NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Nooit


Verdachte in onlinemisbruikzaak betuigt slachtoffers spijt: 'Wil dit nooit meer'
Dinsdag, 00:10 NU.NL - Tech
Op de vijfde zittingsdag in de grote onlinemisbruikzaak heeft verdachte Gianni de W. het laatste woord gekregen. Met een brok in zijn keel en tranen in zijn ogen richtte de 25-jarige man zich tot de slachtoffers en betuigde hij spijt.


Meghan Markle wint rechtszaak van halfzus Samantha: klacht rond ?schadelijke leugens? kan nooit meer voor rechter worden gebracht
13 Maart, 00:02 HLN.BE
Meghan heeft de rechtszaak gewonnen die haar halfzus Samantha tegen haar had aangespannen. Samantha beweerde dat Meghan ?kwaadaardige, kwetsende en schadelijke leugens? had verspreid in een interview dat zij en prins Harry aan Oprah Winfrey gaven, meldt de Britse krant ?The Mirror?.


?Hij worstelde met de bal?: hoe het nooit de avond van ?lauwe? Johan Bakayoko werd tegen Dortmund
21 Februari, 00:01 HLN.BE
De wedstrijd PSV-Dortmund en Rode Duivel Johan Bakayoko haalden hooguit een zes?je. Bakayoko worstelde. En da?s niet zijn sport. De herkansing volgt in Dortmund.


Prototype van nooit verschenen vouwbare Google-smartphone verschijnt online
17 Februari, 00:00 Tweakers
Er is een prototype te koop gezet van Jumbojack, een nooit verschenen vouwbare smartphone die Google gebruikte om functies voor vouwbare smartphones in Android te testen voor de Pixel Fold er was. Jumbojack is gebaseerd op een Samsung Galaxy Z Fold 2.


Nederlands-Canadese Betty breekt op 99-jarige leeftijd drie wereldrecords zwemmen: ?Ik geef nooit op!?
24 Januari, 00:01 HLN.BE
Wat een klepper! De Nederlands-Canadese Betty Brussel heeft op 99-jarige leeftijd zomaar even drie wereldrecords zwemmen verbroken. Ze verbeterde in haar leeftijdscategorie het record op de 50 meter borstcrawl en de 50 meter rugcrawl en zwom op de 400 meter vrije slag zelfs 4 minuten sneller dan het vorige record.


Recensieoverzicht Mean Girls: 'Kan nooit de oude versie evenaren'
16 Januari, 00:10 NU.NL - Film
De iconische film Mean Girls is terug. Twintig jaar na het origineel brengt bedenker Tina Fey de personages Regina George en Cady Heron weer terug op het witte doek: dit keer in musicalvorm. NU.nl zet de recensies op een rij.


Africa Eco Race: Pascal Feryn bijt van zich af
14 Januari, 00:02 Autosport
De tiende etappe van de Africa Eco Race bracht de deelnemers van Amodjar naar Akjoujt. Het werd letterlijk en figuurlijk een stormachtige etappe. Omwille van een zandstorm konden de helikopters niet opstijgen, kon de koersdirectie bijgevolg de veiligheid niet garanderen waardoor de etappe met 190 km werd ingekort. Maar er was ook het verhaal van een Fransman die onsportief nog iets wou forceren. Pascal Feryn gaf hem sportief lik op stuk.

Lees meer: Africa Eco Race: Pascal Feryn bijt van zich af


De Toyota Prius was nog nooit zo cool
2 Januari, 00:01 AutoBlog

Met de Prius van Kuhl Racing kun je gewoon de blits maken op een JDM-meeting. In 2022 was het misschien wel de grootste verrassing van het jaar: de vijfde generatie Toyota Prius. De minst coole auto ter wereld was opeens een flitsende verschijning. Hartstochtelijke Prius-haters bevonden zich spontaan in een identiteitscrisis. Nu de Toyota Prius […]

Dit artikel De Toyota Prius was nog nooit zo cool verscheen eerst op Autoblog.nl.




Wieffer genadeloos voor Feyenoord na verlies bij Celtic: 'Zo winnen we nooit wat'
15 December 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Mats Wieffer nam woensdagavond geen blad voor de mond na de 2-1-nederlaag tegen Celtic in de Champions League. Hoewel er geen sportieve belangen op het spel stonden, was de frustratie enorm bij de middenvelder.


NU+ | Lieder en Abbingh als moeders terug op WK: 'Dit leek nooit een optie'
1 December 2023, 00:03 NU.NL - Sport
Als trotse moeders keren handbalsters Lois Abbingh en Tess Lieder (voorheen Wester) donderdag terug op het WK-podium. De twee zijn gespannen voor zo'n lange periode van huis. "Maar hier kan je 's middags opeens wel weer een dutje doen."


Conference League - Hein Vanhaezebrouck in shock na horrorblessure Paul Nardi: "Nooit zoiets gezien"
1 December 2023, 00:00 Skynet Sport
De zege van AA Gent tegen Zorya Luhansk in de Conference League werd donderdagavond overschaduwd door de open beenbreuk van doelman Paul Nardi. "Ik heb nog nooit zoiets gezien", reageerde coach Hein Vanhaezebrouck op de persconferentie na de wedstrijd.


Filmicoon Patrick Stewart | ?Ik heb nooit echt beseft hoe succesvol ik was?
29 Oktober 2023, 00:01 De Tijd
07:30 Iedereen kent hem als Captain Jean-Luc Picard in ?Star Trek: The Next Generation?. Filmicoon Sir Patrick Stewart bracht zopas zijn memoires uit. Een gesprek.


Vollering kijkt uit naar finish op Alpe d'Huez: 'Ben er nog nooit geweest'
26 Oktober 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Demi Vollering kijkt uit naar de laatste etappe van de Tour de France Femmes in 2024. De slotrit finisht op de Alpe d'Huez. Jonas Vingegaard was zeer te spreken over het parcours bij de mannen.


Max Verstappen had dit zich nooit kunnen voorstellen
17 Oktober 2023, 00:01 AutoBlog

In een interview met de Formule 1 blikt Max Verstappen terug op zijn derde titel. In nog geen 10 jaar van rookie in de Formule 1 tot drievoudig wereldkampioen. De loopbaan van Max Verstappen is bizar als je erover na denkt en hij is pas 26 lentes jong. In een interview met de Formule 1 […]

Dit artikel Max Verstappen had dit zich nooit kunnen voorstellen verscheen eerst op Autoblog.nl.




Nooit meer vragen om iPhone-oplader: Apple stapt met iPhone 15 over op USB-C
13 September 2023, 00:04 NU.NL - Economie
De iPhone 15 is niet meer op te laden met de Lightning-kabel van eerdere iPhones. Op de nieuwe telefoon gaat dat via USB-C. Dat kondigde Apple dinsdagavond aan tijdens de presentatie van nieuwe iPhones voor komend jaar.


Storm Daniel eist derde mensenleven in Griekenland, meerdere mensen vermist: ?Nog nooit zo veel regen op 1 dag?
7 September 2023, 00:01 HLN.BE
Storm Daniel lijkt een van de krachtigste stormen te worden die Griekenland ooit gekend heeft. Weermodellen gaven aan dat er in 48 uur tijd een jaarhoeveelheid aan regen kon vallen, maar die kwam in 24 uur tijd al naar beneden. In Zagora viel zelfs 754 millimeter, een nationaal record. Er is intussen sprake van zeker drie doden en drie vermisten. Buurlanden Turkije en Bulgarije delen in de klappen en telden al elf doden. En het is nog niet voorbij. Ook vandaag kregen de Grieken te maken met een storm die onvermoeibaar doorraast. Code rood blijft van kracht. Na woensdag zou de storm zelfs een medikaan kunnen worden.


NU+ | Bart Verbruggen nieuwe keeper van Oranje? 'Kan nooit snel genoeg gaan'
6 September 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Bart Verbruggen maakte deze zomer een fraaie transfer naar de Premier League en past zich ook daar razendsnel aan. Is zijn Oranjedebuut het volgende hoogtepunt in zijn weg naar de absolute top? "Ik ben nog lang niet af."


Video: drinken en rijden is nooit een goed idee
5 September 2023, 00:01 AutoBlog

Hier het videobewijs. De meneer heeft een slokkie te veel op.

Dit artikel Video: drinken en rijden is nooit een goed idee verscheen eerst op Autoblog.nl.




26 Augustus 2023, 00:06 Volkskrant
Champions League - AEK-coach geeft ondanks nederlaag bij Antwerp hoop op kwalificatie niet op
23 Augustus 2023, 00:00 Skynet Sport
Antwerp versloeg dinsdag in de heenwedstrijd van de play-offs (laatste voorronde) van de Champions League AEK Athene in het eigen Bosuilstadion met 1-0. Matias Jesus Almeyda, coach van de Grieken, geeft de hoop op een ticket voor de groepsfase ondanks de nederlaag niet op.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn