NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Ohl


Gezocht: één fitte spits! Union 'in de miserie' voor thuismatch tegen OHL
Gisteren, 19:00 Skynet
Union SG zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. De Brusselaars zakten na een meer dan degelijke start helemaal weg in het klassement en hebben dat niet in het minst te danken aan de aanhoudende blessurelast. Ook voor de match tegen OHL zit Grosjean weer met de handen in het haar.


Excelleren onder de vleugels van King Power; Pearson vol lof over OHL-youngsters
Maandag, 07:54 Skynet
Na de overname door King Power en de vele straffe transfers van afgelopen zomer hadden heel wat Leuvenaars schrik dat de OHL-jeugd helemaal op het achterplan zou blijven en dat daarmee de identiteit van de club deels verloren zou gaan. Maar niets blijkt minder waar.


Heuse thriller resulteert in nieuw verlies voor Beerschot Wilrijk; OHL pakt 4 op 6
Zondag, 09:48 Skynet Sport
Zaterdagavond heeft OH Leuven met 1-2 gewonnen op het veld van Beerschot Wilrijk. De twee titanen van de eerste periode maakten er een interessant kijkstuk van, maar na 90 minuten bleven 'de Mannekes' voor de tweede week op rij zonder punten achter. OHL pakt vier op zes en is dus wel op de afspraak voor de tweede periode.


OHL zonder Persoons; Beerschot Wilrijk kent enkele 'meevallers' in de selectie
Vrijdag, 19:24 Skynet
Zaterdagavond staan de twee kemphanen van de eerste periode alweer tegenover elkaar. Voor periodekampioen Beerschot Wilrijk wordt het vooral een kwestie om de zware pandoering van vorig weekend achter zich te laten terwijl OH Leuven al meteen onder druk staat na het gelijke spel thuis tegen Roeselare.


Proximus League - Honderdtal Leicester-supporters zorgen voor "kolkende sfeer" tijdens OHL-Roeselare
12 November, 22:18 Skynet
Op initiatief van King Power, de Thaise eigenaar van Oud-Heverlee Leuven, hebben zondagavond een honderdtal supporters van Leicester City de op 1-1 geëindigde match tegen Roeselare bijgewoond. De supporters kregen een plaats in de grote tribune aan de overkant van de hoofdtribune en zorgden volgens OHL-voorzitter Chris Vandebroeck voor "een Britse kolkende sfeer". King Power is ook eigenaar van Leicester City.


Vreemde owngoal bezorgt OHL een valse start; Roeselare pakt punt op Den Dreef
12 November, 20:36 Skynet Sport
OH Leuven en KSV Roeselare zijn de tweede periode gestart met een 1-1 gelijkspel. Casagolda had OHL al vroeg op voorsprong gebracht, maar in het slotkwartier verslikte doelman Gillekens zich op een corner van Brouwers waardoor de punten toch nog gedeeld werden.


Rodgers, Fowler en Kizzire delen koppositie op OHL Classic golf
12 November, 06:58 Gazet v. Antwerpen

De Amerikanen Patrick Rodgers, Rickie Fowler en Patton Kizzire delen in het Mexicaanse Playa del Carmen na de tweede ronde de leidersplaats op het OHL Classic golftoernooi (PGA/7,1 miljoen dollar). De drie staan met 132 slagen, tien onder par, achter hun naam.
Belgenrapport 1e periode: OHL de primus; Beerschot Wilrijk net niet gebuisd
8 November, 08:48 Skynet
Na veertien speeldagen heeft OH Leuven gemiddeld het meeste Belgen aan de aftrap gebracht. De nummer twee uit de eerste periode doet vlot beter dan Union SG en KVC Westerlo. Onderin de ranking haalden Cercle Brugge en Tubize een diepe buis. Periodekampioen Beerschot Wilrijk kon een buis nog net vermijden.


Pearson (OHL) met oplapwerk: "Eerlijk geklopt, maar we'll bounce back"
6 November, 08:12 Skynet
OH Leuven moest winnen in Lier en liefst nog met een zo groot mogelijk verschil, maar de troepen van Nigel Pearson gingen strijdend ten onder op het Lisp en starten dus eigenlijk helemaal opnieuw vanaf nul volgende week in de tweede periode. De coach was best ontgoocheld, maar hij bleef wel strijdvaardig.


OHL mocht even dromen op het Lisp, maar Yagan helpt Lierse aan derde zege op rij
5 November, 18:18 Skynet
OH Leuven is er niet in geslaagd om Beerschot Wilrijk nog van de eerste plaats te houden. De Leuvenaars hadden welgeteld twee minuten de periodetitel virtueel op zak, maar zakten na twee paars-witte goals in Brussel als een kaartenhuisje in mekaar. Yagan ontpopte zich daarop tot de grote boeman door nog 2x te scoren voor Lierse.


Waarom OHL toch met vertrouwen richting het (quasi oninneembare) Lisp mag
3 November, 15:12 Skynet
Donderdag vertelden we u al dat Lierse thuis al meer dan een jaar geen nederlaag meer incasseerde in de Proximus League. Maar toch moet OHL niet wanhopen; want het recente verleden heeft al aangetoond dat het Lisp de Brabanders wel ligt.


Win een duoticket voor OHL - Roeselare!
3 November, 14:06 Skynet Sport
Op de eerste speeldag van de tweede periode krijgt OHL Roeselare over de vloer. Proximus geeft vijf duotickets weg voor deze wedstrijd!


Het slotakkoord tussen Beerschot Wilrijk en OHL: alle scenario's nog mogelijk... behalve een testmatch
31 Oktober, 07:48 Skynet
Beerschot Wilrijk haalde afgelopen weekend zwaar uit tegen Roeselare en krikte zo het belangrijke doelsaldo op tot +16. Daarmee hebben 'de Mannekes' op de slotspeeldag van de eerste periode een bonus van twee doelpunten op OH Leuven; dat met +14 de slotspeeldag ingaat.


Pearson met OHL plots op tweede plaats: "Volgende week winnen en dan zien wat er gebeurt"
29 Oktober, 09:18 Skynet
OH Leuven won zaterdagavond wel met 1-0 van Union SG, maar het speelde desalniettemin toch de leidersplaats kwijt aan Beerschot Wilrijk, dat na de zware 5-0 zege tegen KSV Roeselare nu een beter doelsaldo heeft. Coach Nigel Pearson wikt en weegt de kansen.


Beerschot Wilrijk weer leider na (te krappe) zege van OH Leuven: nagelbijten op laatste speeldag

Oud-Heverlee Leuven heeft zaterdag met 1-0 gewonnen tegen Union op de voorlaatste speeldag van de eerste periode in de Proximus League. Het verliest wel de leidersplaats aan Beerschot Wilrijk dat vrijdag uithaalde tegen Roeselare.
Beerschot Wilrijk maakt brandhout van Roeselare en zet OHL onder stevige druk
27 Oktober, 22:54 Skynet
Beerschot Wilrijk heeft haar periodeambities nog eens dik onderstreept. De Antwerpenaren hakten een ontstellend zwak Roeselare in de pan en krikten zo hun doelsaldo stevig op. Na negentig minuten stond er een droge 5-0 op het scorebord waardoor de druk met veel schwung richting Den Dreef werd gezwierd.


Money Time in 1B - Vander Elst (OHL): "Geen stress, wel extra focus"
27 Oktober, 14:30 Skynet
Voor OH Leuven is het seizoen 2017-2018 er eentje met extremen. De Leuvenaars begonnen stroef aan het seizoen, maar liggen in extremis toch nog in poleposition voor de eerste periode. 
 Pearson blij met puntje; Brys voelt zich 'voor tweede keer tekort gedaan tegen OHL'
23 Oktober, 10:18 Skynet Sport
Beerschot Wilrijk en OH Leuven speelden zondag 2-2 gelijk in dé topper van de eerste periode. Beide teams zorgden voor een boeiende pot voetbal en de fans zorgden rond het veld voor een schitterende atmosfeer. Na de match gingen Nigel Pearson (OHL) en Marc Brys (Beerschot Wilrijk) hier graag nog even verder op in.


Pearson blij met puntje; Brys voelt zich 'voor tweede keer tekort gedaan tegen OHL'
23 Oktober, 10:18 Skynet Sport
Beerschot Wilrijk en OH Leuven speelden zondag 2-2 gelijk in dé topper van de eerste periode. Beide teams zorgden voor een boeiende pot voetbal en de fans zorgden rond het veld voor een schitterende atmosfeer. Na de match gingen Nigel Pearson (OHL) en Marc Brys (Beerschot Wilrijk) hier graag nog even verder op in.


Ook Pearson (OHL) heeft selectiezorgen in de aanloop naar de clash op het Kiel
20 Oktober, 19:00 Skynet
Donderdag gaven we u al mee dat er twijfels bestaan rond de fitheid van Beerschot Wilrijk-sterkhouder Mohamed Messoudi. Maar ook bij opponent OH Leuven heeft de coach nog enkele knopen door te hakken tegen zondag.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be