NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesOnderzoek

2News.be / Trefwoorden / Onderzoek

Kan de identiteit van 103 onbekende soldaten en burgers na meer dan 73 jaar alsnog worden vastgesteld? DNA-onderzoek moet helpen
Gisteren, 21:12 Volkskrant
Kan de identiteit van 103 onbekende soldaten en burgers na meer dan 73 jaar alsnog worden vastgesteld? Door de graven van de oorlogsslachtoffers te openen hoopt het Bergings- en Identificatieteam van de Koninklijke Landmacht hun namen te achterhalen. Het DNA van mogelijke nabestaanden moet helpen om deze ?ultieme poging? te laten slagen.


Vader Anne Faber: dood Anne door falen rechtsgang
Zaterdag, 06:06 NOS nieuws

Wim Faber, de vader van de in september vorig jaar vermoorde Anne Faber, vindt dat de dood van zijn dochter het gevolg is van het "falen van de rechtsgang". In een open brief in de Volkskrant roept hij de voorzitter van het gerechtshof ter verantwoording.

Volgens Faber zou het hof signalen over een psychische stoornis bij verdachte Michael P. hebben genegeerd en geen duidelijke motivering hebben gegeven over zijn strafvermindering in hoger beroep. In zijn brief aan de krant vraagt Wim Faber aan raadsheer Rinus Otte zijn huidige functie als procureur-generaal neer te leggen, "in het belang van de geloofwaardigheid en het vertrouwen in de rechtspraak".

Anne Faber verdween eind september vorig jaar na een fietstocht in de omgeving van Baarn. Haar lichaam werd bijna twee weken later op aanwijzing van P. in Zeewolde gevonden. Hij zat op dat moment in een kliniek in Den Dolder in verband met eerdere verkrachtingen.

P. kwam in beeld toen zijn dna op de jas van Faber werd gevonden. Ook zijn er bloedsporen van de studente gevonden in de auto die P. heeft gebruikt om haar lichaam naar Zeewolde te brengen en daar te begraven.

Verkrachting meisjes

P. werd in 2010 aangehouden voor het verkrachten van een 16- en een 17-jarig meisje. Dat gebeurde in de nacht van 30 april op 1 mei in Nijkerk. Hij bedreigde de meisjes met een vuurwapen, dwong ze tot seksuele handelingen met elkaar en verkrachtte hen. In 2012 werd hij voor het misdrijf veroordeeld tot 11 jaar cel. Daarbovenop kwam een celstraf van 12 maanden voor een gewapende overval.

In 2018 heeft P. twee derde van zijn straf uitgezeten. Daardoor zit hij in een fase waarin hij recht heeft op voorwaardelijke invrijheidstelling. Toen Michael P. werd aangehouden als verdachte in de zaak Faber, zat hij in zogeheten detentiefasering, een periode waarin de veroordeelde wordt voorbereid op een terugkeer in de maatschappij.

'Onbegrijpelijk'

Dat het hof geen tbs oplegde, vindt Wim Faber onbegrijpelijk, zegt hij in de Volkskrant. Volgens hem hadden de rechters kritischer moeten zijn, ook al werd tbs niet geŽist. Rechters kunnen tbs opleggen als zij voldoende signalen zien. Die waren er, concluderen Faber en zijn advocaat.

De afgelopen maanden heeft Wim Faber zijn eigen onderzoek gedaan en experts geraadpleegd over tbs. Hij is met name verontwaardigd over voorzitter Otte van het gerechtshof, die zich eerder negatief uitliet over tbs en zei dat hij een groeiende afkeer heeft van behandelen. Faber vraagt zich af of de opvattingen van Otte een rol hebben gespeeld bij de uitspraak in 2012.

Geen reactie

Otte wil niet ingaan op de zaak rond P. Ook niet achteraf, laat het Openbaar Ministerie aan de Volkskrant weten. Wel kan Otte zich voorstellen dat er bij meneer Faber allerlei gevoelens leven rondom de eerdere veroordeling van de verdachte van de moord op zijn dochter, zegt het OM.

Wim Faber heeft zijn brief vrijdagmiddag naar het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden gestuurd. Het hof betreurt dat het niet eerder de gelegenheid heeft gekregen een reactie te geven, maar zal dit later alsnog doen, aldus de Volkskrant.
Onderzoek bevestigt: verpleegkundige is zwaar beroep
Zaterdag, 03:24 Gazet v. Antwerpen

Meer dan 60% van de leerkrachten en de verpleegkundigen in Vlaanderen en Nederland slikt zelfmedicatie zonder raadpleging van een dokter. Bijna 30% van de verpleegkundigen linkt de medische klachten rechtstreeks aan hun beroep. ?Verpleegkundige is terecht een zwaar beroep?, zegt doctoraatsstudent Elyne De Baetselier (36).
Broer van Salah Abdeslam onder elektronisch toezicht geplaatst in onderzoek naar overval
Vrijdag, 17:12 Gazet v. Antwerpen

Mohamed Abdeslam is onder elektronisch toezicht geplaatst in het onderzoek naar de gewapende overval op ambtenaren van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek. Dat melden verschillende media en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. De man mag zijn woning alleen verlaten om medische redenen, aldus het parket. Ook de tweede verdachte die in hetzelfde dossier onder aanhoudingsbevel was geplaatst, Youssef B., is onder elektronisch toezicht geplaatst.
Onderzoek naar container met cocaÔne in Antwerpse haven: twee aanhoudingen in Nederland
Vrijdag, 13:54 Gazet v. Antwerpen

De Nederlandse politie heeft woensdag twee mannen aangehouden die verdacht worden van handel in verdovende middelen.
De Tijd wint prestigieuze persprijs met onderzoek naar Airbnb
Donderdag, 21:24 De Tijd
21:13 Drie Tijd-journalisten hebben de Belfius-persprijs in de categorie ?FinanciŽle en economische pers? gewonnen voor hun dossier over de verborgen business achter de Airbnb-adresjes.


Onderzoek heropend naar foute crematie: "Pas rust na kennen van ware toedracht"
Donderdag, 19:36 Gazet v. Antwerpen

Er komt dan toch nog een onderzoek naar een man die per vergissing werd gecremeerd. Jozef Verswijver uit Berchem overleed drie jaar geleden. Z'n familie had een klassieke uitvaart gevraagd, maar de begrafenis-ondernemer verwisselde Jozef met een andere man die wťl gecremeerd zou worden. Aanvankelijk vond de familie geen gehoor bij het gerecht, maar in beroep is nu toch beslist om de zaak verder uit te spitten.
Onafhankelijk onderzoek naar crisis in top OM door liefdesrelatie
Donderdag, 17:48 NOS nieuws

Het Openbaar Ministerie stelt een onafhankelijk onderzoek in naar naar de crisis die is ontstaan in de top van het OM door een liefdesrelatie tussen twee hoge officieren. De relatie zou de verhoudingen binnen de organisatie hebben verstoord.

Daarnaast is een van de twee officieren, Marc van Nimwegen, per direct met buitengewoon verlof gestuurd, omdat het beleid rond liefdesrelaties in de top van het OM is aangescherpt.

'Mag geen mist blijven hangen'

Het onafhankelijk onderzoek wordt ingesteld door het college van procureurs-generaal. In een persverklaring laat het OM weten dat het college in de afgelopen tijd onderzoek heeft gedaan naar de "inhoud en de achtergronden" van artikelen in NRC Handelsblad, waarmee de spanning binnen het OM door de liefdesrelatie aan het licht kwam.

"Dat heeft geleid tot nieuwe signalen over die periode waaruit blijkt dat beelden uiteen lopen. Voor het college is een en ander aanleiding om als eerste een feitenonderzoek in te stellen. Er mag geen enkele mist blijven hangen", aldus Gerrit van der Burg, voorzitter van het college.

Maatregelen

Het college heeft maatregelen genomen om een soortgelijke situatie in de toekomst te voorkomen. Als twee topofficieren een liefdesrelatie hebben, mogen zij niet meer gelijktijdig aanblijven. Volgens voorzitter Van der Burg is de opvatting binnen het OM dat een liefdesrelatie op de werkvloer ongewenst is. "Het college wil niet de indruk laten ontstaan, en als die al is ontstaan, dan wil ik dat beeld wegnemen, dat er voor de top van het OM andere maatstaven worden gehanteerd. Dat kan en mag niet zo zijn", laat hij weten.

Gisteren voerde het college nog spoedberaad over de kwestie met minister Grapperhaus.
Theo Francken: ?Ouders Mawda worden niet teruggestuurd tijdens het onderzoek?

De ouders van Mawda, het tweejarige Koerdische meisje dat bij een achtervolging op de snelweg door een politiekogel om het leven is gekomen, zullen tijdens het gerechtelijk onderzoek niet actief uit het land worden gezet. Dat zei staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) donderdag in de Kamer. De ouders hebben tot nu toe nog geen verblijfsaanvraag ingediend.
OM wil onderzoek naar misstanden haven Sint-Maarten
Donderdag, 16:18 NOS nieuws

Het Openbaar Ministerie vermoedt omvangrijke corruptie en jarenlang wanbeleid in de haven van Sint-Maarten. Vandaag vraagt het OM aan de rechter om een onderzoek te gelasten naar misstanden.

Het gaat niet om een strafzaak, maar om een civiele procedure. Die moet leiden tot meer inzicht in de gang van zaken bij het havenbedrijf.

Het OM denkt dat er veel mis is met aanbestedingen, leningen en interne controles. Het OM zegt geen opheldering te krijgen van het havenbedrijf zelf, dat volledig in handen is van de staat. Daarom probeert justitie nu onafhankelijk onderzoek af te dwingen via het gerechtshof.

Mogelijk is de haven door corruptie en wanbeleid in grote financiŽle problemen geraakt, stelt het OM. Als het havenbedrijf failliet zou gaan, heeft dat grote gevolgen voor het eiland. De haven is namelijk de belangrijkste inkomstenbron van Sint Maarten, een zelfstandig land binnen het koninkrijk.

Fraude

Het OM heeft meerdere aanwijzingen voor fraude in de haven. Zo loopt er een strafzaak tegen de voormalige directeur van het havenbedrijf. Hij zou hebben getekend voor valse facturen en zo bijna zeven miljoen euro achterover hebben gedrukt.

Ook worden twee parlementsleden verdacht van belastingontduiking en het aannemen van smeergeld. Een van hen is vorige maand veroordeeld tot enkele maanden cel.

Peperdure brug

Het OM vermoedt ook wanbeleid bij verschillende projecten waar de haven bij betrokken was. Zo financierde het havenbedrijf in 2013 een peperdure brug op het eiland, om te zorgen voor een betere verbinding naar de haven. Het OM twijfelt aan het nut van die brug.

Ook ging het mis met een bouwplan bij de pier, waar cruiseschepen aanleggen. De haven was miljoenen kwijt door een conflict met een projectontwikkelaar. Details over de lening die het havenbedrijf daarvoor moest afsluiten, kwamen niet op tafel.

Dubieus is volgens het OM ook de lening bij een onbekende Panamese holding in 2009. Die holding bleek in handen van de broer van de voorzitter van de raad van commissarissen van de haven. Dat riekt naar belangenverstrengeling, meent het OM.

Genoeg gedaan

Het havenbedrijf vindt dat inmiddels al genoeg maatregelen zijn genomen om corruptie tegen te gaan en dat misstanden al aan de orde komen in de lopende strafzaken. Een breder onderzoek zou daarom niet nodig zijn. De haven zegt ook altijd te hebben meegewerkt met het OM.

Vandaag wordt op Sint-Maarten de civiele zaak behandeld. Het gerechtshof zal later bepalen of er daadwerkelijk een uitgebreid onderzoek komt.
Liga voor Mensenrechten eist grondig en onafhankelijk onderzoek naar overlijden Mawda
Donderdag, 13:30 Skynet Belgie
"Een ernstig en onafhankelijk onderzoek moet licht werpen op de opeenvolgende gebeurtenissen die geleid hebben tot het drama waarbij de 2-jarige peuter Mawda om het leven kwam", zo stelt de Liga voor Mensenrechten vandaag in een persbericht.


Update MH17-onderzoek: zijn er nu verdachten?
Donderdag, 06:18 NOS nieuws

Op 17 juli 2014 werd vlucht MH17 van Malaysia Airlines neergeschoten boven Oost-OekraÔne. Het toestel was met 298 inzittenden op weg van Amsterdam naar Kuala Lumpur. Alle passagiers en bemanningsleden kwamen om het leven, onder hen 196 Nederlanders.

Premier Rutte beloofde dat de onderste steen boven zou komen en dat er alles aan gedaan zou worden om de schuldigen voor de rechter te brengen. Er werden parallel verschillende onderzoeken gestart naar de toedracht en de schuldvraag.

Onderzoeksraad

De Onderzoeksraad voor Veiligheid presenteerde in oktober 2015 de uitkomst van het onderzoek naar de toedracht: vlucht MH17 is neergehaald door een Buk-raket die ontplofte vlak naast de cockpit; door de impact van een regen aan kleine metaaldeeltjes is het toestel in een aantal stukken uiteen gevallen en neergestort. De raket is afgeschoten vanuit een gebied in Oost-OekraÔne.

Een jaar later, in september 2016, gaf het Joint Investigation Team (JIT) antwoord op de vraag hoe de raket in Oost-Oekraine terecht was gekomen: de Buk-installatie kwam uit Rusland, heeft een route afgelegd naar een landbouwveldje bij Pervomajsk, heeft daar de raket gelanceerd en is de volgende dag weer naar Rusland teruggebracht. Het JIT gaf aan een groep van 100 betrokkenen in beeld te hebben.

Schuld?

In het JIT werken tientallen rechercheurs en officieren van justitie uit vijf betrokken landen samen: Nederland, BelgiŽ, OekraÔne, AustraliŽ en MaleisiŽ. Het onderzoek richt zich op de vraag wie schuldig is aan het neerhalen van vlucht MH17. De opdracht is om verdachten aan te wijzen en dat te onderbouwen met bewijsmateriaal dat standhoudt bij een rechtszaak. Het staat onder leiding van de Nederlandse hoofdofficier van justitie Fred Westerbeke.

Westerbeke benadrukt voortdurend dat het onderzoek lang zal duren. In de loop van de ochtend maakt het JIT tussentijdse resultaten bekend van het lopende onderzoek. Die persconferentie wordt vanaf 10.55 uur rechtstreeks uitgezonden op NOS.nl en NPO 1.

Inmiddels is tussen de betrokken landen afgesproken dat een rechtszaak - als die er komt - in Nederland wordt gehouden. Hoewel er voorbereidingen getroffen worden, lijkt een rechtszaak nog ver weg, vooral omdat Rusland eventuele verdachten niet zal uitleveren.

Bellingcat

Daarnaast heeft onderzoekscollectief Bellingcat verschillende onderzoeken gepresenteerd. Een van de belangrijkste daarvan ging over de 'verdachten' van de 53ste brigade in Koersk, in Rusland. En eind vorig jaar identificeerde Bellingcat een Russische generaal als betrokkenen bij de aanslag op MH17.

Bellingcat heeft voor morgen een persconferentie in aangekondigd.
Man ?met gouden hart? ligt dood in appartement, parket en politie voeren onderzoek naar mysterieuze moord
Donderdag, 03:18 Gazet v. Antwerpen

In zijn appartement in Deurne werd gisteren de 59-jarige Leo Van Rentegem dood aangetroffen. De man werd vermoedelijk gewurgd. Het motief voor de moord is nog onbekend. Volgens zijn vrienden en buren had Leo geen vijanden.
Uber stopt definitief met zelfrijdende auto's in Arizona
Donderdag, 01:48 NOS nieuws

Taxidienst Uber gaat niet verder met een testproject met zelfrijdende auto's in de Amerikaanse staat Arizona. Het bedrijf doet dat na een ernstig ongeluk met een van de zelfrijdende auto's in maart, waarbij een 49-jarige vrouw om het leven kwam.

Het taxibedrijf had alle zelfrijdende voertuigen na het ongeluk al van de weg gehaald, nadat Arizona de vergunning had ingetrokken. De auto's keren nu ook niet meer terug, blijkt uit een interne mail die in handen is van de website Ars Technica. Uber had in Arizona ongeveer de helft van z'n 200 zelfrijdende auto's rijden.

"We hebben het lastige besluit genomen om met ons werk in Phoenix te stoppen", schrijft het hoofd van de Uber-afdeling voor zelfrijdende auto's. "Maar we stoppen niet met de zelfrijdende auto. We werken aan een terugkeer op de weg, in Pittsburgh." Ook wil Uber gaan testen in San Francisco, waar het bedrijf zijn hoofdkantoor heeft.

Het gaat volgens Uber wel om een veel kleinere proef dan het bedrijf nu doet. Ook wil het taxibedrijf verder met testritten in CaliforniŽ. Door het beŽindigen van de proef verliezen ongeveer 300 mensen hun baan.

Uber bracht in maart beelden van het ongeluk naar buiten:

Het taxibedrijf kwam gisteren wel met betere cijfers dan een jaar geleden. Het bedrijf bracht zijn verlies in het eerste kwartaal terug met bijna de helft: Uber verloor 312 miljoen dollar, veel minder dan de 598 miljoen euro vorig jaar. De omzet nam met zo'n 73 procent toe en ging van 1,5 miljard dollar naar 2,6 miljard dollar.
Minister Jambon wacht onderzoek af alvorens zich uit te spreken over overlijden Mawda
Woensdag, 17:18 Skynet
Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) wil geen enkele uitspraak doen over de omstandigheden van de dood van het tweejarige meisje Mawda. Nogal wat oppositiepartijen wilden de minister vandaag in de Kamer aan de tand voelen over wat er precies gebeurde tijdens die tragische nacht. "Ik zal pas antwoorden wanneer het onderzoek gedaan is. Ik wil geen uitspraken doen die de rechtsgang kunnen verstoren of beÔnvloeden", antwoordde de minister.


Emotionele getuigenissen bij start onderzoek naar inferno in Grenfell Tower: ?In onze slaap woedt die brand nog altijd?
Woensdag, 11:48 Gazet v. Antwerpen

Bijna een jaar na de tragedie is het onderzoek naar het inferno in de Londense Grenfell Tower gestart. 72 bewoners kwamen om het leven, meer dan 200 gezinnen verloren hun thuis. Nabestaanden en overlevenden nemen twee weken lang het woord in de rechtszaal. De getuigenissen tijdens de eerste twee hoorzittingen lieten het Verenigd Koninkrijk onmiddellijk met een krop in de keel achter. ?Ik kon enkel toekijken hoe de helft van mijn familie levend verbrandde.?
Teleurstelling bij minister na afwijzing misbruik-onderzoek door Jehovah's Getuigen
Dinsdag, 17:24 NOS nieuws

Minister Dekker voor Rechtsbescherming is teleurgesteld dat het bestuur van de Jehovah's Getuigen weigert onafhankelijk onderzoek te laten doen na beschuldigingen van kindermisbruik.

In een brief aan de Kamer schrijft de minister dat het bestuur hem heeft laten weten daarvoor geen reden te zien. De leiding van de Jehovah's Getuigen zegt dat een gering aantal mensen zich heeft gemeld met beschuldigingen en dat organisatie zelf de afgelopen jaren al maatregelen getroffen om kinderen te beschermen.

De minister laat weten dat hij geen mogelijkheden heeft om de Jehovah's Getuigen te verplichten mee te werken aan een onderzoek naar de aard en omvang van seksueel misbruik binnen die gemeenschap.

Aangifte

Minister Dekker laat wel nagaan of het mogelijk en wenselijk is om de aangifteplicht te verruimen bij gevallen van seksueel misbruik bij kinderen. Hij vindt dat in zijn algemeenheid moet worden voorkomen dat zedendelicten alleen intern worden opgelost door organisaties. De verruiming van de aangifteplicht zou kunnen betekenen dat organisaties verplicht zijn kindermisbruik te melden bij de politie.

Eind vorig jaar kwamen binnen korte tijd na de oprichting van een meldpunt voor seksueel misbruik binnen de Jehovah's Getuigen tientallen meldingen binnen. Ook bij dagblad Trouw, dat geregeld heeft geschreven over misbruik binnen die kring, kwamen meldingen binnen.
Palestijnen vragen Strafhof om onderzoek misdaden IsraŽl
Dinsdag, 12:36 NOS nieuws

De Palestijnse minister van Buitenlandse Zaken Malki wil dat het Internationale Strafhof (ICC) in Den Haag een onderzoek instelt naar misdaden die IsraŽl in nederzettingen in bezette Palestijnse gebieden zou begaan. Hij heeft in Den Haag een formeel verzoek ingediend, omdat er volgens hem voldoende bewijs is om een onmiddellijk onderzoek te beginnen naar het optreden van IsraŽl in en bij de Gazastrook, op de Westelijke Jordaanoever en in Oost-Jeruzalem.

Palestijnen lijden volgens Malki al tientallen jaren onder misdaden van IsraŽl. Het ICC-onderzoek moet volgens hem gaan over de periode van medio 2014 tot nu.

De Palestijnen traden in 2015 toe tot het ICC, waardoor ze kunnen vragen om een onderzoek naar misdaden op Palestijns grondgebied. In 2014 ondertekende de Palestijnse president Abbas het Statuut van Rome, het oprichtingsverdrag van het ICC. In dat jaar kondigde minister Malki al aan dat hij IsraŽl voor het Internationaal Strafhof wil dagen voor oorlogsmisdaden.

Volgens IsraŽl is er geen enkele juridische onderbouwing voor het ingediende verzoek bij het ICC. IsraŽl ontkent dat er nederzettingen in Palestijns gebied zijn gebouwd. Het gebied is veroverd op JordaniŽ en de precieze status van het gebied moet worden vastgesteld via overleg, vindt IsraŽl.
Fonds voor onderzoek naar nieuwe zorgideeŽn
Dinsdag, 08:24 NOS nieuws

Minister Bruins voor Medische Zorg wil dat veelbelovende behandelingen en medische technologie sneller beschikbaar komen voor de patiŽnt. Hij steekt 105 miljoen euro in een fonds waaruit wetenschappelijk onderzoek daarnaar kan worden betaald.

Nu blijven goede zorgideeŽn vaak hangen in de ontwikkelfase, zegt Bruins. Onderzoek naar de meerwaarde van een nieuwe vorm van zorg, het laatste stapje voordat die in het basispakket kan worden opgenomen, is vaak te duur. Vooral kleinere bedrijven, individuele onderzoekers en ziekenhuizen laten het daarom achterwege, waardoor een nieuwe behandelmethode niet bij de patiŽnt terechtkomt.

De nieuwe regeling gaat op 1 januari 2019 in en vervangt de huidige regeling van voorwaardelijke toelating tot de markt, die in de praktijk te lastig bleek.

Bruins werkt nog aan een vergelijkbaarbare, aparte regeling voor geneesmiddelen. Die wil hij aan het einde van dit jaar presenteren.
Trump wil onderzoek naar infiltratie FBI in zijn verkiezingscampagne

President Trump eist dat zijn ministerie van Justitie onderzoek doet naar spionage door de FBI in verkiezingstijd. Hij wil weten of er in 2016 een mol in zijn campagneteam is geÔnfiltreerd "voor politieke doeleinden".

Het ministerie moet van Trump ook nagaan of er iemand van het ministerie zelf heeft gespioneerd om achter zijn campagnestrategie of andere belangrijke informatie te komen. Mocht er sprake zijn geweest van zulke infiltratie, dan wil hij ook weten of de regering-Obama daartoe opdracht gaf.

De president twitterde dat hij morgen officieel opdracht geeft voor het onderzoek.

Vrijdag beschuldigde Trump de federale recherche al van spioneren in zijn campagne, "zelfs voordat de FBI enig benul had van dat nepverhaal over Russische inmenging (phony Russia hoax)".

The New York Times weersprak dat vrijdag. De FBI zou pas later in de campagne een informant naar twee campagne-adviseurs van Trump hebben gestuurd, niet om in het geheim rond te neuzen, maar om te praten over verdachte banden met Rusland die aan het licht waren gekomen. De twee adviseurs waren volgens de krant George Papadopoulos en Carter Page.

The New York Times zegt te weten wie de betreffende FBI-informant is (een Amerikaanse wetenschapper die in Engeland doceert), maar noemt zijn naam niet om hem niet in gevaar te brengen.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be