om niet tevreden te zijn", maar is ook "niet ongerust". Dat zei hij zondag aan de Franstalige omroep RTBF, een dag voor een bijeenkomst van de raad van bestuur over de toekomst van de luchtvaartmaatschappij.


Vakbonden Brussels Airlines dreigen met stakingen

?We zijn klaar om te staken. Desnoods houden we vliegtuigen aan de grond.? De drie vakbonden bij Brussels Airlines dreigen in Het Nieuwsblad met stakingen nu moederbedrijf Lufthansa de eigenheid van de Belgische dochter bij het grof vuil wil zetten.
De aanval van Turkije op Afrin maakt Koerden in Nederland ongerust: 'Ik slaap misschien drie uur per nacht'
3 Februari, 03:36 Volkskrant
Sinds Turkije op 20 januari de aanval heeft geopend op de Syrische provincie Afrin, doen de Koerden in Nederland uit die regio geen oog meer dicht. Met smartphones zitten ze voor de televisie te wachten op elke snipper nieuws. Amina laat een filmpje zien op haar smartphone. Ze heeft het toegestuurd gekregen van haar familie in het dorpje Mirkan in de Syrisch-Koerdische regio Afrin, aan de zuidgren


Jawel, de raprock of rapmetal lijkt echt terug te keren
3 Februari, 02:24 Volkskrant
Raprock, het ergste mixgenre uit de jaren negentig, beleeft een revival. En dat is goed te verklaren. De botsing van hiphop, rap en rockgitaren laat popzalen ouderwets ontploffen. We hadden nattigheid kunnen, en misschien wel moeten voelen. Want de festivalzomer van 2017 was al een tikje zorgwekkend. Op Pinkpop zag het poppubliek de wedergeboorte van de keihard rockende rapband Rage Against the Ma


Geweld tegen Rohingya: VN-secretaris-generaal ongerust over omstandigheden terugkeer moslimminderheid

De secretaris-generaal van de Verenigde Naties, Antonio Guterres, is ongerust over de omstandigheden waarbij honderdduizenden leden van de Rohingya-moslimminderheid terugkeren naar Myanmar. Zij waren naar Bangladesh getrokken, op de vlucht voor een legercampagne in Myanmar.
Nog steeds niet duidelijk wanneer Neuer rentree maakt, Duits bondscoach maakt zich niet ongerust voor WK
22 December 2017, 12:30 Gazet v. Antwerpen

Manuel Neuer staat door een barst in zijn linkervoet sinds september aan de kant. Duits bondscoach Joachim LŲw hoopt dat zijn sluitstuk in het voorjaar zijn comeback kan vieren. ?Het doel is dat Manuel in februari en maart weer zonder problemen kan trainen?, verklaarde LŲw.
Josť Mourinho vreest een vertrek van Marouane Fellaini: ?Ik ben ongerust?
24 November 2017, 14:06 Gazet v. Antwerpen

Manchester United-coach Josť Mourinho heeft vrijdag op een persconferentie, een dag voor de competitiewedstrijd op Old Trafford tegen Brighton, nogmaals zijn ongenoegen uitgesproken over een mogelijk vertrek van Rode Duivel Marouane Fellaini. Fellaini weigerde in september een nieuw contractvoorstel van de Mancunians te tekenen en is zo komende zomer een vrije speler.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be