NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Ondersteuning

2News.be / Trefwoorden / Ondersteuning

Xbox One S en One X krijgen FreeSync-ondersteuning in de Spring Update
11 Maart, 11:36 Tweakers
De Xbox One S en One X krijgen in de lente ondersteuning voor AMD's FreeSync-technologie voor variabele refreshrates. Dat moet ervoor zorgen dat ook op lagere framerates in games deze consoles een zo soepel mogelijk ogend beeld produceren.


Preview van Android P met ondersteuning voor schermen met uitsparing komt uit
7 Maart, 19:18 Tweakers
Google heeft de eerste Developer Preview van Android P uitgebracht. De nieuwe Android-versie krijgt 'display cut-out support', wat het voor ontwikkelaars eenvoudig moet maken om het volledige scherm te gebruiken als dat een uitsparing heeft.


Microsoft brengt Xbox One-update uit die zorgt voor 1440p-ondersteuning
2 Maart, 09:00 Tweakers
Microsoft heeft aangekondigd wat Xbox One-bezitters kunnen verwachten van de Spring Update, die het bedrijf de komende weken naar Insiders distribueert. De update zorgt onder andere voor ondersteuning van 1440p-monitoren.


Bosch brengt in april thermostaat uit die Alexa- en ifttt-ondersteuning krijgt
28 Februari, 15:00 Tweakers
Bosch maakt bekend dat zijn nieuwe slimme thermostaat, ontwikkeld door Nefit, in april op de markt komt. De EasyControl biedt volgens de makers 'op termijn' een open interface en krijgt later ondersteuning voor Amazon Alexa en Ifttt.


Khronos kondigt opensourcetools aan voor Vulkan-ondersteuning op macOS en iOS
26 Februari, 16:48 Tweakers
Khronos, de organisatie achter onder andere de OpenGL- en Vulkan-api's, heeft bekendgemaakt dat het in samenwerking met Valve en andere bedrijven verschillende opensourcetools beschikbaar heeft gesteld om Vulkan te ondersteunen op macOS en iOS.


Commit wijst op mogelijke ondersteuning voor Linux-vm's in Chrome OS
26 Februari, 10:48 Tweakers
Aan Chrome OS toegevoegde code wijst erop dat het besturingssysteem in de toekomst misschien ondersteuning krijgt voor het draaien van Linux-virtual machines. Op die manier zijn bijvoorbeeld Linux-applicaties te gebruiken.


Google Assistant krijgt meertalige ondersteuning en breidt uit naar 30 talen
24 Februari, 10:48 Tweakers
Gebruikers kunnen later dit jaar afwisselend Engels, Duits of Frans spreken tegen de Google Assistant, die daarvoor meerdere talen ondersteunt. De toevoeging is onderdeel van een grote update, die ook ondersteuning voor het Nederlands brengt.


Google Shopping staakt ondersteuning Magento
19 Februari, 08:06 Emerce
Google Shopping staakt de ondersteuning voor de import van datafeeds uit de API's van softwareplatformen BigCommerce, Magento of PrestaShop. Webwinkeliers moeten op zoek naar alternatieven.


Previewleden krijgen binnenkort ondersteuning voor 1440p op Xbox One X en S
16 Februari, 14:30 Tweakers
Kevin Gammil, een onderdirecteur van Microsofts Xbox-divisie, heeft op Twitter laten weten dat previewleden van het Xbox Insider Program binnenkort ondersteuning voor de native resolutie van 1440p-monitoren tegemoet kunnen zien op de Xbox One X en One S.


Panasonic presenteert drie lcd-tv's met hdr-ondersteuning
13 Februari, 15:06 Tweakers
Panasonic heeft drie nieuwe tv-modellen gepresenteerd met lcd's. De modellen krijgen allemaal ondersteuning voor het weergeven van hdr-beelden en kunnen een 20 procent hogere helderheid opbrengen dan hun voorganger, beweert de fabrikant.


VideoLan brengt grote VLC 3.0-update uit met Chromecast-ondersteuning
9 Februari, 18:06 Tweakers
VideoLan heeft versie 3.0 van zijn VLC-mediaspelersoftware uitgebracht voor verschillende platformen, waaronder Windows, iOS en Android. Het gaat om een grote update, onder meer met Chromecast-ondersteuning en hardwareversnelling voor 4k- en 8k-decoding.


Windows 10 krijgt bij komende update ondersteuning voor Progressive Web Apps
7 Februari, 09:42 Tweakers
De browser Edge krijgt bij de komende Redstone 4-update, die in de lente verschijnt, ondersteuning voor Progressive Web Apps. Dit zijn uitgebreide web-apps die op verschillende platformen en schermgroottes werken en ook offline te gebruiken zijn.


Sailfish krijgt ondersteuning voor Nederlands met komende update
1 Februari, 15:42 Tweakers
Het mobiele besturingssysteem Sailfish OS krijgt ondersteuning voor de Nederlandse taal met de eerstkomende update 2.1.4. Die update moet toestellen in de komende weken gaan bereiken, zo zegt Jolla, het Finse bedrijf achter Sailfish.


TomTom staakt ondersteuning oudere navigatiekastjes, klanten woedend
1 Februari, 13:30 Emerce
TomTom blijkt nog steeds modellen van navigatiekastjes aan te bieden, waarvan de ondersteuning wordt stopgezet. Ooit zijn gebruikers gelokt met de belofte van Lifetime Maps, maar afgelopen week heeft TomTom klanten geÔnformeerd dat de kaarten van tientallen modellen die voor 2013 verschenen zijn niet meer worden bijgewerkt. Die klanten zijn woedend.


Linux-kernel 4.15 komt uit met ondersteuning voor AMD RX Vega-gpu's
29 Januari, 11:30 Tweakers
De nieuwe versie van de Linux-kernel, met nummer 4.15, is uitgekomen en brengt onder meer ondersteuning mee voor Radeon RX Vega-gpu's van AMD. Linus Torvalds zei over de Meltdown- en Spectre-lekken dat er nog veel werk te doen is.


Fitbit verlengt ondersteuning Pebble-horloges tot eind juni
24 Januari, 20:30 Tweakers
Fitbit heeft de ondersteuning voor Pebble-horloges ondersteund tot eind juni 2018. Daarmee blijven de downloadwinkel van Pebble en Timeline-functies nog werken, terwijl Fitbit eerder alleen zei dat de ondersteuning minimaal tot eind vorig jaar zou duren.


Chrome krijgt op Windows 10 ondersteuning voor hdr-weergave
24 Januari, 11:30 Tweakers
Google heeft hdr-ondersteuning voor Chrome op Windows 10 toegevoegd. Hdr-ondersteuning bij de browser op andere platformen volgt binnenkort. Daarnaast komt op korte termijn officiŽle ondersteuning voor vr-weergave naar Chrome.


Recente VLC-nightly voegt werkende Chromecast-ondersteuning toe
22 Januari, 13:48 Tweakers
Een recente nightly-versie van de mediaspelersoftware VLC heeft ondersteuning toegevoegd voor casten naar een Chromecast. De ondersteuning kwam voor het eerst in een nightly-versie terecht in 2016, maar had vaak problemen.


Gerucht: Samsung brengt begin volgend jaar Exynos-soc uit met 5g-ondersteuning
17 Januari, 19:48 Tweakers
Samsung zou volgend jaar een Exynos-soc met ondersteuning voor 5g willen uitbrengen. Dat meldt nieuwssite BusinessKorea. De fabrikant zou een prototype van het modem voor die soc vorige week op elektronicabeurs CES hebben laten zien.


Nieuwe ondersteuning voor leerlingen met zorgnoden te snel ingevoerd
17 Januari, 05:00 Skynet
Het nieuwe ondersteuningsmodel voor leerlingen met zorgnoden, dat in september 2017 van start ging, is te snel ingevoerd. Tot die conclusie komt het Departement Onderwijs en Vorming in een tussentijdse evaluatie van het M-decreet.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be