NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesOgier


Portugal: Neuville leidt, Ogier lijdt
Thierry Neuville is na zeven proeven in de Rally van Portugal de nieuwe leider. De Belg kan een gouden zaak doen in de WK-stand want Sébastien Ogier parkeerde zijn Ford Fiesta WRC tussen de bomen.


Argentinië: Hattrick voor Hyundai, een eerste voor Ogier of ...
24 April, 18:42 Autosport
Het WRC is komend weekend met de Rally van Argentinië al toe aan de vijfde manche van het seizoen 2018 en het kan een belangrijke afspraak worden voor de karavaan terugkomt naar Europa. Hyundai gaat voor een drie op drie na Hayden Paddon in 2016 en Thierry Neuville 2017, terwijl Sébastien Ogier een nieuwe kans krijgt om een belangrijk hiaat in zijn carrière op te vullen. Heel wat andere teams en rijders moeten in de pampa's zich terug in de titelstrijd zien te werken.


WRC: Ogier laat Neuville verweesd achter
10 April, 18:36 Autosport
Er was maar één grote winnaar afgelopen weekend en dat was Sébastien Ogier. Niet enkel schreef hij voor de tweede keer de mythische Tour de Corse op zijn naam, maar vooral, hij sloeg een stevige slag in de strijd om de titel. Thierry Neuville heeft er opnieuw een weekend opzitten om niet al te lang te heugen.


Latvala heeft nog drie seconden voor op Sébastien Ogier
8 April, 00:18 Het Nieuwsblad

Jari-Matti Latvala (VW Polo-R) heeft na de derde dag in de Rally van Finland, de achtste van dertien WK-proeven, nog steeds de leiding in handen. De 29-jarige Fin zag zijn teamgenoot Sébastien Ogier wel tot op 3.4 naderen. De Noord-Ier Kris Meeke heeft als derde 32.4 goed te maken.
WRC: Ogier op weg naar winst, Neuville bikkelt om podium
7 April, 21:30 Autosport
Sébastien Ogier mag zondag als leider beginnen aan de slotdag van de Tour de Corse, manche vier van het WRC. Hij heeft een geruststellende voorsprong van driekwartminuut op Ott Tänak en Thierry Neuville.


Neuville zakt naar derde plaats in Corsica, Ogier blijft autoritair leider

Vijfvoudig wereldkampioen Sébastien Ogier (Ford Fiesta) gaat ook na de tweede dag autoritair aan de leiding in de Rally van Corsica, de vierde manche in het wereldkampioenschap. De Franse WK-leider kon zaterdag rustig controleren en vergrootte zijn voorsprong tot 44.5 op zijn eerste achtervolger. Dat is niet Thiery Neuville (Hyunday i20), maar de Estlander Ott Tänak (Toyota Yaris). Neuville is na een frustrerende dag derde.
Neuville ziet achterstand op Ogier steeds groter worden

Halfweg de tweede wedstrijddag van de Rally van Corsica behoudt Sébastien Ogier (Ford Fiesta WRC) de leiding. De Fransman heeft na zeven klassementsritten 41.6 voorsprong op eerste achtervolger Thierry Neuville (Hyundai i20 Coupe WRC). Kris Meeke (Citroën C3 WRC) volgt als derde op 46.8 van de leider.
Corsica: Ogier in, Loeb out
6 April, 14:18 Autosport
Na twee klassementsproeven staat Sébastien Ogier aan de leiding van de Tour de Corse, manche vier van het wereldkampioenschap. De enige die ietwat kon volgen, Sébastien Loeb, parkeerde zijn Citroën op de tweede proef op en een boom. Thierry Neuville is voorlopig derde.


Neuville zet derde tijd neer in shakedown Rally van Corsica

Thierry Neuville (Hyundai i20) heeft donderdag de derde tijd neergezet in de shakedown voor de Rally van Corsica, dat is de vierde manche van het seizoen in het WRC-kampioenschap.
WRC Mexico: Loeb als vanouds
10 Maart, 21:18 Autosport
Sébastien Loeb staat na dertien van de 22 proeven in de Rally van Mexico op zijn vertrouwde plaatsje, namelijk de leiding. De Fransman heeft een beperkte voorsprong op Dani Sordo. Thierry Neuville rijdt in het ijle op de zesde plaats.


Spanjaard Sordo aan kop in Rally van Mexico, Neuville schuift op naar zevende plaats

Dani Sordo (Hyundai i20 Coupe WRC) staat na afloop van de tweede wedstrijddag in de rally van Mexico aan de leiding. De Spanjaard heeft een kleine voorsprong van 7,2 seconden op eerste achtervolger Sébastien Loeb (Citroën C3 WRC). Ott Tänak (Toyota Corolla WRC) volgt in derde positie. Thierry Neuville (Hyundai i20 Coupe WRC) besluit een moeilijke wedstrijddag op de zevende plaats.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be