NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Nys


Twee op een rij voor Thibau Nys op BK veldrijden
Zaterdag, 15:06 Skynet Sport
Thibau Nys (AA-Drink Jongerenteam) heeft zich deze namiddag op de luchtmachtbasis in Koksijde tot Belgisch kampioen veldrijden bij de tweedejaarsnieuwelingen gekroond.


Harteel volgt Thibau Nys op als Belgisch kampioen bij nieuwelingen eerstejaars, jonge Brouwers beste bij de dames
Zaterdag, 12:54 Gazet v. Antwerpen

Zondag is het de beurt aan de profs op het BK veldrijden, maar zaterdag staan er al wedstrijden op het programma in de andere categorieën. Zo kroonde Jelle Harteel zich tot de beste bij de nieuwelingen eerstejaars, de 14-jarige renner volgt zo Thibau Nys op. Bij de dames nieuwelingen stond er geen maat op Julie Brouwers.
Nys: "Er zijn mogelijkheden om Wout te kloppen"
Vrijdag, 16:48 Skynet Sport
Sven Nys beseft dat Wout van Aert zondag moeilijk te kloppen zal zijn op het BK van Koksijde. Toch geeft de manager van Telenet Fidea zich niet bij voorbaat gewonnen.


Ook Sven Nys verkent het BK-parcours in Koksijde, in dienst van...
Woensdag, 15:48 Gazet v. Antwerpen

Opmerkelijke gast tijdens de verkenning van woensdag op het parcours van het BK veldrijden in Koksijde: Sven Nys kliefde als vanouds door het zand. Neen, de 41-jarige Nys denkt niet aan een opmerkelijke comeback maar reed er rondjes in dienst van zoon Thibau. De 15-jarige Thibau Nys start zaterdag bij de tweedejaars nieuwelingen als dé te kloppen mannen maar laat duidelijk niets aan het toeval over en stal met zijn ogen in het wiel van papa Sven. Al was het soms ook omgekeerd en achteraf kaartten de twee ook nog lang na over de te volgen lijnen.
Dit zijn de goede voornemens van Sven Nys, Slongs Dievanongs en andere bekende koppen

Hebt u al voornemens gemaakt? Of hebt u ze al gebroken nog voor het jaar goed en wel begonnen is? Onderstaande sportlui, politici, showbizzfiguren en andere prominenten uit onze regio (en daarbuiten) gunnen ons een blik in wat zij verwachten van het pas begonnen 2018. En omdat we het zo lief vragen, kijken ze nog eens terug naar 2017 ook. Want wie leert uit het verleden, wacht ongetwijfeld een betere toekomst.
Kleindochter Jef Nys wint Geitetrofee met Jommekesmuur
3 Januari, 21:00 Gazet v. Antwerpen
Samira Ahad, de ontwerpster van de Jommekesmuur op de hoek van de Heistraat en de R1,1ontving aan het eind van de nieuwjaarsdrink van het district de Geitetrofee voor 2017.


Thibau Nys wordt in thuiswedstrijd geklopt door Coreman, Rouiller soleert in Baal naar zege bij junioren
1 Januari, 13:12 Gazet v. Antwerpen

Loris Rouiller heeft 2018 maandag ingezet met een zege in Baal. De Europese juniorenkampioen reed in de modder al in de eerste ronde weg van de tegenstand en finishte solo. Bij de nieuwelingen was Dante Coremans sterker dan Thibau Nys.
Van der Poel doet beter dan Nys
31 December 2017, 13:18 Skynet Sport
Met zijn zege in Diegem pakte Mathieu van der Poel zijn 29e profzege van het kalenderjaar 2017. En daarmee vestigt hij een record.


Nooit deed iemand beter: Mathieu van der Poel stoot Sven Nys van de troon na zege in Diegem
31 December 2017, 12:54 Gazet v. Antwerpen

Mathieu van der Poel schreef zaterdagavond de Superprestigeveldrit in Diegem op zijn naam. De Nederlander boekte daarmee zijn 29e zege in kalenderjaar 2017. Nooit deed iemand in een jaargang beter. Mathieu van der Poel stoot zo Sven Nys van de troon, hij had sinds 2007 het record in handen met 28 zeges in één jaar...
Ex-wereldkampioene Thalita de Jong hervat competitie in GP Sven Nys
27 December 2017, 15:30 Gazet v. Antwerpen

Thalita de Jong maakt haar rentree in het veld op 1 januari, in de GP Sven Nys. De wereldkampioene van 2016 treedt er voor het eerst in maanden weer aan in een cross en doet dat in de kleuren van haar nieuwe team Experza-Footlogix.
Mathieu van der Poel, in het weekend nog ziek en nu het record van Sven Nys in het vizier: ?Nochtans geen komedie gespeeld?
27 December 2017, 10:42 Gazet v. Antwerpen

?Ik heb nochtans geen komedie gespeeld. Ik ben echt ziek geweest.? Van vragen over zijn ziekte en vraagtekens over zijn conditie voor de cross in Heusden-Zolder ging het één uur, drie minuten plus een demonstratie later naar uitroeptekens bij zijn recordpoging. ?Dertig zeges op een seizoen, dat zegt mij wel iets. Bij de juniores heb ik ooit een dertig op dertig gehaald.?
Pidcock: Nys én Wiggins als baas
21 December 2017, 13:54 Skynet
Thomas Pidcock, het grote Britse wielertalent, krijgt twee bazen: Sven Nys voor het veldrijden en Bradley Wiggins voor het wegwielrennen.


Sven Nys tempert verwachtingen ondanks docu over 15-jarige zoon: ?Kans dat Thibau prof wordt, is klein?
19 December 2017, 11:36 Gazet v. Antwerpen

Vanaf volgende week woensdag zendt de VRT de docureeks ?DNA Nys? uit, een vierdelige documentaire over de familie van ex-veldrijder Sven Nys, maar met de 15-jarige zoon Thibau Nys in de hoofdrol. Niet evident. ?Er zal kritiek komen, daar twijfel ik niet aan?, klinkt het bij papa Sven in Humo. ?Dat mag ook. Het is ook niet alledaags, maar het gaat over veel meer dan sport of topsport.?
Sven Nys met fietsende ondernemers naar Mallorca om geld in te zamelen voor kanker
14 December 2017, 15:18 Skynet
Sven Nys trekt van 20 tot 24 februari 2018 met 22 ondernemers naar Mallorca om geld in te zamelen voor de bestrijding van kanker. Het gaat om een initiatief van Eventonline. De initiatiefnemers mikken op 20.000 euro. Het bedrag zal op 1 maart 2018 in Brussel zal overhandigd worden aan de Stichting tegen Kanker.


Win een duoticket voor de GP Sven Nys in Baal
14 December 2017, 10:30 Skynet
Op nieuwjaarsdag staat traditiegetrouw de GP Sven Nys op het programma in Baal. Misschien kan jij er wel live bij zijn!


Eli Iserbyt zegeviert bij de beloften in Essen, Thibau Nys is beste nieuweling en Jarno Bellens heerst bij junioren
9 December 2017, 12:42 Gazet v. Antwerpen

Eli Iserbyt (Marlux-Napoleon Games) was de primus bij de beloften in de DVV Trofee-Essen. De jonge Iserbyt hield Toon Aerts en Rob Peeters af aan de finish in Essen. Jarno Bellens (Young Cycling Talent Team) soleerde naar de zege bij de junioren voor de Nederlander Pim Ronhaar en Ryan Kamp. Bij de nieuwelingen ging de zege naar Thibau Nys, die won voor de Duitser Tim Neffgen.
?Van der Poel is in álles beter dan Nys?
7 December 2017, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Als twee veelvraten de weide helemaal leeg grazen, rest er voor de rest van de kudde alleen verdord gras. Ziedaar het lot van Marlux-Napoleon Games in het veldrijden. Terwijl Van der Poel en Van Aert met alle glorie en aandacht gaan lopen, moet de ploeg van manager Jurgen Mettepenningen het na drie maanden cross stellen met drie luttele podiumplaatsen. Nijpt de suprematie van de Grote Twee de sport dood? ?Dat is te sterk uitgedrukt. Maar ze maken het me wel moeilijk.?
"Sven Nys is mijn grote voorbeeld in de cross"
28 November 2017, 12:54 Gazet v. Antwerpen
Bij de familie Coppens in Massenhoven hangt alweer een Belgische driekleur aan de gevel. Ditmaal is dochter Nette (12) zondag Belgisch veldritkampioen geworden bij de aspiranten 14 jaar.


Wellens vindt Nys een 'klein kind'
26 November 2017, 12:18 Skynet Sport
Een uitspraak van Sven Nys is in het verkeerde keelgat geschoten bij Bart Wellens, zijn oude rivaal.


Bart Wellens pikt uitspraken Sven Nys niet: ?Klein kind!?
25 November 2017, 15:54 Gazet v. Antwerpen

Ex-veldrijder Bart Wellens heeft boos gereageerd op enkele uitspraken van zijn voormalige rivaal Sven Nys. Die zei onlangs dat hij zijn voet ooit met opzet uit het pedaal had laten schieten, om te kijken of hij zelfs uit laatste positie nog zou kunnen winnen. ?Dit is je tegenstanders van toen nog een keer kleineren en dat vind ik er grandioos over?, zegt Wellens bij Het Laatste Nieuws.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be