NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Onbelast

2News.be / Trefwoorden / Onbelast

Onbelast bijklussen wordt lastig: mag een leider bij de jeugdbeweging 500 euro per maand verdienen?
Woensdag, 07:42 Gazet v. Antwerpen

Mogen leiders bij jeugdbewegingen tot 500 euro per maand onbelast bijverdienen? Dat is het voorwerp van discussie binnen de meerderheid. Open VLD wenst die mogelijkheid te behouden, CD&V wil het op de schop. ?Als de liberalen niet inbinden, dan zitten we met een probleem?, zegt Stefaan Vercamer (CD&V).
Onbelast bijverdienen in jeugdbeweging afgevoerd
Dinsdag, 18:18 De Tijd
18:07 Het onbelast tot 500 euro per maand bijverdienen, zal niet gelden voor jeugdbewegingen. Dat zijn de federale coalitiepartners overeengekomen.


Nog geen doorbraak over onbelast bijklussen
Dinsdag, 00:06 Skynet Belgie
De federale regering en vertegenwoordigers van de Franse gemeenschap en de Franse gemeenschapscommissie (Cocof) hebben vandaag geen vergelijk gevonden over het federale voorstel dat toelaat om tot 500 euro per maand onbelast bij te klussen.


Kamer stelt verdere bespreking effectentaks en onbelast bijverdienen week uit
10 Januari, 14:54 Skynet Economie
De bevoegde Kamercommissies zetten pas volgende week de bespreking voort van de taks op effectenrekeningen en het onbelast bijverdienen. Beide maatregelen waren voor het kerstreces niet door het parlement geraakt. Het is nog steeds onduidelijk of de Franstalige Brusselaars een belangenconflict zullen inroepen tegen het onbelast bijverdienen - een punt dat de Vlaamse liberalen nauw aan het hart ligt.


NSZ kraakt voorstel onbelast bijverdienen af
19 December 2017, 18:12 Gazet v. Antwerpen

Het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) meent dat de maatregel die gepensioneerden en mensen die vier vijfde werken toelaat om 500 euro per maand onbelast bij te verdienen, voor deloyale concurrentie in bepaalde sectoren zal zorgen. Dat heeft NSZ-voorzitter Christine Mattheeuws in de Kamer gezegd. Het NSZ zal de partijen ?die de kleine zelfstandigen laten stikken? vermelden in zijn vakblad.
Mag je dan toch geen 500 euro onbelast bijverdienen?
14 December 2017, 21:00 Gazet v. Antwerpen

De oppositie wil dat de meerderheidspartijen twee maatregelen uit het Zomerakkoord uit de Relancewet halen en niet meer voor het einde van het jaar bespreken in de Kamer. De meest in het oog springende slaat op de 500 euro per maand onbelast bijverdienen. Maandag krijgen ze het antwoord van de meerderheidspartijen te horen. Op de achtergrond speelt ook de dreiging met een belangenconflict tegen die maatregel.
NSZ vindt onbelast bijverdienen "vergiftigd kerstgeschenk", Unizo "vol onbegrip"
9 December 2017, 16:06 Skynet Belgie
Het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) is bijzonder teleurgesteld dat de federale regering amper iets wijzigt aan de maatregel waarmee werknemers in een viervijfdestelsel en gepensioneerden vanaf 20 februari 2018 500 euro per maand onbelast kunnen bijverdienen. Ook de ondernemersorganisatie Unizo is teleurgesteld en "vol onbegrip over het blind doorvoeren van onbelast bijverdienen".


Peeters eist 'aanpassingen' aan onbelast bijverdienen
6 December 2017, 14:18 De Tijd
13:54 CD&V-vicepremier Kris Peeters eist 'aanpassingen' aan de mogelijkheid om vanaf volgend jaar 500 euro per maand onbelast te kunnen bijverdienen.


Raad van State schiet ook onbelast bijklussen af
1 December 2017, 07:36 Gazet v. Antwerpen

De Raad van State vindt de regeringsmaatregel die werknemers, zelfstandigen en gepensioneerden toelaat om voor 6.000 euro per jaar onbelast te kunnen bijklussen discriminerend.
Vakbonden Ún werkgevers kraken onbelast bijverdienen
29 November 2017, 18:24 De Tijd
17:59 Vakbonden Ún werkgeversorganisaties vrezen dat het voorstel om tot 6.000 euro per jaar onbelast bij te verdienen 'oneerlijke concurrentie' en 'verschuiving van beroepsactiviteiten en reguliere tewerks...


Occasioneel onbelast bijklussen mag tot zesduizend euro per jaar
27 Oktober 2017, 17:30 Skynet Economie
Vanaf januari zullen werknemers, zelfstandigen of gepensioneerden tot zesduizend euro per jaar kunnen bijverdienen met occasionele klusjes bij verenigingen of anders burgers. De precieze modaliteiten van de 'vijfhonderd euro per maand onbelast'-regeling uit het zomerakkoord zijn opgenomen in de relancewet, die de ministerraad vandaag goedkeurde.


Niet 500, maar tot 1.000 euro onbelast bijklussen
27 Oktober 2017, 13:36 De Tijd
13:20 Per maand zullen mensen tot 1.000 euro onbelast mogen bijverdienen. Dat heeft de regering verduidelijkt. Eerder was sprake van 500 euro per maand.


Met deze klusjes kunnen vrijwilligers 500 euro per maand onbelast bijverdienen
22 Oktober 2017, 22:54 Gazet v. Antwerpen

Vanaf 1 januari 2018 kunnen werknemers, zelfstandigen en gepensioneerden tot 500 euro onbelast per maand bijverdienen met vrijwilligerswerk. Het gaat zowel om occasionele dienstverlening aan particulieren als om verenigingswerk, bijvoorbeeld als sportcoach. Het kernkabinet heeft zondag deze maatregel uit het Zomerakkoord goedgekeurd, zo meldt minister van Sociale Zaken Maggie De Block (Open Vld).Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be