NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Omzet


T-Mobile Nederland: meer klanten, minder omzet
Vandaag, 07:54 Emerce
T-Mobile Nederland realiseerde afgelopen jaar een iets hogere omzet ten opzichte van 2016: 1,3 miljard euro, maar vooral het vierde kwartaal heeft de resultaten flink naar beneden getrokken: de omzet kwam met 342 miljoen euro 3,9 procent lager uit.


ZiggoVodafone ziet mobiele omzet dalen
15 Februari, 09:54 Emerce
ZiggoVodafone doet het niet goed op het mobiele vlak. De consumentenomzet daalde in het vierde kwartaal met 7 procent, op jaarbasis zelfs met 8 procent, deels door verminderde inkomsten uit roaming en ook de kredietverplichtingen bij de aanschaf van smartphones helpen niet echt mee.


Geen nieuwe game, toch 2 miljard dollar omzet voor Supercell
15 Februari, 06:54 Emerce
Het Finse gamingbedrijf Supercell heeft vorig jaar ruim 2 miljard dollar omgezet en zeker 810 miljoen dollar winst gemaakt, en dat zonder een nieuwe game op de markt te brengen.


CBS: Online omzet webwinkels +19,5% in 2017
13 Februari, 12:18 Emerce
De online omzet van webwinkels en de webshops van retailers steeg in 2017 met 19,5 procent, zo laten de jaarcijfers van het CBS zien. Fysieke retailers die investeerden in een eigen webshop plukken daar volgens deze cijfers nu de vruchten van.


Activision Blizzard haalde 4 miljard dollar omzet uit in-gameaankopen in 2017
9 Februari, 12:42 Tweakers
Activision Blizzard heeft vorig jaar een recordomzet behaald uit in-gameaankopen, zoals dlc, lootboxes en microtransacties. Het gaat om ruim vier miljard dollar, meer dan de helft van de jaaromzet van zeven miljard dollar.


Mobiele omzet gamebedrijf Zynga fors omhoog
8 Februari, 08:06 Emerce
Words With Friends 2 en een nieuwe versie van Zynga Poker hebben bijgedragen tot de beste mobiele omzet in jaren voor gamebedrijf Zynga. Die lag 32 procent hoger dan een jaar geleden. De volledige omzet over het vierde kwartaal, 233 miljoen dollar, was met 22 procent groei het beste in vijf jaar (pdf). Zynga heeft […]


?Reisbranche wil betere operationele marge en meer omzet?
7 Februari, 12:54 Emerce
Touroperators, reisagenten en andere reisbemiddelaars zijn in strategisch opzicht vooral bezig met het verbeteren van de operationele marge. Op de tweede plaats van prioriteiten staat omzetgroei.


Crashende omzet duwt TomTom in het rood
6 Februari, 09:36 De Tijd
09:22 GPS-specialist TomTom slikte vorig jaar een verlies van 204 miljoen euro op een dalende omzet van 903 miljoen euro. Die omzet daalt dit jaar voort, verwacht het bedrijf.


Microsofts omzet uit Azure blijft fors stijgen
1 Februari, 11:30 Tweakers
Microsoft heeft voor het veertiende kwartaal op rij een omzetstijging met dubbele cijfers gerapporteerd voor Azure. In het afgelopen kwartaal nam de omzet uit deze dienst toe met 98 procent. De inkomsten uit de verkoop van Surface-producten bleven nagenoeg gelijk.


Unilever voert omzet en winst flink op
1 Februari, 10:12 NOS nieuws

Unilever heeft in 2017 de opgevoerde ambities waargemaakt. Zowel de omzet als de winst namen toe, ondanks de zwakkere dollar. De omzet steeg met bijna twee procent naar 53,7 miljard euro. De nettowinst komt uit op 6,5 miljard euro, een stijging van 17 procent.

In de opkomende markten trekt de economie aan en is meer verkocht. Het voedings- en zeepconcern haalt 60 procent van zijn omzet in nieuwe markten. De omzetgroei is vooral te danken aan het feit dat er meer verkocht is, de prijzen zijn minder verhoogd. De verzwakkende dollar drukt aan de andere kant de omzetcijfers.

Overname

Na de mislukte vijandige overnamepoging van het Amerikaanse Kraft Heinz een jaar geleden beloofde Unilever de winstmarges te verbeteren en de minder renderende margarine-divisie te verkopen.

Het Brits-Nederlandse bedrijf is nog bezig de 'spreads' te verkopen, de margarinedivisie met merken als Zeeuws Meisje en Becel. Margarine rendeert niet goed. Vooral private-equityfondsen zijn ge´nteresseerd. Unilever denkt dat de margarine rond de 7 miljard euro zal opleveren.

Over de locatie van het nieuwe hoofdkantoor heeft Unilever niets bekendgemaakt. Unilever is bezig met onderzoeken of het hoofdkantoor in Rotterdam blijft of naar Londen moet verhuizen.
Regulering en groei sim-only kosten KPN omzet
31 Januari, 10:54 Tweakers
KPN's kwartaalomzet uit mobiele diensten is gedaald, waarbij het bedrijf vooral verwijst naar de effecten van roamingregulering en de groei van sim-only. Ook heeft KPN last van groeiende concurrentie op de mobiele markt.


Dalende omzet maar winst KPN groeit
31 Januari, 09:36 NOS nieuws

Hoewel de omzet daalde, heeft KPN in 2017 meer winst geboekt. KPN wijt de gedaalde omzet onder meer aan de toegenomen concurrentie van de goedkopere telecomaanbieders. Vooral klanten die willen besparen op hun telefoonkosten stappen over naar de concurrent.

KPN had vorig jaar een jaaromzet van 6,5 miljard euro en dat is zo'n 4,5 procent minder dan een jaar eerder. De winst steeg dus wel: van 370 miljoen euro in 2016 naar 485 miljoen euro afgelopen jaar.

Het telecombedrijf zag de winst vooral stijgen door meer diensten te bundelen. Zo biedt KPN aan meer huishoudens zowel tv, internet en mobiele diensten aan. Een andere belangrijke reden voor het stijgen van de winst is dat er minder verschillende bundels worden aangeboden. Ook heeft KPN meer ge´nvesteerd in nieuwe IT-systemen die minder aan onderhoud kosten. Ook heeft het bedrijf op personeel bezuinigd.
Canon boekt fors hogere omzet door toegenomen vraag naar oledpanelen
30 Januari, 10:54 Tweakers
Canon heeft in 2017 een aanzienlijk hogere omzet geboekt dankzij onder meer de toegenomen vraag naar oledpanelen. Ook had Canons medische divisie, die voornamelijk ct-scanners maakt, een behoorlijk aandeel in het gestegen omzetcijfer.


Als we niet investeren in de Franse taal, verliezen Nederlandse bedrijven omzet - klopt dit wel?
29 Januari, 10:48 Volkskrant
Berichten verspreiden zich razendsnel, of ze nu kloppen of niet. Wij proberen de zin van de onzin te scheiden. Vandaag: 'Als we niet investeren in Frans, gaan we keihard omzet verliezen.' Als het aantal eindexamenkandidaten Frans zo blijft dalen, zei onderzoeker Marjolijn Voogel van de Erasmus Universiteit onlangs in een interview met deze krant, zal Nederland Franstalige handelspartners verliezen


Handelaars zijn werken Lambrechtshoekenlaan beu: ?Mijn omzet is al met 30% gedaald?
26 Januari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Het ongenoegen van de lokale middenstand en de handelaars in de Merksemse Lambrechtshoekenlaan groeit met de dag. De straat ligt al maanden open en er lijkt geen schot in de zaak te komen. Volgens Aquafin is slecht weer de oorzaak.
Intel ziet omzet toenemen
25 Januari, 22:48 De Tijd
22:32 Chipbakker Intel krijgt een goed kwartaalrapport als opsteker ten midden van de crisis rond een beveiligingslek in haar chips.


Omzet zakelijke telecommarkt blijft dalen
25 Januari, 11:42 Emerce
De omzet op de zakelijke telecommarkt in Nederland blijft dalen, in het derde kwartaal van 2017 met bijna 9 procent. Dat blijkt uit onderzoek van Telecompaper.


Omzet van e-bookabonnementen stijgt sterk
19 Januari, 13:24 Emerce
De CB e-bookbarometer en boekenbarometer over het laatste kwartaal van 2017 laten een lichte krimp zien van de afzet van het fysieke boek ten opzichte van 2016 en een stijging van de e-bookverkoop ten opzichte van 2017. De omzet van e-bookabonnementen stijgt sterk. Er verschenen in totaal 27.270 nieuwe titels in 2017, tegen 25.899 in 2016.


Omzet IBM groeit voor het eerst sinds 2012
19 Januari, 09:30 De Tijd
09:08 Het Amerikaanse technologieconcern IBM heeft zijn kwartaalomzet voor het eerst in bijna zes jaar zien stijgen.


Hoe Mo?Media content omzet in conversie
18 Januari, 06:48 Emerce
Uitgeverij Mo?Media ging twintig jaar geleden van start en verwierf bekendheid met de 100%-stedengidsen, die nu onder de naam time to momo worden uitgegeven. Het businessmodel was volledig gericht op print. Oprichter RenÚ Bego vertelde tijdens de eerste vakdag op de Vakantiebeurs over hoe Mo?Media de shift naar een crossmediaal platform heeft gemaakt en nu zelfs reizen verkoopt.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be