NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Obama


Barack en Michelle Obama mogelijk 'Netflix Originals'
9 Maart, 09:48 NOS nieuws

Oud-president Obama krijgt mogelijk een eigen show bij videodienst Netflix. Volgens The New York Times zijn gesprekken daarover in een vergevorderd stadium. Ook voor Michelle Obama zou een rol zijn weggelegd.

Over het format zou nog worden nagedacht. Ingewijden zeggen dat Obama in de show gesprekken kan voeren over onderwerpen die hem als president aan het hart gingen, zoals gezondheidszorg en klimaatverandering. Michelle Obama zou iets vergelijkbaars kunnen doen; zij vroeg als first lady onder meer aandacht voor goede voeding.

Het is niet duidelijk hoeveel geld met de deal gemoeid is. Het gaat ongetwijfeld om tientallen miljoenen dollars. De rechten van Obama's biografie werden vorig jaar al voor 60 miljoen dollar verkocht aan een uitgever.

Prima contacten

Netflix wil in The New York Times niet ingaan op de onderhandelingen met Obama. De krant meldt wel dat de oud-president prima contacten heeft met de videodienst: zo heeft hij een nauwe band met Ted Sarandos, die verantwoordelijk is voor alle content op Netflix en was CEO Reed Hastings geregeld te gast bij staatsbanketten van de Obama's.

Obama is ook een jaar na het einde van zijn presidentschap nog een publieksmagneet. Zo heeft hij 101 miljoen volgers op Twitter en 53 miljoen op Facebook. Mocht hij inderdaad een eigen programma krijgen op Netflix, bereikt hij in een klap nog eens 118 miljoen mensen, van wie 55 miljoen in de VS.
Krijgen de Obama's binnenkort een eigen tv-show?
9 Maart, 09:48 Gazet v. Antwerpen
Barack Obama zou op het punt staan om een deal te sluiten met Netflix, schrijft The New York Times. De tv-show zou inspirerende verhalen brengen over thema's die Barack en Michele tijdens hun periode in het Witte Huis ook al belangrijk vonden.


Schattig: Michelle Obama danst met tweejarige superfan die met foto viraal ging
7 Maart, 09:00 Gazet v. Antwerpen

Een Facebook-foto waarop ze vol verbazing kijkt naar een portret van Michelle Obama. Meer had de tweejarige Parker Curry niet nodig om viraal te gaan op sociale media. Sinds kort mocht de ze de voormalige First Lady ook in levenden lijve ontmoeten, wat meteen leidde tot een schattig dansje dat opnieuw de wereld rond gaat.
Schietincident vlak bij het Witte Huis
3 Maart, 18:48 NOS nieuws

Vlak bij het Witte Huis in Washington zijn schoten gelost. De politie rukte onmiddellijk met veel mensen en wagens uit, maar het lijkt te gaan om een incident en niet om een aanslag.

De veiligheidsdienst zegt dat het ernaar uitziet dat iemand aan de noordkant van het Witte Huis zichzelf met een vuurwapen heeft verwond. Hoe hij of zij eraan toe is, is niet bekendgemaakt. Er zijn verder geen slachtoffers.

President Trump was overigens niet in het Witte Huis. Hij is in Forida.
Wat ging er mis met 'de Obama' van ItaliŽ?
2 Maart, 02:18 Volkskrant
De Italiaanse verkiezingen van zondag spelen zich af op de flanken van links en rechts populisme. De klappen vallen in het midden, bij oud-premier Matteo Renzi. Wat ging er mis met 'de Obama van ItaliŽ'? Toen Matteo Renzi (43) in 2014 als jongste premier van ItaliŽ aantrad, zagen veel van zijn partijgenoten hem als de Italiaanse versie van Barack Obama. Hij was als een frisse wind die het vastgero


Michelle Obama brengt memoires uit in november

Michelle Obama, de voormalige Amerikaanse first lady, heeft op sociale media aangekondigd dat ze haar memoires aan het schrijven is.
Michelle Obama is helemaal weg van 'Black Panther'
20 Februari, 16:42 Skynet Buitenland
De voormalige Amerikaanse first lady Michelle Obama overlaadt 'Black Panther' van Marvel met lof en noemt de film een "inspiratie" voor jonge mensen over de hele wereld. Dat deed ze gisteravond op Twitter.


Michelle Obama is helemaal weg van 'Black Panther'
20 Februari, 15:30 Skynet
De voormalige Amerikaanse first lady Michelle Obama overlaadt 'Black Panther' van Marvel met lof en noemt de film een "inspiratie" voor jonge mensen over de hele wereld. Dat deed ze gisteravond op Twitter.


Obama's onthullen portretten van zichzelf
12 Februari, 21:36 NOS nieuws

In de National Portrait Gallery in Washington D.C. zijn de officiŽle portretten van voormalig president Barack Obama en zijn vrouw Michelle onthuld. Dat van hem geschilderd door Kehinde Wiley, dat van haar door Amy Sherald. Beide kunstenaars waren door het paar zelf uitgekozen.

Obama is te zien voor een groene haag met bloemetjes erin, zijn vrouw Michelle in een lange, wijdvallende jurk. "Ik heb geprobeerd de kunstenaar ervan te overtuigen mijn haar minder grijs te maken, maar helaas was hij te integer om te luisteren", grapte Obama bij de presentatie. "Kleinere oren had ik ook graag gewild, maar ook die wens kon niet worden gehonoreerd".

Over het schilderij van zijn vrouw zei hij: "Ik wil de kunstenaar bedanken voor het in het portret vangen van de gratie, schoonheid, intelligentie, charme en hotness van de vrouw van wie ik houd." In de National Portrait Gallery, in het centrum van Washington, hangen de portretten van alle Amerikaanse presidenten.

Overigens werd op Twitter volop opgemerkt dat het portret van Michelle niet op haar lijkt. "Ik zou haar nooit hebben herkend op dit portret", is een veelgemaakte opmerking.

Amy Sherald maakt voornamelijk gestileerde portretten, waarbij het erom gaat iemands ziel te vangen en niet per se een gelijkend portret te maken.
De 'Obama van Soweto': oppositieleider Maimane wierp zich deze week op als redder van Zuid-Afrika
3 Februari, 03:36 Volkskrant
Oppositieleider Mmusi Maimane wierp zich deze week op als redder van Zuid-Afrika. Hij wil dat de 'troonrede' van Zuma wordt uitgesteld totdat het ANC in eigen kring orde op zaken heeft gesteld. De welbespraakte Mmusi Maimane (37) is sinds 2015 de leider van de grootste oppositiepartij in Zuid-Afrika, de Democratische Alliantie (DA). Hij is de eerste zwarte leider van deze liberale middenpartij die


Michelle Obama klapt uit de biecht over geschenk Melania Trump
1 Februari, 09:36 Gazet v. Antwerpen

Meer dan een jaar nadat het internet door het dak ging door de overhandiging van een cadeau, is er duidelijkheid over wat er nu precies inzat, en over wat op dat moment door het hoofd van Michelle Obama ging.
Economie surft op Obama's erfenis
20 Januari, 08:54 De Tijd
08:35 Trump haalde dit jaar op de valreep zijn belastingverlaging binnen, wat de jarenlange beurshausse in de VS een extra duwtje gaf. De economie die hij van zijn voorganger erfde, bloeide voort, al blijft...


Barack Obama stuurt Michelle romantische verjaardagsboodschap: "Ik hou elke dag meer van jou"
18 Januari, 12:30 Gazet v. Antwerpen
Barack Obama verraste zijn vrouw Michelle op haar verjaardag op woensdag met een ruiker bloemen die op haar kantoor werd afgeleverd en een romantische liefdesboodschap op Instagram. Ook Michelle stak haar liefde voor haar man niet onder stoelen en banken in haar bedankwoord.


Amerikaanse president Trump annuleert bezoek aan Londen en geeft Obama daar de schuld voor
12 Januari, 12:12 Gazet v. Antwerpen

De Amerikaanse president Donald Trump heeft in de nacht van donderdag op vrijdag getweet dat hij een bezoek aan Londen, waarbij hij de nieuwe Amerikaanse ambassade officieel zou openen, annuleert. Hij stak de schuld daarvoor op zijn voorganger Barack Obama.
Regering-Trump draait softdrugs-gedoogbeleid Obama terug: verkopers en gebruikers in vizier van justitie
4 Januari, 22:42 Volkskrant
De regering-Trump heeft donderdag het softdrugs-gedoogbeleid van Barack Obama teruggedraaid. Dat betekent dat Amerikaanse marihuana-ondernemingen en (in theorie) gebruikers in het vizier van justitie kunnen komen. Onder de vorige president had dat geen prioriteit. Met het besluit worden cannabistelers, handelaren, financiers en gebruikers weer teruggestuurd naar de schaduw van de illegaliteit waar


Uitnodiging Obama voor huwelijk prins Harry zou woede Trump wekken
27 December 2017, 12:30 Volkskrant
Britse topambtenaren maken zich grote zorgen over het plan van prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle om Barack Obama en diens vrouw uit te nodigen voor hun huwelijk. Dat zou immers de woede wekken van de huidige bewoner van Het Witte Huis, Donald Trump. Dat heeft The Sun gemeld. De Britse regering probeert goede banden aan te knopen met de weerbarstige president, dit met oog op een toekomsti


Prins Harry interviewt Obama: 'Moet ik een Brits accent opzetten?'
17 December 2017, 22:54 NOS nieuws

Zet Barack Obama en prins Harry in een kamer en het komt helemaal goed. Die indruk krijg je als je kijkt naar de 'sneak preview' van een interview van de Britse prins met de Amerikaanse oud-president, dat Kensington Palace nu heeft vrijgegeven. Harry en Obama maken voor het interview grapjes. Mogelijk probeert Obama de prins op zijn gemak te stellen, want die is naar eigen zeggen best zenuwachtig:

Het interview is al in september opgenomen, tijdens de Invictus Games in Toronto. Dat sportevenement voor militairen die tijdens hun werk gewond zijn geraakt, is in het leven geroepen door de Britse prins.

Harry wilde van Obama onder meer weten hoe hij zijn 'gewone' leven heeft opgepakt nadat hij in januari het Witte Huis verliet. Het hele gesprek is op 27 december te horen op BBC Radio 4.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be