NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesOnaanvaardbaar

2News.be / Trefwoorden / Onaanvaardbaar

Marghem: 'Voorstellen Engie over Electrabel onaanvaardbaar'
Gisteren, 16:18 De Tijd
16:03 De voorstellen die de Franse groep Engie gedaan heeft voor een herstructurering van Electrabel zijn onaanvaarbaar voor de Belgische regering. Minister van Energie Marghem zegt ook dat BelgiŽ geen aand...


BelgiŽ vindt halvering van in te houden EU-douanerechten "onaanvaardbaar"
15 Mei, 00:18 Skynet Buitenland
BelgiŽ wil niet weten van het voorstel van de Europese Commissie om de EU-douanerechten die de lidstaten kunnen inhouden te halveren. Dat bleek tijdens het eerste debat over de volgende Europese meerjarenbegroting.


Nieuwe Amerikaanse sancties tegen IraniŽrs

De Verenigde Staten hebben nieuwe sancties opgelegd aan zes mensen en drie bedrijven die banden zouden hebben met de Iraanse Revolutionaire Garde. Volgens minister Mnuchin van FinanciŽn hebben zij miljoenen dollars naar de organisatie gesluisd en daarmee de "kwaadaardige activiteiten" van de Revolutionaire Garde gesteund.

De namen van de zes mensen zijn niet bekendgemaakt, maar volgens het ministerie van FinanciŽn zijn zij allemaal IraniŽrs. Door de sancties mogen Amerikanen geen zaken meer met hen doen.

"We zijn vastberaden om de geldstromen naar de Iraanse Revolutionaire Garde af te snijden, wat de bron ook is", zegt minister Mnuchin.

De Verenigde Staten hebben de sancties opgelegd in samenspraak met de Verenigde Arabische Emiraten. Ook die hebben maatregelen tegen de zes en de drie bedrijven genomen.

Iran-deal

Eerder deze week maakte president Trump bekend zich terug te trekken uit het Iran-akkoord dat zijn voorganger Obama had ondertekend in 2015. Volgens de deal zou Iran zijn nucleaire activiteiten beperken, in ruil voor het gedeeltelijk opheffen van economische sancties.

Trump noemde het dinsdag een rampzalige overeenkomst die ervoor zorgde dat Iran door kon gaan met het ontwikkelen van een kernwapen. Hij tekende daarop een presidentieel memorandum waarmee de economische sancties van de VS tegen Iran weer volledig worden ingesteld.
EU: Holocaust-opmerking Palestijnse leider Abbas onaanvaardbaar

De Europese Unie is net als de IsraŽlische premier Netanyahu verontwaardigd over een antisemitische opmerking van de Palestijnse president Abbas. Die zei maandag in een toespraak in Ramallah dat de Joden zelf medeverantwoordelijk waren voor hun vervolging in de Tweede Wereldoorlog.

"De speech bevatte onacceptabele opmerkingen over het ontstaan van de Holocaust en de legitimiteit van IsraŽl. Dit soort uitlatingen spelen alleen diegenen die geen tweestatenoplossing willen in de kaart. Antisemitisme is niet alleen een bedreiging voor Joden, maar ook voor open en vrije samenlevingen", schrijft de EU in een verklaring.

Premier Netanyahu schreef vandaag op Twitter: "De Palestijnse president sprak opnieuw de meest verachtelijke antisemitische onwaarheden. Blijkbaar is de Holocaustontkenner nog steeds een Holocaustontkenner. Ik roep de internationale gemeenschap op zijn ernstige antisemitisme te veroordelen."

Het CIDI, een Joodse belangenorganisatie in Nederland, meldt op zijn website dat Abbas zijn toespraak van maandag een geschiedenisles noemde. Hij betoogde dat sociaal gedrag van de Joden, "zoals het berekenen van rente en andere financiŽle kwesties", mede heeft geleid tot de Holocaust.
Jaarverslag federale ombudsman - "Onaanvaardbaar dat burger gevolgen draagt van problemen DG Personen met Handicap"
24 April, 07:24 Skynet
Het kabinet van staatssecretaris voor Personen met een Beperking Zuhal Demir (N-VA) treedt dinsdag de federale ombudsman bij en zegt dat het inderdaad "onaanvaardbaar" is dat de burger de gevolgen draagt van de organisatorische problemen bij het directoraat-generaal Personen met een Handicap. Het DG staat in voor de tegemoetkomingen aan gehandicapte personen. Demir gaat bekijken hoe ze aan de aanbeveling van de ombudsman kan tegemoetkomen.


Merkel veroordeelt Turkse militaire operatie tegen de Koerden als onaanvaardbaar
21 Maart, 17:30 Skynet
De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft het militair offensief van Turkije tegen de Koerdische Volksbeschermingseenheden YPG in SyriŽ voor het eerst in duidelijk taal veroordeeld. "In alle legitieme veiligheidsbelangen van Turkije is het onaanvaardbaar wat in Afrin gebeurt, waar duizenden en duizenden burgers worden vervolgd, gedood of op de vlucht worden gejaagd", zei de CDU-voorzitster vandaag in de Bondsdag. "Ook dat veroordelen we ten scherpste".


"Moslimexecutieve vindt uitlatingen van iman moskee Wilsele onaanvaardbaar"
19 Maart, 13:48 Skynet Belgie
Het Executief van de Moslims van BelgiŽ (EMB) heeft Vlaams minister van Gelijke Kansen Liesbeth Homans laten weten dat de uitlatingen van de imam van een moskee in Wilsele, die eind vorig jaar in een preek had gezegd dat mannelijke moslims hun echtgenote een 'lichte tik' mogen geven "onaanvaardbaar" zijn en de man onmiddellijk geschorst werd in afwachting van de resultaten van een eigen onderzoek. Dat blijkt uit het antwoord van de N-VA-minister op een schriftelijke vraag van Vlaams parlementslid Chris Janssens (Vlaams Belang).


Beenders wil btw-verlaging op elektriciteit: ?Luxetarief van 21% is onaanvaardbaar?
15 Maart, 08:36 Gazet v. Antwerpen

Vlaams volksvertegenwoordiger Rob Beenders (sp.a) pleit voor een definitieve verlaging van de btw op elektriciteit van 21% naar 6%. De Hasselaar vraagt maatregelen voor een betaalbare energiefactuur naar aanleiding van een recent rapport waaruit blijkt dat ťťn gezin op vijf in energiearmoede leeft.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be