NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Omzet


Omzet Persgroep blijft stabiel op 1,45 miljard euro
Woensdag, 16:24 Emerce
De Persgroep heeft het jaar 2017 financieel goed afgesloten, zo meldt het uitgeefbedrijf. De bedrijfsopbrengsten van de mediaonderneming, actief in Nederland, BelgiŽ en Denemarken, bleven stabiel op ruim 1,45 miljard euro.


?iPhone X vertegenwoordigt bijna kwart van de totale smartphone omzet?
Woensdag, 08:36 Emerce
Ondanks aanhoudende geruchten over tegenvallende verkopen van Apples vlaggenschip iPhone X levert het toestel Apple wel heel veel geld op. Volgens Counterpoint vertegenwoordigt iPhone X 21 procent van de totale smartphone omzet en 35 procent van alle in de industrie geboekte winsten.


Steven Spielberg eerste filmregisseur die 10 miljard dollar omzet
Dinsdag, 08:54 NOS nieuws

Steven Spielberg heeft met zijn films in totaal zeker 10 miljard dollar omgezet. De Amerikaan is de eerste regisseur die deze mijlpaal heeft bereikt, meldt Box Office Mojo, de organisatie die de cijfers bijhoudt.

Michael Bay en Peter Jackson bezetten op de ranglijst de tweede en derde plaats met een omzet van ongeveer 6,5 miljard dollar.

Groot en veelzijdig

Spielberg heeft een groot en veelzijdig oeuvre op zijn naam staan. Hij tekende voor wereldwijde kassuccessen als E.T. en Jaws, en regisseerde verder onder meer Close Encounters of the Third Kind, Schindler's List en de Indiana Jones-cyclus.

Box Office zegt dat Spielberg nog veel meer heeft verdiend als ook de omzet van films wordt meegeteld die hij heeft geproduceerd.
70 procent van omzet TomTom van zakelijke markt
Dinsdag, 08:00 Emerce
De omzet van TomTom in het eerste kwartaal is ten opzichte van vorig jaar weer verder teruggelopen, van 213 miljoen naar 192 miljoen euro. Wel was er een bescheiden winst van 6,4 miljoen tegen een verlies van 2,2 miljoen een jaar geleden.


Netflix: abonnees buiten de VS zijn goed voor helft van de omzet
Dinsdag, 07:48 Tweakers
Streamingdienst Netflix heeft bij de bekendmaking van zijn kwartaalcijfers laten weten dat de omzet uit internationale abonnees inmiddels gelijk is aan die in de VS. Het bedrijf zegt dat er in het afgelopen kwartaal meer nieuwe leden dan verwacht zijn bijgekomen.


Body & Fit: ?64 miljoen omzet in 2017?
14 April, 10:54 Emerce
Sinds de oprichting in 1995 is er aardig wat veranderd binnen Body & Fit. Het bedrijf startte met twee fysieke verkooppunten, maar transformeerde in 2007 tot pure online speler. En waar de oorspronkelijke doelgroep bestond uit bodybuilders, richt Body & Fit zich inmiddels op iedereen die zich bezighoudt met een bewuste levensstijl. En met succes.


Online omzet HEMA steeg 31 procent
12 April, 10:54 Emerce
De online omzet van HEMA is vorig jaar met 31 procent gestegen, maar het bedrijf noemt geen concrete cijfers. In elk geval droeg de omzet niet bij aan de winst. HEMA noteerde over heel 2017 een nettoverlies van 30,9 miljoen euro op een omzet van 1,2 miljard.


Carrefour verliest omzet door stakingen
11 April, 19:00 De Tijd
18:25 De omzet van de retailer Carrefour in ons land is in het eerste kwartaal met 1,6 procent gedaald op vergelijkbare basis. De stakingsacties tegen het herstructureringsplan misten hun effect niet.


Omzet Auto1 groeit tot 2,2 miljard euro
9 April, 10:48 Emerce
Het Europese online b2b-platform voor autohandelaren Auto1.com is in 2017 met 47 procent gegroeid tot een omzet van 2,2 miljard euro.


Omega Pharma krikt winstmarge op, omzet daalt
8 April, 11:06 De Tijd
10:33 De omzet van Omega Pharma zakte vorig jaar door het opzeggen van distributieovereenkomsten, maar de winstmarge steeg.


Samsung verwacht hogere omzet, vermoedelijk door hogere prijzen componenten
6 April, 08:12 Tweakers
Samsung verwacht dat het in de eerste maanden van 2018 meer omzet en winst heeft gemaakt dan in dezelfde periode vorig jaar. Het concern noemt geen oorzaken, maar analisten denken dat het komt door hogere prijzen van nand en dram.


Omzet 2017 About You naar 283 miljoen
6 April, 07:12 Emerce
Online kledingwinkel About You, afkomstig uit OTTO Group, zag de omzet in 2017 meer dan verdubbelen tot 283 miljoen euro. Dat is meer dan het zelfopgelegde, ambitieuze doel van een kwart miljard.


Omzet Nederlandse mobiele aanbieders blijft dalen
22 Maart, 11:30 Emerce
De mobiele markt in Nederland is in 2017 met 4,4 procent gekrompen tot 4,5 miljard euro. Marktonderzoeker Telecompaper denkt dat de markt dit jaar met twee ŗ drie procent krimpt en in komende jaren omlaag blijft gaan met een kleine anderhalf procent.


Analist: omzet uit Fortnite was in februari 22 procent hoger dan uit PUBG
22 Maart, 08:54 Tweakers
Volgens analistenbureau SuperData Research was de omzet uit Fortnite in februari hoger dan de omzet uit PlayerUnknown's Battlegrounds. Epic Games zou 126 miljoen dollar binnengehaald hebben met Fortnite, terwijl PUBG goed was voor 103 miljoen dollar.


Belgische online omzet naar 10 miljard euro
21 Maart, 14:30 Emerce
De Belgische online omzet heeft met 10 miljard euro in 2017 een nieuw record behaald. Dat blijkt uit cijfers van de BeCommerce Market Monitor, een onderzoek dat de VZW BeCommerce jaarlijks laat uitvoeren door GfK.


Google-taks van 3 procent op omzet internetbedrijven
21 Maart, 13:36 De Tijd
13:21 De Europese Commissie wil een belasting heffen van 3 procent op de omzet van internetbedrijven in elk EU-land. Het voorstel voor deze Googletaks zet de handelsrelaties met de VS nog meer op scherp.


Europa wil techgiganten belasten: 3 procent van hun lokale omzet
19 Maart, 14:36 Techzine
Grote bedrijven die actief zijn in de Europese unie zoals Alphabet Inc of Facebook moeten mogelijk binnenkort 3% belasting betalen op hun bruto omzet die lokaal wordt gegenereerd. Dat staat in een nieuw voorstel ingediend door de Europese Commissie. Bloomberg kon het nieuwe voorstel inkijken dat op 21 maart wordt voorgelegd. Europese landen zoeken al […]


130 miljoen euro voor Brainport Eindhoven
19 Maart, 08:54 Emerce
Het kabinet pompt 130 miljoen euro in Brainport Eindhoven. Brainport Eindhoven wordt gekenschetst als een economisch kerngebied van nationale betekenis. Met een concentratie van kennisintensieve maakindustrie is deze regio aanjager van de innovatie in de Nederlandse hightech sector.


Online omzet in januari ruim 22 procent hoger
16 Maart, 08:18 Emerce
De online omzet lag in januari 22,5 procent hoger dan in dezelfde maand een jaar eerder. Webwinkels zetten ruim 19 procent meer om, meldt CBS.


Aanslagen Brussel - twee jaar later - Meer ademruimte voor militairen, maar wel nog nijpend tekort aan jong personeel
14 Maart, 05:54 Skynet
Sinds het dreigingsniveau in BelgiŽ in januari is verlaagd van niveau 3 naar 2 is er meer ademruimte gekomen voor het militair personeel. Toch is er nog altijd een nijpend tekort aan jong personeel. Dat zeggen de legervakbonden naar aanleiding van de tweede verjaardag van de aanslagen in Brussel en Zaventem.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be