NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesNooit


17 verwaarloosde honden in woning: ?Zoiets hebben we nog nooit gezien?
Vrijdag, 19:18 Gazet v. Antwerpen

De dienst Dierenwelzijn trof vrijdagmorgen maar liefst zeventien zwaar verwaarloosde honden aan in een woning in Bonheiden. Ze werden overgebracht naar de Mechelse Dierenbescherming.
Dokters zeiden dat Annelies (29) nooit meer zou praten, nu geeft ze een motivatiespeech
Donderdag, 20:12 Gazet v. Antwerpen

?World?s sweetest athlete?, ofwel ?de liefste atleet van de wereld?: dat staat op het T-shirt van ­Annelies Nauwelaers (29) uit Reet (Rumst). In 1998 raakte ze levensgevaarlijk gewond bij een verkeersongeval. Een jaar en twee maanden lang revalideerde ze in Pulderbos (Zandhoven). De sport hielp haar om nooit op te geven.
Mannen, doe dit nooit aan op een trouwfeest
Donderdag, 07:18 Gazet v. Antwerpen
Je bent uitgenodigd voor een trouwfeest en hoewel je vriendin al een half jaar op voorhand stresst over haar outfit loop jij er kalmpjes bij. Tot de dag er is: wat doe je aan? Ook voor mannen zijn er immers ongeschreven regels wat wel en niet mag op een trouwfeest. Wij sturen je in de juiste richting.


GETEST. Nooit meer een ?bad hairday? dankzij deze behandeling?
Woensdag, 16:48 Gazet v. Antwerpen

Als het over haar gaat, geldt meestal: vrouwen met steil haar willen krullen, vrouwen met krullen willen een coupe Kim Kardashian. Het geheim van haar steile haren zit volgens kapper Jochen Vanhoudt niet alleen in goede genen, maar in behandelingen met keratine, die ook in zijn salon nog nooit zo populair waren. Tijd voor een test met mijn weerbarstig pluizig haar dat geen tang ooit helemaal glad kreeg. ?Je leven zal veranderen?, belooft Jochen.
?Beton is het mooiste wat er is, maar je weet nooit wat het wordt?
Woensdag, 03:36 Gazet v. Antwerpen

Je moet het maar doen: voor je 30ste al in belangrijke kunstcollecties geraken met schilderijen en beelden gemaakt van beton. Jef Meyer, die geknipt leek voor het vak van architect, is met zijn gevoelige betonkunst een van de blikvangers van het Antwerp Art Weekend.
Agent die Mawda (2) doodschoot bij achtervolging is ten einde raad: ?Hij heeft dit nooit gewild?
Dinsdag, 16:12 Gazet v. Antwerpen

De agent die het fatale schot loste tijdens de achtervolging op de E42 waarbij de 2-jarige peuter Mawda om het leven kwam, ?heeft dit nooit gewild?. Dat heeft het parket van Bergen-Doornik dinsdag gezegd tijdens een persconferentie.
Nainggolan stopt als Rode Duivel: ?Het is nooit genoeg voor sommigen?
21 Mei, 13:48 Gazet v. Antwerpen

Radja Nainggolan stelt zich niet langer beschikbaar voor de Rode Duivels. Dat zegt hij zelf op zijn Instagram-pagina. Daarbij deelt hij meteen een steek uit naar Roberto Martinez, die hem niet selecteerde voor het WK. ?Met veel pijn in het hart maak ik een einde aan m?n internationale carrière. Ik heb er altijd alles aan gedaan om er bij te zijn en België te vertegenwoordigen. Spijtig genoeg is dat ECHT niet goed genoeg voor sommige mensen... En vanaf vandaag zal ik de eerste supporter zijn.?
Kempen waren nooit zo mooi geweest zonder Natuurpunt. Lees hier hoe dat komt.
20 Mei, 07:12 Gazet v. Antwerpen

Groen. Stil. Wandelparadijs. Vraag aan honderd Vlamingen hoe ze de Kempen zouden omschrijven, en je krijgt deze woorden te horen. Het lijkt evident dat onze streek zo mooi en groen is. Maar dat had makkelijk anders kunnen lopen. Als Natuurpunt niet grotendeels ontstaan was in Turnhout bijvoorbeeld. Of wanneer het eerste natuurgebied niet in Kasterlee en Oud-Turnhout had gelegen. CittA grasduint in het verleden van Natuurpunt, met twee groene jongens als gids.
De comeback van De Kreuners: ?Na vijf minuten repeteren leek het al alsof we nooit waren gestopt?
19 Mei, 10:12 Gazet v. Antwerpen

?Liever vijf jaar te vroeg stoppen dan twee ­weken te laat?, verklaarde Walter Grootaers

in 2012 het afscheid van De Kreuners. ?Nee, oh nee?, reageerden de vele fans. Zes jaar later komt de populaire rockgroep hen weer ­tegemoet. Op de vooravond van de eerste reünie­concerten duldt dit kwajongensclubje van vijftigplussers ons als een vlieg op de muur tijdens een repetitie.
Birgit Van Mol 50 en al 20 jaar middenin het nieuws: ?Ik had nooit gedacht dat ik hier nu nog zou zitten?
19 Mei, 03:36 Gazet v. Antwerpen

Birgit Van Mol is twee maanden ­geleden 50 geworden. Niet dat dat haar veel doet, want ?ik weet niet hoe iemand van 50 zich moet voelen?. ?Niemand weet ook welke kronkels hij op zijn pad zal tegenkomen.? Bij haar is de kronkel heftig: haar man heeft onder meer longkanker. ?We genieten nu van elk detail.? En intussen blijft ze goesting hebben. In werk en in het leven. ?Anders lukt het niet.?
Mercedes bewijst: echte legendes sterven nooit
18 Mei, 15:54 AutoBlog
Waarschijnlijk heeft Mercedes een geheim lab waar ze Proxofim maken. Decennialang was het een vaste waarde in het gamma van Mercedes: de aloude G-Klasse. Zoals alleen de beste popsterren kunnen doen, wist de G zichzelf telkens weer door te ontwikkelen en nieuwe doelgroepen aan te spreken. Van utilitaristisch voertuig voor stoere soldaten tot statussymbool voor […]


Onderzoek Apestaartjaren - Acht procent jonge surfers denkt 'nooit' reclame te zien op het internet
17 Mei, 05:06 Skynet
Een kleine minderheid (8 procent) van de kinderen denkt nooit reclame te zien wanneer ze zich op het wereldwijde web begeven. Van de kinderen die reclamevideo's te zien krijgen, bekijkt 25 procent de volledige video. De vaststelling, die opduikt in het Apestaartjaren-onderzoek bij 1.158 kinderen van 6 tot 12 jaar valt op nadat de FOD Economie eerder deze week had aangegeven dat invloedrijke leden (influencers) van sociale media als Instagram en YouTube beter aangeven als ze door bedrijven voor berichten betaald worden. Hoewel er boetes staan op het overtreden van de reclamewetgeving, trok de overheidsdienst de richtlijn weer in om eerst te overleggen met de sector.


Nooit muziekles gehad, maar Gio opent wel Tomorrowland
16 Mei, 10:48 Gazet v. Antwerpen
Gio Pauwels (18) uit Reet won onlangs een dj-wedstrijd in Boom en mag als beloning mee het dancefestival Tomorrowland openen op Dreamville. Een droom die onverwacht in vervulling gaat.


Mecanicien na aanrijding in Gent-Wevelgem: ?Mijn voet was helemaal verbrijzeld. Ik zal nooit meer kunnen lopen?
16 Mei, 04:48 Gazet v. Antwerpen

?Mijn wreef? Verbrijzeld in honderd stukskes. Ik heb de foto?s niet gezien, maar het moet voor de dokters een vree moeilijke puzzel geweest zijn. Aan de buitenkant van mijn voet zag je niks, maar vanbinnen was het één grote ravage.? We zitten in Zele bij Roger Michiels. De 59-jarige mecanicien van Sport Vlaanderen - Baloise zit in zijn keuken met zicht op de tv en het ziekenhuisbed. Hij zit hier al meer dan een maand. Sinds Gent-Wevelgem, waar hij door een aanrijding in de volgwagenkaravaan zijn hele linkervoet vermorzeld zag.
'Kindermishandelaars en zedendelinquenten nooit meer werken met kinderen'
15 Mei, 16:12 NOS nieuws

Kindermishandelaars en zedendelinquenten moeten nooit meer een baan kunnen krijgen waarbij zij met kinderen werken, zo vindt de Tweede Kamer. De Kamer nam met grote steun twee moties van de PVV aan die dit regelen.

De Kamer wil dat het kabinet met een wet komt voor deze twee groepen veroordeelden met "een levenslang verbod op het uitoefenen van een beroep waarbij kinderen centraal staan".

Daarnaast moet de VOG, de Verklaring Omtrent Gedrag, voor kindermishandelaars hun leven lang de aantekening houden dat zij zijn veroordeeld wegens kindermishandeling.

Onderwijsinstellingen en kinderopvangorganisaties die nieuw personeel om een VOG vragen kunnen nu na vier jaar niet meer zien dat iemand is veroordeeld wegens kindermishandeling. Voor zedendelinquenten geldt al dat hun veroordeling levenslang op hun VOG blijft staan.
Sportarts Chris Goossens: ?Ik ben nooit belerend als het over eten gaat. Je moet iedereen zijn plezier gunnen?
13 Mei, 10:12 Gazet v. Antwerpen

Dokter Chris Goossens (60) mag dan al in Ninove geboren zijn, hij is inmiddels volbloed Antwerpenaar. Hij ging eerst Gazet van Antwerpen lezen vooraleer hij naar Antwerpen kwam wonen en werken. De gereputeerde sportarts en columnist van uw krant was twintig jaar clubarts van Beerschot. Zijn recente transfer naar Anderlecht ? de ploeg van zijn hart ? is hem vergeven. Al is het maar omdat ze ook iets hebben met paars-wit. CittA ging met hem op stap in Antwerpen, op zoek naar zijn favoriete plekken.
Dokwerkers krijgen nu allemaal werk via ?Digikot?: ?En toch mag het échte Kot nooit verdwijnen?
13 Mei, 03:36 Gazet v. Antwerpen

?Tja, ook wij stappen nu over op het Digikot. Ik heb al 22 jaar de shift van 14u gedaan. Altijd hier vanuit het Kot. Maar nu moeten we wel. Neen, ik zie het eigenlijk niet goed zitten. Iedereen die ik erover hoor is negatief, want met die tablet thuis gaat het sociaal contact verloren.? De 59-jarige dokwerker Eddy Mommen blijkt zeker niet alleen te staan.
Zorgsector gaat gebukt onder werkdruk: vier op de tien zouden nooit nog verpleegkundige worden
13 Mei, 03:36 Gazet v. Antwerpen

Ze zijn al met te weinig om alle vacatures in te vullen en dan heeft vier op de tien verpleegkundigen nog eens spijt van zijn of haar jobkeuze ook. De resultaten uit een nieuwe bevraging tonen aan hoe de zorgsector gebukt gaat onder een toenemende werkdruk. ?Er moet steeds meer gebeuren in minder tijd?, klinkt het.
Nog nooit een prijs gepakt: maar Akhisar klopt favoriet Fenerbahçe en wint verrassend Turkse beker
10 Mei, 23:54 Gazet v. Antwerpen

Akhisar heeft donderdag de Turkse voetbalbeker gewonnen op neutraal terrein in Diyarbakir. Het klopte verrassend favoriet Fenerbahçe met 3-2, en pakte de eerste trofee in de clubgeschiedenis.
Mettet: François Duval start met wagen van ex-wereldkampioen Ekström!
De geruchten gingen reeds lange tijd, maar vandaag bevestigt de Belgian Audi Club dat François Duval ook dit jaar weer aan de start zal staan van de manche van het World RX op het Circuit Jules Tacheny in Mettet. De ex-WRC-rijder start in Mettet naar eigen zeggen met de wagen waarmee Mattias Ekström twee jaar geleden de wereldtitel veroverde. Duval gaat er prat op nooit beter voorbereid aan de start te hebben gestaan, dus de verwachtingen voor een goed resultaat - en misschien wel een finaleplaats - zijn zeer hoog gespannen!

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be