NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Nvidia

2News.be / Trefwoorden / Nvidia

Nvidia toont deeplearningmethode om gaten in afbeeldingen op te vullen
Dinsdag, 12:00 Tweakers
Nvidia heeft een eigen onderzoek gepresenteerd naar een manier om image inpainting uit te voeren, oftewel het wegwerken van gaten of beschadigde delen in een afbeelding. Het zet daarvoor deep learning in met een eigen techniek die voor betere resultaten zou zorgen.


'Gebrek aan laptops met Kaby Lake G-chips is mogelijk te wijten aan Nvidia'
Dinsdag, 09:36 Tweakers
Volgens de website Notebookcheck zijn er mogelijk maar weinig laptops met een Kaby Lake-G-chip wegens Nvidia's Geforce Partners Program. Dat programma zou voorkomen dat fabrikanten gebruikmaken van de Kaby Lake-processor met Vega-chip van AMD.


?HP en Dell werken niet mee aan Nvidia?s GeForce partnerprogramma?
16 April, 19:06 Techzine
HP en Dell hebben vooralsnog geen plannen om deel te nemen aan het Nvidia?s GeForce partnerprogramma. De website HardOCP beweert dat beide bedrijven niet akkoord zijn met de voorwaarde dat zij hun gamingmerken exclusief moeten verbinden met de GeForce-videokaarten. HardOCP heeft van†bronnen vernomen dat beide computerproducenten niet willen meedoen met het partnerprogramma. HP en Dell, […]


Gerucht: HP en Dell weigeren zich bij Nvidia's GeForce Partner Program te voegen
13 April, 11:18 Tweakers
HP en Dell weigeren het contract voor Nvidia's GeForce Partner Program te tekenen en behouden zich daarmee het recht voor om hun gamingmerken niet exclusief te liŽren aan GeForce-videokaarten. Dat claimt HardOCP.


Nvidia stopt deze maand met ondersteunen 32-bit systemen
10 April, 20:12 Techzine
Nvidia heeft aangekondigd dat het van plan is om te stoppen met het ondersteunen van 32-bit systemen. Dat plan gaat al heel erg snel in: vanaf april 2018 zal het bedrijf daar al mee stoppen. Nieuwe updates komen enkel nog uit voor 64-bit systemen, al blijft men voorlopig wel nog kritische veiligheidslekken in 32-bit apparaten […]


Zotac toont mini-pc's in Zbox Q-lijn voorzien van Nvidia Quadro-gpu's
9 April, 12:24 Tweakers
Zotac heeft nieuwe mini-pc's in zijn Zbox-lijn gepresenteerd. Het gaat om drie systemen die de fabrikant als 'miniatuurwerkstations' aanduidt. De pc's zijn voorzien van een Quadro-gpu van Nvidia.


Nvidia stopt met Game Ready-drivers voor Fermi-gpu's en 32bit-software
9 April, 08:12 Tweakers
Nvidia stopt vanaf april met de ondersteuning Fermi-gpu's en de 32bit-versies van besturingssystemen. De stap betekent dat er geen nieuwe Game Ready-drivers meer voor de Fermi-kaarten en 32bit-OS'en meer uitkomen.


Fabrikanten brengen langzamere Nvidia GT 1030-videokaarten met ddr4-geheugen uit
4 April, 17:06 Tweakers
Verschillende fabrikanten hebben Nvidia GT 1030-videokaarten met ddr4 in plaats van gddr5 uitgebracht. Het ddr4-geheugen is langzamer, maar ook zuiniger. De kaarten hebben een tdp van 20 watt in plaats van 30 watt. Dat komt mede door een lager geklokte gpu.


Nvidia komt met nieuwe chip voor zelfrijdende auto?s
3 April, 17:36 Techzine
Nvidia heeft een nieuwe chip onthuld voor auto?s. Er zijn weinig details bekendgemaakt over de chip, alhoewel we wel weten dat deze de naam Orin gekregen heeft. Daarnaast presteert de chip volgens het bedrijf ongeveer hetzelfde als de Pegasus. Pegasus is een oplossing met twee keer een System on a Chip en twee GPU’s. Die […]


Nvidia bouwt Clara supercomputer voor medische beeldvorming
30 Maart, 13:24 Techzine
Nvidia is bezig met het bouwen van een supercomputer die speciaal is ontworpen om te helpen bij het steeds complexer wordende gebied van medische beeldvorming. Deze computer heeft als naam de Clara gekregen. Nvidia onthulde dit deze week tijdens de jaarlijkse GPU Technology Conference in San Jose. Clara werd door Nvidia oprichter en CEO Jensen […]


Nvidia en ARM lanceren deep learning voor IoT-projecten
28 Maart, 11:36 Techzine
Nvidia heeft op zijn GPU Technology Conference (GTC) een samenwerking aangekondigd met ARM om zijn Deep Learning Accelerator-architectuur te integreren in Project Trillium. Nvidia wil met deze samenwerking ontwikkelaars de kans geven om AI te integreren in hun System-on-Chip (SoC). Op GTC18 heeft de GPU-gigant laten weten dat de Nvidia Deep Learning Accelerator-architectuur (NVDLA) naar […]


Nvidia komt met Quadro GV100 en maakt interconnect om 16 gpu's te koppelen
27 Maart, 23:06 Tweakers
Nvidia heeft de Quadro GV100 aangekondigd. De videokaart voor workstations beschikt over de volledige GV100-gpu op basis van de Volta-architectuur en is voorzien van 32GB hbm2. Nvidia introduceert ook NVSwitch, voor het koppelen van maximaal zestien gpu's in servers.


Nvidia levert Tesla V100-accelerator voortaan met 32GB hbm2
27 Maart, 19:30 Tweakers
Nvidia levert alle varianten van zijn Tesla V100-accelerator met Volta-gpu voortaan met 32GB in plaats van 16GB hbm2. De upgrade is het gevolg van verbeterde verkrijgbaarheid van hbm2-chips van 8GB.


Gouverneur van Arizona verbiedt verdere Uber-tests met zelfrijdende auto's
27 Maart, 08:06 Tweakers
De Gouverneur van Arizona heeft Uber verboden verder in de Amerikaanse staat te testen met zijn zelfrijdende auto's. De beslissing volgt op een dodelijk ongeluk, waarbij een 49-jarige vrouw om het leven kwam.


Nvidia kondigt RTX voor realtime raytracing aan
19 Maart, 18:18 Tweakers
Nvidia heeft tijdens de Game Developers Conference RTX aangekondigd, dat realtime raytracing mogelijk maakt op Volta-gpu's. De techniek werkt in combinatie met DXR, een door Microsoft ontwikkelde uitbreiding op DirectX 12.


Gerucht: Nvidia verhoogde gpu-prijzen vanwege afnemende interesse in mining
13 Maart, 15:18 Tweakers
Volgens bronnen van de Taiwanese krant DigiTimes heeft Nvidia onlangs de prijzen van zijn videokaarten verder verhoogd vanwege een beginnende afname van de interesse in het minen van cryptovaluta, waardoor ook de vraag naar gpu's zou kunnen afnemen.


Gerucht: Nvidia wil dat partners gamemerken exclusief koppelen aan GeForce
9 Maart, 21:18 Tweakers
HardOCP claimt op basis van documenten en gesprekken met fabrikanten dat Nvidia gamemerken exclusief aan GeForce wil koppelen met behulp van zijn zogenaamde GeForce Partner Program. De bronnen wilden anoniem blijven.


Gerucht: Nvidia start productie opvolger Pascal-videokaarten halverwege juni
2 Maart, 12:36 Tweakers
Nvidia begint de productie van consumentenvideokaarten op basis van de opvolger van de Pascal-gpu niet eerder dan half juni, beweert Tom's Hardware op basis van diverse bronnen. Kaarten van partners zouden op zijn vroegst in juli te verwachten zijn.


Populariteit minen cryptovaluta draagt bij aan recordomzet Nvidia
9 Februari, 10:18 Tweakers
Nvidia's kwartaalomzet van de gamedivisie is met bijna dertig procent gestegen ten opzichte van vorig jaar, mede door de sterke vraag naar videokaarten voor het minen van cryptovaluta. Die vraag steeg ook ten opzichte van vorig kwartaal.


Wall Street sluit in de plus na turbulente beursweek
10 Februari, 02:24 NOS nieuws

De beurzen in New York zijn vrijdag na een onrustige handelsdag met grote winsten gesloten. Daarmee is iets van het aanzienlijke verlies op Wall Street van deze week goedgemaakt.

De Dow Jonesindex eindigde 1,4 procent hoger, waarmee de index deze week in totaal 5,2 procent daalde. Technologiebeurs Nasdaq en de S&P 500 stegen beide ongeveer 1,5 procent, wat het totale verlies op beide beurzen deze week beperkte tot ruim 5 procent.

De Europese beurzen sloten de week af met forse verliezen. De AEX eindigde 1,5 procent in de min; de beurzen in Londen, Frankfurt en Parijs leverden tot 1,4 procent in.

De dalingen zijn het vervolg op de verkoopgolf van begin deze week. Maandag daalde de Dow Jones voor het eerst in jaren met meer dan 4,5 procent. Het was het grootste verlies sinds 2011. De dagen erna veerden de koersen weer op en leek het rustiger te worden, maar uiteindelijk hield de onrust de hele week aan.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be