NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Ondersteuning

2News.be / Trefwoorden / Ondersteuning

Niantic stopt Pokémon Go-ondersteuning voor toestellen met iOS 10 en lager
Woensdag, 17:42 Tweakers
Niantic stopt de ondersteuning voor Apple-apparaten die geen update krijgen naar iOS 11. Het gaat daarbij onder meer om de iPhone 5 uit 2012 en de 5c uit 2013. Vanaf 28 februari kunnen spelers Pokémon Go niet meer spelen op die apparaten, meldt Niantic.


Razer Phone krijgt hdr- en Dolby Digital 5.1-ondersteuning in Netflix-app
9 Januari, 17:42 Tweakers
De Razor Phone krijgt binnenkort een update waardoor de smartphone in staat is om Netflix-video's in hdr weer te geven. Naast de ondersteuning voor hdr10 kan de telefoon na de update ook Netflix-content afspelen in het Dolby Digital Plus 5.1-formaat.


Nokia presenteert slaaptracker met ifttt-ondersteuning
9 Januari, 14:06 Tweakers
Nokia, dat eerder dit jaar aankondigde zich meer op digital health te willen richten, heeft in Las Vegas een slaaptracker met de naam Sleep gepresenteerd. Deze is voorzien van ifttt-integratie, zodat verschillende acties te koppelen zijn.


TP Vision brengt Philips-lcdtv's uit met ondersteuning voor Dolby Vision
8 Januari, 20:42 Tweakers
TP Vision komt met 4k-lcdtv's die ondersteuning bieden voor Dolby Vision. Het gaat om televisies in de 5900- en 6900-series. Dit betekent dat TP Vision zich niet lijkt te hebben aangesloten bij Samsung voor de ondersteuning van de hdr10+-standaard.


Vuzix toont ar-bril met ondersteuning voor Alexa
7 Januari, 12:48 Tweakers
Slimme-brillenmaker Vuzix heeft de Blade aangekondigd, een augmented reality-bril die voorzien is van ondersteuning voor Amazons spraak- en informatiedienst Alexa. De bril, die beelden kan projecteren over het normale zicht, moet in het tweede kwartaal uitkomen.


Warner Bros. kondigt ondersteuning voor hdr10+ aan
5 Januari, 20:24 Tweakers
Warner Bros. Home Entertainment heeft bekendgemaakt dat het ondersteuning zal bieden voor hdr10+, dat de concurrentie aan wil gaan met Dolby Vision. Zo moet inhoud van het bedrijf te bekijken zijn op apparaten die ondersteuning bieden aan de standaard.


LG komt in 2018 met nieuwe beeldprocessors en ai-ondersteuning voor televisies
3 Januari, 09:42 Tweakers
LG heeft bekendgemaakt dat het nieuwe tv-modellen in 2018 gaat voorzien van de ThinQ-technologie, waarmee kunstmatige intelligentie zoals Google Assistant wordt ondersteund. Ook komt de fabrikant met nieuwe beeldprocessors, waardoor nieuwe oled-modellen high frame rate zullen ondersteunen.


Chinees bedrijf wil x86-processors met ddr5- en pci-e 4.0-ondersteuning maken
2 Januari, 10:54 Tweakers
Het Chinese bedrijf Zhaoxin heeft x86-processors met ddr5- en pci-e 4.0-ondersteuning op zijn roadmap staan. De chipontwerper toonde die roadmap tijdens de presentatie van nieuwe 28nm-processors. Het bedrijf wil daarvan 16nm-varianten uitbrengen.


Telegram voegt ondersteuning voor quick replies en meerdere accounts toe
2 Januari, 09:42 Tweakers
Telegram heeft een update uitgebracht, waarmee het ondersteuning toevoegt voor quick replies en voor het gebruik van verschillende accounts. Die laatste functie is alleen beschikbaar op Android. Het bedrijf zegt niet wanneer en of deze uitkomt voor iOS.


WhatsApp staakt ondersteuning BlackBerry 10 en Windows Phone 8.0
27 December 2017, 10:12 Tweakers
WhatsApp ondersteunt BlackBerry OS, BlackBerry 10 en Windows Phone 8.0 vanaf 31 december niet meer. De app blijft wel werken op de besturingssystemen, maar krijgt geen nieuwe functies meer en bepaalde functionaliteit kan wegvallen.


Mobiele versie Ubuntu krijgt ondersteuning voor Android-apps
26 December 2017, 12:48 Tweakers
De mobiele versie van Ubuntu, waarvan de ontwikkeling in handen is van UBPorts, krijgt ondersteuning voor Android-apps. Dat gebeurt via integratie van Anbox, Android-in-a-box. Via Anbox kunnen gebruikers van Linux-distro's Android-apps draaien alsof het systeemapps zijn.


Nvidia stopt met ondersteuning drivers voor 32bit-besturingssystemen
22 December 2017, 15:00 Tweakers
De komende versie 390 van zijn grafische driver is de laatste die nog 32bit-besturingssystemen ondersteunt. Daarna ondersteunen nieuwe GeForce Game Ready Drivers alleen nog 64bit-software, ongeacht de gebruikte gpu.


Mozilla brengt Firefox voor Amazon Fire TV uit met YouTube-ondersteuning
20 December 2017, 20:18 Tweakers
Mozilla heeft zijn browser Firefox uitgebracht voor Amazons Fire TV-platform. Gebruikers van een Fire TV-settopbox hebben daardoor weer toegang tot videosite YouTube, iets dat Google eerder dit jaar afsloot.


Niantic geeft iPhone-versie Pokémon Go betere ar-modus met ARKit-ondersteuning
20 December 2017, 17:18 Tweakers
Niantic voorziet Pokémon Go van AR+. Dat is een verbeterde augmentedreality-modus in de iPhone-versie van het spel, die werkt met ARKit. De modus is beschikbaar op de iPhone 6s en nieuwere toestellen. Bij AR+ kunnen spelers naar de monstertjes toe lopen.


Athom Homey krijgt ondersteuning voor Home Connect van Bosch en Siemens
20 December 2017, 11:18 Tweakers
Athom heeft integratie met Home Connect van Bosch en Siemens aangekondigd. De smarthomehub kan daardoor verbinden met apparaten als ovens, vaatwassers, wasmachines en koffiezetapparaten van de merken.


Google zet ondersteuning voor ar-platform Project Tango stop in 2018
16 December 2017, 13:18 Tweakers
Google zet ar-platform Project Tango stop op 1 maart volgend jaar. Tango ruimt het veld voor Google ARCore. Dat heeft dezelfde mogelijkheden als Project Tango, maar dan zonder dat de smartphone uitgerust moet zijn met speciale apparatuur.


Vodafone stopt over twee jaar met aanbieden 3g
15 December 2017, 07:18 Tweakers
Vodafone stopt over twee jaar met het aanbieden van 3g. Klanten die geen telefoon hebben met 4g-ondersteuning, vallen dan terug op 2g, want Vodafone houdt het oudere 2g namelijk wel in de lucht. Het uitzetten van 3g gebeurt in januari 2020.


Samsung introduceert ondersteuning voor hdr10+ in Amazon Prime Video in VS
12 December 2017, 15:42 Tweakers
Vanaf 13 december kunnen Amerikaanse gebruikers van Amazons streamingdienst Prime Video materiaal bekijken in hdr10+. De ondersteuning is alleen beschikbaar op de relatief dure Qled- en uhd-tv's van Samsung.


AMD brengt Adrenalin-videokaartdriver met app-ondersteuning uit
12 December 2017, 15:06 Tweakers
AMD heeft zijn jaarlijkse grote driverupdate voor videokaarten uitgebracht. De nieuwe Radeon-software heet 'Adrenalin Edition' en bevat onder andere een nieuwe overlay en biedt ondersteuning voor AMD's mobiele Link-app.


Consumentenbond waarschuwt tegen Galaxy S7
12 December 2017, 06:30 NOS nieuws

Koop geen Galaxy S7 of S7 Edge meer, is het advies van de Consumentenbond. Als je het in 2016 uitgebrachte toestel - dat nog altijd ruim 400 euro kost - nu koopt, is de kans groot dat je vanaf maart al geen software-updates meer krijgt.

"We doen zo'n oproep niet snel, maar als je hem nu koopt, bestaat de kans dat je een telefoon koopt die vanaf maart al niet meer wordt ondersteund", zegt woordvoerder Babs van der Staak van de Consumentenbond. Naast de Galaxy S7 en de S7 Edge wordt ook het kopen van de Galaxy J3 2016 afgeraden.

Software-updates zijn belangrijk omdat ze nieuwe functionaliteit met zich meebrengen, maar ook omdat er beveiligingsproblemen mee worden opgelost. Bezitters van toestellen zonder updates zijn dus kwetsbaarder voor hackers.

'Minimaal tot maart'

Of Samsung vanaf maart inderdaad geen nieuwe software-updates meer uitbrengt voor de drie toestellen, is onbekend. "We ondersteunen hem tot minimaal maart", zegt Samsung-woordvoerster Cella Sin. "We ondersteunen nieuwe toestellen altijd minimaal twee jaar. Dat betekent niet dat we daarna stoppen met het uitgeven van updates."

Consumenten hebben daar niks aan, aldus Van der Staak. "Het enige dat je weet is dat je tot maart ondersteuning hebt, daarna is er geen garantie", aldus Van der Staak. "Je koopt nu een telefoon en dan is het afwachten. Dat vinden we een slechte zaak en dus roepen we op om deze telefoons niet meer te kopen."

Rechtszaak

Eerder begon de Consumentenbond een rechtszaak tegen Samsung omdat het bedrijf telefoons niet lang genoeg zou voorzien van software-updates.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be