NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Offline

2News.be / Trefwoorden / Offline

Twitch introduceert kanalen voor 'offline' chat
Vandaag, 11:30 Tweakers
Twitch heeft het voor videomakers mogelijk gemaakt om chatkanalen te openen, zodat er ook gepraat kan worden als er geen livestream is. Het is mogelijk om deze chatkanalen alleen toegankelijk te maken voor abonnees.


Ziggo Go-app krijgt optie om programma's op te nemen en offline te kijken
Vrijdag, 07:54 Tweakers
Ziggo Go, de website en app van de kabelaar om tv te kijken op laptops en mobiele apparaten, krijgt een mogelijkheid om programma's op te nemen en offline op te slaan. Dat kon tot nu toe niet met de dienst van de kabelaar.


Google haalt LGBT-applicaties offline op vraag van Indonesische autoriteiten
31 Januari, 11:06 Skynet Buitenland
De Amerikaanse technologiereus Google heeft in IndonesiŽ de applicatie Blued uit de Play Store gehaald, een van de meest gebruikte applicaties voor ontmoetingen tussen homoseksuelen. Het bedrijf deed dat op vraag van de autoriteiten.


Google haalt LGBT-applicaties offline op vraag van Indonesische autoriteiten
31 Januari, 09:18 Skynet
De Amerikaanse technologiereus Google heeft in IndonesiŽ de applicatie Blued uit de Play Store gehaald, een van de meest gebruikte applicaties voor ontmoetingen tussen homoseksuelen. Het bedrijf deed dat op vraag van de autoriteiten.


Werkspot: offline support draagt bij aan een beter online product
18 Januari, 12:12 Emerce
Online diensten zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Veel van deze diensten staan in het teken van het makkelijker maken van bestaande processen en bieden een duidelijke meerwaarde aan de gebruiker. Denk aan de besparing van tijd en kosten, of het eenvoudig vergelijken van het beschikbare aanbod. Het feit dat je een online dienst biedt en zo je gebruikers toegevoegde waarde levert, betekent niet per definitie dat alle bedrijfsprocessen zich ook meteen verplaatsen naar online. Hoe zit dat precies?


Fraudehelpdesk haalt phishingsite voor Tikkie-betaaldienst offline
16 Januari, 17:12 Tweakers
De Fraudehelpdesk heeft op zijn website gewaarschuwd voor een inmiddels offline gehaalde phishingwebsite die erg leek op de officiŽle site van Tikkie. De nepwebsite maakte onder meer gebruik van de enigszins afwijkende url tlkkie.nl.


Linux Kernel-mailinglijst was offline na stroomstoring door wasmachine
15 Januari, 16:00 Tweakers
De Linux Kernel Mailing List, kortweg LKML, was vorige week tijdelijk offline doordat de mailinglijst nog op het thuissysteem van een Nederlandse beheerder draaide. De man was met vakantie toen de stroom uitviel door een probleem met zijn wasmachine.


Infographic: online versus offline
13 Januari, 08:24 Emerce
Winkeliers profiteren weer van de sterke economische groei. De Nederlandse detailhandelssector is nog niet terug op het niveau van voor de economische crisis, maar experts geloven dat het dieptepunt van leegstand nu wel voorbij is. In de VS is offline shoppen nog altijd tien keer zo groot als online shoppen, maar de meeste groei zit toch in online. Deze infographic toont de groei van online in relatie tot winkels in de VS.


'Schoolschaken' steeds populairder, kinderen spelen on- en offline
12 Januari, 21:48 NOS nieuws

Schaken mag sommigen dan wat stoffig en saai in de oren klinken, de sport is steeds populairder onder basisschoolleerlingen. Jongens en meisjes vinden het spel leuk en spelen het zowel online als offline. "Schaken heeft een vlucht genomen", zegt Marleen van Amerongen van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNS).

De afgelopen tien jaar is het aantal jeugdleden bij de KNSB bijna verdubbeld. Met name leerlingen tussen de 6 en 9 jaar hebben de sport ontdekt. Wat kinderen aanspreekt is dat de sport ook op internet gespeeld kan worden,

"We hebben ook toernooien waarbij kinderen in Groningen tegen tegenstanders in Londen kunnen schaken", zegt Van Amerongen. "Maar als je tegen elkaar speelt, zit je het liefst tegenover elkaar aan het bord."

Bekijk hier wat het verschil is bij jonge schakers van vroeger en nu:

Er zijn verschillende lesmethodes ontwikkeld waarmee scholieren het schaken eenvoudig onder de knie kunnen krijgen. Een van die methodes is Chessity, een programma dat de afgelopen jaren op steeds meer scholen wordt gebruikt.

Leren schaken kan leerlingen op veel vlakken helpen, vertelt Van Amerongen. "Scholieren leren zich beter concentreren. Dat gaat met een spel makkelijker dan in de klas. Het vermogen om problemen op te lossen groeit en kinderen leren beter visualiseren, omdat ze bij schaken meerdere stappen vooruit moeten kijken."

Toekomstige grootmeesters

De jonge schakers kunnen de komende weken inspiratie opdoen bij de 80ste editie van het vermaarde Tata Steel Schaaktoernooi in Wijk aan Zee, waar bekende grootmeesters als de Noor Magnus Carlsen, de Amerikaan Fabiano Caruana en de Nederlander Anish Giri meedoen.

Mogelijk lopen er onder de jonge schoolschakers ook toekomstige grootmeesters rond. De KNS zet in ieder geval vol in op de jeugd. En die strategie lijkt te werken, zegt Van Amerongen. "Het aantal volwassen leden loopt terug, maar die afname wordt ruimschoots gecompenseerd door de jeugd. Kinderen vinden het schaken fascinerend."
Ook last van bitcoinstress? Bij deze een advies: ga offline
11 Januari, 02:36 Volkskrant
Dat geld ongelukkig maakt, wordt betwist. Veel mensen maken melding van afnemend geluk als ze te weinig geld hebben. Ik wil iets anders beweren: dat veel met geld bezig zijn je leven vervelend maakt. Dat hoorde ik in de jaren na 1989 vaak van Oost-Europese vrienden. Die waren soms nostalgisch naar socialistische tijden - niet omdat ze destijds weinig geld hadden, maar omdat ze destijds lekker wein


Nike: Online handel groeit harder dan offline
27 December 2017, 09:48 Emerce
Nike profiteert van groeiende online handel via zijn eigen site en die van partners als Zalando, Amazon en Tmall. De online omzet steeg afgelopen kwartaal met 29 procent.


Website ov-planner 9292 is sinds zondagavond offline door storing
11 December 2017, 08:42 Tweakers
De website en de app van ov-planner 9292 zijn sinds zondagavond niet of slecht bereikbaar. Volgens de ov-planner is dat te wijten aan de grote drukte vanwege de weersomstandigheden op zondag en maandag. Daarbij hanteren vervoerders sinds zondag een nieuwe dienstregeling.


Miningplatform Nicehash is offline en bitcoinwallet is geleegd
6 December 2017, 19:48 Tweakers
Miningplatform Nicehash is al enige tijd offline, terwijl iemand de wallet van de dienst woensdag heeft geleegd. Het is onbekend wat er gaande is bij de dienst, waar gebruikers rekenkracht om te minen kunnen kopen en verkopen.


Walmart brengt winkel- en betaalapp aan de man met offline retourservice
21 November 2017, 12:12 Emerce
Walmart doet nog eens een poging klanten te laten wennen aan de app en ingebouwde mobiele portemonnee. Nieuwste toevoeging: een service waarmee producten gemakkelijker - ?binnen dertig seconden? - in de winkel zijn te retourneren.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be