NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesOlympische

2News.be / Trefwoorden / Olympische

Benadeeld door vals spel van een Olympische concurrent, die op doping is betrapt? Dan toch een huldiging
4 Mei, 20:18 Volkskrant
Werk aan de winkel voor het IOC, want de organisatie heeft besloten sporters ceremonieel te huldigen als blijkt dat ze van een medaille zijn beroofd door een concurrent die is betrapt op doping. Er mogen dus heel wat huldigingen worden georganiseerd. Atleet Rutger Smith ziet weinig in het plan om sporters ceremonieel te huldigen als blijkt dat ze een medaille zijn misgelopen doordat een concurrent


Deze Afrikaanse landen willen Olympische Jeugdspelen in 2022 organiseren
3 Mei, 22:06 Gazet v. Antwerpen

Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) heeft donderdag de vier Afrikaanse landen bekendgemaakt die interesse tonen om de Olympische Jeugdzomerspelen van 2022 te organiseren. Het betreft Botswana, Nigeria, Senegal en Tunesië.
Na alle schandalen mag Rusland op Olympische Spelen met slechts 2 gewichtheffers deelnemen
12 April, 19:36 Gazet v. Antwerpen

Rusland behoort tot de vijf landen die bij de Olympische Spelen van 2020 in Tokio slechts twee gewichtheffers mogen inschrijven. Volgens persbureau Reuters heeft ?s werelds overkoepelende organisatie (IWF) in deze sport die beslissing genomen als straf voor het veelvuldig schenden van de dopingregels. Het gaat verder om Kazachstan, Azerbeidzjan, Armenië en Wit-Rusland.
De meest gelauwerde atlete ooit op Olympische Winterspelen stopt ermee
6 April, 19:30 Gazet v. Antwerpen

De Noorse langlauflegende Marit Björgen neemt dit weekend afscheid van de topsport op het nationaal kampioenschap in Alta. ?Ik heb niet meer de motivatie die nodig is om mij nog een seizoen 100 procent te geven?, zegt ze vrijdag op de Noorse tv-zender NRK. ?Daarom heb ik beslist te stoppen.?
Marit Björgen, meest gelauwerde atlete op Olympische Winterspelen, stopt
6 April, 13:18 Skynet Sport
De Noorse langlauflegende Marit Björgen neemt dit weekend afscheid van de topsport op het nationaal kampioenschap in Alta. "Ik heb niet meer de motivatie die nodig is om mij nog een seizoen 100 procent te geven", zegt ze vandaag op de Noorse tv-zender NRK. "Daarom heb ik beslist te stoppen."


Kim Jong-Un bevestigt: Noord-Korea zal ook deelnemen aan Olympische Spelen in 2020 en 2022

Noord-Korea zal delegaties sturen naar de Olympische Zomerspelen van 2020 in Tokio en de Olympische Winterspelen in Peking van 2022. Dat heeft de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un gezegd tijdens een ontmoeting met IOC-voorzitter Thomas Bach in de Noord-Koreaanse hoofdstad Pyongyang.
Nederlandse olympische kampioen Kjeld Nuis vestigt snelheidsrecord op schaatsen: 93 kilometer per uur(!)
28 Maart, 20:00 Gazet v. Antwerpen

De Nederlander Kjeld Nuis heeft in het Zweedse Lulea een snelheidsrecord op schaatsen gevestigd. De tweevoudig olympisch kampioen van Pyeongchang (1.000 en 1.500 meter) kwam tot een maximale snelheid van 93 km/u. De 28-jarige Nuis reed op een natuurijsbaan met een lengte van 1.500 meter zonder bochten. Hij schaatste achter een auto met een windscherm, dat voor hem veel luchtweerstand wegnam.
Olympische Spelen zullen in Tokio beroep doen op automatische gezichtsherkenning
27 Maart, 13:24 Gazet v. Antwerpen

Op de Olympische en Paralympische Spelen van 2020 in Tokio zullen de competitielocaties voor het eerst in de olympische geschiedenis uitgerust worden met technologie voor automatische gezichtsherkenning. Dat blijkt uit het veiligheidsplan van het organisatiecomité, zo meldt het Japanse persagentschap Kyodo dinsdag.
Olympische Spelen waren online magneet
7 Maart, 06:54 Emerce
De Olympische Winterspelen hebben alleen al in de eerste week online 2,5 miljoen kijkers getrokken. Niet eerder keken zoveel mensen in een week online, zo blijkt uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek.


Kunstschaatsclub viert terugkeer olympische helden Jorik en Loena
3 Maart, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Jorik en Loena Hendrickx zijn in het IJssportcentrum enthousiast onthaald na hun terugkeer van de Olympische Winterspelen. Mama Lutgart geniet nog na van haar tijd in Zuid-Korea.
Olympische Winterspelen bereikten dagelijks 250.000 televisiekijkers
1 Maart, 09:54 Skynet Sport
De programma's van de VRT rond de Olympische Winterspelen in Pyeongchang hebben in totaal bijna twee miljoen Vlamingen bereikt, zo blijkt uit cijfers die de openbare omroep vandaag heeft meegedeeld. Gemiddeld keken zo'n 254.295 mensen naar de dagelijkse samenvattingen van de olympische prestaties in Zuid-Korea.


Dit zijn de mascottes voor de Olympische Spelen van Tokio 2020

De organisatoren van de Olympische en Paralympische Spelen van 2020 in de Japanse hoofdstad Tokio hebben woensdag de officiële toernooimascottes voorgesteld.
Ook Olympische records voor online verslaggeving Winterspelen
28 Februari, 06:48 Emerce
Nederland wist de afgelopen weken massaal de Olympische pagina?s van de NOS te vinden. In totaal raadpleegden ruim 9,5 miljoen unieke bezoekers de Olympische subsite of artikelen in de NOS-app, zo blijkt uit de gegevens van de omroep.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be